2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet ya kesinlikle son zamanlara doğru gittiğimiz için galiba bu his oluyor hep.

Benim ilk ve gayet herşeyin farkındayım zaten maşallahı var. Hiç aklımdan çıkmasına fırsat vermiyor burdayım, geleceğim ve göreceksin diyor
Bana hayal gibi geliyor bizim ikinci bir çocuğumuz olacak filan sanki karnımda biri var evet ama benim mi ? gibi çok değişik bir his bilmiyorum nasıl olacak ilki gibi seviliyor mu bunu ikinci kez anne olacak çoğu kişi yaşıyor sonrada diyorlarki hiç fark yokmuş ikinci olunca kalbin ikiye bölünüyor diyorlar o yüzden meraklı ve heyecanlıyım

Tüp tedavisinden alışkınım vajinal muayeneye ama pozitifi görüpte karından kalp atışını duyamadığımız için sadece o gün ultrasonla vajinal bakılmıştı. O zamandan beri hep karından. Acayip çekiniyorum şu dönemde. Hele çatı muayenesi olupta doğumu başlamış olanları okudukça. Tedavi reddi hakkımız var tabi ama o çizgi nerede başlar, nerede biter onu kestiremiyorum. Hele şimdi yeni bir Dr olacak. Ne nasıl olacak bilmiyorum

Ne durumdasınız? Güzel haberler bekliyoruz

Ben de aynı tedavi sürecini yaşadım o yüzden gerilmiyordum bile ( o tedaviyi yaşayanlar bilir zaten baya tecrübe etmiş oluyorsun ) ama dün beni çatala yatırmadan sedyede kontrol etti ve bir anda yaptı bunu. Ben de zaten acaba bir şeyleri tetikler mi diye korktum neyseki şimdilik öyle bir sıkıntım yok.
Senin yeni doktor sürecin umarım çok iyi olur

Kızlar xl baya pahalı oluyor burda çok uygun almak isteyen olursa bende direk bu eklediğim satıcıdan aldım 1 günde elime ulaşmıştı

Eklentiler

• 7D7269F1-BFDF-4754-B772-26EB2A242655.webp
    21 KB · Görüntüleme: 69
Ben de bugun sordum, normal dedi ama canimdan can gidiyo ya dunden beri. asiri bi batma var bi de derin nefes alamiyorum sanki kirilmis gibi
sicak su torbasi koy ve zeytinyagla masaj yap devamli..gunde 4 tane agri kesici icmeme izin verdiler ve magnezyuma başladım..yattigim yeri degistirdim..
Senin gibi bende batiyor demistim kirilmis olabilir hatta dedim.guldu ve imkansız kırılması demisti.normal bu cekeceksin yapti.3 gun sonra artik nasil oksurduysem kendimi sıkarak cunku cok aciyordu.sinir sıkişmasindan felc gecirdim resmen 2 gece hastanede yattim.
suan coooook şükür iyiyim. acıni cok iyi anliyorum.bu yaptiklarim cok fayda etti bende hic gecemyecek sanmistim yasarken

Tecrübe ki ne tecrübe seneler önce yaşlı bir profa gitmiştik. Ultrasondan önceki devirlerdeki muayene yöntemini öğrenmiştim sayesinde elle iki yumurtalığı kontrol etti. Ne olduğumu şaşırmıştım

Ben hala anne olacağıma inanamıyorum ya o idrak bi gelemedi ultrasonda görüyorum mesela bu benim içimde bu benim bebeğim diyorum benim gibi olan var mı doğurunca bu kimin demem inşallah
Konudan bağımsız sana bişey sorucam ya sen astrolog musun nickin öyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…