2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Peki benim aç ve tok karına aynı kiloda çıkmam aç tartıldığım doğruysa eğer 2 haftada 2.5 kilo almışım kiii 1.5 aydır hiç kilo almıyordum hatta biraz da vermiştim. Biraz takip edeceğim kilomu

Daha nolsun annesi bu kız gayet güzel büyüyor sağlıcaklada gelsin kucağına inşallah

Doğurucağımızı düşünmüyorum ama senin kasıklarında da ağrı varmış nst çok iyi olur sana canım Bende sadece sertleşme var çünkü. Boyut büyüyor ya mideye baskı artıyor

Biraz kendimi takip edeyim olmadı bi nst çektiricem canım.

merhaba şubat annelerinden yazıyorum :) herkes sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alsın inşallah :) park yatakların içine nevresim ne aldınız?
Daha park yatağımızı almadık ama alınca lastik çarşaf almayı düşünüyorum sadece. Çünkü yorgan kullanmıycaz o yüzden nevresime gerek yok diye düşünüyorum şimdilik

Doğurucağımızı düşünmüyorum ama senin kasıklarında da ağrı varmış nst çok iyi olur sana canım Bende sadece sertleşme var çünkü. Boyut büyüyor ya mideye baskı artıyor
Bencede doğum değil ama sanki üşütmüşüm gibi idrar tahlilinde veririm enfeksiyon için bakarlar yarın devlete aldım randevuyu arada bir gittiğim dr var 30 haftadan sonrada nst çekiliyor mecburi bakalım nasıl çıkacak

Canım yalnız degilsin biz de 1 kere görmüştük o da 2 ay önce ve yandandi bize de sürpriz olacak kilosu için diktir normal dediyse normaldir telaşlanma başı aşağıda olduğu için ölçüm birebir olmuyormuş ve her ölçüm farklı oluyormuş doktorum öyle demişti sen de kafana takma annesi

İnşallah iyi şeyler duyarsın canım yarın haber edersin bizede

Canım ben hiç kilo almadım kızımda da almadım rahat ol bebek alıyor tartıda çıkmasa da . Doktor normal dedi ancak bebek kilo almazsa senin kilo almaman sorun oluyor

merhaba şubat annelerinden yazıyorum :) herkes sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alsın inşallah :) park yatakların içine nevresim ne aldınız?
Ben lcw ‘den nevresim aldım. Bunun dışında Trendyol gibi sitelerde de var. Elele’nin sitesinde de uyku seti şeklinde mevcut

Töbeeee e ama o kadar da olmaz kı bence soyledgnz isimlerin hepsı güzel isimler.. Ya acaba afilli marjinal isimler mi beklıyor? Mesela bu arkadasın oglunun adı.. Yabguhan Bi bunu desene bakalım ne dicek

Ya bende sabahtan beridir midemde Bi baskı var, bu sefer yanmadan ziyade baskı yani hissediyorum.. Midem allak bullak gibi.. Yani sanki midemin kapagının açılıp kapandığını hissediyorum.. Bugun gunduz cok hareketliydi, normalde gunduz o kadar hareket etmıodu yanı hıssetmıodum.. Bide gogusum sıkışıo gibi sırtıma vuruyo.. Ya gecede istifra ettm ya.. Üşüttüm gaz mı oldu acaba

36+5 haftalık hamileyim enfeksiyonum var idrar yollarında doktor antibiyotikle fitil verdi kullanıyorum ama pek fayda göremedim kaşıntım ve yanmam var idrar yaptığım yer çok kaşınıyor( vulva) temiz tutmaya çalışıyorum sürekli çamaşırımı değiştiriyorum yıkanıyorum kuru tutmaya çalışıyorum ama geçmiyor sizin de başınıza geldi mi nasıl önlemler alfldınız yarın inşallah doktora söyliyeceğim

Töbeeee e ama o kadar da olmaz kı bence soyledgnz isimlerin hepsı güzel isimler.. Ya acaba afilli marjinal isimler mi beklıyor? Mesela bu arkadasın oglunun adı.. Yabguhan Bi bunu desene bakalım ne dicek
Valla 4 çocuğunun ismi hiçte marjinal değil ama o koymamış bana şey derdi senin ismini Akmara koymayı isterdim bitek bu zamana kadar Kayra ismini beğendi oda eşimin ablasının çocuğu

Ya burda arkadaşlar bir damladan bahsetmişti o iyi geliyormuş çamaşıra damlatılıyormuş hatta ben bir dr videosuna denk geldim oda öneriyordu iyi geliyormuş nioil di ismi yanlış yazmadıysam ekstra birde yapıyorsunuzdur ama çamaşırlarını ütüle sık sık canım giymeden hemen önce ütü buharı bas hatta

Valla 4 çocuğunun ismi hiçte marjinal değil ama o koymamış bana şey derdi senin ismini Akmara koymayı isterdim bitek bu zamana kadar Kayra ismini beğendi oda eşimin ablasının çocuğu

Aynen tahmin ettiğim gibi akmara da guzelmiş ama bu arada sen yabguhan koycaz de.. Kesin begenır o

Benim 31+5 de 1800 boyu 44 dü normal bence sizin de .bana doktor haftasıyla uyumlu demişti. Bu arada bende bügün çalışmaz raporu aldım acaba sizinki e nabıza düşmüş mü raporunuz ?
Merhaba ben de bugün aldım ve şimdi baktım e nabıza düşmüş

Yeni Başladım ütülemeye ama pek bir faydasını göremedim en son çare o yağ herhalde geçmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…