2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa aynı aynı dışarıdan bile belli şekilden şekşe girdiği. Dalga dalga oluyor karnım bakalım doğunca nasıl olacaklar
Yaa bir sor umarım anlarlar

İnşallah ilaçla düzelir değerler canım Şimdi kaç haftalık bence 35 den fazlasını bile görürsün dediğin gibi Eymen’de çok ileriymiş bunda inşallah takiple atlatılacak

Gittgim Bi doktor yok, devlette takipliyim.. Ama ben ilaçla 34ü görürüm gibime gelıo.. Ama işte ggt degeri bıraz yuksek, o kafa karıstırıcı.. Bugun umraniyeye gitcem bakalım ne dicekler
Devlette gittiğin doktor yorum yapıyor mu, rahatlatıcak bişeyler söylese keşke.

Çok teşekkür ederim, ben de erken farkettim için değerler düşük ilaca başlamasam sürekli artardı belki. Önerileriniz için sağolun

Benim alt, ast, alp yüksek çıktı bunların yanında bilirubin ggt gibi şeylere de baktı, şimdi sadece alt ve bilirubine bakarak takip ediliyor.

Çok geçmiş olsun canım dün yazamadım misafirim vardı geriden geliyorum. Erkenden farkedilmesi çok iyi olmuş umarım hemen ilaçla kontrol altına alınır

Devlette gittiğin doktor yorum yapıyor mu, rahatlatıcak bişeyler söylese keşke.

Canım devlette sürekli degısıo polıklınıkte doktorlar, Bi hafta gebe Bi hafta ınfertılıte Bi hafta jinekoloji polıklınıgı yapıyor.. Her gittgm zmn aynı doktora denk getıremıorm ki getırsem de asıstanları oluyor, kendısı olmuyo doktorun
Bugun 4te randevu, bakalım ne dicekler

Doktor benimkine baş gelişli dediğinde başı solda ayakları sağdaydı. Başını Rahime yaslamış, yüzünü de göstermiyor dedi seninki de öyle olabilir

Evet 4te randevu.. Bi bu saat boştu, hemen aldım mecburen.. Sonuclar fılan göstercem, bakalım ne dicek doktor.. İnş yatış demezde ilaçla düzelir
İnşallah düşük diyosun belki kontrol altına alınabilicek bişeydir madem böyle bi durum var ciğer geliştiricide vururlar bence iyi ki hissetmiştin

Bugün ilk defa evde çorap giydim ayağıma çoğumuzda ağrı olma sebebi de gaz bence, gece hala çok terliyorum doğal olarak da üstüm açık yatıyorum. Üşütüyoruz sanırım. Sandaleti kaldırdım dün, en azından dışarı çıkarken spor ayakkabı ve içine çorap giyiyorum

bugün kontrolümüz vardı doktora da sordum o da çok da alakalı değil ama yine de uzun süre aç kalma dedi. poziyonu bazen hissetmene uygun olmayabilir dedi onu anlamadım. arkasını dönüp iç kısma tekme attığında mı acaba bilemedim çok da sormadım :) eski haline dönünce benim de neşem geldi yerine :)

ilk zamanlarda kullandım ben bunu ikisinde de :) sonra hareketlendikçe kullanılmıyo tabi ama en çok kazalar ilk zamanlarda oluyo altını açtıkça

Bende dün eşortman aldım hastaneye giderken falan giymek için terlik en rahatıydı ekstra hamilelik için bişey almamıştım idare eder beni doğuma kadar evet gaz sancısı olabiliyor benim terlemem çok azaldı yok denecek kadar pike ile yatıyorum evim serin üşüyorum geceleri kızıma uyku tulumu aldım üzerini çok açıyor yün yorganı var ama alışkın değil uyku tulumu mükemmel bişey bide benim evim soğuk normalde ekimde petek acardım ben ama geç ısındı havalar biraz daha bekliyorum çorap giyemem heralde eşim giydirebilir anca imkan olsa her yaş için şimdiden stok yapılıcak bişey uyku tulumu fiyatları uçmuş

Ay ben sandaletleri eylül başında kaldırmıştım da etekle elbiseyle külotlu çorap giymeye başlamadım hala. Bir iki güne ona da başlarım

Bu arada önceki güne kadar yalnızca bacağımı örten incecik çarşafla yatarken de gece ter içinde uyanıyordum, dün yorganla yatınca da göğsüm terlemiş uyandım yine. Terleme açısından bana bir şey fark etmedi yani ama canım yorganım, çok özlemişim, yumuşacık, bayılırım kıvrılıp içine yatmaya. Bir iki haftaya evde termal çorap giyme mevsimi gelir, o zaman iyice rahata ereriz bence terleme konusunda.

Benim de yüksek belli bir tayt eşofmanım var, doğuma kdar onunla idare ederim, üstüme de hala olan 2-3 tuniğim var. Onlar idare eder sanırım. Dışarı çıktığımda millet sürekli göbeğime bakıyor vücuduma göre göbeğim çok önde

Benim ev güneş bile görmüyor ama yatak odasında hala pencere açık yatıyorum. Dün battaniyeyi çıkardım, kendimi geçtim bu sefer eşimi de hasta edicem; sonra kim bakacak bize bebeğe uyku tulumu aldım ama artık diğerlerini ya ebebeğin şubat indiriminde ya da Kasım indirimlerinde alırım diye bekletiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…