2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Tansiyonunu da kontrol et sürekli

4 gün çektim üstüste başağrısını. Migrenim var. Ve parolle geçmesi imkansız

Evet senin mesajları okuyordum canım Çok çektin sende baş ağrısını bence bendede migren var kusma derecesine geliyorum çünkü. Ve ışığa bakamıyorum. Yürürken beynim zonkluyor.

Evet senin mesajları okuyordum canım Çok çektin sende baş ağrısını bence bendede migren var kusma derecesine geliyorum çünkü. Ve ışığa bakamıyorum. Yürürken beynim zonkluyor.
Bence kusmaya kadar geldiyse acile gidip parokandı sanırım adı parasetamol veriyorlar serumla. İki seferinde de hastanede serumun ertesi günü geçti gitti. Tesadüf mü bilmiyorum. O gün etki etmiyor gibi ama ertesi gün geçiyor

Yalancı sancılar olurmuş bide kızlar 33-34den sonra. Doğum sancısında karından başlayıp altta tek noktada toplanırmış ağrı ve düzenli olması gerekmiş doktorum bugün öyle söyledi

Aslında en iyisi 2 günde bir değiştirmekte işte çamşır dayanmıyor onda
Bende o zamandan alışkanlıktır, günde 2 kere değiştiriyorum çamaşırımı. Ama dediğim gibi o dönemde günde en az 5-6 kere değiştiriyordum.

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum seni, ben de bir tane takım aldım. Bir tane de zamanında çok severek aldığım yumuşacık penye kumaşım var, pijama yaparım diye almıştım şimdi kızıma çarşaf olacak alez istediğim gibi bulamadım, senin dediğine bir bakayım. Hatta bulamayınca 60x90 yatak koruyucu örtü aldım 40lı, onu sererim diye düşündüm.

Maşallah bende merak edıuorum kılosunu filan yarın kontrol günü benımde.
Bu aralar benımde ara ara basım agrıyor ben kan basıncından oldugunu dusunuyorum ensen fılan agrıyor mu ?

Maşallah bende merak edıuorum kılosunu filan yarın kontrol günü benımde.
Bu aralar benımde ara ara basım agrıyor ben kan basıncından oldugunu dusunuyorum ensen fılan agrıyor mu ?

Ensemde ağrıyor. Normalde tansiyonum 9/5 filan çıkar benim ama bu günlerde 12/8 çıkıyor. Kızımdada bu haftalarda yükselmeye başlamıştı ve 38. Haftada 16 tansiyonla doğuma alınmıştım. Umarım çok yükselmez bunda

2 gündür Parol azaltıyor baya. Ama yarında geçmezse dediğin gibi gider serum alırım. Bazen dayanılmaz boyuta geliyor çünkü

Kızlar kapı süslerinizi yaptırdığınız güvenilir sayfa önerileriniz var mı?

Benimde tansiyonum hep 10 11 dir bugün 13 ü gördüm düzenli takip etmek çok önemli sanırım şu haftalardan sonra

Ay sonunda anasına benziyor diyebilcem amin alpicim tüm bebeklerimiz
Springcim bebek dönmüş hissim doğruymuş. Bir haftada üç kez döndüyse bence seninkide döner
Dönmesi için bir şey yapmış mıydın? Ve döndüğünü nasıl anladın?? İki gündür benimki de çok hareketli. İnsallh dönmüştür

Ben annemle yaptım sorduğum yerler çok yüksek fiyat çekti
450 civarı fiyat aldım ama güvenilir mi bilmiyorum. Kendim yapayım dedim ama keçe bebek yaklaşık 100-150 arası, isimli pano 100 civarı e bi de süs aldım mı 350ye falan mal olacak en az o yüzden hazır almak daha mantıklı gibi

Yine annede mi olay ne yazacak şimdi
Yok yok onu beraber yaptık evde Şuan duruyor yarın harflerini alıp yapıştırcam biz marangozdan parça kestirdik çiçeklerini de böyle malzeme satan yerlerden aldık böyle birşey çıktı ortaya işte

Eklentiler

• 0AE059E3-C306-4A94-AC82-EBDB9A03DB8B.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…