- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.189
- 88
Ben plastik terlik aldım yaYaa bizim terlik olay olduben şu hemşirelerin giydiği terlikten alacaktım annem onu alırsan atarım dedi bende bunu aldım evde lohusa terliğim var aslında ama asla rahat değil sezeryan dan sonra yürürken bunun alt kısmı sert
Açıkçası bebekte sağlık ocağının verdiğini kullanmam diye düşünüyorumama kullandığım deodorantın da çok temiz içerikli olmamasından kaynaklı, gebelikte bunu kullanayım dedim bana memleketteki kadın doğum doktoru gebelikte d vitaminine bakılmasının anlamlı bir sonucu yok demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi, zaten bebek her türlü bizden alıyor. Eksikliği bizde yorgunluğa, kemiklerimizde uzun vadeli soruna yol açar sanırım
Ay yok öyle ben de kullanamamGecen d vit aldım, eczacı agzına direkt damlatıcaksın dedi, damlattım ve sonuc.. İstifra.. Anında oldu bekleme bile yokcoledan hap kullanıyorum, haftada 1 oluyo, en azından unutmuyorum da
Kızlar bebeğim 13:17 de doğduikimizde iyiyiz çok şükür 1450 gr doğdu minicik küveze alındı direk bende anestezinin etkisinin geçmesini bekliyorum 1-2 saat sonra yürüyüş yapacağım
Bana süt için tavsiyeler verin kızlar bu konuda sıfır bilgi sahibiyim.. yarın bebeğin yanına ineceğim süt için
Orta boy olsa güzel olurmuş benim valizim baya büyük olmazdıBen de o kadar minimal hazırladım ki ona rağmen küçük boyda bir şeyler dışarda kalacak gibiydi. O yüzden orta boy valize koydum, tek çantayla girip çıkarız diye
Ya bencede en güzeli oda işte ah benim anam süslü biraz kızıda bir o kadar odunBen plastik terlik aldım yaeltimin suyu çok gelmişti, wc ye falan girerken de plastik rahat olur diye öyle aldım
Terlık nasıl bısey aldın
İlk yürüyüş yapıldı kızlarsütte sağdım bir kaç damla geldi her 3 saatte bir sağım yapacağım. Hemşire bugün bebek beslenmeyecek ağzına 1-2 damla damlatırım dedi
Bunu bende çok beğenmiştimBana sorulmadı ama yinede fikir olur diye diyeyim dedim.. Ben bunu aldım.. Ama normalde 39 giyiyordum, 40 aldım oda eh fena olmadı.. Kalıbı kucuk gibi.. Ama rahat geldi bana.. Hastane için olabilir eve gecınce de devamke dedim
Tonny Black Kadın Bej Rahat Kalıp Önü Kapalı Içi Yünlü Kışlık Eva Ev Terliği - Fiyatı, Yorumları
Tonny Black Kadın Bej Rahat Kalıp Önü Kapalı Içi Yünlü Kışlık Eva Ev Terliği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Rezeneyle alakalı şöyle bir şey okumuştum siz yine doktorunuza sorunMalt içeçek almaya gerek yok bence de çok kalorili. Bende bestlak damla aldım. Rezene çayı alacağım bir de. Umarım bol ve kaliteli sütlerimiz olur
Guzel gule gule kullan amaYaa bizim terlik olay olduben şu hemşirelerin giydiği terlikten alacaktım annem onu alırsan atarım dedi bende bunu aldım evde lohusa terliğim var aslında ama asla rahat değil sezeryan dan sonra yürürken bunun alt kısmı sert
Alayım bende bı 38 numaraBana sorulmadı ama yinede fikir olur diye diyeyim dedim.. Ben bunu aldım.. Ama normalde 39 giyiyordum, 40 aldım oda eh fena olmadı.. Kalıbı kucuk gibi.. Ama rahat geldi bana.. Hastane için olabilir eve gecınce de devamke dedim
Tonny Black Kadın Bej Rahat Kalıp Önü Kapalı Içi Yünlü Kışlık Eva Ev Terliği - Fiyatı, Yorumları
Tonny Black Kadın Bej Rahat Kalıp Önü Kapalı Içi Yünlü Kışlık Eva Ev Terliği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yine yakalandım :))
Benımde numaram yokBunu bende çok beğenmiştimo zaman numaram Yoktu sonra unuttum güle güle giy
Bende daha hazırlamadım ya daha gecelik gelicek 36 a anca yaparımAkşam üstü ağrım olunca çantayı yapma hızımneyseki ağrım devam etmedi Buda çantayı hazırlamama vesile oldu diyelim terliğim kargoda onuda üstüne atarım çantanın
Doğum yapmışsın canım çok geçmiş olsun,senin için de bebiş için de bol bol dua edeceğim.. rabbim bir an önce sağlıkla anne babasına kavuştursunİlk yürüyüş yapıldı kızlarsütte sağdım bir kaç damla geldi her 3 saatte bir sağım yapacağım. Hemşire bugün bebek beslenmeyecek ağzına 1-2 damla damlatırım dedi
Ayy hiç fil gibi değil gayet fit görünüyorsun karnında normal görünüyor bence ama dönüp dönmediğini de anlayamıyoruz ki kapalı kutu işte tekmelerden belki işte anlarsak bide dönünce çok bulantı oluyor bence bugün oğlum yan dönmeye çalıştı çok bulantım oldu ayağını da yanda hissettimBende daha hazırlamadım ya daha gecelik gelicek 36 a anca yaparımhiç gelicek gibi de hissetmiyorum ve baya fil gibi oldum Doğuracak olsam göbeğim aşağı düşerdi herhalde, hala makat sanırım ya bugün yine yukarda hissettim
Aynısı pentide gördüm baya pahalı geldi ama bir terlik içinBenımde numaram yokdıger renklerınıde sevmedım
Bende Happy Mom da yakaladımYine yakalandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?