2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana süt için tavsiyeler verin kızlar bu konuda sıfır bilgi sahibiyim.. yarın bebeğin yanına ineceğim süt için
Bol bol su iç canım Spinal olduğun için kahve ve bitter çikolatada tüket baş ağrın falan olmasın. Ve göğüs pompasıyla sütüm gelsin diye en yüksek kademede göğsünü sağma sakın çok kötü yara oluyor sonra düşükten başlat. Şu lansinohun göğüs ucu kremini al sür mutlaka ve sağım yaptıktan sonra ara ara göğüslerini anne sütünü sürüp açık bırak.hava almak göğüslerin yara olmasını engelliyor. İlk duşunu aldığında ve düzenli sağım yaptığında sütün gelmeye başlayacak hiç merak etme. Bugün için gelmiyor diye de endişeye kapılma o yüzden

Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Çok şükür ameliyatın sorunsuz geçmesine çok sevindim inan bana o kadar hızlı büyüyecek ve toparlayacak ki, bizlerin duası da seninle olacak. Yakın zamanda kavuşacaksınız inşallah

Süt için şunlar çok önerildi aldım. Bi de şu malt içecekleri söylüyorlar onu sanırım ihtiyacım olursa alırım çok şekerli ve kilo aldırıyor diyen de var kararsız kaldım

Eklentiler

• IMG_5917.webp
    15 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Oyy maşallah kuzuya Saglıkla evınıze dönmek nasıp olsun .. Bahtı açık olsun
Bol su iç hastanede makına oluyor onunla sağım yap hiç ama hiç kafana takma ilk günler gelen süt en faydalısı bir damlasının bile çok önemi var onu sağınca hemen içirirler zaten .
Topiğimizin ilk gözağrısı hoşgeldi

Süt için şunlar çok önerildi aldım. Bi de şu malt içecekleri söylüyorlar onu sanırım ihtiyacım olursa alırım çok şekerli ve kilo aldırıyor diyen de var kararsız kaldım
Böyle şeyleri hiç doğru bulmuyorum. Bol su içmek ve emzirmek zaten sütü arttırıyor bu para tuzaklarına gerek yok. Ya da bitkisel şeyler kullanılabilir. Mürver çiçeği çayı deneyebilirsin bence daha güvenli

Canım benim maşallaah Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan ve kem gözlerden sakının.

Olabilir onuda denerim, ilk gebeliğim olduğu için ne olacağını kestiremiyorum ama zorda kalırsam bunlardan destek almayıda yanlış bulmuyorum umarım gerek kalmaz

Çok sevindiim. Allah bir an önce ikinizi kavuştursun

Malt içeçek almaya gerek yok bence de çok kalorili. Bende bestlak damla aldım. Rezene çayı alacağım bir de. Umarım bol ve kaliteli sütlerimiz olur

Yaaa bu topikte doğum haberini alınca insan daha da heyecanlanıyor sağlıkla büyüt inşallah minnağı

Malt içeçek almaya gerek yok bence de çok kalorili. Bende bestlak damla aldım. Rezene çayı alacağım bir de. Umarım bol ve kaliteli sütlerimiz olur
Eksik dua etmemenin önemi, bol ve KALİTELİ olsun

Ayyy zaman yaklaştıkça endişelerim daha çok artıyor benim. Sezeryan olursam sütüm gelmezse falan diye insan sürekli kuruyor kafasında. Şimdiden kayısı, incir ve dut hoşafını unutma diyorum kocama

Bende de bu kaygı oluştu maalesef ya gelmezse ya sarılık olursa diye saçma sapan şeyler düşünüyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…