Ayy hiç fil gibi değil gayet fit görünüyorsun karnında normal görünüyor bence ama dönüp dönmediğini de anlayamıyoruz ki kapalı kutu işte tekmelerden belki işte anlarsak bide dönünce çok bulantı oluyor bence bugün oğlum yan dönmeye çalıştı çok bulantım oldu ayağını da yanda hissettim
Benimde geçen gün yandaydı hep kafası da yandaydı bulantım da vardı. Dün gece rüyamda da dönmüş gördüm ve vajinal ağrıyla uyandım. Öğlen oturdum bir baktım yine göğüs altımda sert bir şey ben anlamadım vallahi yarın Göztepe de filan randevu bulursam gitcem, annem geliyormuş yazlıktan
Aynısı pentide gördüm baya pahalı geldi ama bir terlik için ben lcw dan aldım terliğimi oraya da bak istersen indirimlerde oluyor bide altı sert olsun canım çok yumuşaklara bakma lohusa terliği yana kayıyordu benim karnım acıyordu ilk doğumda
Ya benım cok tatlı mavı bı terlıgım vardı dedım onu gıyerım almayayım sonra bı gıydım bugun topugum yerde
Bende topuk dikeni var öyle sert bişeyde giyemem cok yumusakta.
Bakayım lcw ye de sagol canım
Benimde geçen gün yandaydı hep kafası da yandaydı bulantım da vardı. Dün gece rüyamda da dönmüş gördüm ve vajinal ağrıyla uyandım. Öğlen oturdum bir baktım yine göğüs altımda sert bir şey ben anlamadım vallahi yarın Göztepe de filan randevu bulursam gitcem, annem geliyormuş yazlıktan
Ya benım cok tatlı mavı bı terlıgım vardı dedım onu gıyerım almayayım sonra bı gıydım bugun topugum yerde
Bende topuk dikeni var öyle sert bişeyde giyemem cok yumusakta.
Bakayım lcw ye de sagol canım
Ayağın mı büyüdü benimde hamilelikte büyüyor şiş değil ama ya normal büyüyor Şuan oğlumdan kalma yarım numara büyüdü bide bunda büyürse eder bana 1 numara yok yok sert değilde altı tabanlı olsun canım sağa sola devrilmeyelim
Akşam üstü ağrım olunca çantayı yapma hızım neyseki ağrım devam etmedi Buda çantayı hazırlamama vesile oldu diyelim terliğim kargoda onuda üstüne atarım çantanın
Ay araya kaynayim, daha bugün aldım belki fikir olur. Ben crocs tarzı seviyorum ama aynı zamanda kış olacağı için ayaklarım üşümesin, eve de bununla giderim diye düşünüp böyle bir şey aldım daha gelmedi kargoda
Bana sorulmadı ama yinede fikir olur diye diyeyim dedim.. Ben bunu aldım.. Ama normalde 39 giyiyordum, 40 aldım oda eh fena olmadı.. Kalıbı kucuk gibi.. Ama rahat geldi bana.. Hastane için olabilir eve gecınce de devamke dedim
Bende bunun aynısı var hamile değilken almıştım ama benim ayağıma 41 numarası bile küçük geldi rahat edemedim öylece duruyor ben de sanırım evde sırf değişiklik olsun diye giyicem galiba
Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Bende daha hazırlamadım ya daha gecelik gelicek 36 a anca yaparım hiç gelicek gibi de hissetmiyorum ve baya fil gibi oldum Doğuracak olsam göbeğim aşağı düşerdi herhalde, hala makat sanırım ya bugün yine yukarda hissettim
Oy maşallah hiç de fil gibi değilsin vallahi ama sen yine de bence çantayı hazırlasan mi ya gecelik gelince en üstüne koyarsın siz böyle hazirlamadikca tek tek hepimizin evine gelip kendim hazirlayasim geliyor hahahahahha
Oy maşallah hiç de fil gibi değilsin vallahi ama sen yine de bence çantayı hazırlasan mi ya gecelik gelince en üstüne koyarsın siz böyle hazirlamadikca tek tek hepimizin evine gelip kendim hazirlayasim geliyor hahahahahha
Valla iletişim halinde olsak birbirimizde numaralarımız fln olsaydı yemin ederim her gün görüntülü arar darlardım artık şu çantayı yapayım da sussun şu kız dedirtirdim çok çıldırtma garantili biriyim emin ol hdjdbsjdbdjdbs