- 9 Mart 2023
- 3.487
- 6.186
- 88
Peki benim aç ve tok karına aynı kiloda çıkmamAynı şey bana da oluyor 62 ile hamile kaldım şu an 68im ve 1.5 aydır gram bile almamışım (yani neredeyse 8 ayda 6 kilo) bu sefer de kafaya takiyorum ee bebek nasıl oluyor diye ama gittiğim pilates merkezinin diyetisyeni ile görüştüm sıfır kilo ile doğuran var hiç kafana takma yediğin şeyler gayet güzel dedi ben de kafaya takmayım diye çareyi tartilmayi bırakmakta buldum 2 haftadır tartilmiyorumbu arada doktoruma da sordum bebek etkilenmediği sürece benim senin kilonla bir işim yok takma deyip geçti
Daha nolsun annesi bu kız gayet güzel büyüyor sağlıcaklada gelsin kucağına inşallahÜç gün. Aslında hiç anlamlı bir gerilik değil ama bebek hep önde gittiği için telaşlandık biz. Daha doğrusu doktorum
2550 hattaboyu uzamış evet uzun olacaktır belki. Babası baya uzun ben Türk standardı üstü diyelim
Poposuydu bu seferYasladığı yer neresiymiş peki poposumu sırtımı
Doğurucağımızı düşünmüyorum ama senin kasıklarında da ağrı varmış nst çok iyi olur sana canımHooops benimde kasılma ağrım çok var dünden beri yarın nst ye giricem gerçekten sancım mı var çok merak ediyorum üşütmüşüm gibi bir ağrı eşlik ediyor kasıklarımda adet sancısınada benziyor bide bebek içerde ne yapıyorsa midem aşırı bulanıyor hareketlerini çok garip hissediyorum
Biraz kendimi takip edeyim olmadı bi nst çektiricem canım.O tek yere toplanma hareketini bugün ultrason sırasında yaptı bebek. Doktoruma gösterdim gayet normal dedi.Hooops
Diğer ağrıları da ben arada yaşıyorum ama uzun sürmüyor. Yine de için rahat etsin Nst ye gir canım.
Daha park yatağımızı almadıkmerhaba şubat annelerinden yazıyorum :) herkes sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alsın inşallah :) park yatakların içine nevresim ne aldınız?
Bencede doğum değil ama sanki üşütmüşüm gibi idrar tahlilinde veririm enfeksiyon için bakarlar yarın devlete aldım randevuyu arada bir gittiğim dr var 30 haftadan sonrada nst çekiliyor mecburi bakalım nasıl çıkacakDoğurucağımızı düşünmüyorum ama senin kasıklarında da ağrı varmış nst çok iyi olur sana canımBende sadece sertleşme var çünkü. Boyut büyüyor ya mideye baskı artıyor
Canım yalnız degilsin biz de 1 kere görmüştük o da 2 ay önce ve yandandi bize de sürpriz olacakBugün kontrolümüz vardıı. 34+1. Yüzünü hiç göstermedi bu haftadan sonra da zormuş suratını bilmediğimiz bi bebiş geliyo. 2140 gram haftasıyla uyumlu dedi ama 12 gün önce 1940tı az almış gibi geldi bana. Sağ altta kafası hala normal doğum pozisyonunda
İnşallah iyi şeyler duyarsın canım yarın haber edersin bizedeBencede doğum değil ama sanki üşütmüşüm gibi idrar tahlilinde veririm enfeksiyon için bakarlar yarın devlete aldım randevuyu arada bir gittiğim dr var 30 haftadan sonrada nst çekiliyor mecburi bakalım nasıl çıkacak
Aaa doğru ya şimdi hatırladım senin bebisin de adı Alp olacaktı ne güzelYaa adaş geliyo desene
Maşallah boyuna posuna bin kere maşallah böyle gıderse safinaz doğuracaksınAyy söylemeyecegım kuzuya şişko dedık zayıfladı saglıkla gelsın zamanında ınsallah
Canım ben hiç kilo almadım kızımda da almadım rahat ol bebek alıyor tartıda çıkmasa da . Doktor normal dedi ancak bebek kilo almazsa senin kilo almaman sorun oluyorAynı şey bana da oluyor 62 ile hamile kaldım şu an 68im ve 1.5 aydır gram bile almamışım (yani neredeyse 8 ayda 6 kilo) bu sefer de kafaya takiyorum ee bebek nasıl oluyor diye ama gittiğim pilates merkezinin diyetisyeni ile görüştüm sıfır kilo ile doğuran var hiç kafana takma yediğin şeyler gayet güzel dedi ben de kafaya takmayım diye çareyi tartilmayi bırakmakta buldum 2 haftadır tartilmiyorumbu arada doktoruma da sordum bebek etkilenmediği sürece benim senin kilonla bir işim yok takma deyip geçti
Ben lcw ‘den nevresim aldım. Bunun dışında Trendyol gibi sitelerde de var. Elele’nin sitesinde de uyku seti şeklinde mevcutmerhaba şubat annelerinden yazıyorum :) herkes sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alsın inşallah :) park yatakların içine nevresim ne aldınız?
Eşim kendisi vazgeçti o kadar laf söylediler kineyse artık Alparslan bey oldu ben Alp yada aslan derim büyük ihtimalle ağzıma biraz zor gelen bir isim (bu arada annem alparslanı da beğenmiyor ama sçylemicem artık ona )
Doğurucağımızı düşünmüyorum ama senin kasıklarında da ağrı varmış nst çok iyi olur sana canımBende sadece sertleşme var çünkü. Boyut büyüyor ya mideye baskı artıyor
Valla 4 çocuğunun ismi hiçte marjinal değilTöbeeee e ama o kadar da olmaz kıbence soyledgnz isimlerin hepsı güzel isimler.. Ya acaba afilli marjinal isimler mi beklıyor? Mesela bu arkadasın oglunun adı.. Yabguhan Bi bunu desene bakalım ne dicek
Ya burda arkadaşlar bir damladan bahsetmişti o iyi geliyormuş çamaşıra damlatılıyormuş hatta ben bir dr videosuna denk geldim oda öneriyordu iyi geliyormuş nioil di ismi yanlış yazmadıysam ekstra birde yapıyorsunuzdur ama çamaşırlarını ütüle sık sık canım giymeden hemen önce ütü buharı bas hatta36+5 haftalık hamileyim enfeksiyonum var idrar yollarında doktor antibiyotikle fitil verdi kullanıyorum ama pek fayda göremedim kaşıntım ve yanmam var idrar yaptığım yer çok kaşınıyor( vulva) temiz tutmaya çalışıyorum sürekli çamaşırımı değiştiriyorum yıkanıyorum kuru tutmaya çalışıyorum ama geçmiyor sizin de başınıza geldi mi nasıl önlemler alfldınız yarın inşallah doktora söyliyeceğim
Valla 4 çocuğunun ismi hiçte marjinal değilama o koymamış bana şey derdi senin ismini Akmara koymayı isterdim bitek bu zamana kadar Kayra ismini beğendi oda eşimin ablasının çocuğu
Merhaba ben de bugün aldım ve şimdi baktım e nabıza düşmüşBenim 31+5 de 1800 boyu 44 dü normal bence sizin de .bana doktor haftasıyla uyumlu demişti. Bu arada bende bügün çalışmaz raporu aldım acaba sizinki e nabıza düşmüş mü raporunuz ?
Yeni Başladım ütülemeye ama pek bir faydasını göremedim en son çare o yağ herhalde geçmezseYa burda arkadaşlar bir damladan bahsetmişti o iyi geliyormuş çamaşıra damlatılıyormuş hatta ben bir dr videosuna denk geldim oda öneriyordu iyi geliyormuş nioil di ismi yanlış yazmadıysam ekstra birde yapıyorsunuzdur ama çamaşırlarını ütüle sık sık canım giymeden hemen önce ütü buharı bas hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?