Tabiki de olurBu Arada oğlum 13 günde 250 gram almış sadece baya az ama Şuan 2,200 görünüyor ortalama 3 olurmu doğana kadar acaba
Ayy ne bileyim oğlum 3 kilo civarı doğdu bide çıkınca verdi minicikti tutamıyodum2500 ve üzeri normal kabul ediliyor zaten yabiraz daha alsa doguma kadar miss
Bi 3 kilo olsa yeterTabiki de olurbu haftalarda çok kilo almaya başlıyorlar
Şu 36 kontrolünde döndüğünü görsem bende ananas a başlayacağım. Kasılmaları da arttırıyor, sonra merdiven inip çıkıcam. Hurma yicem pilates topumu şişirip saat yönünde dönücemAnanas, dereotu, bulgur ve kuru meyvelerin bir kısmı sütü artırıyormuş.
Ben bugün şubesine sipariş verdim, sitesinden daha ucuz biraz. 70 çikolata metal kutu ve kolonya 600 tl. Çikolatanın tanesi 6 tl, kutu ve kolonyayi ayrı ayrı bilmiyorum.Ordan mı verdin? Yaa dimi yanlıs anlamamısım100lü mü aldın? Kaç paraymış merak ettim
Yaa ben de 2 kiloyla yogun bakımdan almıstım eşim kalın giydir tutamıyorum diyorduAyy ne bileyim oğlum 3 kilo civarı doğdu bide çıkınca verdi minicikti tutamıyodumbunu nasıl tutarım Allahım minicik
Ya ama onu hastane yapmazsa bilgi verir dimi o doğar doğmaz yapılıyor düşünsene yapmadan cıktıgını kım nerden bılecek.K vit aşısı ile hepatit b aşısından bahsediliyor bence. Onları doğar doğmaz yapıyorlarmış. En azından bana verilen kağıtta öyle yazıyordu
Valla ben de hiç bilmiyorum ama sormak lazım kesinlikle. Belki bir aşı kartı falan veriliyordur. Eğer uygulama varsa her hastanenin yapması lazım değil mi ama ya diğer türlüsü çok saçma bilemedimYa ama onu hastane yapmazsa bilgi verir dimi o doğar doğmaz yapılıyor düşünsene yapmadan cıktıgını kım nerden bılecek.
Bızım gobek bagımız düştü ama kanama devam edıyordı ıkı kere yaptılar hatta k vıtamınını. Topuk kanını hastane alıyor zaten ama asm yıne alıyor devlet ıatıyormus ozelde alınan görülmüyormus ne sacma sıstem.
Neyse doğunca öğrenecegız bazı şeylerı .
Zaten bebeğin defteri oluyorya kuzum oraya yazıyorlar yapılıp yapılmadıgınıYa ama onu hastane yapmazsa bilgi verir dimi o doğar doğmaz yapılıyor düşünsene yapmadan cıktıgını kım nerden bılecek.
Bızım gobek bagımız düştü ama kanama devam edıyordı ıkı kere yaptılar hatta k vıtamınını. Topuk kanını hastane alıyor zaten ama asm yıne alıyor devlet ıatıyormus ozelde alınan görülmüyormus ne sacma sıstem.
Ben de 36yı bekliyorumŞu 36 kontrolünde döndüğünü görsem bende ananas a başlayacağım. Kasılmaları da arttırıyor, sonra merdiven inip çıkıcam. Hurma yicem pilates topumu şişirip saat yönünde dönücemama elim kolum bağlı kontrol gününü bekliyorum. Bir de Meryem ana otunu 37 de suya atıp dualara başlayacağız
Of of çantayı bile bekletiyorum tüm motivasyonum düştüBen de 36yı bekliyorumbir netleşsin nasıl doğum olacağı, ona göre yol almak istiyorum
Bir defteri var evet her aşıyı kafa boy ölçüsünü yazıyorlar her doktora gittiğinizde. Ama k vit i bende duymadım sanırım yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ilk kez duyuyorum hattaK vit aşısı ile hepatit b aşısından bahsediliyor bence. Onları doğar doğmaz yapıyorlarmış. En azından bana verilen kağıtta öyle yazıyordu
Ya ama onu hastane yapmazsa bilgi verir dimi o doğar doğmaz yapılıyor düşünsene yapmadan cıktıgını kım nerden bılecek.
Şaşırdım neden öyle bi cevap vermiş
Ben yapılması gerek diye biliyorum, k vit pıhtılaşmayı sağlıyor ya o sebeple. İşte ben de tam bilmiyorum. Geldi bana yine yetersizlik perileriBir defteri var evet her aşıyı kafa boy ölçüsünü yazıyorlar her doktora gittiğinizde. Ama k vit i bende duymadım sanırım yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ilk kez duyuyorum hatta
Eşim zaten dr çok haz etmiyor ben iyi anlaşıyordum çok şaşırdım hiç beklediğim bir tepki değildi benimde belkide vesile oldu bişeylere bilemiyorumŞaşırdım neden öyle bi cevap vermişben attım bu değerler acil mi devlet yaptı gel derseniz gelirim dedim çok normal gelmenize gerek yok demişti, seninki gerçekten kestirip atmış
Aşınma falan yapmadı değil mi e bebekteki yoktu online var sanırım bi onun için kargo ücreti ödemek istemedim hemen gelirse bundan alıyım bari teşekkür ederim canımCanım beyazları mis gibi yapıyor. Renklilere de kullanan varmış ama ben cesaret edemedimeltimden gelen tüm beyazları bununla yıkadım. Bazılarında kusmuk kaka gibi çıkmayan lekeler vardı. Hepsini çıkardı.
Sağmayı ihmal etme, 1 de suyu. Onun dışında zamana birakmalisin bence. Erken doğduğu için ve sezeryan olduğu için çok normal hemen gelmemesi. Daha çok yeni. Mutlaka gelecek ve artacaktır. İlk dogumum planlı sezaryendi, 4 5 gün sürmüştü. 2. Ani oldu sezaryen, yani sancılarım çıktı falan, daha çabuk geldi sütüm.Duş falan hepsini yaptım beslak damla, rezene süt arttırıcı çaylar 3 lt su yinede yok
En iyisi benim gibi hastanede hem dr hem ebeleri darlayın sorun misal bakın hiç birini yapmıyorlarmış asm de söylemeseler belkide bilmeyecektim Allah korusunBen yapılması gerek diye biliyorum, k vit pıhtılaşmayı sağlıyor ya o sebeple. İşte ben de tam bilmiyorum. Geldi bana yine yetersizlik perileri
Valla bir araştır istersen kendinde, zaten çoğu leke çıkarıcının ham maddesi oluyor bu ürün. O yüzden herhangi bir deformasyon yapmadı. Kaynar 1 leğen suya 1 kaşık koyup iyice eritiyorsun ürünü. Sonra da içine çamaşırları koyuyorsun. Hatta böyle hazırlayıp yağçöz niyetiyle bile kullanıyorlarmışAşınma falan yapmadı değil mi e bebekteki yoktu online var sanırım bi onun için kargo ücreti ödemek istemedim hemen gelirse bundan alıyım bari teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?