Bende çok rapor aldım çalıştığım dönemde aldığın günden sayılır canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok rapor aldım çalıştığım dönemde aldığın günden sayılır canım
Aman dikkat etEtmiyor gibi şimdilik iyiyim çok şükür halılarımı falan sericez onlarla uğraşıcaz ev bu haldeyken doğurmamam lazım![]()
Evet raporun aldığın günden başlıyor
Sağlıkla gelsin güzel haberlerini bekliyoruzKızlar doğuma giriyorum dualarınızı ihtiyacım vardaha fazla riske atmak istemediler bugüne çekildi doğum
Sağlıkla gelsin grubumuz ilk bebeğiKızlar doğuma giriyorum dualarınızı ihtiyacım vardaha fazla riske atmak istemediler bugüne çekildi doğum
Kaç haftalıktı doğacak bebis biliyor musunSağlıkla gelsin grubumuz ilk bebeği01 Ekim çok güzel bir tarih olmuş
lütfen gelişmelerdem de haberdar et bizi
Allah'ım kolaylık versin hafifletsin İnsaAllah sağ salim kucağına al bebeğini dualarımız seninleKızlar doğuma giriyorum dualarınızı ihtiyacım vardaha fazla riske atmak istemediler bugüne çekildi doğum
Kesinlikle öyle kuzum. Herkes bana yürüyüş yap diyor da çocuk aşağı inerse o zaman dönmesi daha da zor olacaktır diye yürümüyorum çok. İnşallah sonraki kontrolde dönmüş olurSanırım senin de makat gelişli bana doktor yürüme iyice bebeğin oturmasını sağlarsın dedi. Makat geliş için namaz kalmadaki secde pozisyonu bir de koltuktan aşağıya kafa üstü bir duruş var YouTube’da videoları var onları deneyebilirsin
Sanırım benim döndü biraz emin gibiyim umarım herkesin döner en azından normal şansımızı denemiş oluruz![]()
Şu an nstye bağlıyım zaten bugün doğum olabilir diye aç susuz gelmiştim oksaparı vurulmamıştım saat 13:00 da doğuma alacaklarSağlıkla gelsin grubumuz ilk bebeği01 Ekim çok güzel bir tarih olmuş
lütfen gelişmelerdem de haberdar et bizi
Bugün bebişine mi kavuşuyorsunnnŞu an nstye bağlıyım zaten bugün doğum olabilir diye aç susuz gelmiştim oksaparı vurulmamıştım saat 13:00 da doğuma alacaklar![]()
Güzel haberleri ni bekliyoruz inşallahŞu an nstye bağlıyım zaten bugün doğum olabilir diye aç susuz gelmiştim oksaparı vurulmamıştım saat 13:00 da doğuma alacaklar![]()
Dualarımız seninleKızlar doğuma giriyorum dualarınızı ihtiyacım vardaha fazla riske atmak istemediler bugüne çekildi doğum
Sağlıkla ve kolayca al kucağına inşallah. Sen nasılsın? Bizlerde bu heyecan varken düşünemiyorum seni ve eşiniŞu an nstye bağlıyım zaten bugün doğum olabilir diye aç susuz gelmiştim oksaparı vurulmamıştım saat 13:00 da doğuma alacaklar![]()
Valla tam olarak ne hissedeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa ameliyata gireceğim ama hiç korkum heyecanım yok sadece bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum….Sağlıkla ve kolayca al kucağına inşallah. Sen nasılsın? Bizlerde bu heyecan varken düşünemiyorum seni ve eşini![]()
Ay 2 tane içtim artık onada tahammül kalmadı gaviskonumda bitmiştiMaden suyumla selam edıyorum sananasıl yanıyor anlatamam.. Uykudan uyandırdı resmen
nasıl da uykum var.. İnş maden suyu işe yarar
![]()
Onu bende düşündüm çünkü sabah kahvaltıdan sonrada bulantım oldu tansiyon aleti bizim değildi geri verdik ya olmadı tekrar alıp bakarım en azından mide bulantısı yaşadığımda yükseliyormu anlamış olurum Salı dr söyleyeyim baksın idrara kanda neye bakacak normal kan değerlerine bakıyor amaYanlış hatırlamıyorsam senin tansiyonun yükseliyor du canım ondan da olabilir birde bana kalırsa idrar ve kan tahlili ver için rahat eder
Canım ya bilmeyerek gitmek o heyecan ilkkez yaşayacağın duygular daha güzel tarifsizValla tam olarak ne hissedeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa ameliyata gireceğim ama hiç korkum heyecanım yok sadece bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum….
İnternetten aldım canım, rahat beğendim ben yani aslında kadınlar için çok ideal eşim üstünde biraz büyük kaldı meselaYaaaacaba internetten mi aldım mağazadan mı? Rahat mı aldığın model? Bir kaç tane beğendim ama çok da emin olamıyorum
![]()
Genel anestezi ile mi oluyor sezaryen ameliyatları? Tamemen akışa bıraktım ben hiç araştırmadım bile bu konularıValla tam olarak ne hissedeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa ameliyata gireceğim ama hiç korkum heyecanım yok sadece bebeğim sağlıkla doğsun diye dua ediyorum….
Bende çok baktım ama güvenemedim instadan almaya. Ya bunlardan ya ikea dan alayım diyordum. İkea mağaza da yok yakın çevrede denemek için. Bakayım bu mağazaya.. Teşekkürlerİnternetten aldım canım, rahat beğendim ben yani aslında kadınlar için çok ideal eşim üstünde biraz büyük kaldı meselaşu şekilde duruyor
aldığım yeri de koyuyorum
Dualarımız senince canım, sağlıkla, güzellikle gelsin minikKızlar doğuma giriyorum dualarınızı ihtiyacım vardaha fazla riske atmak istemediler bugüne çekildi doğum