2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eşim zaten dr çok haz etmiyor ben iyi anlaşıyordum çok şaşırdım hiç beklediğim bir tepki değildi benimde belkide vesile oldu bişeylere bilemiyorum
Biriken mesajları okudum gerçekten şuan zaten suyun sıkıntıda başka dr bulmalısın bu saatten sonra kabul edermi eder tabi özel neden netmesin daha erken en kötü devlet hastanesine devam edersin istanbul dışındaki devletler daha iyi her bölüm devletin yoğunbakımıda vardır şehir hastanesine gidebilirsin yakınsa

Evet çamaşır suyuna sadece beyazları denedim. Arada beyaz üzerine küçük desenler fikan vardı onları da kıydum. Ama o yeşil olanda yoğunlaştırılmış ben onu kullandım hiç fayda etmedi. 2. Defa bekletmek zorunda kaldım direk suya su gibi sarı olan çamaşır suyundan koydum. Bir de annnem şey yapmoştı aklıma geldi sarı olan lekeli yerlere bulaşık deterjanı döküp öyle çamaşır sulu sodalı suda bekletmişti.

1 kaşık mı ooo bu ömürlük bişey o zaman legen ne kadarlık benim çamaşır leğenim baya büyük çünkü

Ben yapılması gerek diye biliyorum, k vit pıhtılaşmayı sağlıyor ya o sebeple. İşte ben de tam bilmiyorum. Geldi bana yine yetersizlik perileri
Merak etme, zaten yeni doğan bebeği zırt pırt kontrole götürüyoruz ilk bir ay. Aşısıdır, kanıdır, işitme testidir, kalça taramasıdır vb. Hepsinin belli günleri var, söylüyorlar ve yazılı veriyorlar. Normal hastanelerde aşılarda bir eksiklik olmaz, kaldı ki olsa bile kesin ortaya çıkar ve tamamlanır ilk haftaki kontrollerde.

Teşekkür ederim canım hepsini denicem

Ben de almıştım bundan çok işlevsel değil, 1 de onu tutmaya çalışıyorsun falan ama kullanıp attım işte 1 kaç tane

1 kaşık mı ooo bu ömürlük bişey o zaman legen ne kadarlık benim çamaşır leğenim baya büyük çünkü
Küçük sayılır 1 karışım 22-23 cm ordan hesapla

Eklentiler

• image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 56
Oğluma doğum yaptığım hastaneyle filan görüşücem evet gittiğim devlet çok sakin normal doğum olmadığı için kalabalık değil baya özel gibi içerisi tek kişilik filan en kötü ihtimalle oraya giderim bakalım yarın bi kaç hastaneyi aramaya başlayacağım çok üzülüyorum ama başım ağrıdı yani acayip moralim bozuldu inşallah hakkımda hayırlısı böylesiymiş diyip düşünmemeye çalışıyorum ne kadar düşünsemde olacağına varacak herşey zaten

Bir defteri var evet her aşıyı kafa boy ölçüsünü yazıyorlar her doktora gittiğinizde. Ama k vit i bende duymadım sanırım yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ilk kez duyuyorum hatta
Doğar doğmaz yapılıyor o, bilgi vermeseler de yapılmıştır diye düşünüyorum. Önemli ve rutin 1 aşı çünkü.

Bende iletişimi böyle kesmiştim iyi de oldu bu doktoru sevdim mıç mıç değil ama samimi, acile gidiyorum bi gün önce devlete sonuçlarıma o bakıyo ilacımı o yazıyo yani sorun etmedi hiç,
Hakkında hayırlısı olsun inşallah karşına iyi bi dr çıkıcaktır

Doğar doğmaz yapılıyor o, bilgi vermeseler de yapılmıştır diye düşünüyorum. Önemli ve rutin 1 aşı çünkü.
Hiç bilmiyorum ki şimdi e nabızdan baktım ama orda da yazmıyor sanırım ya da yazılışı mı farklı bilemedim

Eklentiler

• IMG_0130.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 55
Ben yapılması gerek diye biliyorum, k vit pıhtılaşmayı sağlıyor ya o sebeple. İşte ben de tam bilmiyorum. Geldi bana yine yetersizlik perileri
Hiç bir şey bilmeyince daha rahat olunuyor benim haberim bile yoktu. İşitme testini doğunca sabah yapıyorlar direk ama aşılar hakkında hiç fikrim yok. Bir de sanırım zekasıyla alakalı bir test vardı topuk kanından alınan mı, ilk hafta kontrolünde de onu yapmışlardı kapalı zarfta veriyorlar sonucu hatta o kadar hatırlıyorum

Sen kaçıncı haftada değiştirdin canım çok sevindim senin adına

Sen kaçıncı haftada değiştirdin canım çok sevindim senin adına
Ben ilkinde 29. Haftada değiştirdim hatta gideceğim doktor iki oda yandaydı Muayenelerde karşılaşırız diye çok geriliyordum yere bakarak yürüyordum filan sonra işte bir güm karşılaştık nasıl gidiyor dedi erken doğum riski varmış dedim, bir bakışı vardı işte gidersen böyle olur gibi ki kendi beni hiç uyarmadı bile hayatımın pişmanlığı yani o doktor. Şimdi diyorum ki boşuna stres yapmışsın parasıyla değil mi ister ona giderim ister yan odadakine. Hiç stres yapma kabul edeceklerdir istediğin doktora memnun bile oluyorlar sonuçta onlarında bir limiti şeyi var herhalde doğum başı. Çünkü ben gitmeyeyim diye profesör farkını almak istemedi uzman ücreti istedi ve bunun için 2 kere aradı en sonunda asistanına aslında memnun olmadığımı söylemek zorunda kaldım.

Hooops aslında sen rica edebilirsin canım, profesör farkını almayabiliyorlar insiyatife göre. Ben kendi doktoruma sordum ama zaten uzman, adamcağız elimden geleni yaparım bende bir konuşurum dedi ama yapamıyormuş galiba söylemekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…