2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet ebe 12.haftadan sonra verdi, ben de her kontrole gittiğimde istiyorum bittikçe. Eczaneden parayla almak yerine onu kullanıyorum
Burda araya giriyim hemen tabi senin kararın ama bende geç öğrenmiştim bebeklerde 1 ay mı 20 günlükken falan yine vericekler d vitamini bıngıldaktı sanırım onun için bilmiyodum 3 ay kullandım ama sonra ocean geçtim içeriği daha temiz diye şimdi direk ocean alırım ve bayagıda gidiyor aklında bulunsun bu arada ben yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum unutuyorum inşallah bişey olmaz düşüktü de

Açıkçası bebekte sağlık ocağının verdiğini kullanmam diye düşünüyorum ama kullandığım deodorantın da çok temiz içerikli olmamasından kaynaklı, gebelikte bunu kullanayım dedim bana memleketteki kadın doğum doktoru gebelikte d vitaminine bakılmasının anlamlı bir sonucu yok demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi, zaten bebek her türlü bizden alıyor. Eksikliği bizde yorgunluğa, kemiklerimizde uzun vadeli soruna yol açar sanırım

Kızlar bu arada “yağmur çiçeği” nickli arkadaştan haberi olan var mı? Etiketlemede yapamadım, uzun zamandır yazmıyor

Kızlar ya bizim bebek sürekli hıçkırıyor neden olur acaba? Yani her gün bir kaç kere yapıyor. Sanırım hıçkırık çünkü 2 saniyede bir atma hissi var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…