- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Vallaha bende bunu düşünüyorum
Aşıyı niye yapmıyorlarmış canım ?Benimde aynı dr değilde hastaneyle ilgili şüphelerim variçime bişeyler sinmiyor çok yeni bir hastane dr seviyorum ama bilmiyorum hastanede doğumlar az Şuan nasıl olacak vs birde yeni öğrendiğim bir bilgi oldu yenidoğan hepatit b aşısı yapılmıyormuş bu durum beni biraz gerdi bende kan uyuşmazlığı var bebekle aramda uyuşmazlık olursa bana iğne yapılması lazım bebeğe hepatit b yapılmıyorsa bana o iğne nasıl yapılacak ilk oğlumda da uyuşmazlık olduğu için aramızda sarılık riski çok yüksek bizde yenidoğan bakımda büyük ihtimalle yetersizdir yani doğuma 1 ay kaldı başka bir yer beni asla kabul etmez çok takıyorum stres yapıyorum üstelik ben
Canım benim saglıkla gelsin meleğin. Bizi haberdar et durumundan34+0 canım
Yaa ben de en son kontrole giderken sabah geç kalktık diye mutfağı toplayamadim. Kocama diyorum ki bugün doguramam evi toplamadimEtmiyor gibi şimdilik iyiyim çok şükür halılarımı falan sericez onlarla uğraşıcaz ev bu haldeyken doğurmamam lazım
Valizi dert etme riskin yoksa. Eşyaların temizse koyar geçersin valizin içine zaten. Ben de 35+2de yaptım valiz. Kendini çok yorma sadeceKızlar takip ettim ara ara ama yazamadım taşınma telaşı vardı bende de cok sükür tasındım 33+3 olduk daha valiz hazırlamadımsonlara yaklastık cok heyecanlıyım biraz da korku var hepimizin bebekleri saglıkla gelsin insallah
Beni sağlık ocağından aradılar yine hem kız için hem de gebe takip zamanıymış ona gidicez. Doktor kan idrarda istedi benden son kez onu da vericem yine. Az kaldı diye istiyor sanırımAy 2 tane içtim artık onada tahammül kalmadı gaviskonumda bitmiştineyse Salı gidicem yazdırayım son ay idare eder beni inşallah
Onu bende düşündüm çünkü sabah kahvaltıdan sonrada bulantım oldu tansiyon aleti bizim değildi geri verdik ya olmadı tekrar alıp bakarım en azından mide bulantısı yaşadığımda yükseliyormu anlamış olurum Salı dr söyleyeyim baksın idrara kanda neye bakacak normal kan değerlerine bakıyor ama
Cok sükür canım risk yok kıyafetleri yıkadım ütüsü kaldı işte önümüzdeki haftaya kadar hazırlıgı bitireyim diyorum yine de ya hazır dursun ağırlastıkça zor olcak oh sen bitirmişsin ne güzelValizi dert etme riskin yoksa. Eşyaların temizse koyar geçersin valizin içine zaten. Ben de 35+2de yaptım valiz. Kendini çok yorma sadece
Eder hiç merak etme benim bir arkadaşım ünlü bir doktorun kliniğine gidiyordu. Sonra sezaryen kesinleşti o kadar para hem doktora ayrı hem hastaneye ayrı vermek istemedi. 38 in sonunda Ataşehir Acıbadem de kontrole gitti 40 a kadar bekledi ama o sezaryen oldu. Yani kabul ediyorlarBenimde aynı dr değilde hastaneyle ilgili şüphelerim variçime bişeyler sinmiyor çok yeni bir hastane dr seviyorum ama bilmiyorum hastanede doğumlar az Şuan nasıl olacak vs birde yeni öğrendiğim bir bilgi oldu yenidoğan hepatit b aşısı yapılmıyormuş bu durum beni biraz gerdi bende kan uyuşmazlığı var bebekle aramda uyuşmazlık olursa bana iğne yapılması lazım bebeğe hepatit b yapılmıyorsa bana o iğne nasıl yapılacak ilk oğlumda da uyuşmazlık olduğu için aramızda sarılık riski çok yüksek bizde yenidoğan bakımda büyük ihtimalle yetersizdir yani doğuma 1 ay kaldı başka bir yer beni asla kabul etmez çok takıyorum stres yapıyorum üstelik ben
Bunu sağlık ocağında öğrendim yeni bende. Onlara sorduğumda da sağlık bakanlığıyla görüşmemiz devam ediyor dedi bişey anlamadım hastane çok yeni açıldı bu arada ama üzüldümAşıyı niye yapmıyorlarmış canım ?
31+5 de benim 1800 dü banada az gelmişti ama doktor normal demiştiArkadaşlar 31+3 üm bu hafta veya civarı bebekleriniz kaç kiloydu bebim bebeğimi doktor 1700 ölçtü bana çok az geldi
Bir de hâlâ makat geliş devam, umarım döner ya
Ayy o his banada geldi yaa sanki her işimi bitirince doğurcam gibi geliyor herşey ütülü çantaya koyma kısmı var sadece ama mecbur koymam lazım eşim hiç birini bulamazAramızda hala 35+2 olup da çantayı hazırlamayan rahat insanlar var, dert etmeyinsanki hazırlayınca doğurucak gibi bir hissim var ondan yapamıyorum sanırım
Gerçekten mi her dr etmez sanırım en kötü ihtimalle oğlumu doğurduğum hastaneye sorsam diyordum da çekiniyorumEder hiç merak etme benim bir arkadaşım ünlü bir doktorun kliniğine gidiyordu. Sonra sezaryen kesinleşti o kadar para hem doktora ayrı hem hastaneye ayrı vermek istemedi. 38 in sonunda Ataşehir Acıbadem de kontrole gitti 40 a kadar bekledi ama o sezaryen oldu. Yani kabul ediyorlar
Benim eşim yapar heralde ondan da rahatımAyy o his banada geldi yaa sanki her işimi bitirince doğurcam gibi geliyor herşey ütülü çantaya koyma kısmı var sadece ama mecbur koymam lazım eşim hiç birini bulamaz34+2 hayır bide 35+5 doğurmuş bir insanım daha pimpirikli olmam lazım
İnan göstersem de yapamaz o hatta tek tek üstüne yazsam yine yapamazBenim eşim yapar heralde ondan da rahatımeşine hepsinin yerini göster
ben ilk gittiğim doktoru çok beğeniyordum aslında ama hastane o kdar kötü bir hastaneydi ki, temizlik vs yerlerdeydi odalarda, yemek kaplarında. Eğer içine sinen bir doktor bulursan beğendiğin hastanede devam etmeni öneririmBenim Dr kendine klinik açtı. Dün devam ettiğim hastaneyi bıraktı. 2 özel hastane var orda zaten ve doğum için diğeri ile anlaşmış. 10 sene önce bir iki kere gittiğim ve hiç sevmediğim, kötü yorumlara sahip bir hastane. Neden orası dedim. Buradaki hizmetin aynısı olacak orada da şüphen olmasın dedi ama içim rahat etmiyor. Sabah google yorumlara baktım felaket. Bu saatten sonra hastane için Dr değiştirilir mi sizce? Kendi hastanemde başka bir Dr da seçebilirim sonuçta. Yoksa bununda mı akışına bırakayım?
Bu arada salı gününe devletten randevu aldım. Hiç başka bir Dr görmedi bizi. İnşallah farklı şeyler duymam..
Ayy estafurullah canım
Vallaha bende bunu düşünüyorumayy ya acil doğum olursa işlerim bitmedi dün gardolaplar vs yaptım bugün konsol masa güzelce ciflerim temizlerim doğuma yakın en azından sadece süpür sil işim olur bizede kış temizliği oldu işte ama yavaş yavaş her gğn bir yeri yapmak hiç benlik değilmiş bunaldım yavaş yavaş halletmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?