- 27 Ekim 2022
- 220
- 203
- 53
- 28
Evet ya kesinlikle son zamanlara doğru gittiğimiz için galiba bu his oluyor hep.Ya böylede zor gerçekten ağrın oldukça doğurdum doğurcam mı tedirginliği . Bir gitte bakalım doktor ne diycek inşallah güzel şeyler duyarsınVe ağrıların tez zamanda geçer doğurcağın zaman geri gelir
Bana hayal gibi geliyor bizim ikinci bir çocuğumuz olacak filan sanki karnımda biri var evet ama benim mi ? gibi çok değişik bir his bilmiyorum nasıl olacak ilki gibi seviliyor mu bunu ikinci kez anne olacak çoğu kişi yaşıyor sonrada diyorlarki hiç fark yokmuş ikinci olunca kalbin ikiye bölünüyor diyorlarBenim ilk ve gayet herşeyin farkındayımzaten maşallahı var. Hiç aklımdan çıkmasına fırsat vermiyor burdayım, geleceğim ve göreceksin diyor
Tüp tedavisinden alışkınım vajinal muayeneye ama pozitifi görüpte karından kalp atışını duyamadığımız için sadece o gün ultrasonla vajinal bakılmıştı. O zamandan beri hep karından. Acayip çekiniyorum şu dönemde. Hele çatı muayenesi olupta doğumu başlamış olanları okudukça. Tedavi reddi hakkımız var tabi ama o çizgi nerede başlar, nerede biter onu kestiremiyorum. Hele şimdi yeni bir Dr olacak. Ne nasıl olacak bilmiyorumVajinal muayene gerekli olduğu zamanlarda yapılmalı evet ama şikayetim yüksek tansiyon. Ultrason nst de her şey yolunda diyorsun. Sonra elle muayene yapıyorsun ve çok kabaydı. Ben ondan rahatsız oldum. İnsan gibi muamele görmüyorsun.
Aynen bir de dediğin gibi eşim dışarda bekledi, ilk defa acile gittiğimiz için ikimizde gergindik zaten. Hoş tecrübe olmadı benim için. Umarım gerçekten bir daha gerek kalmaz. Gerek kalsa bile insan gibi muamele görürüz.
Ne durumdasınız? Güzel haberler bekliyoruzMerhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınızDualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…
Bebiş nasıl? Haber bekliyoruzİyim canım sezeryanın zorluğunu hiç yaşamadım şükür ilk gün hemen ayaklandımbebeğimde iyi bugün beyin emarı ve ekg çekilecek inşallah tertemiz gelir sonuçları
Ben de aynı tedavi sürecini yaşadım o yüzden gerilmiyordum bile ( o tedaviyi yaşayanlar bilir zaten baya tecrübe etmiş oluyorsunTüp tedavisinden alışkınım vajinal muayeneye ama pozitifi görüpte karından kalp atışını duyamadığımız için sadece o gün ultrasonla vajinal bakılmıştı. O zamandan beri hep karından. Acayip çekiniyorum şu dönemde. Hele çatı muayenesi olupta doğumu başlamış olanları okudukça. Tedavi reddi hakkımız var tabi ama o çizgi nerede başlar, nerede biter onu kestiremiyorum. Hele şimdi yeni bir Dr olacak. Ne nasıl olacak bilmiyorum
sicak su torbasi koy ve zeytinyagla masaj yap devamli..gunde 4 tane agri kesici icmeme izin verdiler ve magnezyuma başladım..yattigim yeri degistirdim..Ben de bugun sordum, normal dedi ama canimdan can gidiyo ya dunden beri. asiri bi batma var bi de derin nefes alamiyorum sanki kirilmis gibi
Tecrübe ki ne tecrübeBen de aynı tedavi sürecini yaşadım o yüzden gerilmiyordum bile ( o tedaviyi yaşayanlar bilir zaten baya tecrübe etmiş oluyorsun) ama dün beni çatala yatırmadan sedyede kontrol etti ve bir anda yaptı bunu. Ben de zaten acaba bir şeyleri tetikler mi diye korktum neyseki şimdilik öyle bir sıkıntım yok.
Senin yeni doktor sürecin umarım çok iyi olur
Konudan bağımsız sana bişey sorucam ya sen astrolog musunBen hala anne olacağıma inanamıyorum ya o idrak bi gelemedi ultrasonda görüyorum mesela bu benim içimde bu benim bebeğim diyorum benim gibi olan var mı doğurunca bu kimin demem inşallah
EvetKonudan bağımsız sana bişey sorucam ya sen astrolog musunnickin öyle ya
Bizim bebişler sağlıkla gelirse inşallah gün ve saati hemen yazalım sana belki ufak bir yorumlarsın
Yaaa delisinKızlar sabah 8 9 gibi doğarsa yükselen Burcu’da akrep oluyorsaat 10’da doğarsa yay. 10 da doğması için yalvarıcam doktora
3. Burç da var ona da baksanaKızlar sabah 8 9 gibi doğarsa yükselen Burcu’da akrep oluyorsaat 10’da doğarsa yay. 10 da doğması için yalvarıcam doktora
Ahahaha yıkıldım yaa Allah günah yazmasında yaniYaaa delisinama bende bakmıştım tahmini ne olur diye
Ahahahaah bugun bende yükselen hesabı yapıyordumKızlar sabah 8 9 gibi doğarsa yükselen Burcu’da akrep oluyorsaat 10’da doğarsa yay. 10 da doğması için yalvarıcam doktora
Yani benimde saate göre elimdeki seçenekler akrep ve yay çıkıyor birde oğlak çıktı başka bir gün için o oğlak hiç yok etrafımdaAhahaha yıkıldım yaa Allah günah yazmasında yanibu kadar olur
Ona nerden bakıyorum bulamadım3. Burç da var ona da baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?