Ayyy zaman yaklaştıkça endişelerim daha çok artıyor benim. Sezeryan olursam sütüm gelmezse falan diye insan sürekli kuruyor kafasında. Şimdiden kayısı, incir ve dut hoşafını unutma diyorum kocama
Valla hiç öyle düşünme, çok yakın arkadaşımın ilk çocuğu hemen eve geldi ama sütü gelmedi hemen, 2.çocuğu 10-15 gün kuvezde kaldı biberonla beslediler falan ama sütü doldu taştı. Biberonla beslendiği halde memeyi hiç yadırgamadı.
Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Akşam üstü ağrım olunca çantayı yapma hızım neyseki ağrım devam etmedi Buda çantayı hazırlamama vesile oldu diyelim terliğim kargoda onuda üstüne atarım çantanın
Akşam üstü ağrım olunca çantayı yapma hızım neyseki ağrım devam etmedi Buda çantayı hazırlamama vesile oldu diyelim terliğim kargoda onuda üstüne atarım çantanın
Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Valla canım ben ilk hamilelikte yaşamadım ki ama bu gebeliğimde 3,4 haftadır yaşıyorum vajina kemiğinde ağrı baskı oluyor dr sordum ben alttan baktı ama bir risk görülmedi niye ağrıyor bilmiyorum ama bu akşam bildiğin belim sırtım ağrınca korktum sanırım üşüttüm biraz
Sağlıkla en kısa zamanda evinize dönmek nasip olsın inşallah canım Hoş gelmiş minik kuzu
*Yakınınız hemen dut kurusu kayısı kurusu erik kurusu kuru üzüm alsın tencerede şekersiz kaynatsın. Soğuk ya da ılık taneli yiyin suyunu için. Hem bağırsaklarınızı çalıştırır hem süt yapar.
* Bulgur pilavı süt yapar
*Tahin pekmez yiyin bol bol ben 2 günde 1 kavanoz yemişimdir
*En az 3 litre su
*Bolca dinlenme
Makineniz varsa bebek emiyormuş gibi 2 saate bir süt gelsim gelmesin 10 dk bir göğsünüzü 10 dk bir göğsünüzü sağın. En önemlisi bu bence
Ilık duş alabiliyorsanız alın alamıyorsanız ılık havlu koyun sürekli göğüslerinize
Süt arttırıcı çayları deneyebilirsiniz günde 1-2 bardak
Bende bugün anlattım biliyo musun bi tane ince nohut battaniyeler var ya ondan aldım hastane için. İzmir zaten pek soğuk olmuyo onu da hastaneden çıkarken örterim diye aldım. Diğerleri penye battaniye ve müslin
İlk zamanlar süt için hurmayı unutmuşum kızlar çok önemli bence çok iyi süt yapıyor şimdeden alın koyun, abimler o zaman karamandalardı bana konyadan göndermişlerdi sağolsunlar benimde şimdi aklıma geldi iyi bi yerden bulmam lazım bozada süt yapıyor
Bende dedim yazayım mı diye gerek yok dedi 20 kez gösterdim unutursa ayıp zaten bir tek hemşireye verilecek olanı paketledim diğerlerini ben giydiririm doğumada önlükle gidip önlükle gelcez kendim ayarlarım giyeceklerimi yani öyle umuyorum
Bende bugün anlattım biliyo musun bi tane ince nohut battaniyeler var ya ondan aldım hastane için. İzmir zaten pek soğuk olmuyo onu da hastaneden çıkarken örterim diye aldım. Diğerleri penye battaniye ve müslin
Aslında ben çok eşya almadım ama valiz küçük. Benim ondan sanırım çünkü ne kadar minimal olabilirse o kadar minimal neyse bi el çantası aldırdım kv den onada kolanyağ çikolata o kalan battaniyeleri koyarım kapı süsü filan
Ben her organizerin üstüne yazdım sezeryan olursa kalkamam, istediğim şeyi de bulamazlarsa sinir olurum. O yüzden riske atmadan her organizerin üzerine ne olduğunu yazdım
Yaa bizim terlik olay oldu ben şu hemşirelerin giydiği terlikten alacaktım annem onu alırsan atarım dedi bende bunu aldım evde lohusa terliğim var aslında ama asla rahat değil sezeryan dan sonra yürürken bunun alt kısmı sert
Aslında ben çok eşya almadım ama valiz küçük. Benim ondan sanırım çünkü ne kadar minimal olabilirse o kadar minimal neyse bi el çantası aldırdım kv den onada lokanta çikolata o kalan battaniyeleri koyarım kapı süsü filan
Ben de o kadar minimal hazırladım ki ona rağmen küçük boyda bir şeyler dışarda kalacak gibiydi. O yüzden orta boy valize koydum, tek çantayla girip çıkarız diye