2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ananas, dereotu, bulgur ve kuru meyvelerin bir kısmı sütü artırıyormuş.
Şu 36 kontrolünde döndüğünü görsem bende ananas a başlayacağım. Kasılmaları da arttırıyor, sonra merdiven inip çıkıcam. Hurma yicem pilates topumu şişirip saat yönünde dönücem ama elim kolum bağlı kontrol gününü bekliyorum. Bir de Meryem ana otunu 37 de suya atıp dualara başlayacağız

Ordan mı verdin? Yaa dimi yanlıs anlamamısım 100lü mü aldın? Kaç paraymış merak ettim
Ben bugün şubesine sipariş verdim, sitesinden daha ucuz biraz. 70 çikolata metal kutu ve kolonya 600 tl. Çikolatanın tanesi 6 tl, kutu ve kolonyayi ayrı ayrı bilmiyorum.

K vit aşısı ile hepatit b aşısından bahsediliyor bence. Onları doğar doğmaz yapıyorlarmış. En azından bana verilen kağıtta öyle yazıyordu
Ya ama onu hastane yapmazsa bilgi verir dimi o doğar doğmaz yapılıyor düşünsene yapmadan cıktıgını kım nerden bılecek.
Bızım gobek bagımız düştü ama kanama devam edıyordı ıkı kere yaptılar hatta k vıtamınını. Topuk kanını hastane alıyor zaten ama asm yıne alıyor devlet ıatıyormus ozelde alınan görülmüyormus ne sacma sıstem.
Neyse doğunca öğrenecegız bazı şeylerı .

Valla ben de hiç bilmiyorum ama sormak lazım kesinlikle. Belki bir aşı kartı falan veriliyordur. Eğer uygulama varsa her hastanenin yapması lazım değil mi ama ya diğer türlüsü çok saçma bilemedim

Zaten bebeğin defteri oluyorya kuzum oraya yazıyorlar yapılıp yapılmadıgını

Ben de 36yı bekliyorum bir netleşsin nasıl doğum olacağı, ona göre yol almak istiyorum

K vit aşısı ile hepatit b aşısından bahsediliyor bence. Onları doğar doğmaz yapıyorlarmış. En azından bana verilen kağıtta öyle yazıyordu
Bir defteri var evet her aşıyı kafa boy ölçüsünü yazıyorlar her doktora gittiğinizde. Ama k vit i bende duymadım sanırım yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ilk kez duyuyorum hatta

Topuk kanını beşinci gün mü ne tekrar vermemizin nedeni ilkinin sağlamasını yapmak bildiğim kadarıyla. İlkinde olumsuz bir şey çıkarsa ikincide hata olup olmadığı kontrol edilmiş oluyor. Veya tam tersi. Doğumda elimize tutuşturdukları defterde aşıları falan kaydetmişlerdi bizim. Gerçi şimdi enabız var tabii, oraya da düşüyordur herhalde.

Hayır dr en azından yorum yapsa belki testi tekrarlamamı isterdi filan giderdim ne bileyim direk öyle kestirip atması çok ilginç A Aycee09
Şaşırdım neden öyle bi cevap vermiş ben attım bu değerler acil mi devlet yaptı gel derseniz gelirim dedim çok normal gelmenize gerek yok demişti, seninki gerçekten kestirip atmış

Bir defteri var evet her aşıyı kafa boy ölçüsünü yazıyorlar her doktora gittiğinizde. Ama k vit i bende duymadım sanırım yapılıp yapılmadığını bilmiyorum ilk kez duyuyorum hatta
Ben yapılması gerek diye biliyorum, k vit pıhtılaşmayı sağlıyor ya o sebeple. İşte ben de tam bilmiyorum. Geldi bana yine yetersizlik perileri

Şaşırdım neden öyle bi cevap vermiş ben attım bu değerler acil mi devlet yaptı gel derseniz gelirim dedim çok normal gelmenize gerek yok demişti, seninki gerçekten kestirip atmış
Eşim zaten dr çok haz etmiyor ben iyi anlaşıyordum çok şaşırdım hiç beklediğim bir tepki değildi benimde belkide vesile oldu bişeylere bilemiyorum

Aşınma falan yapmadı değil mi e bebekteki yoktu online var sanırım bi onun için kargo ücreti ödemek istemedim hemen gelirse bundan alıyım bari teşekkür ederim canım

Duş falan hepsini yaptım beslak damla, rezene süt arttırıcı çaylar 3 lt su yinede yok
Sağmayı ihmal etme, 1 de suyu. Onun dışında zamana birakmalisin bence. Erken doğduğu için ve sezeryan olduğu için çok normal hemen gelmemesi. Daha çok yeni. Mutlaka gelecek ve artacaktır. İlk dogumum planlı sezaryendi, 4 5 gün sürmüştü. 2. Ani oldu sezaryen, yani sancılarım çıktı falan, daha çabuk geldi sütüm.

Ben yapılması gerek diye biliyorum, k vit pıhtılaşmayı sağlıyor ya o sebeple. İşte ben de tam bilmiyorum. Geldi bana yine yetersizlik perileri
En iyisi benim gibi hastanede hem dr hem ebeleri darlayın sorun misal bakın hiç birini yapmıyorlarmış asm de söylemeseler belkide bilmeyecektim Allah korusun

Aşınma falan yapmadı değil mi e bebekteki yoktu online var sanırım bi onun için kargo ücreti ödemek istemedim hemen gelirse bundan alıyım bari teşekkür ederim canım
Valla bir araştır istersen kendinde, zaten çoğu leke çıkarıcının ham maddesi oluyor bu ürün. O yüzden herhangi bir deformasyon yapmadı. Kaynar 1 leğen suya 1 kaşık koyup iyice eritiyorsun ürünü. Sonra da içine çamaşırları koyuyorsun. Hatta böyle hazırlayıp yağçöz niyetiyle bile kullanıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…