2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Eşim işte bende iyi oldukça geziyorum o varken ben kullanmıyorum tek çıkıyorum arkadaşlarımla vs. Ama bu haftadan sonra artık çıkabileceğimi düşünmüyorum ağırlaştım

Yaa çok tatlısınız masallahh ben de şu an arabayla her yere gidiyorum ama dediğin gibi ileride benim için inmesi binmesi biraz eziyet olacak sanırım
Çıkarız daha ya iyiyiz, süperiz, yaparız

Yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam. 40 yıl geçse üzerinden hatırlarım. Ama bence bu çoğu kişi için böyle. Mesela birisinden küçükte olsa bir kötülük gördüysem anında silerim. Haksızlığa gelemem genelde iş hayatımda da aile hayatında da bir haksızlık gördüysem hemen dile getiririm günümüz koşulları için bu da çok tehlikeli çünkü bu devirde biraz yalaka olmak lazım. Eşim beni her işe gidişimde uyarır etliye sütlüye karışma siyasetten de uzak dur diye patavatsızlığa gelince asla öyle değil de eğer bir haksızlık gördüysem ya da yanlış bir davranış söz anında söyler uyarırım. Gözüm azıcık Karadır hani derler ya akrep durur durur kendini sokar diye gerçekten öyle.

Bence karekter özellikleri harika kendini ezdirmesin lafını şak diye söylesin falan. Benim de ünvde ev arkadaşım akrepti. Gerçekten farklı auraları var. Her girdiği ortamda farkedilirdi. Sezgileri çok kuvvetli ve bakış açıları çok farklı. Kinci bir burç olduğunu söylerler ama ben Başak burcuyum ben daha kinciyim bence Pratik zekalı olduklarını da düşünüyorum. Yalnız paylaşamamazlık kıskançlık huyları var sanırım o da olsun artık ne yapalım

Yok yok öyle şey değildir, bebekler baskı yapıyordur. Bize biri ağır geliyor öyle düşün, sen de 2 bebiş
Tam iç kısımda hissetmek çok garip ama korkutucu gerçekten biraz iç çamaşırımda akıntı olmuş o neyin nesisi çok gergin bi gün geçirdim kızımı acile götürdüktük gecesi öyle böyle derken yıprattımda kendimi ondan dır diyorum

Ablam balıktır bir bakarsın minnoş kedi gibi iyilik elçisi azıcık damarına basılınca da köpek balığı gibi. Yani öyle çok da duygusallıkları yok diye biliyorum

Çıkarız daha ya iyiyiz, süperiz, yaparız
Arabayla çıkarız, bebeği otoparktan arabaya taşırız, oto koltuğuna kucakta zorla oturturuz Daha neler neler yapabiliriz biz istersek Ben Salı günü kızımı anneme bırakıp oradan hastaneye tek geçicem mesela insan mecbur kalınca her şey yapabilir

Daha iyi mi peki nasıl oldu ateşi?
Akıntı benim enfeksiyon olsun olmasın ara ara devam etti hamilelikte, ben takılmıyorum artık akıntıya hiç.
Yorulmuşsundur biraz soluna yatarak dinlen bakalım değişecek mi hararetleri,

Bende de hafif vardı gibi sanki başından beri. Koku, renk, kaşıntı vs olmadığından üstünde durmadım.

Çok yakın arkadaşım akrepti ondan güzel bi kazık yedim ve eşimin bi arkadaşı var akrep ondan hiç hoşlanmıyorum belki bu yüzden ön yargılıyım bide akrep burcu çocuk istemem diyordum büyük konuştuğum herşey başıma her zaman gelmiştir ahh bu çenem Allah bana akrep burcu bir evlat nasip etti artık istemesemde akrep burcunu sevmek için büyük bi sebebim var hayırlı evlatlarımız olsun

Kızlar size bir sorum olucak tecrübeli analar özellikle yorum bekliyorum. Şu park yataklarında fonksiyonlu olanlardan mı almak lazım yoksa düz bişey mi ? Ben bilemedim ya.. şu alt açma yeri, üstte müzik çalan oyuncaklı şeyleri falan olmalı mı yani sizce kullanılıyor mu ? Aşağıdakilerden hangisini alayım ?
Not: ana kucağıda aldım.

Eklentiler

• A4ED3B50-4CCF-456A-8236-7F1D5A2CA959.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 46
  • 6BB374D1-6F55-44F1-8B29-B0E9FFADC74F.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 48
Bazen çok kırıcı oluyorlar maalesef keşke onu dizginleyebilseler o anlık öfkeyle hareket ediyorlar sonra pişman oluyolar bende isterdim biraz sert olmayı ama o kadar değil orantılı olması lazım gibi bende kendi huyumdan nefret ederim misal biri beni kırarak konuşsada ben kıramam bir şeyi söylerken aklımda o cümleyi düzenlerim acaba karşı taraf yanlış anlar mı anlamasa bile ya anladıysa diye düşünürüm misal eşimin babası rahmetli olduğu için babamın babalar gününü kutlayamam ya kırılırsa diye bu sadece bir örnek bu arada sürekli bu şekilde olmak çok yorucu ama insanları direk pat pat kırmakta çok kötü ben abla olmama rağmen kız kardeşim daha baskın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…