2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben plastik terlik aldım ya eltimin suyu çok gelmişti, wc ye falan girerken de plastik rahat olur diye öyle aldım

Gecen d vit aldım, eczacı agzına direkt damlatıcaksın dedi, damlattım ve sonuc.. İstifra.. Anında oldu bekleme bile yok coledan hap kullanıyorum, haftada 1 oluyo, en azından unutmuyorum da

Gecen d vit aldım, eczacı agzına direkt damlatıcaksın dedi, damlattım ve sonuc.. İstifra.. Anında oldu bekleme bile yok coledan hap kullanıyorum, haftada 1 oluyo, en azından unutmuyorum da
Ay yok öyle ben de kullanamam d vitamini süt ürünleriyle daha güzel emiliyor. O yüzden ayran ya da yoğurda damlatıp alıyorum ben onu. O zaman anlaşılmıyor

Kızlar bebeğim 13:17 de doğdu ikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım

Bütün sayfaları heyecanla bu haber için okudum desem, sizlere ayıp olmaz dimi kızlar
Ya nasıl sevındım anlatamam Allah bol saglık sıhhat versin ikinize de ağlıcam ya, niye bilmiyorum ama duygulandım

Ben plastik terlik aldım ya eltimin suyu çok gelmişti, wc ye falan girerken de plastik rahat olur diye öyle aldım
Ya bencede en güzeli oda işte ah benim anam süslü biraz kızıda bir o kadar odun en fazla bu çıktı benden ama eğer terliğin öyleyse yanına kalın yünlü bir çorap al canım baya üşüyor insan sez olursa hele üşütmemek lazım

Terlık nasıl bısey aldın

Bana sorulmadı ama yinede fikir olur diye diyeyim dedim.. Ben bunu aldım.. Ama normalde 39 giyiyordum, 40 aldım oda eh fena olmadı.. Kalıbı kucuk gibi.. Ama rahat geldi bana.. Hastane için olabilir eve gecınce de devamke dedim

İlk yürüyüş yapıldı kızlar sütte sağdım bir kaç damla geldi her 3 saatte bir sağım yapacağım. Hemşire bugün bebek beslenmeyecek ağzına 1-2 damla damlatırım dedi

Maşallah.. Devamı gelir artık endişe etme süt konusunu çok sevındım ya.. İnşallah cabucak kavusursunuz

Bunu bende çok beğenmiştim o zaman numaram Yoktu sonra unuttum güle güle giy

Malt içeçek almaya gerek yok bence de çok kalorili. Bende bestlak damla aldım. Rezene çayı alacağım bir de. Umarım bol ve kaliteli sütlerimiz olur
Rezeneyle alakalı şöyle bir şey okumuştum siz yine doktorunuza sorun

Guzel gule gule kullan ama Berikko nun ki kapalı olması ve tüylü olması beni cezbetti
Alayım bende bı 38 numara

Akşam üstü ağrım olunca çantayı yapma hızım neyseki ağrım devam etmedi Buda çantayı hazırlamama vesile oldu diyelim terliğim kargoda onuda üstüne atarım çantanın
Bende daha hazırlamadım ya daha gecelik gelicek 36 a anca yaparım hiç gelicek gibi de hissetmiyorum ve baya fil gibi oldum Doğuracak olsam göbeğim aşağı düşerdi herhalde, hala makat sanırım ya bugün yine yukarda hissettim

Eklentiler

• IMG_0083.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 85
İlk yürüyüş yapıldı kızlar sütte sağdım bir kaç damla geldi her 3 saatte bir sağım yapacağım. Hemşire bugün bebek beslenmeyecek ağzına 1-2 damla damlatırım dedi
Doğum yapmışsın canım çok geçmiş olsun,senin için de bebiş için de bol bol dua edeceğim.. rabbim bir an önce sağlıkla anne babasına kavuştursun

Ayy hiç fil gibi değil gayet fit görünüyorsun karnında normal görünüyor bence ama dönüp dönmediğini de anlayamıyoruz ki kapalı kutu işte tekmelerden belki işte anlarsak bide dönünce çok bulantı oluyor bence bugün oğlum yan dönmeye çalıştı çok bulantım oldu ayağını da yanda hissettim

Benımde numaram yok dıger renklerınıde sevmedım
Aynısı pentide gördüm baya pahalı geldi ama bir terlik için ben lcw dan aldım terliğimi oraya da bak istersen indirimlerde oluyor bide altı sert olsun canım çok yumuşaklara bakma lohusa terliği yana kayıyordu benim karnım acıyordu ilk doğumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…