2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eşim tutturdu şimdi ne gerek var devlete kontrole gitmeye diye. Farklı ne duyacaksın diyor. Cihazlar daha mı iyi sanki diyor. Diyorda diyor off

Sen bilirsin ama bgm21 devlete öylesine gitti diye hatırlıyorum.. Yanlıs mı hatırlıyorum bılmıorm.. Farklı Bi bakıs açısı yanında eger uzun süredir de gitmiosan en azından bakılmış olur.. Zaten bişey demıolar, en fazla yuzune bakmayıp hersey normal deyip geçıolar

Ayy sen sezeryan olursan 22 günün kaldı
Saymıyoruuz
Eşim tutturdu şimdi ne gerek var devlete kontrole gitmeye diye. Farklı ne duyacaksın diyor. Cihazlar daha mı iyi sanki diyor. Diyorda diyor off

Benim ki de aynı şeyleri dedi bir de vakalar çok artmış ya ondan cesaret edemedim gitmedim. Bir de başka doktor aklını karıştırmasın seni üzerler ağlatırlar diyor
Kızlar ben de sırf ikinci bir dr görüşü olsun diye 2 kere gittim. Zaten beş dakika anca sürüyor. Ben kötü bir şey duymadım işe yarayan bir şey de duymadım. Şehir hastanelerinde zaten uzman doktorlar girmiyor asistanlar giriyor, hani deneyimli biri görsün desek. Hatta birisi bebeğime 6 aylıkken erkek demişti. Ben genetik testte kız çıktı diyince düzeltti ama tatlı bir anı ve doktordu. Bir tane ultrason kağıdı verdi bebe anlaşılmıyordu bile.
Yani öyle çok bir şey beklemeyin derim ama nst çekerler, kan idrar bakarlar falan. Sırf onlar için gidilebilir.

Bu arada Hacı Şerif gerçekten Denizli’den gönderiyormuş Hemen de kargoya verdiler iki güne gelir herhalde. Ben onu nasıl saklıyım serin bir yerde mi buzdolabında mı acaba?

Ordan mı verdin? Yaa dimi yanlıs anlamamısım 100lü mü aldın? Kaç paraymış merak ettim

Ben daha hiç nst ye girmedim kasılmam oluyor ama anlıyorum artık doğum gibi olmadığını hiç önemsemiyorum açıkçası Bir de gerçekten göbek aşağıya düşüyor doğum zamanı benim çok top gibi kaldı ya yürüyüş yapmıyorum ondan olabilir. Eşim yine şehir dışına gidecek kalmalı bu sefer o yüzden ben bu hafta gidemem devlete haftaya kendi doktoruma gidicem. Şayet dönmüşse o zaman başlıyorum yürüyüş ve diğer şeylere

Aslında kan idrar istedi ama sağlık ocağına gidicez 5 dk, nst çekilirken filan kızı tutmanın imkanı yok onunla gidilmez perişan eder beni

Bu arada Hacı Şerif gerçekten Denizli’den gönderiyormuş Hemen de kargoya verdiler iki güne gelir herhalde. Ben onu nasıl saklıyım serin bir yerde mi buzdolabında mı acaba?
Ben buzdolabına girmiş çikolatayı pek beğenmiyorum. Bence serin bir yer olması daha iyi. Hemen kargoya veriliyorsa almaya gerek yokmuş daha ben ordan almaya karar verirsem anneme söyleyeceğim gelirken getirsin

Ama şey mesela saglık ocagında ast alt bakıo lar ya sadece.. Eger onlarsa Bi yukselış olursa zaten şüpheler artıo.. Gecen ki gebelıkte hatta saglık ocagındakı aıle hekımım kadın dogumcuna göster bu sonuçları demişti de oyle ortaya cıktı.. Tabi kadın dogum doktorum tatılden gelene kadar bnm degerler fırlamış haberım yoktu.. Yani o degerler tek basına anlam ifade etmesede beraber yukselınce ast alt sanrm şüpheler artıo

Ordan mı verdin? Yaa dimi yanlıs anlamamısım 100lü mü aldın? Kaç paraymış merak ettim
Görümcem sipariş vermiş canımm bana mesaj geldi evin adresini vermiş. İlkinde de o yaptırmıştı o konularda baya cömert İlkinde baby shower bile yapmıştı bana, bunda onu yapmadı

Ben buzdolabına girmiş çikolatayı pek beğenmiyorum. Bence serin bir yer olması daha iyi. Hemen kargoya veriliyorsa almaya gerek yokmuş daha ben ordan almaya karar verirsem anneme söyleyeceğim gelirken getirsin
Evet rengi de değişiyor beyazlıydı gibi hemen vermişler gerçekten keşke bu kadar acele etmeselerdi bendede daha mantıklı

O zaman hiiç gerek yok bence. Dediğim gibi illaki iyi doktorlar var ancak bana denk gelmedi devlette. Boşa yorulmuş olacaksın.
Benim göbek genetik olarak hep aşağıda sadece ondan anlamam gibi geliyor ama bence daha doğurmayacağım

Ekranı görebilen çok şanslıdır net bende bi kere gittim erkek doktordu yüzüme bile bakmadı bide çatlakları görünce lierac kullan gülüm dedi(Ege şivesiyle) moralim yerle bir olup çıktım ahahah

Ekranı görebilen çok şanslıdır net bende bi kere gittim erkek doktordu yüzüme bile bakmadı bide çatlakları görünce lierac kullan gülüm dedi(Ege şivesiyle) moralim yerle bir olup çıktım ahahah

Ya gene o doktor Bi espriler Bi komıklıkler katmış mevzuya ben zorla cvp alıyorum resmen dogum nasıl olacak dedım, sımdıden dusunme bunları dedı, dıyende kadın doktordu

Evet evet haklısın. Baya aşağıya iniyor ama bir de ödem çok oluyordu yüzük filan takamıyordum. En küçük bir ışık yok benim hatta annem hala erkek olabilir diyor 38 39 gibi gelsinler işte acelemiz yok bekliyoruz

Maalesef artarak devam ediyor canım, benim 30 dan beri var. Doktorum bunun için progesteron fitil verdi, her gece kullanıyorum.
Hooops canım malesef bende 20. Haftalardan beri var ama 2 tane progestan + magnezyum kullansam bile hala taş gibi ama alıştım artık

Galiba gaz sıkışması üşüyor gibiyim.. Gogusum sıkısıo ve sırtıma vuruyo.. Midem de tuhaf.. Dün aksam balkonda 20dk anca oturdum ustumde hırka da vardı ama demekkı yetmedi.. Sizce doktorluk Bi durum mu? Ciddi Bi etkisi olur mu

Ya gene o doktor Bi espriler Bi komıklıkler katmış mevzuya ben zorla cvp alıyorum resmen dogum nasıl olacak dedım, sımdıden dusunme bunları dedı, dıyende kadın doktordu
Onlarda gün içinde nelerle uğraşıyo bilemiyoruz ama konu evlat olunca bizde ekstra heyecanla gidiyoruz merak ediyoruz işte

Ben de ikinci bir görüş olsun diye gitmeyi düşünüyorum bu hafta başka bir doktora, ama özele gideceğim bakar herhalde dimi Daha önce sadece detaylı ultrason için gittim başka doktora

Ya öyle birini tanıyorum.. Doguma kadar kız, dogumda Bı bakıolar erkek olamaz mı olabilir

Hayat pahalılığı hepimizi vurdu bence aman zaten hiç hevesim de yok şuan öyle şeylere süs müs de yaptırmadım. Çikolatasını yiyen dağılsın

Bnmde Bi cıkolata kaldı.. Bi şampuan.. Bi anı küpü.. O kadar ya.. Baska buyuk bişey kalmadı.. Bu zmna kadar ebebkte 2bın harcadım.. Kapı süsü 450..çıkolata da 500 olsa en fazla.. Anı küpü de 400.. 3 bucuk la kapatıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…