- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Şimdi hastaneye gidiyorum dönüşte yapaym.. İnş iyi gelirsu bile içesim yok, ne yesem gögsüme oturuyo
Doğru biliyorsun canım bebeğe doğar doğmaz k vitamini ve hepatit b aşısı yapılırBen yapılması gerek diye biliyorum, k vit pıhtılaşmayı sağlıyor ya o sebeple. İşte ben de tam bilmiyorum. Geldi bana yine yetersizlik perileri
Osko doğonlorlo Yono doğonlor oynoÖzelde benım kendılerı vurmustu ya. Hastane getırmıstı ıgneyi.
Yok hiç bir hastanede aşı yok bide cocuk dogar dogmaz ne aşısı. Özel sıgorta karsılıyo aşıyı oda hepsı degıl bazı özel siğortalar.
Evet 4-5 parmak göbek deliğine uzaklıkta ay ben 9 ay ordan yapıyorum. Kızımdada hep göbekten yaptım alt taraf daha az acıyor.
Eski doğanlarla yeni doğanlar aynı
Aşı takviminde olmaz çünkü aşı diye geçmiyor canım vitamin olduğu için. Mutlaka yapılmıştır. Göbek bağı varya kanama olmasın diye yapılıyor.Hiç bilmiyorum ki şimdi e nabızdan baktım ama orda da yazmıyor sanırım ya da yazılışı mı farklı bilemedim
Doğum için diyorsun sanırım benim doktorum konuşucam ben muhasebeyle siz gidip fiyat alın demişti yapar bir güzellik diye düşünüyorum iyi bir doktor benimki bayaBen ilkinde 29. Haftada değiştirdim hatta gideceğim doktor iki oda yandaydıMuayenelerde karşılaşırız diye çok geriliyordum yere bakarak yürüyordum filan sonra işte bir güm karşılaştık nasıl gidiyor dedi erken doğum riski varmış dedim, bir bakışı vardı işte gidersen böyle olur gibi ki kendi beni hiç uyarmadı bile hayatımın pişmanlığı yani o doktor. Şimdi diyorum ki boşuna stres yapmışsın parasıyla değil mi ister ona giderim ister yan odadakine. Hiç stres yapma kabul edeceklerdir istediğin doktora memnun bile oluyorlar sonuçta onlarında bir limiti şeyi var herhalde doğum başı. Çünkü ben gitmeyeyim diye profesör farkını almak istemedi uzman ücreti istedi ve bunun için 2 kere aradı en sonunda asistanına aslında memnun olmadığımı söylemek zorunda kaldım.
Hooops aslında sen rica edebilirsin canım, profesör farkını almayabiliyorlar insiyatife göre. Ben kendi doktoruma sordum ama zaten uzman, adamcağız elimden geleni yaparım bende bir konuşurum dedi ama yapamıyormuş galiba söylemekten zarar gelmez
5 çişin 2sini bile engellese kâr, be umut fakirin ekmeğiBen de almıştım bundançok işlevsel değil, 1 de onu tutmaya çalışıyorsun falan ama kullanıp attım işte 1 kaç tane
Yaa yapar o zaman yapsın da gerçektenDoğum için diyorsun sanırım benim doktorum konuşucam ben muhasebeyle siz gidip fiyat alın demişti yapar bir güzellik diye düşünüyorum iyi bir doktor benimki bayaerken haftalardan beri 2 haftada bir gidiyorum diye arada bi muayene ücreti almıyor sağolsun ya
Ay bencede yapsınlar zaten bir dünya para ödüyoruz muaynesi ayrı testi ayrı bitmiyor hiçYaa yapar o zaman yapsın da gerçekten
Berikko uyudun mu acaba?
Grubun amacı yardımlaşmaysa sonuna kadarHizmette sınır yok cidden
Çamaşır miktarına göre ayarlarsın artıkBu çok küçük canım benimki koca çamaşır sepeti i3 kaşık alır o zaman benimki bu hesaba göre
Orasıda yatış verirse ne yapacaksın? Hazırlıklı git bariKızlar alıntı yapamadımDilkenn .. Şimdi girdim eve..
Evet ekim ayı bnm için kritik demiştim, ve dakika 1 gol 1sadece tek başına artan kendi halinde takılan ggt değerim sonunda ast ve alt degerleri nı bastan çıkarıp yükselmeye zorlamış göztepe yatış verdi, kabul etmedim.. Yarın umraniyede polıklınıge randevu aldım.. Nasip kısmet bakalım ne olacak
Çok geçmiş olsun canımKızlar alıntı yapamadımDilkenn .. Şimdi girdim eve..
Evet ekim ayı bnm için kritik demiştim, ve dakika 1 gol 1sadece tek başına artan kendi halinde takılan ggt değerim sonunda ast ve alt degerleri nı bastan çıkarıp yükselmeye zorlamış göztepe yatış verdi, kabul etmedim.. Yarın umraniyede polıklınıge randevu aldım.. Nasip kısmet bakalım ne olacak
Orasıda yatış verirse ne yapacaksın? Hazırlıklı git bari
Çok geçmiş olsun canımpeki tam olarak sebebi ne ben anlayamadım kaçırdım mi yazdığın şeyleri :/ inşallah yarın daha güzel haberlerle gelirsin şimdi nasılsın ?
Anladım canım senin için dua edicem bizleri habersiz bırakmaİlk gebeliğimde kolestaz sebebiyle 33 haftalıkken erken doğum yapmıstm.. Kolestaz degerlerim çıkmaya baslamıs ama asırı degıl
Anladım canım senin için dua edicem bizleri habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?