2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende de sertleşme oluyor aslında bayadır da oluyor da tabi bu hafta daha fazla. Ben geriniyor falan diye düşündüğüm için çok umursamadım. 4 haftadır doktora da gidemedim zaten çok merak ediyorum. Progestan neden verdi önemli bir durummuymuş yani böyle sertleşme olması

Devlette 30dan snra nst mi oluyo? Bilmiodum bunu.. Ona göre alayım saatimi o zmn ya anca sıra gelır nst kalabalık oluyo gecerken görüyorum
Benim gittiğim hastane çok sakin özel gibi genelde kimse olmuyor bir iki kişi en fazla nst tek kişilik hatta bu yönü çok iyi bu hastanede 30 dan sonra ama diğerlerini bilmiyorum 30+4 girmiştim yine bu hastanede nst ye

Çok iyi yapmışsın adıyla yaşasın. Annenin bu isime tepkisini de merak ettim
Hahaha bunuda beğenmiyor koymayın kimse söyleyemez kısaltırlar ismini dedii komşunun torunun ismiymiş api diyormuş herkes filan dedi ama söylemedim daha çikolata gelsin resmini atıcam yoksa çocuk isimsiz kalacaktı bu gidişle

merhaba şubat annelerinden yazıyorum :) herkes sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alsın inşallah :) park yatakların içine nevresim ne aldınız?

Daha park yatağımızı almadık ama alınca lastik çarşaf almayı düşünüyorum sadece. Çünkü yorgan kullanmıycaz o yüzden nevresime gerek yok diye düşünüyorum şimdilik

Ben de cok aradim 70x110 lastikli carsaf. Nevresim seti almak istemedim. Ve 3 er tane carsaf elimde olmasini istedim, cis kacar fln. Hazir urun hic bulamadim. Instagramda dikis yapan biri tanesine 360 tl istedi x6 = 2160 tl. Yok dedim kalsin.

Is basa düştü. Intaslardan kumas sectim. 240lik kumastan 1.5 metre aldim bir desenden 2ser tane cikti. 3 desen sectim. kestim, diktim. Mis gibi lastik gecirdim, bitti. 6 tanesi 450 tl ye maloldu. Sizde ya da cevrenizde makinesi olan var ise cok basit dikmesi. Youtube da videoya bakip yaptim ben. Almisken muslin kumasi da aldim. Onlarin da kenarlarini cevirdim.

Edit: alezleri vionel home diye bir yerden aldim begendim

Kızlar tansiyon takibi yapıyor musunuz ? Benim genelde 8-9 hep düşüktür bugün 11 i gördü büyük tansiyon normal mi merak ediyorum?
Benimde hep düşüktü. Son günlerde 12 8 e sabitlendi. Hatta 4 gün üstüste başağrısı yaşadığım için Dr Tansiyon takibi istedi. Söyledim normalde 10 8 falandı yüksek değil mi diye. Sorun görmedi.

Sertleşmeyi sormadım ben. Başından beri kullanıyorum Progestanı. Günde 1di şimdi 2 oldu. Severiz biz progestanı kullanalım bırakmayalım dedi ilk muayenede. Öyle de devam ettik.

Benim de yaklaşık 2 haftadır böyle. Özellikle geceleri oluyor sabah elimi bile kapatamıyorum. Bugün kontrolüm vardı normal dedi doktorum ödem oluyor dedi ama benim de görünürde ödem ya da şişlik yok

Safra asitleri hariç bakılmış bana da, genel bir baktırmak istemiştim de, malum arada tutuyor böyle endişeler

Safra asidine her hastane bakmıo, yani özel mi bilmiyorum ama özelde de sanrm doktor gereklı görürse ıstıo galıba.. Nası bişey bilmiyorum ama 2 gun fılan sonra cıkıo sonucu

Ben

Bugün kontrolümüz vardı. 31+3 günlüktü ama ölçümler 32 haftalık çıktı. 1900 gram olmuş oğluşum. Artık kontroller 2 haftada 1 olacakmış. Hala ters kafa yukarda ama sezeryan olacağı için sorun yok. Birde acayip bir baş ağrısı var geçmiyor. Parol içiyorum ama onada üzülüyorum pek ilaç içmeyi sevmiyorum hamilelikte.

Tansiyonunu da kontrol et sürekli

4 gün çektim üstüste başağrısını. Migrenim var. Ve parolle geçmesi imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…