2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Miğde ağrısıyla uyandım nasıl ağrıyo ölüyorum bu sancı değildir dimi karnımın üstü sadece
Yok canim miğdedir o.
Benim belirli bir agrim yok ama 00.30dan beri uyuyamiyorum. Gunduz de uyumadim niye gece boyle oluyor bilmiyorum. Gun ici yorulmuyorum diye herhalde. Bir de artik heyecan basladi.

Yok canim miğdedir o.
Benim belirli bir agrim yok ama 00.30dan beri uyuyamiyorum. Gunduz de uyumadim niye gece boyle oluyor bilmiyorum. Gun ici yorulmuyorum diye herhalde. Bir de artik heyecan basladi.
Çok köyüydüüüü Allahım aklım çıktı gaz yapmış zor canım bende zorlanıyorum uykuda erkenden kalkıyorum sonra uyku bastırıyo yorulmadıgın için olabilir 2hafta daha ağır olucaksın ben şuan inanamıyorum karnım öne doğru büyüdü şiştimde görsen 34 36 kadar düşünemiyorum yatıp kalkmak çok zor bu kadar büyüdülerse inşallah kilo almışlardır akşam ne dicek bakalım, bu ağrı beni korkuttu baya ya doğum sancısı olsaydı ciğer geliştirici vurulalım desem mi acaba

Uyuyan cocuksuz güzel analar bizim yerimize de bir fazla uyuyun
Bebiş içeride henüz başka çocuğum yok ama ne gece ne gündüz asla uyuyamıyorum. Uykuya hasretim

Bu arada yazılanları okuyabiliyorum bazen sadece. Sanırım bir bebişimiz doğmuş, sağlıkla büyüsün inşallah. Hepinizi çok özledim. Umarım herkes iyidir

Kızlar benim dün akşamdan beri bacaklarım ve belim sızlıyor. Dinlenemediğim zaman böyle sızlardi. Usuttum mu acaba? Havalar serinledi. Karnım da bağırsak ağrısı gibi ağrıyor. Tecrübeli anneler yorumlar mısınız? Doktora pazartesi günü gideceğim

Cok az kaldı canım gün sayıcaz artık en azından vücudumuz rahatlayacak bebiş dogdugunda bebiş peşinde koscaz

Cok yoruldugumda aynı seyi yasıyorum canım dinlenince geciyor ama

Bugün ben de benzer bi ağrıyla sabaha karşı rahatsız oldum. Geceleri genelde çok hafif bir kasık ağrım oluyor. Sabaha karşı da göbek altımda ağrı oldu ama sanırım bağırsaklardaki gaz ağrısıydı. İstemsiz insan vücudunu dinliyor sürekli

Günaydın kızlar bende kasıklarımda ağrıyla uyandım gece de ağrıdı regl olacakmışım gibi. Ya üşüttüm ya doğuma dair küçükte olsa bir ışık belirdi Bugün sağlık ocağında 35. Hafta kontrolüne çağırdılar kızımında boy kilo takibi varmış ama çok üşendim Pzt gidicem

Berikko çok geçmiş olsun, inşallah ayakta ilaçla atlatabilirsin. İyi ki erken farkedip gitmişsin

Sagol canım.. Valla bu kadar erken farketmem şans resmen.. Eşimi de zorla göturdum acile, yine bişey yok diyip durdu yol boyunca, maç vardı ya bende ne kadar Ekim kritik desem de bu kadar erken beklemıodum sanrm cunku ultrason bebegın gelişimi filan çok iyi çıktı.. Sevınerek döndüm eve, sonucları görünce yıkıldım bıraz belkı bu sefer olmaz ümidi çok vardı bende.. Nasip tabi, en azından naapmam gerektgnı bılıorm.. İnşallah ilaçla evde gecırırım, sıkı takiple 35i görsem yeter bana

Eski mesajlara baktım ama anlayamadım, ne problem vardı erken fark ettiniz?

Benim de yaklaşık 2 haftadır böyle. Özellikle geceleri oluyor sabah elimi bile kapatamıyorum. Bugün kontrolüm vardı normal dedi doktorum ödem oluyor dedi ama benim de görünürde ödem ya da şişlik yok
Aynen ödemden kaynaklı diyor internette de ben de hafta sonu doktora randevumuz var soracağım yine doktora da. Ama ellerimi güçsüzleştirdi. Doğumdan sonra geçermiş birde hemen geçmezmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…