2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Vallaha bende bunu düşünüyorum ayy ya acil doğum olursa işlerim bitmedi dün gardolaplar vs yaptım bugün konsol masa güzelce ciflerim temizlerim doğuma yakın en azından sadece süpür sil işim olur bizede kış temizliği oldu işte ama yavaş yavaş her gğn bir yeri yapmak hiç benlik değilmiş bunaldım yavaş yavaş halletmekten

Aşıyı niye yapmıyorlarmış canım ?

Etmiyor gibi şimdilik iyiyim çok şükür halılarımı falan sericez onlarla uğraşıcaz ev bu haldeyken doğurmamam lazım
Yaa ben de en son kontrole giderken sabah geç kalktık diye mutfağı toplayamadim. Kocama diyorum ki bugün doguramam evi toplamadim yani içimizden insan çıkacak biz hâlâ ev toplucaz diye uğraşıyoruz

Valizi dert etme riskin yoksa. Eşyaların temizse koyar geçersin valizin içine zaten. Ben de 35+2de yaptım valiz. Kendini çok yorma sadece

Beni sağlık ocağından aradılar yine hem kız için hem de gebe takip zamanıymış ona gidicez. Doktor kan idrarda istedi benden son kez onu da vericem yine. Az kaldı diye istiyor sanırım

Valizi dert etme riskin yoksa. Eşyaların temizse koyar geçersin valizin içine zaten. Ben de 35+2de yaptım valiz. Kendini çok yorma sadece
Cok sükür canım risk yok kıyafetleri yıkadım ütüsü kaldı işte önümüzdeki haftaya kadar hazırlıgı bitireyim diyorum yine de ya hazır dursun ağırlastıkça zor olcak oh sen bitirmişsin ne güzel

Eder hiç merak etme benim bir arkadaşım ünlü bir doktorun kliniğine gidiyordu. Sonra sezaryen kesinleşti o kadar para hem doktora ayrı hem hastaneye ayrı vermek istemedi. 38 in sonunda Ataşehir Acıbadem de kontrole gitti 40 a kadar bekledi ama o sezaryen oldu. Yani kabul ediyorlar

Aşıyı niye yapmıyorlarmış canım ?
Bunu sağlık ocağında öğrendim yeni bende. Onlara sorduğumda da sağlık bakanlığıyla görüşmemiz devam ediyor dedi bişey anlamadım hastane çok yeni açıldı bu arada ama üzüldüm ve ister istemez kafaya takmaya başladım kendimi böyle hastane konusunda çıkmazda hissediyorum acil birşey olsa valla beni devlet bile kabul etmez şu saatten sonra özel hiç etmez

Aramızda hala 35+2 olup da çantayı hazırlamayan rahat insanlar var, dert etmeyin sanki hazırlayınca doğurucak gibi bir hissim var ondan yapamıyorum sanırım
Ayy o his banada geldi yaa sanki her işimi bitirince doğurcam gibi geliyor herşey ütülü çantaya koyma kısmı var sadece ama mecbur koymam lazım eşim hiç birini bulamaz 34+2 hayır bide 35+5 doğurmuş bir insanım daha pimpirikli olmam lazım

Gerçekten mi her dr etmez sanırım en kötü ihtimalle oğlumu doğurduğum hastaneye sorsam diyordum da çekiniyorum dr iletişimimiz iyi süper ama bu şeyler beni korkutuyor

Benim eşim yapar heralde ondan da rahatım eşine hepsinin yerini göster

Spring05 evet canım benide 35 haftada çağırdı son kez tansiyon kilo bakacaklar rutin kan birde ek olarak bu son kontrolde ast alt filan daha detaylı kan bakıyoruz dedi geçen şekere baktırırken zaten geleceksin bu testlerin var dedi benim de 9 Ekim son kontrolümüz zaten

Benim eşim yapar heralde ondan da rahatım eşine hepsinin yerini göster
İnan göstersem de yapamaz o hatta tek tek üstüne yazsam yine yapamaz adam önündekini görmüyor ki bakarken bir kez çok kötü düşmüştüm kolum o kadar kötü oldu ki kimliğim şurda getir dedim bi geldi bulamadım dedi çıktım o kolumla orda duruyor du sen düşün işte gerisini Allahım o çantayıda bulamaz arabaya koyayım en iyisi

ben ilk gittiğim doktoru çok beğeniyordum aslında ama hastane o kdar kötü bir hastaneydi ki, temizlik vs yerlerdeydi odalarda, yemek kaplarında. Eğer içine sinen bir doktor bulursan beğendiğin hastanede devam etmeni öneririm

Ayy estafurullah canım yok ben dağınığımdır normalde öyle toplayım uyuyum yok çocukla olmuyor zaten sabah yine aynısı oluyor ama sabah kendimi dinlerken onu düşündüm bu evle nasıl doğum yaparım görsen halimi anlarsın valla neyseki ben süpürüp eşim siliyor dipköşe halılar yerleşicek havada soğuk kızım hasta olur diyede korktum halısız ev dağınık bencee düzensiz o yüzden

taşınma ihtimalimiz var diye ben iyice saldım sadece toz alma, dolapların dışını silme falan evin bir odası zaten hep koliyle dolu, inşallah yavrucuğum zamanında doğar, ben de yeni eve zamanında taşınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…