2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İstediğin model yapınca pahalı geliyorsa tabiki yaptırmak daha mantıklı en azından uğraşmazsın canım bizimki baya uyguna mal oldu yuvarlağı ücretsiz kesti aldık diğer parçalar 130 tuttu bayada bi çiçek arttı hatta isim harfleri de pleksi Alicam

En fazla Alp diye kısaltırlar, boşver koyun istediğinizi

Dönmesi için bir şey yapmış mıydın? Ve döndüğünü nasıl anladın?? İki gündür benimki de çok hareketli. İnsallh dönmüştür
Yok özel bir şey yapmadım. Oturur pozisyondaydım böyle karnımın şekli sağa sola uzadı resmen. Canı acımıyor insanın ama eğer haraketsiz pozisyonda duruyorsa anlayabiliyor bence. Sonradan tekmeler hep kaburgalarıma gelmeye başladı zaten.
İnşallah canım

Benim de dün öyle oldu. Sağa sola uzadı ve karnımın ortasına doğru tepti gibi geldi. Pazartesi gidicem kontrole. 37+0 olacak da bakalim ya. İki doğum şekli de korkutuyor biraz beni gerçi de yapacak bir şey yok. Bir şekilde çıkacak icimizden

37 mii nasıl da geçiyor günler. Ben de aynı şekilde ama normali deneyimlemek de istiyorum galiba

Yok yok onu beraber yaptık evde Şuan duruyor yarın harflerini alıp yapıştırcam biz marangozdan parça kestirdik çiçeklerini de böyle malzeme satan yerlerden aldık böyle birşey çıktı ortaya işte
Elinize sağlık valla.. Yapabileceğim şeyler ama hiç bilmiyorum burada o malzemeleri nerede nasıl bulurum. Bide eşimle gitmem lazım tabi.. Zor

Ya böyle bi yeteneğinin olması çok güzel keşke benimde elimden gelseydi ama malesef zaten dikiş makineside yok etrafımda. Güle güle kullan

Alt ast karaciğer enzimi canım. Kızların dediği başka bir şeydir

Hepsi birbirine paralel gibi.. Bende tam ayrımı bilmiyorum ama yukselınce hepsi birden yukselırse ast alt safra asidi o zmn kolestaz oluyo işte.. Ben bile tam çözemedim cunku su an Bi deger artısta ama tek başına anlamlı degıl dedi doktor.. Kafalar karışık

Eşim tutturdu şimdi ne gerek var devlete kontrole gitmeye diye. Farklı ne duyacaksın diyor. Cihazlar daha mı iyi sanki diyor. Diyorda diyor off
Benim ki de aynı şeyleri dedi bir de vakalar çok artmış ya ondan cesaret edemedim gitmedim. Bir de başka doktor aklını karıştırmasın seni üzerler ağlatırlar diyor

Hepsıne.. Ast alt safra asidi komple
Benim boyun ve göğüs kısmımda acayip kaşınma oluyor hatta kolyemi filan çıkardım ama sanırım kolestazda heryer kaşınıyor bide ben normalde de kaşınırım alerjim var bazı baharatlara gıdalara zaten benim sürekli bakıyorlar kan aldıklarında

Benim ki de aynı şeyleri dedi bir de vakalar çok artmış ya ondan cesaret edemedim gitmedim. Bir de başka doktor aklını karıştırmasın seni üzerler ağlatırlar diyor
Ay uğraşamadım iptal ettim valla. Birde böyle her dediği çıkan biri bu. Yarın ters bişey olursa uğraşacak halim yok ciddi ciddi. Ben demiştim dedirtmicem işte

37 mii nasıl da geçiyor günler. Ben de aynı şekilde ama normali deneyimlemek de istiyorum galiba
Evet ya gerçekten öyle. Dile kolay 37 hafta. Acı tatlı ve bol telaşlı. Hareket etmiyor niye hareket etmiyorlar falan. Şimdi de kilo boy dogum pozisyonlari derken hop elimize gelecekler kızlarımız

Kızlar bende annemdeydim ya bugün sabahın köründen akşama kadar yattım yuvarlandım hareketsizlik o kadar kötü yaptı ki beni şuan karnım çok şiş ve resmen patlayacak gibi. Hareket şart bize bir de az yemek

Bugün kızımın 8. Kez şu ojeyi de sürelim demesinden sonra anneme bir fenalık geldi Çocuk bakacağıma taş taşısam daha iyi diyor haha Bir de bana sabah enerjin çok düşük niye böylesin diyordu. Gittikten iki saat sonra fenalık geçirdi. Dedim ben ne yapayım bir de enerji diyorsun Eşim kafaya koymuş bakıcı bakalım diyor okula da göndermedik ya sanırım biz o yola doğru gidiyoruz

Bu arada Hacı Şerif gerçekten Denizli’den gönderiyormuş Hemen de kargoya verdiler iki güne gelir herhalde. Ben onu nasıl saklıyım serin bir yerde mi buzdolabında mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…