2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Arkadaşlar yardım edin doğum tarihi 26 Ekim doğum saati akrep olmayan bişey seçelim doğum yeri Izmir-bayraklı
Ahahahahha ya cok gülüyorummmmm kuzenim akrep bugun konusuyoruz akrep oldugunu unuttum akrep mi olcak dedi bende üf evet ya dedim bak cok kırılıyorum diyo

Tesekkur ederim canim tamam deneyecegim

Kızlar hareket şekli çok değişti ya, doktor kontrolde baktığında yeri dar artık normal eskisi gibi tekmeler bekleme demişti ama, şuan yaptığı hareketler bir tarafa kayıp orayı şişirmek ve daha çok böyle arada kayma gibi karnımı dalgalandırıyor. Eskiden çok sert tekmeleri olduğundan baya hareketli olduğundan yani ara ara endişe ediyorum

Ahahahahha ya cok gülüyorummmmm kuzenim akrep bugun konusuyoruz akrep oldugunu unuttum akrep mi olcak dedi bende üf evet ya dedim bak cok kırılıyorum diyo
Benim kınadığım ne varsa başıma geldi akrepler ne olur kızmasın bana eşimde akrep huni takıp dolaşırım artık evde

Bende doğru düzgün tekme hissetmiyorum bi yerde tümsek oluşturuyor böyle itme haraketi gibi sanki. Bence normal yerleri daraldı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…