2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde geçen gün yandaydı hep kafası da yandaydı bulantım da vardı. Dün gece rüyamda da dönmüş gördüm ve vajinal ağrıyla uyandım. Öğlen oturdum bir baktım yine göğüs altımda sert bir şey ben anlamadım vallahi yarın Göztepe de filan randevu bulursam gitcem, annem geliyormuş yazlıktan

Ya benım cok tatlı mavı bı terlıgım vardı dedım onu gıyerım almayayım sonra bı gıydım bugun topugum yerde
Bende topuk dikeni var öyle sert bişeyde giyemem cok yumusakta.
Bakayım lcw ye de sagol canım

İnşallah biz anlamıyoruzdur da dönmüştür bende Salı gidicem devlete arada iyi oluyor

Ayağın mı büyüdü benimde hamilelikte büyüyor şiş değil ama ya normal büyüyor Şuan oğlumdan kalma yarım numara büyüdü bide bunda büyürse eder bana 1 numara yok yok sert değilde altı tabanlı olsun canım sağa sola devrilmeyelim

Terlık nasıl bısey aldın
Ay araya kaynayim, daha bugün aldım belki fikir olur. Ben crocs tarzı seviyorum ama aynı zamanda kış olacağı için ayaklarım üşümesin, eve de bununla giderim diye düşünüp böyle bir şey aldım daha gelmedi kargoda

Eklentiler

• 1000032772.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 81
Bende bunun aynısı var hamile değilken almıştım ama benim ayağıma 41 numarası bile küçük geldi rahat edemedim öylece duruyor ben de sanırım evde sırf değişiklik olsun diye giyicem galiba

Oy maşallah hiç de fil gibi değilsin vallahi ama sen yine de bence çantayı hazırlasan mi ya gecelik gelince en üstüne koyarsın siz böyle hazirlamadikca tek tek hepimizin evine gelip kendim hazirlayasim geliyor hahahahahha

Gelsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…