Kızlar bugün tam 32+0 ım. Çalışamaz raporunu aldım. Bebeğimin suyu azdı bilenler biliyor suyunda artış oldu ama karın çevresindeki gerilik hala devam ediyormuş. Bugün 1750 kilo boy 44,5. Sizce nasıl
Bu hafta bi geçsin bi kendimi takip edicem duruma göre şekillenicem. Doğru diyorsun az kaldı dişimizi sıkmamız lazım da birden böyle bişey olunca gerildim hareket kısıtlılığı beni üzdüRahim doğum kasılmasına kendini hazırlıyor, bu sertleşmenin sayısı önemli. Doktoruna anlat bence, ben fitilden sonra biraz rahatlattı. Yürüyüş yapın diyorlar ama yürüdükçe sanki daha ağırlaşıyor. Az kaldı artık katlanıcaz
E çok iyi daha nolsunBebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Bende kullanıyorum. Onla ilgili olduğunu sanmıyorum ama Bi sormakta fayda var tabiYa magnezyum kullanıyorum ben bence o da bu duruma etki ediyordur. Haftaya doktora gidicem o zamana kadar kötü olmazsam gidince bi söyliycem bakalım bi önerisi olucakmı
Amin inşallahAh darısı hepimizin başınaiçim tam rahatlamıyor ama en azından sağlıklı çok şükür
Bu haftalarda azalması normal ki 48 çok iyiymiş bence. Ki belki bugün ölçse yine 48 olur. O kadar fark normal
Benimki bir kaç sefer bakıp iyi dedi ama son zamanlarda yorum yapmadı. Ben de sormadım açıkçası çünkü doktorum sıkıntı görse bir şey derdi mutlaka.
Karışmıyorum dediği an teşekkürler nakışa verirsin tulumu deseydin. Çünkü eşin bu konuda ister istemez haklı. Annen de elbet sonunda alışırYa beğenmediğini söylese neysede 3,4 kez üst üste aradı o ne biçim isim diyip kapattı eşim öyle istedi diyorum sen istesen koymazsın diyor ama bunu bulduğumuz her isme yaptı anne dedim hepsine bişey dedin diyorum yok karışmıyorum diyor sonrada eşimde iyice çorba oldu bu iş dedi konuşmadı haklı olarak
Kerem ismini çok severim ayrıca oğlum olacak olsa düşüneceğim isimlerdentekrar düşünün derim. Sevmeyen uzak dursun sizlerden bir zahmet. Kıl kuyruklar
Yanlış anlama ama karar mekanizması neden annen? Fikir sorarız ama bu kadar müdehale etmesine izin vermeyin bence, eşine de haksızlık olurAnnem böyle yapınca soğuyorum bende isimden ister istemez yoksa koyup geçeyim diyorum bir tanesi ama acayip soğuyorum o öyle tavır sergileyince
Ayyynen öyle. Ben o dediğin istikrarı, disiplini ve beslenmeyi tam 17 sene yaptım sonra çok şükür milli oldum ondan sonra da sakatlanınca bir tık saldım ama şu an tamamen bıraktım bakalım doğumdan sonra eşim ben seni desteklerim sen sporunu yaparsın ben bakarım diyor kendi de milli sporcu olduğu için Allah'tan halden anlıyor ama bakalım yapacak mı bana verdiği vaatleriZaten ben çok hakveriyorum besyoculara.. Besyoya hazırlanırken disiplin sıkı çalışma vsvs kazandgnda bi rahatlama Bi salmışlık olur ya.. Cunku o disiplin insan fıtratına aykırı, her gun aynı sekılde beslenıp aynı sporu yapamaz kımse ya.. Sadece ıstıkrar saglayıp zamana yaymak lazımm sporu.. Eskı alıskanlık lara veda edınce bu sefer spor bıtınce hooop eskı duzene gecılıo.. O yuzden bnm gibi abartmamak lazımhaftanın 7 gunu spor yapmak saglıga zararlı
Biliyorum yenidoğan çocuğun saçını kesip ağırlığınca sadaka veriyorsun tam sünnet bu ama kesmeden de verilebiliyor. Akika kurbanıda bir sünnet her doğan bebeğe kesiliyorAma o sekılde bir sünnet bile var.. Çocuk dogunca 40ı cıkınca yada cıkmadan
-bilenler net yazabilirler- saçları kesilip agırlıgınca sadaka verilir.. Ve akika kurbanı kesilir.. Biz akika yapmadık, ama adak adamıstık onu yaptık
Çok haklısın her kelimesine de katılıyorum ama olmuyor işte elim o gereksiz şeyleri valizden çıkarmaya gitmiyor ha şunu da biliyorum götürdüklerimi eve getirince tekrar yıkayacagim bir daha eziyet olacak biliyorum ama OLMUYOR OLMUYOR ÇIKARAMİYORUM hahahahGerçekten bende okuduklarıma inanamadımtatil benzetmesi çok doğru hastanede emzirmekten ve uykusuzluktan başınızı kaldıramıycaksınız kızlar bide gelen giden olucak onlarlada ilgilenmek zorunda kalıcaksınız zaten kalıncak gün sayısı belli sezaryan olursa 2 gün çok abartmışsınız bacağınızın arasına koymak için yastık yerine emzirme yastığı alın da bari rahat rahat emzirin bebelerinizi çünkü asli görevimiz bu olacak doğurunca
Gerçekten siz bunları konuşurken eve getirip bide onu yıkama olayını düşündümÇok haklısın her kelimesine de katılıyorum ama olmuyor işte elim o gereksiz şeyleri valizden çıkarmaya gitmiyor ha şunu da biliyorum götürdüklerimi eve getirince tekrar yıkayacagim bir daha eziyet olacak biliyorum ama OLMUYOR OLMUYOR ÇIKARAMİYORUM hahahah
Yani bu kadar sinirlenecek ne var anlamadım. Ben sizin yerinizde olsam eşimle karar verir anneme de kimliğini çıkardığımda gösteririm. Oldu olacak kendi koysun isminiAnnem şimdi tekrar arayıp o ne biçim isim diye nutuk attıçok sinirlenmiş isme
Magnezyum aksine iyi gelir kasılmalara carım, kullanmaya devam.Ya magnezyum kullanıyorum ben bence o da bu duruma etki ediyordur. Haftaya doktora gidicem o zamana kadar kötü olmazsam gidince bi söyliycem bakalım bi önerisi olucakmı
Dediğim halde bana dediği şey neyse kimlik çıkana kadar vazgeçer dediKarışmıyorum dediği an teşekkürler nakışa verirsin tulumu deseydin. Çünkü eşin bu konuda ister istemez haklı. Annen de elbet sonunda alışır
Oda başka bir isme laf etmişti valla eltim çok umrumda olmadı açıkçası ama annem beni baya bir üzdü bu sefertrueliving_ ya ben burda eltiye demiştim bu lafı annenin henüz farkında değildim. Kusura bakma lütfen
Aslında karışmıyorum diyor ama sürekli laf söylüyor farkında mı değil anlamadım tulumu o aldı ben yaptırcam dediği için ismi ona söyledim yoksa söylemezdim eşim de kendi ilk bulduğu isme döndü alparslan neyse annende kırılmasın dedi zaten bende tek isimden yanayım dedi ben normalde bu ismi istemiyordum ama attık ses etmedim çok ayıp olduğu için eşimin istediği olsunYanlış anlama ama karar mekanizması neden annen? Fikir sorarız ama bu kadar müdehale etmesine izin vermeyin bence, eşine de haksızlık olur
masallah kuzuya bence gayet iyi ya nasipse doguma kadar daha alır o. Gerisini de dısarıda alsın annesi2550 olmuş. Şişko dedik zayıfladı çocuğum
9 günde 200 gram çok güzel maşallah Pera kuşaBebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
Eşimde annen koysun dediYani bu kadar sinirlenecek ne var anlamadım. Ben sizin yerinizde olsam eşimle karar verir anneme de kimliğini çıkardığımda gösteririm. Oldu olacak kendi koysun ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?