Bende de sertleşme oluyor aslında bayadır da oluyor da tabi bu hafta daha fazla. Ben geriniyor falan diye düşündüğüm için çok umursamadım. 4 haftadır doktora da gidemedim zaten çok merak ediyorum. Progestan neden verdi önemli bir durummuymuş yani böyle sertleşme olmasıBende çoktandır oluyor o sertleşme, canını yakıyor insanınayakta 5 10 dk birşeyler uğraşsam direk kasılıp kalıyor. Ayakta sabir kalıyorum adım atamıyorum neredeyse. Bir şekilde oturuyorum veya uzanıyorum gevşiyor
Progestan demiş bir arkadaş. Bundan Dr bahsetmemiştim ama gece 1 olan progestanı,sabah1 akşam 1 yaptı. Bir bildiği var demek ki..
Benim gittiğim hastane çok sakin özel gibi genelde kimse olmuyor bir iki kişi en fazla nst tek kişilik hatta bu yönü çok iyi bu hastanede 30 dan sonra ama diğerlerini bilmiyorum 30+4 girmiştim yine bu hastanede nst yeDevlette 30dan snra nst mi oluyo? Bilmiodum bunu.. Ona göre alayım saatimi o zmn yaanca sıra gelır nst kalabalık oluyo gecerken görüyorum
Hahaha bunuda beğenmiyor koymayın kimse söyleyemez kısaltırlar ismini dedii komşunun torunun ismiymiş api diyormuş herkes filan dedi ama söylemedim daha çikolata gelsin resmini atıcam yoksa çocuk isimsiz kalacaktı bu gidişleÇok iyi yapmışsın adıyla yaşasın. Annenin bu isime tepkisini de merak ettim
merhaba şubat annelerinden yazıyorum :) herkes sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alsın inşallah :) park yatakların içine nevresim ne aldınız?
Daha park yatağımızı almadıkama alınca lastik çarşaf almayı düşünüyorum sadece. Çünkü yorgan kullanmıycaz o yüzden nevresime gerek yok diye düşünüyorum şimdilik
Bazı dr bal gibi de bazıları baya sıkıntılı inşallah sana bal gibi biri gelirBen sabah devlete gideceğim ilk defa. İkinci bir Dr görmüş olsun diye. Dr şimdi bu zamana kadar nereye gittiysen oraya gitseydin ya niye geldin falan demez dimi bana
Benimde hep düşüktü. Son günlerde 12 8 e sabitlendi. Hatta 4 gün üstüste başağrısı yaşadığım için Dr Tansiyon takibi istedi. Söyledim normalde 10 8 falandı yüksek değil mi diye. Sorun görmedi.Kızlar tansiyon takibi yapıyor musunuz ? Benim genelde 8-9 hep düşüktür bugün 11 i gördü büyük tansiyon normal mi merak ediyorum?
Sertleşmeyi sormadım ben. Başından beri kullanıyorum Progestanı. Günde 1di şimdi 2 oldu. Severiz biz progestanı kullanalım bırakmayalım dedi ilk muayenede. Öyle de devam ettik.Bende de sertleşme oluyor aslında bayadır da oluyor da tabi bu hafta daha fazla. Ben geriniyor falan diye düşündüğüm için çok umursamadım. 4 haftadır doktora da gidemedim zaten çok merak ediyorum. Progestan neden verdi önemli bir durummuymuş yani böyle sertleşme olması
Ah dikkat etEvet ya.. Bugun ondan mı nedir.. Kendıme gelemedm.. Midem herseyım mahvoldum ya
Bakalım kısmet artık. Doğumu burda düşünüyorum derim diye düşündüm en kötüBazı dr bal gibi de bazıları baya sıkıntılı inşallah sana bal gibi biri gelir
Benim de yaklaşık 2 haftadır böyle. Özellikle geceleri oluyor sabah elimi bile kapatamıyorum. Bugün kontrolüm vardı normal dedi doktorum ödem oluyor dedi ama benim de görünürde ödem ya da şişlik yokKızlar bir haftadır ellerimde uyuşmayla kalkıyordum hatta gece uyandırıyordu. Elim de tam şiş değil ama parmaklarım boğum boğum sanki. Böyle güçsüzlük hissizlik var gibiydi. Bir arkadaşım yeni doğum yaptı ona anlatırken carpel tünel sendromu diye bişey varmış onda da olmuş. Yani hamileliğin son zamanlarında ödemden dolayı sinir sıkışmasıymış. Hamilelikten sonra hormon seviyesinin düşmesi ile geçiyormuş sanırım olan oldu mu hiç?
Safra asitleri hariç bakılmış bana da, genel bir baktırmak istemiştim de, malum arada tutuyor böyle endişeler
Ah dikkat et
Bu ast alt mi bana sağlık ocağı bakacağız dedi deSafra asidine her hastane bakmıo, yani özel mi bilmiyorum ama özelde de sanrm doktor gereklı görürse ıstıo galıba.. Nası bişey bilmiyorum ama 2 gun fılan sonra cıkıo sonucu
BenKızlar bir haftadır ellerimde uyuşmayla kalkıyordum hatta gece uyandırıyordu. Elim de tam şiş değil ama parmaklarım boğum boğum sanki. Böyle güçsüzlük hissizlik var gibiydi. Bir arkadaşım yeni doğum yaptı ona anlatırken carpel tünel sendromu diye bişey varmış onda da olmuş. Yani hamileliğin son zamanlarında ödemden dolayı sinir sıkışmasıymış. Hamilelikten sonra hormon seviyesinin düşmesi ile geçiyormuş sanırım olan oldu mu hiç?
Bu ast alt mi bana sağlık ocağı bakacağız dedi de
Alt ast karaciğer enzimi canım. Kızların dediği başka bir şeydirBu ast alt mi bana sağlık ocağı bakacağız dedi de
Yok ayrı bir tetkik. Sanırım dış laboratuvarda yapıldı hatta. 3 günde falan çıktı sonucuBu ast alt mi bana sağlık ocağı bakacağız dedi de
Tansiyonunu da kontrol et sürekliBugün kontrolümüz vardı. 31+3 günlüktü ama ölçümler 32 haftalık çıktı. 1900 gram olmuş oğluşum. Artık kontroller 2 haftada 1 olacakmış. Hala ters kafa yukarda ama sezeryan olacağı için sorun yok. Birde acayip bir baş ağrısı var geçmiyor. Parol içiyorum ama onada üzülüyorum pek ilaç içmeyi sevmiyorum hamilelikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?