- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
İstediğin model yapınca pahalı geliyorsa tabiki yaptırmak daha mantıklı en azından uğraşmazsın canım450 civarı fiyat aldım ama güvenilir mi bilmiyorum. Kendim yapayım dedim ama keçe bebek yaklaşık 100-150 arası, isimli pano 100 civarı e bi de süs aldım mı 350ye falan mal olacak en azo yüzden hazır almak daha mantıklı gibi
En fazla Alp diye kısaltırlar, boşver koyun istediğiniziHahaha bunuda beğenmiyor koymayın kimse söyleyemez kısaltırlar ismini dedii komşunun torunun ismiymiş api diyormuş herkes filan dedi ama söylemedim daha çikolata gelsin resmini atıcam yoksa çocuk isimsiz kalacaktı bu gidişle
Yok özel bir şey yapmadım. Oturur pozisyondaydım böyle karnımın şekli sağa sola uzadı resmen. Canı acımıyor insanın ama eğer haraketsiz pozisyonda duruyorsa anlayabiliyor bence. Sonradan tekmeler hep kaburgalarıma gelmeye başladı zaten.Dönmesi için bir şey yapmış mıydın? Ve döndüğünü nasıl anladın?? İki gündür benimki de çok hareketli. İnsallh dönmüştür
Benim de dün öyle oldu. Sağa sola uzadı ve karnımın ortasına doğru tepti gibi geldi. Pazartesi gidicem kontrole. 37+0 olacak da bakalim ya. İki doğum şekli de korkutuyor biraz beni gerçi de yapacak bir şey yok. Bir şekilde çıkacak icimizdenYok özel bir şey yapmadım. Oturur pozisyondaydım böyle karnımın şekli sağa sola uzadı resmen. Canı acımıyor insanın ama eğer haraketsiz pozisyonda duruyorsa anlayabiliyor bence. Sonradan tekmeler hep kaburgalarıma gelmeye başladı zaten.
İnşallah canım
Daha bugün bi yere sipariş verdim ama gelmesi 2-3 haftayı bulurmuş, umarım sıkıntısız gelir, hayal event sayfası 595₺ dediKızlar kapı süslerinizi yaptırdığınız güvenilir sayfa önerileriniz var mı?
37 miiBenim de dün öyle oldu. Sağa sola uzadı ve karnımın ortasına doğru tepti gibi geldi. Pazartesi gidicem kontrole. 37+0 olacak da bakalim ya. İki doğum şekli de korkutuyor biraz beni gerçi de yapacak bir şey yok. Bir şekilde çıkacak icimizden
Elinize sağlık valla.. Yapabileceğim şeyler ama hiç bilmiyorum burada o malzemeleri nerede nasıl bulurum. Bide eşimle gitmem lazım tabi.. ZorYok yok onu beraber yaptık evde Şuan duruyor yarın harflerini alıp yapıştırcam biz marangozdan parça kestirdik çiçeklerini de böyle malzeme satan yerlerden aldık böyle birşey çıktı ortaya işte
Ya böyle bi yeteneğinin olması çok güzel keşke benimde elimden gelseydi ama malesef zaten dikiş makineside yok etrafımda. Güle güle kullanBen de cok aradim 70x110 lastikli carsaf. Nevresim seti almak istemedim. Ve 3 er tane carsaf elimde olmasini istedim, cis kacar fln. Hazir urun hic bulamadim. Instagramda dikis yapan biri tanesine 360 tl istedi x6 = 2160 tl. Yok dedim kalsin.
Is basa düştü. Intaslardan kumas sectim. 240lik kumastan 1.5 metre aldim bir desenden 2ser tane cikti. 3 desen sectim. kestim, diktim. Mis gibi lastik gecirdim, bitti. 6 tanesi 450 tl ye maloldu. Sizde ya da cevrenizde makinesi olan var ise cok basit dikmesi. Youtube da videoya bakip yaptim ben. Almisken muslin kumasi da aldim. Onlarin da kenarlarini cevirdim.
Edit: alezleri vionel home diye bir yerden aldim begendim
Ayy sen sezeryan olursan 22 günün kaldı37 miinasıl da geçiyor günler. Ben de aynı şekilde ama normali deneyimlemek de istiyorum galiba
Alt ast karaciğer enzimi canım. Kızların dediği başka bir şeydir
Anladım canımPeki kaşıntı için bu değerlere mi bakıyorlardı kızların dediğinemi ?
Kızlar kapı süslerinizi yaptırdığınız güvenilir sayfa önerileriniz var mı?
Benim ki de aynı şeyleri dedi bir de vakalar çok artmış ya ondan cesaret edemedim gitmedim. Bir de başka doktor aklını karıştırmasın seni üzerler ağlatırlar diyorEşim tutturdu şimdi ne gerek var devlete kontrole gitmeye diye. Farklı ne duyacaksın diyor. Cihazlar daha mı iyi sanki diyor. Diyorda diyoroff
Benim boyun ve göğüs kısmımda acayip kaşınma oluyor hatta kolyemi filan çıkardım ama sanırım kolestazda heryer kaşınıyor bide ben normalde de kaşınırım alerjim var bazı baharatlara gıdalara zaten benim sürekli bakıyorlar kan aldıklarındaHepsıne.. Ast alt safra asidi komple
Ay uğraşamadım iptal ettim valla. Birde böyle her dediği çıkan biri bu. Yarın ters bişey olursa uğraşacak halim yok ciddi ciddi. Ben demiştim dedirtmicem işteBenim ki de aynı şeyleri dedi bir de vakalar çok artmış ya ondan cesaret edemedim gitmedim. Bir de başka doktor aklını karıştırmasın seni üzerler ağlatırlar diyor
Evet ya gerçekten öyle. Dile kolay 37 hafta. Acı tatlı ve bol telaşlı. Hareket etmiyor niye hareket etmiyorlar falan. Şimdi de kilo boy dogum pozisyonlari derken hop elimize gelecekler kızlarımız37 miinasıl da geçiyor günler. Ben de aynı şekilde ama normali deneyimlemek de istiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?