2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
trueliving_ benim dr ilk kesem göründü kontrole gitmiştim bakıyodu tabi benim merak ve tecrübe de var 2. Kese mi var dedim yoo dedi sonra bi kese daha var gerçekten dedi böyle öğrenmiştim ikizi sonra o 16. Haftada b12 100 altındaydı devlettin testi güvenilmez sen bu değerle ayakta duramazsın dahiliyeye görün dedi ve o ara bayram ağzıydı yine buldum randevu korktum b12 de önemli gittim iğne başladılar ama kızımda kadın doğumcum iğne vermişti beni öyle göndermesi tuaf geldi bana sonra 2 ay çok uzun bi zaman kan ilacına başlamadık 24 haftalık olucam nerdeyse bide ikiz ya yazıyım bi soruyum dedim sağlık ocağında yazdırabilirsin dedi bende ne önerirsiniz dedim farketmez dedi, sonra b 12 ve demir düşüktü biraz bu dr değiştirdi hemen verdikleri magnezyum ve kan ilacını böyle yani soğuttu kendinden açıkcası ilgisi pek hoşuma gitmedi yada elektrik çekmedi
Kızımda da çok dr gezdim hastanedeki bütün drları ama kendi doktorumu sevmiştim doğumda hemşerim olduğunu öğrendim sohbet ederken

Osko doğonlorlo Yono doğonlor oyno Yav öf o anlamda demedim hahahahahah

Hiç bilmiyorum ki şimdi e nabızdan baktım ama orda da yazmıyor sanırım ya da yazılışı mı farklı bilemedim
Aşı takviminde olmaz çünkü aşı diye geçmiyor canım vitamin olduğu için. Mutlaka yapılmıştır. Göbek bağı varya kanama olmasın diye yapılıyor.

Doğum için diyorsun sanırım benim doktorum konuşucam ben muhasebeyle siz gidip fiyat alın demişti yapar bir güzellik diye düşünüyorum iyi bir doktor benimki baya erken haftalardan beri 2 haftada bir gidiyorum diye arada bi muayene ücreti almıyor sağolsun ya

trueliving_ ben biraz geç okudum mesajları geriden geliyorum konuşmuşsun doktorunla ama düzgün cevap vermemiş hiç takma ya doktor mu yok kendilerini bişey zannetmesinler sinir oluyom şöyle insanlara. İçine sinen başka bir doktor ve hastane bul direk git bi muayne ol ama bunu bu hafta içi yap bence senin doktora alışma sürecin falan ancak halledersin doğurana kadar çünkü canım

Yaa yapar o zaman yapsın da gerçekten

Kızlar alıntı yapamadım Dilkenn .. Şimdi girdim eve..

Evet ekim ayı bnm için kritik demiştim, ve dakika 1 gol 1 sadece tek başına artan kendi halinde takılan ggt değerim sonunda ast ve alt degerleri nı bastan çıkarıp yükselmeye zorlamış göztepe yatış verdi, kabul etmedim.. Yarın umraniyede polıklınıge randevu aldım.. Nasip kısmet bakalım ne olacak

Orasıda yatış verirse ne yapacaksın? Hazırlıklı git bari

Çok geçmiş olsun canım peki tam olarak sebebi ne ben anlayamadım kaçırdım mi yazdığın şeyleri :/ inşallah yarın daha güzel haberlerle gelirsin şimdi nasılsın ?

Orasıda yatış verirse ne yapacaksın? Hazırlıklı git bari

Yani yapabılcegım tek hazırlık su an evı derli toplu bırakmak olur.. Hiçbişey hazır degıl cunku.. Ama ben bu degerlere yatış verılceni sanmıyorum, içimdeki ses öyle dio.. İlaçla tedavi edılcek gibi.. Yani 40 olması gerekırken 65 olmus deger.. Eymende 800lerdeydi eski epikrizlerime bakcam sabah duruyo mu.. Onlarla gitcem.. Ultrasona sokmak isterler belkı ama randevu aldgm saatte cok ters.. 15.50de.. Safra da çamur vardı o zmnlar.. Hatta dogumdan snra ameliyat fılan denılmıstı ama sıkayetlerım ortadan kalkınca gerek duymadılar.. Şimdi ne durumda görmek isterler.. Yatış yapmak cok zor, inşallah yatış vermezler.. Kaşıntı vsvs de yok.. Ara ara kusuyorum.. Bi de size mideme baskı dıodum ya, bebegın ayakları midemdeymiş, dönmüş asagı, ayagı o kadar baskı yapar mı ya? Aklıma şey geldı, ilk gebelıkte de midem böyle oluyodu, iyiki beklemeden gitmişim.. Yoksa ıkı hafta sonra kontrole gitcektm o zmna asırı yukselırdı deger

Çok geçmiş olsun canım peki tam olarak sebebi ne ben anlayamadım kaçırdım mi yazdığın şeyleri :/ inşallah yarın daha güzel haberlerle gelirsin şimdi nasılsın ?

İlk gebeliğimde kolestaz sebebiyle 33 haftalıkken erken doğum yapmıstm.. Kolestaz degerlerim çıkmaya baslamıs ama asırı degıl

Miğde ağrısıyla uyandım nasıl ağrıyo ölüyorum bu sancı değildir dimi karnımın üstü sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…