Bu durumda seninde beğenmen kaydıyla eşinin fikirin arkasında durursan, eşininde gururu okşanır. İkinizin arasındaki ilişki daha önemli.Eşimde annen koysun dediay bilmiyorum ki niye sinirlendi o kadar o ne biçim isim diyip durdu eşim ilk koyduğu isme geri döndü artık kapandı isim konusu kim ne diyorsa desin
Kesinlikle öyle senin istediğin olsun kimse umrumda değil dedim oda istediği ismi söyledi ben pek istemiyordum ama ona haksızlık etmek istemedim ilk oğlumuzu ben koymuştum böylelikle iki çocuğumuzada ortak isim koymuş oldukBu durumda seninde beğenmen kaydıyla eşinin fikirin arkasında durursan, eşininde gururu okşanır. İkinizin arasındaki ilişki daha önemli.
Üç gün. Aslında hiç anlamlı bir gerilik değil ama bebek hep önde gittiği için telaşlandık biz. Daha doğrusu doktorumMaşallah minnoş kızaGerlik kaç gün görünüyor Şuan peki benim dr ölçüm kağıdı vermiyor kendide söylemiyor gerilik bu kadar diye vs
2550 hattaE çok iyi daha nolsunmaşallah diyelim 2500 oldunuz dimi canım ? Boyu baya güzel uzamış valla
Dediğim halde bana dediği şey neyse kimlik çıkana kadar vazgeçer dedineyse artık eşim kesinleştirdi kim ne derse desin çikolatayı da sipariş verdim artık ister beğensinler ister beğenmesinler
Oda başka bir isme laf etmişti valla eltim çok umrumda olmadı açıkçası ama annem beni baya bir üzdü bu sefer
Aslında karışmıyorum diyor ama sürekli laf söylüyor farkında mı değil anlamadım tulumu o aldı ben yaptırcam dediği için ismi ona söyledim yoksa söylemezdim eşim de kendi ilk bulduğu isme döndü alparslan neyse annende kırılmasın dedi zaten bende tek isimden yanayım dedi ben normalde bu ismi istemiyordum ama attık ses etmedim çok ayıp olduğu için eşimin istediği olsun
Yaa evet önden gidip yavaşladığı için belki dr önemsemiştir çünkü çok çok az yaa birde çok olsa nasıl doğacak oda varÜç gün. Aslında hiç anlamlı bir gerilik değil ama bebek hep önde gittiği için telaşlandık biz. Daha doğrusu doktorum
2550 hattaboyu uzamış evet uzun olacaktır belki. Babası baya uzun ben Türk standardı üstü diyelim
Eşim kendisi vazgeçti o kadar laf söylediler kiBnm annemde sinaya ne biçim isim demiştikız ismi gibi demişti ama ben Ömeri o istedi diye degıl, işte dalga geçilmez olayı olabilcegnden dolayı koyarım demiştim.. Hala daha kararsızım..
Anneler böyle boşver.. Ayrıca kerem ismi gayette güzeldi bence
Çok sessiz kalmamak lazım yoksa herkes söz sahibi oluyor hayatımızdaAnnem şimdi tekrar arayıp o ne biçim isim diye nutuk attıçok sinirlenmiş isme
Evet bak kendi çocuğumun ismi diye demiyorum Barlas muhteşör bir isim hahahaBana öyle geliyor ki, siz bence Barlas’ta anlaşabilirsiniz
O tek yere toplanma hareketini bugün ultrason sırasında yaptı bebek. Doktoruma gösterdim gayet normal dedi.Hooops benimde kasılma ağrım çok var dünden beri yarın nst ye giricem gerçekten sancım mı var çok merak ediyorum üşütmüşüm gibi bir ağrı eşlik ediyor kasıklarımda adet sancısınada benziyor bide bebek içerde ne yapıyorsa midem aşırı bulanıyor hareketlerini çok garip hissediyorum
Yaa adaş geliyo deseneBu arada biz isim konusunda netlestik Allah in izniyle inşallah Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin . Bizim oğlanın ismi Alp olacak
Maşallah boyuna posuna bin kere maşallah böyle gıderse safinaz doğuracaksınBebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Oyy maşallah bence boya gitmiş Pera kuş, uzun ince bir kız olacakBebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Yaa adaş geliyo desene
Maşallah boyuna posuna bin kere maşallah böyle gıderse safinaz doğuracaksınAyy söylemeyecegım kuzuya şişko dedık zayıfladı saglıkla gelsın zamanında ınsallah
Ay sonunda anasına benziyor diyebilcemOyy maşallah bence boya gitmiş Pera kuş, uzun ince bir kız olacak
Aynı şey bana da oluyor 62 ile hamile kaldım şu an 68im ve 1.5 aydır gram bile almamışım (yani neredeyse 8 ayda 6 kilo) bu sefer de kafaya takiyorum ee bebek nasıl oluyor diye ama gittiğim pilates merkezinin diyetisyeni ile görüştüm sıfır kilo ile doğuran var hiç kafana takma yediğin şeyler gayet güzel dedi ben de kafaya takmayım diye çareyi tartilmayi bırakmakta buldum 2 haftadır tartilmiyorumBen hala aynıyım ya, 89 90 arası gidip geliyorum... Hayır bebek Bi insana hiç mi kilo aldırmaz anlamıyorumtmm guzel bişey de yami bu sefer bebek kılo almıo gibi düşünmeye baslıyorum, ama nedense de en son gittiğimde uyumluydu haftasıyla
İnşallah inşallahAy sonunda anasına benziyor diyebilcemamin alpicim tüm bebeklerimiz
Springcim bebek dönmüş hissim doğruymuş. Bir haftada üç kez döndüyse bence seninkide döner
Canımm çok sağoltrueliving_ alparslan cok moda ısım cok konulan ısım bence cokta guzel ısım.
Ali aslan olsaydı daha anlamlı gelıyor kulaga aslan oglum gıbı aslan ali olmuş.
Bende ali ismini çok severım tek ali yada ali kerem bile harıka ..
ama ben alparslanı cok sevdım
Yasladığı yer neresiymiş peki poposumu sırtımıO tek yere toplanma hareketini bugün ultrason sırasında yaptı bebek. Doktoruma gösterdim gayet normal dedi.Hooops
Diğer ağrıları da ben arada yaşıyorum ama uzun sürmüyor. Yine de için rahat etsin Nst ye gir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?