Sen gel dağınık evi gör bendeAyy estafurullah canımyok ben dağınığımdır normalde öyle toplayım uyuyum yok çocukla olmuyor zaten sabah yine aynısı oluyor ama sabah kendimi dinlerken onu düşündüm bu evle nasıl doğum yaparım görsen halimi anlarsın valla neyseki ben süpürüp eşim siliyor dipköşe halılar yerleşicek havada soğuk kızım hasta olur diyede korktum halısız ev dağınık bencee düzensiz o yüzden
Ayy baya zor hamileyken taşınmak ilk oğlumda doğumdan 2 ay önce taşınmıştık işte bizde ama oluyor bir şekilde ya inşallah hayırlısı olurtaşınma ihtimalimiz var diye ben iyice saldım sadece toz alma, dolapların dışını silme falan evin bir odası zaten hep koliyle dolu, inşallah yavrucuğum zamanında doğar, ben de yeni eve zamanında taşınırım
Ne yalan söyleyim taşınmak gözümde hiç büyümüyor, evlenmeden önce o kdar çok ev taşıdım ki; memurluk kaderiAyy baya zor hamileyken taşınmak ilk oğlumda doğumdan 2 ay önce taşınmıştık işte bizde ama oluyor bir şekilde ya inşallah hayırlısı olur
Sanırım aynı yerde yaşıyoruz. Aynı duruma düştüm ve diğer hastane kafa mı karıştırıyor. Yakınlardan doğum yapanlar var orada ve sorun yaşamadılar ancak previa nedeniyle sezeryan olacağım. Hoca sorun yaşanmayacağını söyledi ama riske atmak istemedim ve aynı hastane de yeni gelen bir doktorla devam etmeye karar verdik.Benim Dr kendine klinik açtı. Dün devam ettiğim hastaneyi bıraktı. 2 özel hastane var orda zaten ve doğum için diğeri ile anlaşmış. 10 sene önce bir iki kere gittiğim ve hiç sevmediğim, kötü yorumlara sahip bir hastane. Neden orası dedim. Buradaki hizmetin aynısı olacak orada da şüphen olmasın dedi ama içim rahat etmiyor. Sabah google yorumlara baktım felaket. Bu saatten sonra hastane için Dr değiştirilir mi sizce? Kendi hastanemde başka bir Dr da seçebilirim sonuçta. Yoksa bununda mı akışına bırakayım?
Bu arada salı gününe devletten randevu aldım. Hiç başka bir Dr görmedi bizi. İnşallah farklı şeyler duymam..
Şu sağlık ocağıyla bir ben iletişim halinde kalamadım beni aramıyorlarBeni sağlık ocağından aradılar yine hem kız için hem de gebe takip zamanıymış ona gidicez. Doktor kan idrarda istedi benden son kez onu da vericem yine. Az kaldı diye istiyor sanırım
Senin bide taşınma işin var bebegin bavulunu hazırla bi odanı hazır tut gerisini boşver bence yine dağılıcak o ev belli kiSen gel dağınık evi gör bendeokul açılınca 2 haftada ev savaş alanına döndü, çıkışta ayağımdan iş yapamıyordum, gitmeden önce de okulda kötüleşmesin diye geçen hafta yavaştan yavaştan başladım ama doktor çok ayakta kalma dediği için her gün sadece azıcık bir yer yapıp dinlenme moduna giriyorum
Allah im saglikla kucagina aldirsin canim bebeginiKızlar doğuma giriyorum dualarınızı ihtiyacım vardaha fazla riske atmak istemediler bugüne çekildi doğum
Hastane valizim hazır gibi, bir valizde yıkanmış bebekle ilgili her şey var, bir valizde de yıkanmayı bekleyenler. O 3 valiz ve beşik olduktan sonra sırtım yere gelmezSenin bide taşınma işin var bebegin bavulunu hazırla bi odanı hazır tut gerisini boşver bence yine dağılıcak o ev belli ki
Fethiye mi? Yeni gelen Dr ile görüşme şansımız olmadı hiç. Evet yakınlarda doğum yapan sorun yaşamayan bir kişi duydum ama bilemedim yine deSanırım aynı yerde yaşıyoruz. Aynı duruma düştüm ve diğer hastane kafa mı karıştırıyor. Yakınlardan doğum yapanlar var orada ve sorun yaşamadılar ancak previa nedeniyle sezeryan olacağım. Hoca sorun yaşanmayacağını söyledi ama riske atmak istemedim ve aynı hastane de yeni gelen bir doktorla devam etmeye karar verdik.
Çok garip aramamaları, gebe takibi yapmadıkları zaman ceza gibi bir şey alıyorlar sanırım. 35.haftada bana tekrar gel dediler, sanırım son kontrol olacak. Tahlilleri yapacağız dedi. Sen de ara benceŞu sağlık ocağıyla bir ben iletişim halinde kalamadım beni aramıyorlar1 kere görüştüm o kadar doğunca orda yaptırcam aşılarını lazımlar bana biz arasak görüşebiliyor muyuz ya
Evet Fethiye. Biz görüştük doktorla. Yaklaşımını beğendim. Benim riskli olduğu için kaygılarımı anlattım. Detaylı bir şekilde açıkladı ve anlattı süreci. Ben de güven oluşturdu. Diğer hastanede iki gün önce doğum yapan tanıdık var. Memnun kalmışlar. Açıkcası benim riskli gebelik diye cesaret edemedim.Fethiye mi? Yeni gelen Dr ile görüşme şansımız olmadı hiç. Evet yakınlarda doğum yapan sorun yaşamayan bir kişi duydum ama bilemedim yine de
Al benimkini vur seninkineİnan göstersem de yapamaz o hatta tek tek üstüne yazsam yine yapamazadam önündekini görmüyor ki bakarken bir kez çok kötü düşmüştüm kolum o kadar kötü oldu ki kimliğim şurda getir dedim bi geldi bulamadım dedi çıktım o kolumla orda duruyor du sen düşün işte gerisini Allahım o çantayıda bulamaz arabaya koyayım en iyisi
Beni sadece hemşire değil doktorum bile arıyor. Geçen ay devlete gittiğimi görmüş sistemde. Bir sorun mu var diye aradı. Bazıları işini çok severek yapıyor gerçektenŞu sağlık ocağıyla bir ben iletişim halinde kalamadım beni aramıyorlar1 kere görüştüm o kadar doğunca orda yaptırcam aşılarını lazımlar bana biz arasak görüşebiliyor muyuz ya
Ohhh valla en önemlisi bunlar hazırda dursun daha ne olucak bende bugün yerleşirsek akşam bakıcam liste yapıp ona göre alışverişi bitirmem gerek sürekli dışarı çıkıcak gezicek durumda değilim valla aracımızda çalışmıyor tamire gidicek hafta sonuna çıkar inşallah ta tamamlayabilirimHastane valizim hazır gibi, bir valizde yıkanmış bebekle ilgili her şey var, bir valizde de yıkanmayı bekleyenler. O 3 valiz ve beşik olduktan sonra sırtım yere gelmez
İlk pozitifi gördüğümde gitmiştim. Sonra aşı için aradı iki kere ısrarla çağırdı. Sonra bir kere daha arayıp nasılsın diye sorduŞu sağlık ocağıyla bir ben iletişim halinde kalamadım beni aramıyorlar1 kere görüştüm o kadar doğunca orda yaptırcam aşılarını lazımlar bana biz arasak görüşebiliyor muyuz ya
Sevindim. Bende ilk ayrılacağı haberini alınca diğer Dr dan randevu aldım ekim ayına 15 gün ara ile iki tane. Yeni gelen sisteme düşmemişti sanırım. Ne yapacağıma karar verene kadar kenarda dursun dedim.Evet Fethiye. Biz görüştük doktorla. Yaklaşımını beğendim. Benim riskli olduğu için kaygılarımı anlattım. Detaylı bir şekilde açıkladı ve anlattı süreci. Ben de güven oluşturdu. Diğer hastanede iki gün önce doğum yapan tanıdık var. Memnun kalmışlar. Açıkcası benim riskli gebelik diye cesaret edemedim.
Son kontrolüm 30+6 da 1720 idi, normal yani kilosu, sen doktorunun dediklerini bak, zayıf olsa söylerdi.Arkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
Kendini strese sokma canım belki bu kadar kendini üzdüğüne değmeyecek herşey çok güzel olucakBunu sağlık ocağında öğrendim yeni bende. Onlara sorduğumda da sağlık bakanlığıyla görüşmemiz devam ediyor dedi bişey anlamadım hastane çok yeni açıldı bu arada ama üzüldümve ister istemez kafaya takmaya başladım kendimi böyle hastane konusunda çıkmazda hissediyorum acil birşey olsa valla beni devlet bile kabul etmez şu saatten sonra özel hiç etmez
Hiçmi çağırmadılar takip için tetenoz aşısı nasıl oldu bizimkiler beni 50 kere arıyor gitmediğim zaman çok ilgili tatlı zaten k.Doğum dr olsa keşkeŞu sağlık ocağıyla bir ben iletişim halinde kalamadım beni aramıyorlar1 kere görüştüm o kadar doğunca orda yaptırcam aşılarını lazımlar bana biz arasak görüşebiliyor muyuz ya
Biz çantaları hazır edip üstüne kocaman yazalım doğum çantası diye ancaAl benimkini vur seninkinehayatta bulamaz, toparlayamaz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?