Ne yapıcaksın kaçırdım canım bugün sonuçları göstericekmisinAksam da erken yatıyordur ama ya.. Aksam erken yatsa bende razıyım bu saatlere
Ne yapıcaksın kaçırdım canım bugün sonuçları göstericekmisin
Yaa aynı aynı dışarıdan bile belli şekilden şekşe girdiği. Dalga dalga oluyor karnımGebeliğe bağlı karpal tünel sendorumu olabiliyor. Gözle görülür bir ödem yapmıyor genelde ama özellikle sabahları parmakları kapatamamak, bilek hareketlerinde zorlanma vb ile kendini gösteriyor. O tünelde bir nevi ödeme bağlı sinir sıkışması gibi bir şey sanırım kendisi. Doğumdan bir süre sonra geçiyor ama bilgisayar başı çalışıyorsanız (veya bileklerinizi kullandığınız başka türlü bir işiniz/meşgaleniz varsa), bileğe yük bindirmeyecek önlemler almanızda fayda var. (Atel takmak, bilek desteği kullanmak vb. Gibi)
Ya ben de haftasonu kesin döndü diyordum, karnıma bakan alien çıkacak falan diye korkardı yani, öyle kıpırtılar vardı. Ama dün hala baş geliş olduğunu öğrenince şoka girdimgerçi iki kez dönmüş de olabilir tabii
Yaa bir sor umarım anlarlarBen böyle bir şey görmedim gerçekten, bende tam döndü bu sefer kesin diyorum gece bir bakıyorum kayıyor kaydırak gibi eski haline geri gelmişHiç hatırlamıyorum kızımda böyle şeyler ya o çıkmaya o kadar meraklıydı ki hep doğum kanalındaydı Sağlık ocağı anlar mıydı acaba dönüp dönmediğini
İnşallah ilaçla düzelir değerler canımSagol canım.. Valla bu kadar erken farketmem şans resmen.. Eşimi de zorla göturdum acile, yine bişey yok diyip durdu yol boyunca, maç vardı yabende ne kadar Ekim kritik desem de bu kadar erken beklemıodum sanrm cunku ultrason bebegın gelişimi filan çok iyi çıktı.. Sevınerek döndüm eve, sonucları görünce yıkıldım bıraz belkı bu sefer olmaz ümidi çok vardı bende.. Nasip tabi, en azından naapmam gerektgnı bılıorm.. İnşallah ilaçla evde gecırırım, sıkı takiple 35i görsem yeter bana
Devlette gittiğin doktor yorum yapıyor mu, rahatlatıcak bişeyler söylese keşke.Gittgim Bi doktor yok, devlette takipliyim.. Ama ben ilaçla 34ü görürüm gibime gelıo.. Ama işte ggt degeri bıraz yuksek, o kafa karıstırıcı.. Bugun umraniyeye gitcem bakalım ne dicekler
Çok teşekkür ederim, ben de erken farkettim için değerler düşük ilaca başlamasam sürekli artardı belki. Önerileriniz için sağolunTmm aşırı yuksek degılmıs.. Ilaclarını duzenlı kullan, bol istirahat, tereyağı cıkolata sıvıyag tuz yumurtadan yememeye çalış.. Sıcaga maruz kalma, ödem olmasın.. Bişey olmaz allahın iazniyle..
Benım İlk öğrendiğim deger biri 800dü diğeri 600lerdeydi..safra asidi hele o DA asırı yuksektı. Hastanede yatış yaptım sonunda doguma girdim..
Ama senın yuksek degıl, Ilaclarını duzenlı kullanırsan ursactive benim degerlerımı düşürüyordu.. Dedıklerıme dıkkat edersen saglıklı bır dogum olur allahın izniyle
Benim alt, ast, alp yüksek çıktı bunların yanında bilirubin ggt gibi şeylere de baktı, şimdi sadece alt ve bilirubine bakarak takip ediliyor.Hangi değerlere bakrı acana dahiliye doktorun Ben 20 gün önce test vermiştim ast alt normal referans aralığında görünüyordu. Sanırım o değer karaciğer enzimleriyle ilgili. Senin de normal mı çıkmıştı. Yoksa yüksek mi çıkmıştı. Hangi değerlerinde referans dışıydı. Şimdi tekrar gitsem kan testi istesem yapar mı bilmiyorum doktor.
Çok geçmiş olsun canım dün yazamadım misafirim vardı geriden geliyorum. Erkenden farkedilmesi çok iyi olmuş umarım hemen ilaçla kontrol altına alınırSagol canım.. Valla bu kadar erken farketmem şans resmen.. Eşimi de zorla göturdum acile, yine bişey yok diyip durdu yol boyunca, maç vardı yabende ne kadar Ekim kritik desem de bu kadar erken beklemıodum sanrm cunku ultrason bebegın gelişimi filan çok iyi çıktı.. Sevınerek döndüm eve, sonucları görünce yıkıldım bıraz belkı bu sefer olmaz ümidi çok vardı bende.. Nasip tabi, en azından naapmam gerektgnı bılıorm.. İnşallah ilaçla evde gecırırım, sıkı takiple 35i görsem yeter bana
İnşallah ilaçla düzelir değerler canımŞimdi kaç haftalık bence 35 den fazlasını bile görürsün dediğin gibi Eymen’de çok ileriymiş bunda inşallah takiple atlatılacak
İnşallah, yazarsın sonucuBugun 30+4üm.. Bende öyle guzel düşünmek istiyorumbu sefer daha farklı olur inşallah hersey
Devlette gittiğin doktor yorum yapıyor mu, rahatlatıcak bişeyler söylese keşke.
Çok geçmiş olsun canım dün yazamadım misafirim vardı geriden geliyorum. Erkenden farkedilmesi çok iyi olmuş umarım hemen ilaçla kontrol altına alınır
Doktor benimkine baş gelişli dediğinde başı solda ayakları sağdaydı. Başını Rahime yaslamış, yüzünü de göstermiyor dediSpring05 ya benim bu kız bence yine döndü sabahtan beri sadece kasık tekmeliyor. Çok değişik değil mi bu haftalarda bu kadar dönmesi? Resmen oyun oynuyor gibi ohh biraz da şuraya vurayım bazen yan oluyor içimde sizinkiler hiç yan duruyor mu? Kafası solumda ayakları sağımda hissediyorum mesela.
İnşallah düşük diyosun belki kontrol altına alınabilicek bişeydir madem böyle bi durum var ciğer geliştiricide vururlar bence iyi ki hissetmiştinEvet 4te randevu.. Bi bu saat boştu, hemen aldım mecburen.. Sonuclar fılan göstercem, bakalım ne dicek doktor.. İnş yatış demezde ilaçla düzelir
Bugün ilk defa evde çorap giydim ayağımaGünaydın herkese,
Dün ilk defa bebeğin alt tarafıma baskı yaptığını hissettim (mesaneme gibi). Ağrı sancı vs yok ama vallahi pıt diye çıkacak sandım bir an. Biraz fazla yürümüşüm (10.000 adım civarı), ondan olabilir diye umuyorum. Burada benzerini yaşayanlar olmuştu galiba, birileri de normal demişti sanki (lütfen öyle demiş olun).
Tam havalar güzelleşti, yorganı çıkardım diye sevinirken soğuk da almış olabilirim tabii çorapsız elbiseyle gezerken.
Ah çok sevindim annesinin endişesini hissetmiş cevap vermişaslında çok alakası olduğunu düşünmüyorum ama aç kaldiysan vücut güçsüzleştigi için bir bağlantı olabilir kendini rölantiye almış bebiş hehehe
ilk zamanlarda kullandım ben bunu ikisinde de :) sonra hareketlendikçe kullanılmıyo tabi ama en çok kazalar ilk zamanlarda oluyo altını açtıkçaPeki ben ne aldım bir bakar mısınız hahahaha pipi külahıaltını açtığımda bunu pipiye koyuyormuşuz kazaları önlüyormuş gerekli mi gereksiz mi çok emin değilim ama denemekte fayda var diye aldım çünkü yeğenimin altını açtığımızda işemediği yer kalmamıştı sürekli kaza oluyordu
Bende dün eşortman aldım hastaneye giderken falan giymek için terlik en rahatıydı ekstra hamilelik için bişey almamıştım idare eder beni doğuma kadar evet gaz sancısı olabiliyor benim terlemem çok azaldı yok denecek kadar pike ile yatıyorum evim serin üşüyorum geceleri kızıma uyku tulumu aldım üzerini çok açıyor yün yorganı var ama alışkın değil uyku tulumu mükemmel bişey bide benim evim soğuk normalde ekimde petek acardım ben ama geç ısındı havalar biraz daha bekliyorum çorap giyemem heralde eşim giydirebilir ancaBugün ilk defa evde çorap giydim ayağımaçoğumuzda ağrı olma sebebi de gaz bence, gece hala çok terliyorum doğal olarak da üstüm açık yatıyorum. Üşütüyoruz sanırım. Sandaleti kaldırdım dün, en azından dışarı çıkarken spor ayakkabı ve içine çorap giyiyorum
Bugün ilk defa evde çorap giydim ayağımaçoğumuzda ağrı olma sebebi de gaz bence, gece hala çok terliyorum doğal olarak da üstüm açık yatıyorum. Üşütüyoruz sanırım. Sandaleti kaldırdım dün, en azından dışarı çıkarken spor ayakkabı ve içine çorap giyiyorum
Benim de yüksek belli bir tayt eşofmanım var, doğuma kdar onunla idare ederim, üstüme de hala olan 2-3 tuniğim var. Onlar idare eder sanırım. Dışarı çıktığımda millet sürekli göbeğime bakıyorBende dün eşortman aldım hastaneye giderken falan giymek için terlik en rahatıydı ekstra hamilelik için bişey almamıştım idare eder beni doğuma kadar evet gaz sancısı olabiliyor benim terlemem çok azaldı yok denecek kadar pike ile yatıyorum evim serin üşüyorum geceleri kızıma uyku tulumu aldım üzerini çok açıyor yün yorganı var ama alışkın değil uyku tulumu mükemmel bişey bide benim evim soğuk normalde ekimde petek acardım ben ama geç ısındı havalar biraz daha bekliyorum çorap giyemem heralde eşim giydirebilir ancaimkan olsa her yaş için şimdiden stok yapılıcak bişey uyku tulumu fiyatları uçmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?