2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu arada kesinlikle yükseleni taşıyorlar valla benimde annemin dediğine göre akrep çıkıyor yükselenim yani bi kaç şeyi çok tutuyor kendi burcum yay olmasına rağmen
Evet canım ablamla ikimiz de teraziyiz mesela yükselenlerimz farklı cok farklıyız insallah yükseleni güzel bişey tuttururuz

Evet canım ablamla ikimiz de teraziyiz mesela yükselenlerimz farklı cok farklıyız insallah yükseleni güzel bişey tuttururuz
Bu arada benim en çok istediğim şey terazi burcu olmasıydı ama biraz zor acaba yükseleni o olması için kaçta doğması lazım bu sezeryanlar da aşağı yukarı hep aynı saatte oluyor acil olmadığı müddetçe

Çok sevindim bu cevabına sadece benim başıma geldi sanmıştım son aylara girdik demek ki kocama daha şenlikli geceler hediye edeceğim. O da uykusuz gecelerin provasını yapmış olur

Çok sevindim bu cevabına sadece benim başıma geldi sanmıştım son aylara girdik demek ki kocama daha şenlikli geceler hediye edeceğim. O da uykusuz gecelerin provasını yapmış olur

Eşim boşanma sebebi bu ne böyle diyordu bir gün salondan video çekmeye başlamış sanki dibinde uyuyorum. Yavaş yavaş yatak odasına yaklaştıkça çıkan sese şok oldum

Hemen netten hesaplamalara başlacok belirleme sansımız yok ama dediğin gibi planlı olunca saat tutmaz sansımıza ne cıkarsa

Benimki asla ayağını midemden çekmiyor ya elime geliyor ayağı resmen hani bana derlerdi ben inanmazdım anlıyorsun filan diye orda küçük bir sertlik var elimle elliyorum bazen uğraşıyorum çeksin diye
Benim de ayağını çıkartıyor oğluşum bayağı küçük çıkıntı halinde küçücuk. Diğer taraftan da ellerini sanırım çıkartıyor onlar da küçücük

İyim canım sezeryanın zorluğunu hiç yaşamadım şükür ilk gün hemen ayaklandım bebeğimde iyi bugün beyin emarı ve ekg çekilecek inşallah tertemiz gelir sonuçları
Canım bebeğinin sonuçları nasıl, her şey yolundadır inşallah

Masaallah canım .
Bak bu arada sütüm yok diyordun mastit olmama derecesine gelmişsin ona da masaallah sürekli sağ

Yaaa gerçekten mi o zaman sana hemen bi soru sormalıyım. Şimdi ben kova burcuyum kızımda malum akrep olarak eşim desen ikizler. Kova ve ikizler akreple hiç anlaşamıyor. Bu çocuğun yükselenini ne yapsakta bizle biraz uyumlu hale gelse bide şöyle uslu bir kız olsa bana bi tavsiyede bulun ona göre doğum saatini ayarlamaya çalışcam

Benim de ayağını çıkartıyor oğluşum bayağı küçük çıkıntı halinde küçücuk. Diğer taraftan da ellerini sanırım çıkartıyor onlar da küçücük
Ben topuğu olduğunu düşünüyorum ya çok tatlı oluyor bazen tabi su içince direk tekme attığında geri geliyor o kötü sadece

Redpanda11 çıktı mı sonuçların nasılsın, yazdıysan da göremedim sanırım.
Canım şimdi eve gelebildim, nst’ye de bağlandım ilk defa idrar yolu enfeksiyonum geçmemiş, hala az olsa da biraz artmış şase verdi doktor. Ki bu aralar gerçekten çok az su içiyordum onun dışında iyiyim çok şükür, canım sabahtan beri makarna çekiyor onu yapacağım hemen

Biz de bugün 36. Haftaya girdik ilk haftalarda günleri sayarken simdi haftalar o kadar hızlı geçti ki son aya geldik artık dogumu bekliyorum. Vajinal doğum istediğim için de tarih yok, sürpriz bir bekleyiş var. Muayeneler sıklaştı, nst ler başladı.
Benim de çantam hazır sayılır ama bir türlü kapatamıyorum
Her şeyi yıkadım utuledim katladim yerleştirdim. Valizim hazır, bebeğin çantasına da onun eşyalarını koydum. Ama hala ağzı açık duruyor. Kapatırsam dogururum gibi geliyor galiba besigi de aldım yıkadım utuledim hazır.
Kapı süsü siparişim de bu hafta gelecek inşallah bebekten önce gelir

Vajinal doğum isteyen arkadaşlar, ben şimdiye kadar yürüyüş dışında pilates yapmadım bir şey olur korkusuyla. Artık doğum için başlamak istiyorum. Sizler de yapıyor musunuz? Oğlumun başı dönmüş durumda. Şimdiye kadar bir engel yok. Bakalım bu hafta ne diyecek doktorumuz.
Doğumu kolaylaştıran taktikleriniz var mi?
Perine masajina daha başladım o aklımda. Hurma yemek, ahududu çayı içmek için erken mi bilemiyorum. Biraz daha büyüsün oğlum hemen gelmesin
Çömelme hareketleri de hızlandırır mi kararsız kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…