Bi arayıp hafta içi rahatsız edeyim şunlarıÇok garip aramamaları, gebe takibi yapmadıkları zaman ceza gibi bir şey alıyorlar sanırım. 35.haftada bana tekrar gel dediler, sanırım son kontrol olacak. Tahlilleri yapacağız dedi. Sen de ara bence
Tetanoz aşısı olmadım canım ben sağlıkçıyım ya vardı zaten aşım bide çok ağrı yapıyo bende açıkçası bide o ağrıyı göze alamadım. Bi kere aradılar işte tahlillerin yapılmamış zamanı geldi dediler ben başka bi kurumda yaptırıcam dedim sistemden görürüz dediler tamam dedim sonuçlara bakmışlar normal diye mesaj attılar o kadar iletişimimizHiçmi çağırmadılar takip için tetenoz aşısı nasıl oldu bizimkiler beni 50 kere arıyor gitmediğim zaman çok ilgili tatlı zaten k.Doğum dr olsa keşke
Biz çantaları hazır edip üstüne kocaman yazalım doğum çantası diye anca
Yok kız doğurulmuyormuş. Denendi onaylandıAramızda hala 35+2 olup da çantayı hazırlamayan rahat insanlar var, dert etmeyinsanki hazırlayınca doğurucak gibi bir hissim var ondan yapamıyorum sanırım
İnşallah canım artık yaşayıp göreceğiz diyorum ebelerle de tanıştım doğumhanede onlarda sağlık ocağında yaptırırsın senin doğumuna kadar gelir belki filan dedi anlattı bakalım nasıl olacak süreçKendini strese sokma canım belki bu kadar kendini üzdüğüne değmeyecek herşey çok güzel olucaksağlık ocağında yaptırırsın olmadı. Hastanenin aşılar için falan saklama koşulları oluyo onları daha karşılayamadıysa o yüzden yapılamayabilir canım. Doktorun iyiyde bırakma derim hastane çokta önemli değil çünkü. Sadece yoğun bakımı olsun yeter
32+4te 1750 gramdi benim. Sonra çok şükür daha da güzel aldı kilo. Aslında önemli olan düzenli bir yükseliş göstermesi. Bebeğin suyu vücut gelişimi organ gelişimi hepsinden önemli. Kilo doğunca da alıyorlar. Benim yeğenim 1 kilo doğdu. Doğunca daha da düştü tabi ama şimdi 65 kilo ve ve maşallahi var31+5 de benim 1800 dü banada az gelmişti ama doktor normal demişti
Ahahahaha böyle duyunca rahatlıyorum en azındanAramızda hala 35+2 olup da çantayı hazırlamayan rahat insanlar var, dert etmeyinsanki hazırlayınca doğurucak gibi bir hissim var ondan yapamıyorum sanırım
O zaman hiç sıkma canını ya başka şubeleride varmış sorun olacağını sanmıyorum ama yoğun bakımı sor yinede canım yoksa doktorunla bi istişare yap bakalım bu konu hakkında ne diyecek? Burda doğurtabiliyorsa diğer şubelerinde de doğurtur belki seniİnşallah canım artık yaşayıp göreceğiz diyorum ebelerle de tanıştım doğumhanede onlarda sağlık ocağında yaptırırsın senin doğumuna kadar gelir belki filan dedi anlattı bakalım nasıl olacak süreçyenidoğan yoğun bakımı sormadım ya onuda sorayım vardır herhalde aslında hastane yeni ama Bursa içinde 3,4 tane hastaneleri var büyük ben evime yakın diye gidiyorum onlar öyle iyi olunca Buda öyledir herşey tamdır diye düşünmüştüm
Kalp atışını bende de hiç dinlemediler ama dedikleri gibi enabızdan kontrolleri gördükleri için ben de ekstra olarak kilo ve tansiyona bakıyor. Aşımı oluyorum, d vitaminini alıyorumBi arayıp hafta içi rahatsız edeyim şunlarınormalde çağırıp kalp atışı falan dinlemeleri lazım diye biliyorum bu kadar aramamaları anormal yani
Hafta içi arayıp bi görüşücem canım. Kendim için takmıyorumda bebişim için lazımlar bana aşıları takip etsin onlarda nolur nolmazHooops bence bir ara istersen 35 de son kontrol oluyor zaten başkada olmayacakmış doğumdan sonra da bebiş için gidiliyor
D vitamini alıyorum derken sağlık ocağından mı veriyorlar ?Kalp atışını bende de hiç dinlemediler ama dedikleri gibi enabızdan kontrolleri gördükleri için ben de ekstra olarak kilo ve tansiyona bakıyor. Aşımı oluyorum, d vitaminini alıyorum
Ben de 35+0 da dogurmus insanım ama bi salmışlık olduAyy o his banada geldi yaa sanki her işimi bitirince doğurcam gibi geliyor herşey ütülü çantaya koyma kısmı var sadece ama mecbur koymam lazım eşim hiç birini bulamaz34+2 hayır bide 35+5 doğurmuş bir insanım daha pimpirikli olmam lazım
Yaa bizim daha pimpirikli olmamız gerekirdi dimi valla 2 gündür evle uğraşıyordum bugün bir güzel yağmur yağıyor sadece uzanıyorum kahve filan içtim oh en sevdiğim havalarBen de 35+0 da dogurmus insanım ama bi salmışlık oldu
Evettt aynı bennn evi temizlettim kirlenmesin diye hep rutin geciyorum üzerindenYaa bizim daha pimpirikli olmamız gerekirdi dimi valla 2 gündür evle uğraşıyordum bugün bir güzel yağmur yağıyor sadece uzanıyorum kahve filan içtim oh en sevdiğim havalarinşallah yaparız bizde bir gün
Bende hemşirenin numarası var whatsappdan bile konuşuyoruz hahaŞu sağlık ocağıyla bir ben iletişim halinde kalamadım beni aramıyorlar1 kere görüştüm o kadar doğunca orda yaptırcam aşılarını lazımlar bana biz arasak görüşebiliyor muyuz ya
Canım 30+5te doktor bana 1500 Gr dedi 1 hafta küçük görünüyor ama her ölçümde fark olur şu anda tekrar ölçsem yine farklı çıkar dedi bence bariz Bir küçüklük olsa doktorun söylerdiArkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
Canım su gibi gelsin inşallah kolaylıklar diliyorumKızlar doğuma giriyorum dualarınızı ihtiyacım vardaha fazla riske atmak istemediler bugüne çekildi doğum
Ben 2 kere aile hekimi değiştirdim belki onunda etkisi olmuştur beni gözden kaçırmışlardırBende hemşirenin numarası var whatsappdan bile konuşuyoruz hahatabii ki arayabilirsin aslında onların araması lazım. Benim aile hekimim velimdi ama öncesinde de iletişimimiz böyleydi
Yok canım ya herkes kendi parasının peşinde bence kabul eder memnun bile olurGerçekten mi her dr etmez sanırım en kötü ihtimalle oğlumu doğurduğum hastaneye sorsam diyordum da çekiniyorumdr iletişimimiz iyi süper ama bu şeyler beni korkutuyor
Benim de 4 ekimdeSpring05 evet canım benide 35 haftada çağırdı son kez tansiyon kilo bakacaklar rutin kan birde ek olarak bu son kontrolde ast alt filan daha detaylı kan bakıyoruz dedi geçen şekere baktırırken zaten geleceksin bu testlerin var dedi benim de 9 Ekim son kontrolümüz zaten
Evet ebe 12.haftadan sonra verdi, ben de her kontrole gittiğimde istiyorum bittikçe. Eczaneden parayla almak yerine onu kullanıyorumD vitamini alıyorum derken sağlık ocağından mı veriyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?