Biriken mesajları okudum gerçekten şuan zaten suyun sıkıntıda başka dr bulmalısın bu saatten sonra kabul edermi eder tabi özel neden netmesin daha erken en kötü devlet hastanesine devam edersin istanbul dışındaki devletler daha iyi her bölüm devletin yoğunbakımıda vardır şehir hastanesine gidebilirsin yakınsaEşim zaten dr çok haz etmiyor ben iyi anlaşıyordum çok şaşırdım hiç beklediğim bir tepki değildi benimde belkide vesile oldu bişeylere bilemiyorum
Evet çamaşır suyuna sadece beyazları denedim. Arada beyaz üzerine küçük desenler fikan vardı onları da kıydum. Ama o yeşil olanda yoğunlaştırılmış ben onu kullandım hiç fayda etmedi. 2. Defa bekletmek zorunda kaldım direk suya su gibi sarı olan çamaşır suyundan koydum. Bir de annnem şey yapmoştı aklıma geldi sarı olan lekeli yerlere bulaşık deterjanı döküp öyle çamaşır sulu sodalı suda bekletmişti.Bende beyazları ayırdım leğene 2 ye bölücem daha temiz olsun öyle bekletiyim diye kusmuk lekesi yok sadece sararma var bugün e bebege bakıcam leke çıkarıcı için bulamazsam soda ve çamaşırsuyunu denerim domestoa beyazımı denediniz ? Yeşil olan daha etkili böyle durumlarda sanırım evet yenilerden zor olucak ama onları 30 derecede direk yıkıcam
1 kaşık mı ooo bu ömürlük bişey o zamanValla bir araştır istersen kendinde, zaten çoğu leke çıkarıcının ham maddesi oluyor bu ürün. O yüzden herhangi bir deformasyon yapmadı. Kaynar 1 leğen suya 1 kaşık koyup iyice eritiyorsun ürünü. Sonra da içine çamaşırları koyuyorsun. Hatta böyle hazırlayıp yağçöz niyetiyle bile kullanıyorlarmış
Merak etme, zaten yeni doğan bebeği zırt pırt kontrole götürüyoruz ilk bir ay. Aşısıdır, kanıdır, işitme testidir, kalça taramasıdır vb. Hepsinin belli günleri var, söylüyorlar ve yazılı veriyorlar. Normal hastanelerde aşılarda bir eksiklik olmaz, kaldı ki olsa bile kesin ortaya çıkar ve tamamlanır ilk haftaki kontrollerde.Ben yapılması gerek diye biliyorum, k vit pıhtılaşmayı sağlıyor ya o sebeple. İşte ben de tam bilmiyorum. Geldi bana yine yetersizlik perileri
Teşekkür ederim canım hepsini denicemEvet çamaşır suyuna sadece beyazları denedim. Arada beyaz üzerine küçük desenler fikan vardı onları da kıydum. Ama o yeşil olanda yoğunlaştırılmış ben onu kullandım hiç fayda etmedi. 2. Defa bekletmek zorunda kaldım direk suya su gibi sarı olan çamaşır suyundan koydum. Bir de annnem şey yapmoştı aklıma geldi sarı olan lekeli yerlere bulaşık deterjanı döküp öyle çamaşır sulu sodalı suda bekletmişti.
Ben de almıştım bundanPeki ben ne aldım bir bakar mısınız hahahaha pipi külahıaltını açtığımda bunu pipiye koyuyormuşuz kazaları önlüyormuş gerekli mi gereksiz mi çok emin değilim ama denemekte fayda var diye aldım çünkü yeğenimin altını açtığımızda işemediği yer kalmamıştı sürekli kaza oluyordu
Küçük sayılır1 kaşık mı ooo bu ömürlük bişey o zamanlegen ne kadarlık benim çamaşır leğenim baya büyük çünkü
Oğluma doğum yaptığım hastaneyle filan görüşücem evet gittiğim devlet çok sakin normal doğum olmadığı için kalabalık değil baya özel gibi içerisi tek kişilik filan en kötü ihtimalle oraya giderim bakalım yarın bi kaç hastaneyi aramaya başlayacağımBiriken mesajları okudum gerçekten şuan zaten suyun sıkıntıda başka dr bulmalısın bu saatten sonra kabul edermi eder tabi özel neden netmesin daha erken en kötü devlet hastanesine devam edersin istanbul dışındaki devletler daha iyi her bölüm devletin yoğunbakımıda vardır şehir hastanesine gidebilirsin yakınsa
Doğar doğmaz yapılıyor o, bilgi vermeseler de yapılmıştır diye düşünüyorum. Önemli ve rutin 1 aşı çünkü.Bir defteri var evet her aşıyı kafa boy ölçüsünü yazıyorlar her doktora gittiğinizde. Ama k vit i bende duymadım sanırım yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ilk kez duyuyorum hatta
Hizmette sınır yok ciddenKüçük sayılır1 karışım 22-23 cm ordan hesapla
Yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım. İnşallah kilo almıştır, suyu iyidir ve gelişimi geride kalmaya devam etmiyordur
Bu çok küçük canım benimki koca çamaşır sepeti i3 kaşık alır o zaman benimki bu hesaba göreKüçük sayılır1 karışım 22-23 cm ordan hesapla
Bende iletişimi böyle kesmiştim iyi de oldu bu doktoru sevdim mıç mıç değil ama samimi, acile gidiyorum bi gün önce devlete sonuçlarıma o bakıyo ilacımı o yazıyo yani sorun etmedi hiç,Oğluma doğum yaptığım hastaneyle filan görüşücem evet gittiğim devlet çok sakin normal doğum olmadığı için kalabalık değil baya özel gibi içerisi tek kişilik filan en kötü ihtimalle oraya giderim bakalım yarın bi kaç hastaneyi aramaya başlayacağımçok üzülüyorum ama başım ağrıdı yani acayip moralim bozuldu inşallah hakkımda hayırlısı böylesiymiş diyip düşünmemeye çalışıyorum ne kadar düşünsemde olacağına varacak herşey zaten
Hiç bilmiyorum ki şimdi e nabızdan baktım ama orda da yazmıyor sanırım ya da yazılışı mı farklı bilemedimDoğar doğmaz yapılıyor o, bilgi vermeseler de yapılmıştır diye düşünüyorum. Önemli ve rutin 1 aşı çünkü.
Hiç bir şey bilmeyince daha rahat olunuyorBen yapılması gerek diye biliyorum, k vit pıhtılaşmayı sağlıyor ya o sebeple. İşte ben de tam bilmiyorum. Geldi bana yine yetersizlik perileri
Sen kaçıncı haftada değiştirdin canımBende iletişimi böyle kesmiştim iyi de oldu bu doktoru sevdim mıç mıç değil ama samimi, acile gidiyorum bi gün önce devlete sonuçlarıma o bakıyo ilacımı o yazıyo yani sorun etmedi hiç,
Hakkında hayırlısı olsun inşallah karşına iyi bi dr çıkıcaktır
Ben ilkinde 29. Haftada değiştirdim hatta gideceğim doktor iki oda yandaydıSen kaçıncı haftada değiştirdin canımçok sevindim senin adına
Bakar tabikide neden bakmasınEvet bende baktım gebelikte 45 kadar normalmiş bilmiyorum kendi dr atsam acaba değişik olmaz dimi sonuçta başka hastanede yapılmış bir test bakar mı bilemedim
En son 16 haftada gittim o dr a 2 ay sonra görüşürüz dedi 1 ay sonra perinatoloji vardı o yüzden 2 ay dedi ona hiç gitmedim sonra 24 lerdeyken sanırım bu dr başladımSen kaçıncı haftada değiştirdin canımçok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?