2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Onlarda gün içinde nelerle uğraşıyo bilemiyoruz ama konu evlat olunca bizde ekstra heyecanla gidiyoruz merak ediyoruz işte

Ya tmm cidden zor iş.. Ki onlardaki mobbing hiç Bi meslektekı kadar agır degıldır bence.. Gördüm cunku..
Ama yani sezaryen olur de bişey de.. Ben şimdi noolcanı bılmıorm.. Yani sezaryen gunu mu verılcek, yoksa acile vsvs mı basvurcam.. Bu gittgmde Baska gitmedgm bi doktora gideyim.. Bakalım onun asistanları nasılmış

Bu arada Hacı Şerif gerçekten Denizli’den gönderiyormuş Hemen de kargoya verdiler iki güne gelir herhalde. Ben onu nasıl saklıyım serin bir yerde mi buzdolabında mı acaba?
Bende sipariş verdim ama dolapta baya kötü olur çikolatalar Şuan havalar baya serin evin en serin odasına bir köşesine koy bence canım

Kızlar merhaba
Şuan 30 haftalik hamileyim ve grip oldum burnum akiyor gozlerim yaniyor hapşuruyorm ve bogazlarm kotu durumda , ilacda kullanamiyorm sadece ballı limonlu sicak su iciyorm bebegemi bisey olurmu acaba endiseleniyorm kontorlumude 15 gun var

27sinde kontrolüm vardı zaten geçen hafta. Çokta gerekli değildi. Sadece detaylıda başka Dr görmüş oldu. Kısmet artık.

Benim çok büyük travmam var ilk gebeliğimden kaynaklı, o yüzden doktor hemşire ebe farketmez Allah merhametli insanlar çıkarsın karşımıza

Hamile çekimi yaptırmayı düşünüyorum kızlar stüdyoda 2-3 fotoğraf anı kalsın diye. Yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı benim gibi

Ben yaptırmadım ama ılk gebelıgımden Bı tane bile fotoğrafım yok.. Studyo cekımı de yaptırın, onu yaptırmazsanz da bol bol foto çekin.. Ben ılkınde yapmadm, sımdı aklıma geldıkce fotoğraf cekıorm valla
İnstagram da da gecen paylastm, herkes şok

Hamile çekimi yaptırmayı düşünüyorum kızlar stüdyoda 2-3 fotoğraf anı kalsın diye. Yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mı benim gibi
Ben ama kendı makınamla deniz kenarında ormanda
Eşim çeker bizi kızımla fılan sonra da makınayı kurup 3 lü 2li çekiliriz.
Kızımdada öyle yapmıstık En güzel anı .. Zaten çekilmezsek kızım canımıza okur neden bende cekıldınız kardesımde cekılmedınız dıyor

Kanları eğitim araştırmada verdiğim için detaylı bakıyolar sanırım kanlara şimdi baktım 18 filan yazıyor 9 ekimde de sağlık ocağı bakacakmış
Bir yere koyalım ve unutalım gidip gelirken yemeyelim haha bende var o potansiyel
Bendede var dayanamam ama onların üstü isimli ya kıyıp açamam herhalde

Haha pek bir şey kalmamış

Çikolata dolaba gırınce beyazlıyor kesınlıkle ya gec alın yada serın bı yer bulun ..
Ben isimli yaptıracagım magnet yaptıracagım kapı susu fılan dedim sonra yaklasınca aman alırım kahve dünyasından çikolata koyarım ne ismi ne magneti
Ahh kuzum pazardan almayayım da çikolatayı

Aaa Bi dk.. Terlik 200desem,canta aldım 600, depend 250, he battaniye ve havluya 500 verdım.. Ohooo olmus yıne bayagı..
1 numaramda bu kadar paraya herseyını almıstm nerdeyse

Bu arada kızlar bebeçeyiz sarayını buldum modoko da.. Havuzluhana gitmedim o yuzden.. Orda içi tülbentli havlular var.. Çok begenıorm, kullanışlı.. Tavsıye ederim.. İnternet satısları da var ama bana cok yakın diye gecerken aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…