2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yeni Başladım ütülemeye ama pek bir faydasını göremedim en son çare o yağ herhalde geçmezse
İlaç zaten kullanıyormuşsun. Nioli yağını kullanmıştı burdaki arkadaşlar ama kaşıntı da var diyorsun, mantar ihtimali yoktur inşallah. Ütü inan çok önemli. Bir de çamaşırına azıcık bile akıntı gelse değiştir. Ben bir ara mantar olmuştum, neredeyse 2-3 saatte bir çamaşır değiştiriyordum. azıcık nemlense hemen kaşınmaya başlardı çok geçmiş olsun

Ya ben gebelıgın basından beri aynı kılodaym.. Gecen arkadasımda bnmle aynı 89la hamıle kalmıs 25 kılo almıs.. Ben sıfır yani Allaha sukur.. Gercı 20 kılo alsam bu vucudu tasıyamam sanrm.. Bileklerim incecık cocuk bileği gibi Allah dagına göre kar verıo deyip gecıorum

Kızlar . 35. Hafta ve bel kasık agrim.var siz nasilsiniz . Yuruyemiyorum resmen bugun kotuyum. Bir de usuttum galiba . Korkuyorum

Devlette 30dan snra nst mi oluyo? Bilmiodum bunu.. Ona göre alayım saatimi o zmn ya anca sıra gelır nst kalabalık oluyo gecerken görüyorum

Hadi ya sürekli mi değiştirmem lazım çamaşırımı valla ben bilmiyorum ki niye kaşınıyor ona göre önlem alayım bence var Mantar çünkü peynir kesiği akıntı geliyor hamileliğimin ilk aylarında da olmuştu sağlık ocağındaki doktor krem ve fitil vermişti ordan biliyorum

Çok iyi yapmışsın adıyla yaşasın. Annenin bu isime tepkisini de merak ettim

Ben 7 yıl önce bir kere mantar olmuştum ve afedersin kesip atasım geliyordu, öyle böyle bir kaşınma değildi. Sık sık çamaşır değiştirme ve ilaçlar iyi gelmişti bana. İlaçlar bittikten sonra çamaşırımda ne zaman ufacık bir nemlenme olsa kaşıntı tekrar başlıyordu. Ben çözümü böyle bulmuştum

Size söylemeyi unuttum bide. Böbreklerine bakıp 7 mm dedi genişleme var ama korkulacak bişey yok 10 mm kadar normal kabul ediyoruz doğunca çocuk doktoru bakar dedi sizde durumlar nasıl böbrek konusunda

Size söylemeyi unuttum bide. Böbreklerine bakıp 7 mm dedi genişleme var ama korkulacak bişey yok 10 mm kadar normal kabul ediyoruz doğunca çocuk doktoru bakar dedi sizde durumlar nasıl böbrek konusunda
Detaylıda mı söyledi bunu? Sanırım detaylı dışında hiç duymadım böbrekler vs iç organlarla ilgili bir yorum

Ben sabah devlete gideceğim ilk defa. İkinci bir Dr görmüş olsun diye. Dr şimdi bu zamana kadar nereye gittiysen oraya gitseydin ya niye geldin falan demez dimi bana

Aslında en iyisi 2 günde bir değiştirmekte işte çamşır dayanmıyor onda

Kızlar tansiyon takibi yapıyor musunuz ? Benim genelde 8-9 hep düşüktür bugün 11 i gördü büyük tansiyon normal mi merak ediyorum?
Yanlış hatırlamıyorsam 14 olunca tehlikeli olabiliyor. Benim de hep 10/5 dir bu ara 11/7 çıkıyor ama gayet normal iyi hissediyorum yani.

Kızlar bir haftadır ellerimde uyuşmayla kalkıyordum hatta gece uyandırıyordu. Elim de tam şiş değil ama parmaklarım boğum boğum sanki. Böyle güçsüzlük hissizlik var gibiydi. Bir arkadaşım yeni doğum yaptı ona anlatırken carpel tünel sendromu diye bişey varmış onda da olmuş. Yani hamileliğin son zamanlarında ödemden dolayı sinir sıkışmasıymış. Hamilelikten sonra hormon seviyesinin düşmesi ile geçiyormuş sanırım olan oldu mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…