Çok dikkat çekici oluyorlarmışKız kardeşimi anlatayım akrep annemin anlattığı küçükken çok inatçı zor bir kazmış hala öyle bu arada misal bir tokaya taktımı o toka olmadan okula gitmezdi o toka en son parçalandı vazgeçti düşünama kendine has bir aurası vardır her zaman o yönden çok iyi sessizdir ama çok sinirlidir ailenin had bildircisi lafını şak diye söyler hiç affı yok bazen ben öyle olmak isterdim diyorum özgüvenleri de oldukça yüksek bu arada erkek kardeşimde akrep bi kaç huyu benzer ama Kızlar daha kapalı kutu bir gizemli havası var hep oğlan daha cıvıl cıvıl ama en büyğk özellikleri sinir ve fazla özgüven
HarikasınBen de simdiden başladım sürmeye, her gün değil 2 güne bir sürüyorum (uyarmadan) çünkü aşırı kuruyup kaşınıyor ben de sürmeye başladım o yüzden
Niye Kasım annelerindesin o zaman sen bakimmÖhömm Öhömmtam 40 hafta olursa 10 Aralık görünüyor, var mı artıran
Lansinoh sürme canım şimdi emzirmediğin için. e vitaminini kullan beslensin orasıBen en baştan beri bebe yağı ve lierac kullanıyorum. Göbek, göğüs heryere.. Lansinoh kremde almıştım. Ona mı başlasam yoksa dediğin e vitaminini mi kullansam? Kremi doğum sonrası mı kullanayım bilemedim.
Berikko sonuçlar ne zaman çıkacak. Bana 3 gün demişlerdi 2.gün çıkmıştı. Bir kontrol et istersen.
Niye Kasım annelerindesin o zaman sen bakimm
Yengeç olursa daha ılımlı olur ama akrep etkisinde olacağı için yine de her türlü harita önemli keşke sadece yükselenle olsaydıYaaa gerçekten mio zaman sana hemen bi soru sormalıyım. Şimdi ben kova burcuyum kızımda malum akrep olarak eşim desen ikizler. Kova ve ikizler akreple hiç anlaşamıyor. Bu çocuğun yükselenini ne yapsakta bizle biraz uyumlu hale gelse bide şöyle uslu bir kız olsa bana bi tavsiyede bulun ona göre doğum saatini ayarlamaya çalışcam
Hey maşallahKeşke bunu benimle yaşayanlar anlatsaşimdi ben anlatınca biraz övüyor gibi olur ama bahsedeyim ya beyazım ya siyahım grilerde dolaşmam. Şüphede kalmayı hiç sevmem hayatım hep net olacak. Dilim biraz sivridir aklımdan geçeni şak diye söylerim. 6. Hissim çok kuvvetlidir hislerime güvenirim ve kolay kolay yanılmam.Hırslıyımdır başarısızlığa tahammülüm yok az ve öz arkadaş çevrem vardır kolay kolay kimseye kendimi çok açmam. Dıştan Çetin ceviz edalarındayımdır ancak içim çok yumuşaktır vicdan merhamet hadsafada ama mesela kimsenin beni ağlarken görmesini falan istemem hep güçlü görsünler isterim. En sevmediğim huyum da çok takıntılı olmam. Birşeye taktım mı takarım bu köyü birşey. Bi de hani derler ya çok kıskanç falan diye 9 yıllık evliyim daha bir kere kocamı kıskanmadım çünkü eşimden beni şüpheye düşürecek bir hareket görmedim.Görürsem de mahvederim Bu arada eğer annem doğum saatimi doğru hatırlıyorsa yükselenimde akrep.
Yani doğum saatini ayarlamak işe yaramaz mı diyorsunYengeç olursa daha ılımlı olur ama akrep etkisinde olacağı için yine de her türlü harita önemli keşke sadece yükselenle olsaydı
Kendin mi kullanacaksınSon gezmelerimi yapıyorum bendearabayla bidaha çıkamam sanırım bu göbişle artık
3 güne falan çıkması lazım kültürün ama normal idrar baktıysalar çıkmaları gerekirdi o aynı gün çıkıyor çünküÇıkmış sonucçok enteresan, safra asidi değerim normal aralıkta olması gereken düzeyde..
Hooops idrara da bakılmamış gerçi kültür vermiştim, onunda süresi mi oluyodu? Eger süresi varsa ondan bakılmmamıs olabılır.. Neyse artık carsamba sıkısık gideyim kontrole noolur noolmaz
EvetYani doğum saatini ayarlamak işe yaramaz mı diyorsunharitayıda ancak doğduğunda çıkartabiliyorsunuz dimi ?
Hangisini alayım var mı tavsiye edeceğin bir marka?Lansinoh sürme canım şimdi emzirmediğin için. e vitaminini kullan beslensin orası
Eşim işte bende iyi oldukça geziyorum o varken ben kullanmıyorum tek çıkıyorum arkadaşlarımla vs. Ama bu haftadan sonra artık çıkabileceğimi düşünmüyorum ağırlaştımKendin mi kullanacaksın3.aydan sonra arabanın anahtarını bile göremedim neredeyse arada kaçma girişimlerim hep olumsuz sonuçlandı sürekli mevcutlu gezdim
Ay teşekkür ederiimEllerine saglık muhteşem olmus canım
ya ben nasıl yapıldığını bildiğim için gözüme takılıyor ama tabii ayrıntılı bakılmazsa göze çarpmıyorBu özenilmemiş hali miHarika olmuş çok çok güzel
Aaa bayıldım çok zarif olmuş ellerine sağlık
Sen bence balık değilsin ya da ben değilim çok zıttız hahahahaYa cıks dilken ya.. Çok duygusal, cok alıngan.. Erkege hele gider mi bilmemkadında yıne pek sırıtmıyor, ekşide balık kadınını öve öve bitiremiolar ama aşırı duygusal.. Sureklı bir melankoli kendımden biliyorum cıxxxx
Ay canım teşekkür ederim çok mutlu oldumBunu sen mi yaptınsank bir yerden yaptırmışsın gibi.. Çok güzel olmuş valla
Yaa çok tatlısınız masallahhSon gezmelerimi yapıyorum bendearabayla bidaha çıkamam sanırım bu göbişle artık
Yok yok öyle şey değildir, bebekler baskı yapıyordur. Bize biri ağır geliyor öyle düşün, sen de 2 bebişSandalyede otururken tam vajinanın içinden bi yırtılma hissi oluştu daha sonra bebekler hareket ettikçe tam vajinada bişey akıyo gibi ama akmıyo su değil sanırım hareketleri acıtıyo canımı tam yine orayı bişey olmamıştır dimi rüyam da da doktora gidiyodum bebegin kafası çıkmış oluyodu
Teşekkür ederiizzzzYaa çok tatlısınız masallahhben de şu an arabayla her yere gidiyorum ama dediğin gibi ileride benim için inmesi binmesi biraz eziyet olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?