Valla hiç öyle düşünme, çok yakın arkadaşımın ilk çocuğu hemen eve geldi ama sütü gelmedi hemen, 2.çocuğu 10-15 gün kuvezde kaldı biberonla beslediler falan ama sütü doldu taştı. Biberonla beslendiği halde memeyi hiç yadırgamadı.Eksik dua etmemenin önemi, bol ve KALİTELİ olsun
Ayyy zaman yaklaştıkça endişelerim daha çok artıyor benim. Sezeryan olursam sütüm gelmezse falan diye insan sürekli kuruyor kafasında. Şimdiden kayısı, incir ve dut hoşafını unutma diyorum kocama
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Kolay gelsin canım benimde hazır şuracıkta bekliyorAkşam üstü ağrım olunca çantayı yapma hızımneyseki ağrım devam etmedi Buda çantayı hazırlamama vesile oldu diyelim terliğim kargoda onuda üstüne atarım çantanın
gözunaydin olsun canim cok şükürKızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Tecrübeli anne bir şeyi merak ediyorum, çatı ağrısı tam olarak ne oluyor, nasıl oluyorAkşam üstü ağrım olunca çantayı yapma hızımneyseki ağrım devam etmedi Buda çantayı hazırlamama vesile oldu diyelim terliğim kargoda onuda üstüne atarım çantanın
Eşime tek tek anlattım bak bu hemşireye verilecek filan inşallah verirKolay gelsin canım benimde hazır şuracıkta bekliyorbende bi terlik koycam içine
Valla canım ben ilk hamilelikte yaşamadım ki ama bu gebeliğimde 3,4 haftadır yaşıyorum vajina kemiğinde ağrı baskı oluyor dr sordum ben alttan baktı ama bir risk görülmedi niye ağrıyor bilmiyorum ama bu akşam bildiğin belim sırtım ağrınca korktum sanırım üşüttüm birazTecrübeli anne bir şeyi merak ediyorum, çatı ağrısı tam olarak ne oluyor, nasıl oluyorayy ben doğum yaklaştıkça bildiklerimi de unutmaya başladım
Sağlıkla en kısa zamanda evinize dönmek nasip olsın inşallah canımBana süt için tavsiyeler verin kızlar bu konuda sıfır bilgi sahibiyim.. yarın bebeğin yanına ineceğim süt için
O telaşla unutabilir diye üstüne yazıcam bide benEşime tek tek anlattım bak bu hemşireye verilecek filan inşallah verirvalize koydum bende ama battaniyeler dışarda kaldı
Bende bugün anlattım biliyo musunEşime tek tek anlattım bak bu hemşireye verilecek filan inşallah verirvalize koydum bende ama battaniyeler dışarda kaldı
Evet ama onlarda daha çok sandalye. Böyle berjer gibi ama kafamı yaslayayım modeli bulsam hiç düşünmeyeceğim.
Bende dedim yazayım mı diye gerek yok dedi 20 kez gösterdim unutursa ayıpO telaşla unutabilir diye üstüne yazıcam bide ben
Diğer türlüde sırtım ağrır amaKız kafanı yaslarsan uyuyakalırsın memede bebekleemın mısın kafanı yaslamak konusunda
Aslında ben çok eşya almadım ama valiz küçük. Benim ondan sanırım çünkü ne kadar minimal olabilirse o kadar minimalBende bugün anlattım biliyo musunbi tane ince nohut battaniyeler var ya ondan aldım hastane için. İzmir zaten pek soğuk olmuyo onu da hastaneden çıkarken örterim diye aldım. Diğerleri penye battaniye ve müslin
Terlık nasıl bısey aldınAkşam üstü ağrım olunca çantayı yapma hızımneyseki ağrım devam etmedi Buda çantayı hazırlamama vesile oldu diyelim terliğim kargoda onuda üstüne atarım çantanın
Ben her organizerin üstüne yazdımO telaşla unutabilir diye üstüne yazıcam bide ben
Yaa bizim terlik olay olduTerlık nasıl bısey aldın
Ben de o kadar minimal hazırladım ki ona rağmen küçük boyda bir şeyler dışarda kalacak gibiydi. O yüzden orta boy valize koydum, tek çantayla girip çıkarız diyeAslında ben çok eşya almadım ama valiz küçük. Benim ondan sanırım çünkü ne kadar minimal olabilirse o kadar minimalneyse bi el çantası aldırdım kv den onada lokanta çikolata o kalan battaniyeleri koyarım kapı süsü filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?