Tam ellerimi neden açıp kapatamıyorum derken bu mesajı gördüm. İlk kez oldu benim. Biraz şişmiş evet ama yüzüğüm hala oluyor.Aynen ödemden kaynaklı diyor internette de ben de hafta sonu doktora randevumuz var soracağım yine doktora da. Ama ellerimi güçsüzleştirdi. Doğumdan sonra geçermiş birde hemen geçmezmiş.
Demek ki normal bir durum. Ay sanki level level atlıyoruz sırada ne var acabaTam ellerimi neden açıp kapatamıyorum derken bu mesajı gördüm. İlk kez oldu benim. Biraz şişmiş evet ama yüzüğüm hala oluyor.
Evet sona yaklaştıkca daha çok dinlemeye başlıyoruz. Şimdi hafifledi muhtemelen yorgunluktanBugün ben de benzer bi ağrıyla sabaha karşı rahatsız oldum. Geceleri genelde çok hafif bir kasık ağrım oluyor. Sabaha karşı da göbek altımda ağrı oldu ama sanırım bağırsaklardaki gaz ağrısıydı. İstemsiz insan vücudunu dinliyor sürekli
Biraz daha uzandım kahvaltı yaptım daha iyiyim. Teşekkür ederimCok yoruldugumda aynı seyi yasıyorum canım dinlenince geciyor ama
Eski mesajlara baktım ama anlayamadım, ne problem vardı erken fark ettiniz?
Eee sen şanslısın bız 5-7 arasıgenelde 5:30-6 oluyor bu saat 6 yıldır
Sagol canım.. Valla bu kadar erken farketmem şans resmen.. Eşimi de zorla göturdum acile, yine bişey yok diyip durdu yol boyunca, maç vardı yabende ne kadar Ekim kritik desem de bu kadar erken beklemıodum sanrm cunku ultrason bebegın gelişimi filan çok iyi çıktı.. Sevınerek döndüm eve, sonucları görünce yıkıldım bıraz belkı bu sefer olmaz ümidi çok vardı bende.. Nasip tabi, en azından naapmam gerektgnı bılıorm.. İnşallah ilaçla evde gecırırım, sıkı takiple 35i görsem yeter bana
Günaydın herkese,
Dün ilk defa bebeğin alt tarafıma baskı yaptığını hissettim (mesaneme gibi). Ağrı sancı vs yok ama vallahi pıt diye çıkacak sandım bir an. Biraz fazla yürümüşüm (10.000 adım civarı), ondan olabilir diye umuyorum. Burada benzerini yaşayanlar olmuştu galiba, birileri de normal demişti sanki (lütfen öyle demiş olun).
Tam havalar güzelleşti, yorganı çıkardım diye sevinirken soğuk da almış olabilirim tabii çorapsız elbiseyle gezerken.
Geçmiş olsun, neyse ki tecrüben varmış öncekinden. Umarım ilaçla kontrol altına alırlar ve yatış vermezler. Ama yatış verdiklerinde doğuma kadar tutuyorlar mı normalde, yoksa kontrol altına alınca yolluyorlar mı eve? Hastanede kalmak hiç hoş bir deneyim değil elbette ama ikincisi gibiyse belki daha iyi olur, hem dinlenmiş olurdun.
Ben de ilk olduğunda ne olduğunu anlayamadımTam ellerimi neden açıp kapatamıyorum derken bu mesajı gördüm. İlk kez oldu benim. Biraz şişmiş evet ama yüzüğüm hala oluyor.
Benim de yaklaşık 2 haftadır böyle. Özellikle geceleri oluyor sabah elimi bile kapatamıyorum. Bugün kontrolüm vardı normal dedi doktorum ödem oluyor dedi ama benim de görünürde ödem ya da şişlik yok
Aynen ödemden kaynaklı diyor internette de ben de hafta sonu doktora randevumuz var soracağım yine doktora da. Ama ellerimi güçsüzleştirdi. Doğumdan sonra geçermiş birde hemen geçmezmiş.
Spring05 ya benim bu kız bence yine döndü sabahtan beri sadece kasık tekmeliyor. Çok değişik değil mi bu haftalarda bu kadar dönmesi? Resmen oyun oynuyor gibi ohh biraz da şuraya vurayım bazen yan oluyor içimde sizinkiler hiç yan duruyor mu? Kafası solumda ayakları sağımda hissediyorum mesela.
İlk defa duydum, yoğun kaşıntı oluyormuş . İnşallah dilediğin gibi olur. Doktorun ne diyor? Beklermiymiş 35. Haftaya kadarİlk gebeliğimde kolestaz sebebiyle 33 haftalıkken erken doğum yapmıstm.. Yıne kolestaz degerleri artmaya baslamıs.. Ama bu sefer erken farkettik.. İnşallah ilaçla tedavi olurum ve 35i görürüm
Ahh nasıl uyandım neler geçti aklımdan nasıl korktum anlatamam canım,Yok canım değildir
Ben böyle bir şey görmedim gerçekten, bende tam döndü bu sefer kesin diyorum gece bir bakıyorum kayıyor kaydırak gibi eski haline geri gelmişSpring05 ya benim bu kız bence yine döndü sabahtan beri sadece kasık tekmeliyor. Çok değişik değil mi bu haftalarda bu kadar dönmesi? Resmen oyun oynuyor gibi ohh biraz da şuraya vurayım bazen yan oluyor içimde sizinkiler hiç yan duruyor mu? Kafası solumda ayakları sağımda hissediyorum mesela.
İlk defa duydum, yoğun kaşıntı oluyormuş . İnşallah dilediğin gibi olur. Doktorun ne diyor? Beklermiymiş 35. Haftaya kadar
Afiyet olsun. Ben de su fazlalığı yüzünden diyetteyim (karbonhidrat ve şeker). Ben de kahvenin yanına son jübilemi yapıyorum şimdi. Allah affetsin hepimiziBu arada bu son yağlı ve tuzlu kahvaltım.. Dayanamadım bu sabah da normal yapaym dedim.. Bundan snra tuzsuz ve yağsız olcak mecburen perhiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?