Eşim tutturdu şimdi ne gerek var devlete kontrole gitmeye diye. Farklı ne duyacaksın diyor. Cihazlar daha mı iyi sanki diyor. Diyorda diyoroff
SaymıyoruuzAyy sen sezeryan olursan 22 günün kaldı
Eşim tutturdu şimdi ne gerek var devlete kontrole gitmeye diye. Farklı ne duyacaksın diyor. Cihazlar daha mı iyi sanki diyor. Diyorda diyoroff
Kızlar ben de sırf ikinci bir dr görüşü olsun diye 2 kere gittim. Zaten beş dakika anca sürüyor. Ben kötü bir şey duymadım işe yarayan bir şey de duymadım. Şehir hastanelerinde zaten uzman doktorlar girmiyor asistanlar giriyor, hani deneyimli biri görsün desek. Hatta birisi bebeğime 6 aylıkken erkek demişti. Ben genetik testte kız çıktı diyince düzelttiBenim ki de aynı şeyleri dedi bir de vakalar çok artmış ya ondan cesaret edemedim gitmedim. Bir de başka doktor aklını karıştırmasın seni üzerler ağlatırlar diyor
Bu arada Hacı Şerif gerçekten Denizli’den gönderiyormuşHemen de kargoya verdiler iki güne gelir herhalde. Ben onu nasıl saklıyım serin bir yerde mi buzdolabında mı acaba?
Ben daha hiç nst ye girmedim kasılmam oluyor ama anlıyorum artık doğum gibi olmadığını hiç önemsemiyorum açıkçasıKızlar ben de sırf ikinci bir dr görüşü olsun diye 2 kere gittim. Zaten beş dakika anca sürüyor. Ben kötü bir şey duymadım işe yarayan bir şey de duymadım. Şehir hastanelerinde zaten uzman doktorlar girmiyor asistanlar giriyor, hani deneyimli biri görsün desek. Hatta birisi bebeğime 6 aylıkken erkek demişti. Ben genetik testte kız çıktı diyince düzelttiama tatlı bir anı ve doktordu. Bir tane ultrason kağıdı verdi bebe anlaşılmıyordu bile.
Yani öyle çok bir şey beklemeyin derim ama nst çekerler, kan idrar bakarlar falan. Sırf onlar için gidilebilir.
Ben buzdolabına girmiş çikolatayı pek beğenmiyorum. Bence serin bir yer olması daha iyi. Hemen kargoya veriliyorsa almaya gerek yokmuş dahaBu arada Hacı Şerif gerçekten Denizli’den gönderiyormuşHemen de kargoya verdiler iki güne gelir herhalde. Ben onu nasıl saklıyım serin bir yerde mi buzdolabında mı acaba?
Benim boyun ve göğüs kısmımda acayip kaşınma oluyor hatta kolyemi filan çıkardım ama sanırım kolestazda heryer kaşınıyor bide ben normalde de kaşınırım alerjim var bazı baharatlara gıdalara zaten benim sürekli bakıyorlar kan aldıklarında
Görümcem sipariş vermiş canımm bana mesaj geldi evin adresini vermiş. İlkinde de o yaptırmıştı o konularda baya cömertOrdan mı verdin? Yaa dimi yanlıs anlamamısım100lü mü aldın? Kaç paraymış merak ettim
Evet rengi de değişiyor beyazlıydı gibiBen buzdolabına girmiş çikolatayı pek beğenmiyorum. Bence serin bir yer olması daha iyi. Hemen kargoya veriliyorsa almaya gerek yokmuş dahaben ordan almaya karar verirsem anneme söyleyeceğim gelirken getirsin
O zaman hiiç gerek yok bence. Dediğim gibi illaki iyi doktorlar var ancak bana denk gelmedi devlette. Boşa yorulmuş olacaksın.Ben daha hiç nst ye girmedim kasılmam oluyor ama anlıyorum artık doğum gibi olmadığını hiç önemsemiyorum açıkçasıBir de gerçekten göbek aşağıya düşüyor doğum zamanı benim çok top gibi kaldı ya yürüyüş yapmıyorum ondan olabilir. Eşim yine şehir dışına gidecek kalmalı bu sefer o yüzden ben bu hafta gidemem devlete haftaya kendi doktoruma gidicem. Şayet dönmüşse o zaman başlıyorum yürüyüş ve diğer şeylere
Aslında kan idrar istedi ama sağlık ocağına gidicez 5 dk, nst çekilirken filan kızı tutmanın imkanı yok onunla gidilmez perişan eder beni
Ekranı görebilen çok şanslıdır netSen bilirsin amabgm21 devlete öylesine gitti diye hatırlıyorum.. Yanlıs mı hatırlıyorum bılmıorm.. Farklı Bi bakıs açısı yanında eger uzun süredir de gitmiosan en azından bakılmış olur.. Zaten bişey demıolar, en fazla yuzune bakmayıp hersey normal deyip geçıolar
Görümcem sipariş vermiş canımm bana mesaj geldi evin adresini vermiş. İlkinde de o yaptırmıştı o konularda baya cömertİlkinde baby shower bile yapmıştı bana, bunda onu yapmadı
Ekranı görebilen çok şanslıdır netbende bi kere gittim erkek doktordu yüzüme bile bakmadı bide çatlakları görünce lierac kullan gülüm dedi(Ege şivesiyle) moralim yerle bir olup çıktım ahahah
Evet evet haklısın. Baya aşağıya iniyor ama bir de ödem çok oluyordu yüzük filan takamıyordum. En küçük bir ışık yok benim hatta annem hala erkek olabilir diyorO zaman hiiç gerek yok bence. Dediğim gibi illaki iyi doktorlar var ancak bana denk gelmedi devlette. Boşa yorulmuş olacaksın.
Benim göbek genetik olarak hep aşağıda sadece ondan anlamam gibi geliyor ama bence daha doğurmayacağım
Maalesef artarak devam ediyor canım, benim 30 dan beri var. Doktorum bunun için progesteron fitil verdi, her gece kullanıyorum.
Hayat pahalılığı hepimizi vurdu bence2.cocuk pazar olayı sanrmgörümceler bile böyle yapıosa
Onlarda gün içinde nelerle uğraşıyo bilemiyoruz ama konu evlat olunca bizde ekstra heyecanla gidiyoruz merak ediyoruz işteYa gene o doktor Bi espriler Bi komıklıkler katmış mevzuyaben zorla cvp alıyorum resmen dogum nasıl olacak dedım, sımdıden dusunme bunları dedı, dıyende kadın doktordu
Evet evet haklısın. Baya aşağıya iniyor ama bir de ödem çok oluyordu yüzük filan takamıyordum. En küçük bir ışık yok benim hatta annem hala erkek olabilir diyor38 39 gibi gelsinler işte acelemiz yok bekliyoruz
Hayat pahalılığı hepimizi vurdu benceaman zaten hiç hevesim de yok şuan öyle şeylere süs müs de yaptırmadım. Çikolatasını yiyen dağılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?