2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bugün tam 32+0 ım. Çalışamaz raporunu aldım. Bebeğimin suyu azdı bilenler biliyor suyunda artış oldu ama karın çevresindeki gerilik hala devam ediyormuş. Bugün 1750 kilo boy 44,5. Sizce nasıl

Çok sevindim.. Maşallah.. Kılosu da iyi gibi ama bilemedm.. Ohh Bee.. Az kaldı dayanın kızçeler

Bu hafta bi geçsin bi kendimi takip edicem duruma göre şekillenicem. Doğru diyorsun az kaldı dişimizi sıkmamız lazım da birden böyle bişey olunca gerildim hareket kısıtlılığı beni üzdü

Bebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
E çok iyi daha nolsun maşallah diyelim 2500 oldunuz dimi canım ? Boyu baya güzel uzamış valla

Ya magnezyum kullanıyorum ben bence o da bu duruma etki ediyordur. Haftaya doktora gidicem o zamana kadar kötü olmazsam gidince bi söyliycem bakalım bi önerisi olucakmı
Bende kullanıyorum. Onla ilgili olduğunu sanmıyorum ama Bi sormakta fayda var tabi

Amin inşallah gönülden söylüyorum kızım 37+3 te 2,590 kilo doğdu gerçekten çok sağlıklı bi bebekti hemen de emdi minik ağzıyla ve hemen toparladı bu kilolar çok iyi o yüzden hiç endişe etme
evwt o yüzden uzun yola çıktım çıkmadan önce vajinal 52 ölçmüştü hatta yoksa cesaret edemezdim, azaldı gibi hissediyorum çünkü çok ağırlaştım baskıda var bakalım ne dicek bana

Karışmıyorum dediği an teşekkürler nakışa verirsin tulumu deseydin. Çünkü eşin bu konuda ister istemez haklı. Annen de elbet sonunda alışır

Annem böyle yapınca soğuyorum bende isimden ister istemez yoksa koyup geçeyim diyorum bir tanesi ama acayip soğuyorum o öyle tavır sergileyince
Yanlış anlama ama karar mekanizması neden annen? Fikir sorarız ama bu kadar müdehale etmesine izin vermeyin bence, eşine de haksızlık olur

Ayyynen öyle. Ben o dediğin istikrarı, disiplini ve beslenmeyi tam 17 sene yaptım sonra çok şükür milli oldum ondan sonra da sakatlanınca bir tık saldım ama şu an tamamen bıraktım bakalım doğumdan sonra eşim ben seni desteklerim sen sporunu yaparsın ben bakarım diyor kendi de milli sporcu olduğu için Allah'tan halden anlıyor ama bakalım yapacak mı bana verdiği vaatleri

selam kızlar bugun kendi dr um da randevum vardı.32+2 haftalik 2 kilogrammiş oğlum normal dogumum kesinleşti son anda bir risk çıkmazsa.onun içinde PDA basvurusunu yaptik Türkiye de prenses dogumdu galiba adi.bu arada #Dilkenn cim benim bebek erkek ve adını Umut düşünüyoruz

Biliyorum yenidoğan çocuğun saçını kesip ağırlığınca sadaka veriyorsun tam sünnet bu ama kesmeden de verilebiliyor. Akika kurbanıda bir sünnet her doğan bebeğe kesiliyor başının gözünün saçının sadakası olsun diye belli bir miktar sadaka veririm ama bunu saçlarını keserek yapmam önemli olan niyet diye düşünüyorum

Çok haklısın her kelimesine de katılıyorum ama olmuyor işte elim o gereksiz şeyleri valizden çıkarmaya gitmiyor ha şunu da biliyorum götürdüklerimi eve getirince tekrar yıkayacagim bir daha eziyet olacak biliyorum ama OLMUYOR OLMUYOR ÇIKARAMİYORUM hahahah

Gerçekten siz bunları konuşurken eve getirip bide onu yıkama olayını düşündüm eziyet olucak sana boşa. Ama neyse ya madem heves ediyorsun herşeyi yap istediğin gibi olsun

Karışmıyorum dediği an teşekkürler nakışa verirsin tulumu deseydin. Çünkü eşin bu konuda ister istemez haklı. Annen de elbet sonunda alışır
Dediğim halde bana dediği şey neyse kimlik çıkana kadar vazgeçer dedi neyse artık eşim kesinleştirdi kim ne derse desin çikolatayı da sipariş verdim artık ister beğensinler ister beğenmesinler
trueliving_ ya ben burda eltiye demiştim bu lafı annenin henüz farkında değildim. Kusura bakma lütfen
Oda başka bir isme laf etmişti valla eltim çok umrumda olmadı açıkçası ama annem beni baya bir üzdü bu sefer
Yanlış anlama ama karar mekanizması neden annen? Fikir sorarız ama bu kadar müdehale etmesine izin vermeyin bence, eşine de haksızlık olur
Aslında karışmıyorum diyor ama sürekli laf söylüyor farkında mı değil anlamadım tulumu o aldı ben yaptırcam dediği için ismi ona söyledim yoksa söylemezdim eşim de kendi ilk bulduğu isme döndü alparslan neyse annende kırılmasın dedi zaten bende tek isimden yanayım dedi ben normalde bu ismi istemiyordum ama attık ses etmedim çok ayıp olduğu için eşimin istediği olsun

Bebiş 200 gram kadar almış görünüyor 9 günde ama gerilik devam ediyor. Doktorum bu sefer daha rahattı en azından gelişimi var dedi. Suyu da normalleşmiş. Boyu 48.5 cm
9 günde 200 gram çok güzel maşallah Pera kuşa suyunun normalleşmesine de çok sevindim arada bizi panik ettirmeyi seviyo bu bebişler

Kızlar doktor perine masajı önerdi bu haftadan sonra. Araştırdım biraz ama yapabileceğimi düşünmüyorum ben yine eski usul yöntemlerden devam

Yani bu kadar sinirlenecek ne var anlamadım. Ben sizin yerinizde olsam eşimle karar verir anneme de kimliğini çıkardığımda gösteririm. Oldu olacak kendi koysun ismini
Eşimde annen koysun dedi ay bilmiyorum ki niye sinirlendi o kadar o ne biçim isim diyip durdu eşim ilk koyduğu isme geri döndü artık kapandı isim konusu kim ne diyorsa desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…