Eşim işte bende iyi oldukça geziyorum o varken ben kullanmıyorum tek çıkıyorum arkadaşlarımla vs. Ama bu haftadan sonra artık çıkabileceğimi düşünmüyorum ağırlaştım
Çıkarız daha yaYaa çok tatlısınız masallahhben de şu an arabayla her yere gidiyorum ama dediğin gibi ileride benim için inmesi binmesi biraz eziyet olacak sanırım
Çok güzel olmuş emeğine sağlıkTeyzeleri ogluşumun kapı süsünü bitirdim nasıl olmuş? gerçi çok özenemedim ipe allerjim var ama olduğu kadar işte
Tüm annelerimiz hamarat maşallah. Sizinde çok güzel olmş emeğinize sağlık
Ben size başarılar diliyorum ve çekiliyorumÇıkarız daha yaiyiyiz, süperiz, yaparız
Yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam. 40 yıl geçse üzerinden hatırlarım. Ama bence bu çoğu kişi için böyle. Mesela birisinden küçükte olsa bir kötülük gördüysem anında silerim. Haksızlığa gelemem genelde iş hayatımda da aile hayatında da bir haksızlık gördüysem hemen dile getiririm günümüz koşulları için bu da çok tehlikeli çünkü bu devirde biraz yalaka olmak lazım. Eşim beni her işe gidişimde uyarır etliye sütlüye karışma siyasetten de uzak dur diyeHey maşallahmerhamet benim için çok önemli çevremde de merhametli insanlar olsun isterim hep kızımda öyle olur inşallah babası fazlasıyla böyle biri hırs ve takıntı çok kötü işte bende takıntılıyım insanı baya yoruyor sivri dilli olmak patavatsızlığa dönüşmediği sürece kötü bişey değil bence peki kin tutar mısın genelde kindar oluyor akrepler en sevmediğim özellikleride bu
Bence karekter özellikleri harikaKız kardeşimi anlatayım akrep annemin anlattığı küçükken çok inatçı zor bir kazmış hala öyle bu arada misal bir tokaya taktımı o toka olmadan okula gitmezdi o toka en son parçalandı vazgeçti düşünama kendine has bir aurası vardır her zaman o yönden çok iyi sessizdir ama çok sinirlidir ailenin had bildircisi lafını şak diye söyler hiç affı yok bazen ben öyle olmak isterdim diyorum özgüvenleri de oldukça yüksek bu arada erkek kardeşimde akrep bi kaç huyu benzer ama Kızlar daha kapalı kutu bir gizemli havası var hep oğlan daha cıvıl cıvıl ama en büyğk özellikleri sinir ve fazla özgüven
Tam iç kısımda hissetmek çok garip ama korkutucu gerçekten biraz iç çamaşırımda akıntı olmuş o neyin nesisiYok yok öyle şey değildir, bebekler baskı yapıyordur. Bize biri ağır geliyor öyle düşün, sen de 2 bebiş
Ablam balıktır bir bakarsın minnoş kedi gibi iyilik elçisi azıcık damarına basılınca da köpek balığı gibi. Yani öyle çok da duygusallıkları yok diye biliyorumAy teşekkür ederiim
ya ben nasıl yapıldığını bildiğim için gözüme takılıyor ama tabii ayrıntılı bakılmazsa göze çarpmıyorTeşekkür ederiim
Aaa bayıldım çok zarif olmuş ellerine sağlık
Sen bence balık değilsin ya da ben değilim çok zıttız hahahaha
Ay canım teşekkür ederim çok mutlu oldum
Arabayla çıkarız, bebeği otoparktan arabaya taşırız, oto koltuğuna kucakta zorla oturturuzÇıkarız daha yaiyiyiz, süperiz, yaparız
Daha iyi mi peki nasıl oldu ateşi?Tam iç kısımda hissetmek çok garip ama korkutucu gerçekten biraz iç çamaşırımda akıntı olmuş o neyin nesisiçok gergin bi gün geçirdim kızımı acile götürdüktük gecesi öyle böyle derken yıprattımda kendimi ondan dır diyorum
Tamam yengeçe bakıcam saati uyuyor mu acaba ya sabah saatlerinde yengeç olur inşallah yükselenEvetyükseleni yine belirleyin saati falan ama haritanın bütünü önemli
Evicap alabilirsin canım ben ondan alıcam ya da bulursam kakao yağı bakıcam bide aktardanHangisini alayım var mı tavsiye edeceğin bir marka?
Maşallah ellerine sağlık çok güzel olmuşTeyzeleri ogluşumun kapı süsünü bitirdim nasıl olmuş? gerçi çok özenemedim ipe allerjim var ama olduğu kadar işte
Bende de hafif vardı gibi sanki başından beri. Koku, renk, kaşıntı vs olmadığından üstünde durmadım.Daha iyi mi peki nasıl oldu ateşi?
Akıntı benim enfeksiyon olsun olmasın ara ara devam etti hamilelikte, ben takılmıyorum artık akıntıya hiç.
Yorulmuşsundur biraz soluna yatarak dinlen bakalım değişecek mi hararetleri,
Çok güzel ama ya maşallah
Çok yakın arkadaşım akrepti ondan güzel bi kazık yedim ve eşimin bi arkadaşı var akrep ondan hiç hoşlanmıyorum belki bu yüzden ön yargılıyım bide akrep burcu çocuk istemem diyordum büyük konuştuğum herşey başıma her zaman gelmiştir ahh bu çenemYapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam. 40 yıl geçse üzerinden hatırlarım. Ama bence bu çoğu kişi için böyle. Mesela birisinden küçükte olsa bir kötülük gördüysem anında silerim. Haksızlığa gelemem genelde iş hayatımda da aile hayatında da bir haksızlık gördüysem hemen dile getiririm günümüz koşulları için bu da çok tehlikeli çünkü bu devirde biraz yalaka olmak lazım. Eşim beni her işe gidişimde uyarır etliye sütlüye karışma siyasetten de uzak dur diyepatavatsızlığa gelince asla öyle değil de eğer bir haksızlık gördüysem ya da yanlış bir davranış söz anında söyler uyarırım. Gözüm azıcık Karadır hani derler ya akrep durur durur kendini sokar diye gerçekten öyle.
Ya ne tatlısınSon gezmelerimi yapıyorum bendearabayla bidaha çıkamam sanırım bu göbişle artık
Teyzeleri ogluşumun kapı süsünü bitirdim nasıl olmuş? gerçi çok özenemedim ipe allerjim var ama olduğu kadar işte
Harikalar bayıldım elinize sağlık
Bazen çok kırıcı oluyorlar maalesef keşke onu dizginleyebilseler o anlık öfkeyle hareket ediyorlar sonra pişman oluyolar bende isterdim biraz sert olmayı ama o kadar değil orantılı olması lazım gibi bende kendi huyumdan nefret ederim misal biri beni kırarak konuşsada ben kıramam bir şeyi söylerken aklımda o cümleyi düzenlerim acaba karşı taraf yanlış anlar mı anlamasa bile ya anladıysa diye düşünürüm misal eşimin babası rahmetli olduğu için babamın babalar gününü kutlayamam ya kırılırsa diye bu sadece bir örnek bu arada sürekli bu şekilde olmak çok yorucuBence karekter özellikleri harikakendini ezdirmesin lafını şak diye söylesin falan. Benim de ünvde ev arkadaşım akrepti. Gerçekten farklı auraları var. Her girdiği ortamda farkedilirdi. Sezgileri çok kuvvetli ve bakış açıları çok farklı. Kinci bir burç olduğunu söylerler ama ben Başak burcuyum ben daha kinciyim bence Pratik zekalı olduklarını da düşünüyorum. Yalnız paylaşamamazlık kıskançlık huyları var sanırım o da olsun artık ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?