2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eşimde annen koysun dedi ay bilmiyorum ki niye sinirlendi o kadar o ne biçim isim diyip durdu eşim ilk koyduğu isme geri döndü artık kapandı isim konusu kim ne diyorsa desin
Bu durumda seninde beğenmen kaydıyla eşinin fikirin arkasında durursan, eşininde gururu okşanır. İkinizin arasındaki ilişki daha önemli.

Bu durumda seninde beğenmen kaydıyla eşinin fikirin arkasında durursan, eşininde gururu okşanır. İkinizin arasındaki ilişki daha önemli.
Kesinlikle öyle senin istediğin olsun kimse umrumda değil dedim oda istediği ismi söyledi ben pek istemiyordum ama ona haksızlık etmek istemedim ilk oğlumuzu ben koymuştum böylelikle iki çocuğumuzada ortak isim koymuş olduk

Maşallah minnoş kıza Gerlik kaç gün görünüyor Şuan peki benim dr ölçüm kağıdı vermiyor kendide söylemiyor gerilik bu kadar diye vs
Üç gün. Aslında hiç anlamlı bir gerilik değil ama bebek hep önde gittiği için telaşlandık biz. Daha doğrusu doktorum
E çok iyi daha nolsun maşallah diyelim 2500 oldunuz dimi canım ? Boyu baya güzel uzamış valla
2550 hatta boyu uzamış evet uzun olacaktır belki. Babası baya uzun ben Türk standardı üstü diyelim

Bnm annemde sinaya ne biçim isim demişti kız ismi gibi demişti ama ben Ömeri o istedi diye degıl, işte dalga geçilmez olayı olabilcegnden dolayı koyarım demiştim.. Hala daha kararsızım..
Anneler böyle boşver.. Ayrıca kerem ismi gayette güzeldi bence

Hooops benimde kasılma ağrım çok var dünden beri yarın nst ye giricem gerçekten sancım mı var çok merak ediyorum üşütmüşüm gibi bir ağrı eşlik ediyor kasıklarımda adet sancısınada benziyor bide bebek içerde ne yapıyorsa midem aşırı bulanıyor hareketlerini çok garip hissediyorum

Yaa evet önden gidip yavaşladığı için belki dr önemsemiştir çünkü çok çok az yaa birde çok olsa nasıl doğacak oda var bu arada bence yinede 3,500 den aşağı olmaz canım

Eşim kendisi vazgeçti o kadar laf söylediler ki neyse artık Alparslan bey oldu ben Alp yada aslan derim büyük ihtimalle ağzıma biraz zor gelen bir isim (bu arada annem alparslanı da beğenmiyor ama sçylemicem artık ona )

Bana öyle geliyor ki, siz bence Barlas’ta anlaşabilirsiniz
Evet bak kendi çocuğumun ismi diye demiyorum Barlas muhteşör bir isim hahaha biz iki isim istedik Ata Barlas olcak hatta anneanne ve babaanne Ata diyecek biz Barlas diyeceğiz ben çünkü iki isimle seslenmem ama iki ismini de bilsin aşina olsun istiyordum, anneler de biz Ata deriz deyince çok mutlu oldum ikisini de kullanacak olmamıza

O tek yere toplanma hareketini bugün ultrason sırasında yaptı bebek. Doktoruma gösterdim gayet normal dedi. Hooops
Diğer ağrıları da ben arada yaşıyorum ama uzun sürmüyor. Yine de için rahat etsin Nst ye gir canım.

Bu arada biz isim konusunda netlestik Allah in izniyle inşallah Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin . Bizim oğlanın ismi Alp olacak
Yaa adaş geliyo desene
Bebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Maşallah boyuna posuna bin kere maşallah böyle gıderse safinaz doğuracaksın Ayy söylemeyecegım kuzuya şişko dedık zayıfladı saglıkla gelsın zamanında ınsallah

Bebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Oyy maşallah bence boya gitmiş Pera kuş, uzun ince bir kız olacak

Bebek dönmüş mü soyasosu

Annem bugün beni gördü bu bebek bir aya zor doğar dedi karnım top gibi ya. Ben devlete gitmedim haftaya zaten randevum ama döndüğünü de sanmıyorum dönüyorsa bile eski haline geri dönüyor

trueliving_ alparslan cok moda ısım cok konulan ısım bence cokta guzel ısım.
Ali aslan olsaydı daha anlamlı gelıyor kulaga aslan oglum gıbı aslan ali olmuş.
Bende ali ismini çok severım tek ali yada ali kerem bile harıka ..
ama ben alparslanı cok sevdım

Yaa adaş geliyo desene

Maşallah boyuna posuna bin kere maşallah böyle gıderse safinaz doğuracaksın Ayy söylemeyecegım kuzuya şişko dedık zayıfladı saglıkla gelsın zamanında ınsallah

Oyy maşallah bence boya gitmiş Pera kuş, uzun ince bir kız olacak
Ay sonunda anasına benziyor diyebilcem amin alpicim tüm bebeklerimiz
Springcim bebek dönmüş hissim doğruymuş. Bir haftada üç kez döndüyse bence seninkide döner

Aynı şey bana da oluyor 62 ile hamile kaldım şu an 68im ve 1.5 aydır gram bile almamışım (yani neredeyse 8 ayda 6 kilo) bu sefer de kafaya takiyorum ee bebek nasıl oluyor diye ama gittiğim pilates merkezinin diyetisyeni ile görüştüm sıfır kilo ile doğuran var hiç kafana takma yediğin şeyler gayet güzel dedi ben de kafaya takmayım diye çareyi tartilmayi bırakmakta buldum 2 haftadır tartilmiyorum bu arada doktoruma da sordum bebek etkilenmediği sürece benim senin kilonla bir işim yok takma deyip geçti

Canımm çok sağol bencede isimlerin hepsi güzel ama annem tüm bu isimlere bir kulp taktı keşke o koysaydı eşim zaten tek ismi çok seviyor ilk oğlumu ben çift isim koyduğum için aslan aliyi beraber beğenmiştik ama en son kararında alparslan dedi tek isim olması için olsun tamam dedim Alp veya aslan derim herhalde ben biraz ağzıma kaba geliyor sadece hepsi o attık anneme de çikolata gelince resmi atarım

merhaba şubat annelerinden yazıyorum :) herkes sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alsın inşallah :) park yatakların içine nevresim ne aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…