2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok garip aramamaları, gebe takibi yapmadıkları zaman ceza gibi bir şey alıyorlar sanırım. 35.haftada bana tekrar gel dediler, sanırım son kontrol olacak. Tahlilleri yapacağız dedi. Sen de ara bence
Bi arayıp hafta içi rahatsız edeyim şunları normalde çağırıp kalp atışı falan dinlemeleri lazım diye biliyorum bu kadar aramamaları anormal yani

Tetanoz aşısı olmadım canım ben sağlıkçıyım ya vardı zaten aşım bide çok ağrı yapıyo bende açıkçası bide o ağrıyı göze alamadım. Bi kere aradılar işte tahlillerin yapılmamış zamanı geldi dediler ben başka bi kurumda yaptırıcam dedim sistemden görürüz dediler tamam dedim sonuçlara bakmışlar normal diye mesaj attılar o kadar iletişimimiz artık doğurcam bu dediğim 20 li haftalarımda olmuştu bide

İnşallah canım artık yaşayıp göreceğiz diyorum ebelerle de tanıştım doğumhanede onlarda sağlık ocağında yaptırırsın senin doğumuna kadar gelir belki filan dedi anlattı bakalım nasıl olacak süreç yenidoğan yoğun bakımı sormadım ya onuda sorayım vardır herhalde aslında hastane yeni ama Bursa içinde 3,4 tane hastaneleri var büyük ben evime yakın diye gidiyorum onlar öyle iyi olunca Buda öyledir herşey tamdır diye düşünmüştüm

Hooops bence bir ara istersen 35 de son kontrol oluyor zaten başkada olmayacakmış doğumdan sonra da bebiş için gidiliyor

31+5 de benim 1800 dü banada az gelmişti ama doktor normal demişti
32+4te 1750 gramdi benim. Sonra çok şükür daha da güzel aldı kilo. Aslında önemli olan düzenli bir yükseliş göstermesi. Bebeğin suyu vücut gelişimi organ gelişimi hepsinden önemli. Kilo doğunca da alıyorlar. Benim yeğenim 1 kilo doğdu. Doğunca daha da düştü tabi ama şimdi 65 kilo ve ve maşallahi var üstüne bir de 3 kilo çocuk doğurdu. Yani çok da sıkıntı etmemek gerekiyor

O zaman hiç sıkma canını ya başka şubeleride varmış sorun olacağını sanmıyorum ama yoğun bakımı sor yinede canım yoksa doktorunla bi istişare yap bakalım bu konu hakkında ne diyecek? Burda doğurtabiliyorsa diğer şubelerinde de doğurtur belki seni

Bi arayıp hafta içi rahatsız edeyim şunları normalde çağırıp kalp atışı falan dinlemeleri lazım diye biliyorum bu kadar aramamaları anormal yani
Kalp atışını bende de hiç dinlemediler ama dedikleri gibi enabızdan kontrolleri gördükleri için ben de ekstra olarak kilo ve tansiyona bakıyor. Aşımı oluyorum, d vitaminini alıyorum

Ben de 35+0 da dogurmus insanım ama bi salmışlık oldu

Evettt aynı bennn evi temizlettim kirlenmesin diye hep rutin geciyorum üzerinden yagmur yagıyor bugun de hicbir sey yapmadım kahve içtim yagmur esliginde

Şu sağlık ocağıyla bir ben iletişim halinde kalamadım beni aramıyorlar 1 kere görüştüm o kadar doğunca orda yaptırcam aşılarını lazımlar bana biz arasak görüşebiliyor muyuz ya
Bende hemşirenin numarası var whatsappdan bile konuşuyoruz haha tabii ki arayabilirsin aslında onların araması lazım. Benim aile hekimim velimdi ama öncesinde de iletişimimiz böyleydi

Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
Canım 30+5te doktor bana 1500 Gr dedi 1 hafta küçük görünüyor ama her ölçümde fark olur şu anda tekrar ölçsem yine farklı çıkar dedi bence bariz Bir küçüklük olsa doktorun söylerdi

Bende hemşirenin numarası var whatsappdan bile konuşuyoruz haha tabii ki arayabilirsin aslında onların araması lazım. Benim aile hekimim velimdi ama öncesinde de iletişimimiz böyleydi
Ben 2 kere aile hekimi değiştirdim belki onunda etkisi olmuştur beni gözden kaçırmışlardır

Gerçekten mi her dr etmez sanırım en kötü ihtimalle oğlumu doğurduğum hastaneye sorsam diyordum da çekiniyorum dr iletişimimiz iyi süper ama bu şeyler beni korkutuyor
Yok canım ya herkes kendi parasının peşinde bence kabul eder memnun bile olur
Benim de 4 ekimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…