Ablam balıktır bir bakarsın minnoş kedi gibi iyilik elçisi azıcık damarına basılınca da köpek balığı gibi. Yani öyle çok da duygusallıkları yok diye biliyorum
Banada nedense gerek yok gibi geliyor bide alt açma çantası aldım üstüne yatırıp almalı bişey onu kullanırım diye düşünüyorhmBana gerek yok dediler. Hele o alt açma ünitesi çok kısa süre kullanılıyormuş bir de dur bebeğin altını değiştireyim diye her seferinde yatağına götürmek yerine olduğun yerde değiştirmek daha kolaymış
Dönence görsel olarak hoşuma gidiyor ama oyun halılarında böyle çıngıraklı sesli oyuncaklar var, bebeği orda da oyalarım diye düşündüm.
Doktor ikinciler daha hareketli olur ilk çocuğu aratır dedi ama ben böyle bir şey görmedim ya. Dönmeye çalıştıkça midem bulanıyorSeninlesoyasosu bebekleriniz şimdiden böyle içerde hareketliyse valla dışarda merak ediyorum sizin bebişleri benim oğlum 25 de döndü daha da dönmedi sizin kızlar hareketlimi ne ben bir videoya denk geldim 35 den sonra benek dönemez diyordu artık inşallah doğum pozisyonu alıp uslu uslu sizi üzmeden doğum zamanlarını beklerler
Bazen çok kırıcı oluyorlar maalesef keşke onu dizginleyebilseler o anlık öfkeyle hareket ediyorlar sonra pişman oluyolar bende isterdim biraz sert olmayı ama o kadar değil orantılı olması lazım gibi bende kendi huyumdan nefret ederim misal biri beni kırarak konuşsada ben kıramam bir şeyi söylerken aklımda o cümleyi düzenlerim acaba karşı taraf yanlış anlar mı anlamasa bile ya anladıysa diye düşünürüm misal eşimin babası rahmetli olduğu için babamın babalar gününü kutlayamam ya kırılırsa diye bu sadece bir örnek bu arada sürekli bu şekilde olmak çok yorucuama insanları direk pat pat kırmakta çok kötü ben abla olmama rağmen kız kardeşim daha baskın
O sırada haftada üç kere dönen bebeğimle 35den sonra bebek dönmez diyenlere sesleniyoruzSeninlesoyasosu bebekleriniz şimdiden böyle içerde hareketliyse valla dışarda merak ediyorum sizin bebişleri benim oğlum 25 de döndü daha da dönmedi sizin kızlar hareketlimi ne ben bir videoya denk geldim 35 den sonra benek dönemez diyordu artık inşallah doğum pozisyonu alıp uslu uslu sizi üzmeden doğum zamanlarını beklerler
Karadeniz’in neresindenEvet ama bana bu damarına basılınca alev topu haline gelme özelliği karadenizli olmaktan kaynaklanıyor gibime geliyorsaman alevi gibi hemde, hemen parlıyorum sonra hemen sönüyorum sinirlenınce de dılımın kemiği kalkıyor ortadan Bı arkadasım öyle demişti, sen cok icten samimi gülüyorsun böyle gülenlerin siniri çok fazla olur demişti, cidden de öyle
Heh bide o durum var çocuklar alt aldırmayı sevdirmiyo tehlikeli olucak büyüyünce orası teşekkürler valla kafamda fonksiyonsuz olanı almak vardı yorumlarınız sayesinde netleşti taşlar yerine oturduDiğer düz seçenek daha iyi ve kullanışlı duruyor alt açma dediğin yerde en fazla 3 ay durur dönmeye başlayınca tutamazsın yerde savaş vererek açarsın anca
Bende araştırayım bu konuda çok hassasım evetAy haklısın dediğin gibi baskın karakterli biri olunca biri mecbur geri çekilmek zorunda kalıyorsun ah minnoş kalplerimizama ikizleri de genelde hep aynı sınıfa verirler ayrılmasın derler etrafımda var annesi hiç ayırmıyor sıralarını dahil yaşayana sormak lazım dimi bende çocuğuma kimlik yüklemek istemiyorum hiç bir zaman ay oğlum sakin veya ay yaramaz kesinlikle sonra o söylenilen kişiliğe bürünüyor çocuk bir yerden sonra aman o ağlamaz aman o kırılmaz ver oyuncağını hala bazen ailede bir konu olunca o kırılmaz bana öyle Yoo kırılıyorum kardeşim niye kırılmıyım kesinlikle çocuğa kimlik karakter yüklememek lazım çok okuyup çok öğrenelim bu konuda ben adem güneş kitaplarını tavsiye ederim banada çocuk psikologu arkadaşım önermişti
Hayır içerde neysede bu kız dışarda napcak merakla bekliyorumO sırada haftada üç kere dönen bebeğimle 35den sonra bebek dönmez diyenlere sesleniyoruz
Benimki dönmeyi seviyor teyzesi, görcez en son nerde bitirecek
Bu markayı alıcam yatağı bende yataştan alıcam ya burdaki yatağı kullanmamAslında kızımdaki sadeydi yandan açılması anne yanı olması önemli olan ikizlere bunu aldım 6 bir aradamı ne yatağı hediye ama kullanılmıcak kadar kötü sünger bildiğin yatağını yataştan aldım diğer aparatlarını kurmadık o gün kullanış acısından nasııldır bilemicem ama fazladan yer kaplıcak gibi, ana kucağı vardı bende bununla 2 tane olur yeter diye böyle bişey düşünmüştüm sade de yeterli bence kaliteliydi bu arada kumaşı falan
i aynı durum kuzenler için de geçerli. Hem birbirlerine bağımlı oluyorlar hem de aileler ve çocuklar arasında istemsiz bir rekabet ortamı oluşuyorEvet bunu küçükken aileme anlatamamıştım maalesefbenim olsa asla yapmam arkadaş ortamı ayrı olsun, ayrı ayrı sosyalleşsinler isterdim. Bunun getirdiği özgüvensizlik çok oldu bende çünkü kardeşim kolay kolay kimselerle arkadaş olmazdı ve tek beyin gibi her şeye birlikte karar verirdik Farkına varmışım neyse ki
Çünkü hamilelik = kafa karışıklığıHeh bide o durum var çocuklar alt aldırmayı sevdirmiyo tehlikeli olucak büyüyünce orası teşekkürler valla kafamda fonksiyonsuz olanı almak vardı yorumlarınız sayesinde netleşti taşlar yerine oturdu
Bugün hastanede bir hamile kadınla konuşuyordu. 33 haftalık olduğumu duyunca o daha çok yön değiştirir dediSeninlesoyasosu bebekleriniz şimdiden böyle içerde hareketliyse valla dışarda merak ediyorum sizin bebişleri benim oğlum 25 de döndü daha da dönmedi sizin kızlar hareketlimi ne ben bir videoya denk geldim 35 den sonra benek dönemez diyordu artık inşallah doğum pozisyonu alıp uslu uslu sizi üzmeden doğum zamanlarını beklerler
Geçmiş olsun canım öncelikle ama hiç bilmiyorum anlamadım da pek resimden ne olduğunu dr söylemiş korkulacak birşey yok diye ama içine sinmediyse başka bir dr görüşü daha al istersenEki Görüntüle 3313498
Sizce bu ciddi bisey mi çok korkuyorum 5 aylık bebeğimde çıktı 15 gün oldu geçmedi doktor kistik bisey olabilir dedi ama zararsız olduğunu düşünüyorum dedi
Bi git gerçekten ne diycekler çok merak ettim neyden şüpheleniyorlar acaba. Ya da bu değerlerin yükseliyor diye safra asidinde buna bağlı yükselir diye mi endişe edip kontrol altında tutucaklar acabaYani bende anlamadım şu an.. Doktor nasıl yorumlucak bilmiyorum.. Ast alt az bıraz yuksek, ggt bayagıdır artıodu o 130 olmus... Safra asidi gayet normal aralıkta.. 6.51 çıkmış, en fazla 10 dio referans aralığında.. Gayet iyi safra asidi.. Ama ast alt düşük bayagı, baslangıc ta gibi.. Net hatırlamıyorum ama mesela en fazla 40 verırken referans aralığını bnm 65 cıkmıs Bı tanesi.. Yani bayagı baslangıcta, belkı farkedılmese ast alt yıne öyle 800lü rakamları görse safra asidi de artar sanki.. Çarşamba randevu aldım, bakalım ne dicek doktor.. Çok enteresan ama
O sırada haftada üç kere dönen bebeğimle 35den sonra bebek dönmez diyenlere sesleniyoruz
Benimki dönmeyi seviyor teyzesi, görcez en son nerde bitirecek
Evet çok doğrui aynı durum kuzenler için de geçerli. Hem birbirlerine bağımlı oluyorlar hem de aileler ve çocuklar arasında istemsiz bir rekabet ortamı oluşuyor
Karadeniz’in neresindensuçu Karadeniz’e atma sen sinirliysen suçu ne şaka bir yana benimde sinirim saman Alevi gibi ay ben bide küsemem gülerim asla trip bile atamam eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?