2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok dikkat çekici oluyorlarmış inatçılık kabul edilir bi yere kadar bakalım bizimkiler nasıl olcak ya uslu ve güçlü olmalarını diliyorum ya güçlü karakterli bir kız çok istiyorum özgüvende tadında çok güzel bişey

Lansinoh sürme canım şimdi emzirmediğin için. e vitaminini kullan beslensin orası

Berikko sonuçlar ne zaman çıkacak. Bana 3 gün demişlerdi 2.gün çıkmıştı. Bir kontrol et istersen.

Çıkmış sonuc çok enteresan, safra asidi değerim normal aralıkta olması gereken düzeyde..

Hooops idrara da bakılmamış gerçi kültür vermiştim, onunda süresi mi oluyodu? Eger süresi varsa ondan bakılmmamıs olabılır.. Neyse artık carsamba sıkısık gideyim kontrole noolur noolmaz

Yengeç olursa daha ılımlı olur ama akrep etkisinde olacağı için yine de her türlü harita önemli keşke sadece yükselenle olsaydı

Hey maşallah merhamet benim için çok önemli çevremde de merhametli insanlar olsun isterim hep kızımda öyle olur inşallah babası fazlasıyla böyle biri hırs ve takıntı çok kötü işte bende takıntılıyım insanı baya yoruyor sivri dilli olmak patavatsızlığa dönüşmediği sürece kötü bişey değil bence peki kin tutar mısın genelde kindar oluyor akrepler en sevmediğim özellikleride bu

3 güne falan çıkması lazım kültürün ama normal idrar baktıysalar çıkmaları gerekirdi o aynı gün çıkıyor çünkü
Senin karaciğer enzimlerin yüksek dimi şimdi ? Tansiyonun nasıl peki ? Kolestaz değilsen niye yükselmiş

Kendin mi kullanacaksın 3.aydan sonra arabanın anahtarını bile göremedim neredeyse arada kaçma girişimlerim hep olumsuz sonuçlandı sürekli mevcutlu gezdim
Eşim işte bende iyi oldukça geziyorum o varken ben kullanmıyorum tek çıkıyorum arkadaşlarımla vs. Ama bu haftadan sonra artık çıkabileceğimi düşünmüyorum ağırlaştım

Sandalyede otururken tam vajinanın içinden bi yırtılma hissi oluştu daha sonra bebekler hareket ettikçe tam vajinada bişey akıyo gibi ama akmıyo su değil sanırım hareketleri acıtıyo canımı tam yine orayı bişey olmamıştır dimi rüyam da da doktora gidiyodum bebegin kafası çıkmış oluyodu

Ellerine saglık muhteşem olmus canım
Ay teşekkür ederiim
Bu özenilmemiş hali mi Harika olmuş çok çok güzel
ya ben nasıl yapıldığını bildiğim için gözüme takılıyor ama tabii ayrıntılı bakılmazsa göze çarpmıyor Teşekkür ederiim
Dilkenn bu da benim kızıma yaptığım kapı süsü kurdeleleri gelecek sadece
Aaa bayıldım çok zarif olmuş ellerine sağlık
Sen bence balık değilsin ya da ben değilim çok zıttız hahahaha
Bunu sen mi yaptın sank bir yerden yaptırmışsın gibi.. Çok güzel olmuş valla
Ay canım teşekkür ederim çok mutlu oldum

Yok yok öyle şey değildir, bebekler baskı yapıyordur. Bize biri ağır geliyor öyle düşün, sen de 2 bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…