2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ablam balıktır bir bakarsın minnoş kedi gibi iyilik elçisi azıcık damarına basılınca da köpek balığı gibi. Yani öyle çok da duygusallıkları yok diye biliyorum

Evet ama bana bu damarına basılınca alev topu haline gelme özelliği karadenizli olmaktan kaynaklanıyor gibime geliyor saman alevi gibi hemde, hemen parlıyorum sonra hemen sönüyorum sinirlenınce de dılımın kemiği kalkıyor ortadan Bı arkadasım öyle demişti, sen cok icten samimi gülüyorsun böyle gülenlerin siniri çok fazla olur demişti, cidden de öyle

Banada nedense gerek yok gibi geliyor bide alt açma çantası aldım üstüne yatırıp almalı bişey onu kullanırım diye düşünüyorhm dönencede ana kucağında var yatakta olmasına gerek yok çünkü o çocuk uyanınca yatakta bence tek başına bence zaman geçirmek istemeyecek

Doktor ikinciler daha hareketli olur ilk çocuğu aratır dedi ama ben böyle bir şey görmedim ya. Dönmeye çalıştıkça midem bulanıyor Ya inşallah başarabilir pek ümidim kalmadı benimde çarşamba 36 olacak

Dünya hassas kalpler için Bi cehennem

O sırada haftada üç kere dönen bebeğimle 35den sonra bebek dönmez diyenlere sesleniyoruz

Benimki dönmeyi seviyor teyzesi, görcez en son nerde bitirecek

Karadeniz’in neresinden suçu Karadeniz’e atma sen sinirliysen suçu ne şaka bir yana benimde sinirim saman Alevi gibi ay ben bide küsemem gülerim asla trip bile atamam eşime

Diğer düz seçenek daha iyi ve kullanışlı duruyor alt açma dediğin yerde en fazla 3 ay durur dönmeye başlayınca tutamazsın yerde savaş vererek açarsın anca
Heh bide o durum var çocuklar alt aldırmayı sevdirmiyo tehlikeli olucak büyüyünce orası teşekkürler valla kafamda fonksiyonsuz olanı almak vardı yorumlarınız sayesinde netleşti taşlar yerine oturdu

Bende araştırayım bu konuda çok hassasım evet neyseki biz yaşadık onların yaşamaması için elimizden geleni yaparız bende bu konuda çok okuyorum ama yaşayarak öğrenecek çok şeyimiz var eminim, farkındalık oluşması da çok güzel bence

Sizce bu ciddi bisey mi çok korkuyorum 5 aylık bebeğimde çıktı 15 gün oldu geçmedi doktor kistik bisey olabilir dedi ama zararsız olduğunu düşünüyorum dedi

O sırada haftada üç kere dönen bebeğimle 35den sonra bebek dönmez diyenlere sesleniyoruz

Benimki dönmeyi seviyor teyzesi, görcez en son nerde bitirecek
Hayır içerde neysede bu kız dışarda napcak merakla bekliyorum dar alanda dönen geniş alanda neler yapar bi benek vardı ya videosu denk gelmişti doğar doğmaz gitmeye çalışıyor doğduktan sonra buralarda olursak hepimiz bilgi geç bize

Bu markayı alıcam yatağı bende yataştan alıcam ya burdaki yatağı kullanmam

i aynı durum kuzenler için de geçerli. Hem birbirlerine bağımlı oluyorlar hem de aileler ve çocuklar arasında istemsiz bir rekabet ortamı oluşuyor

Heh bide o durum var çocuklar alt aldırmayı sevdirmiyo tehlikeli olucak büyüyünce orası teşekkürler valla kafamda fonksiyonsuz olanı almak vardı yorumlarınız sayesinde netleşti taşlar yerine oturdu
Çünkü hamilelik = kafa karışıklığı

Bugün hastanede bir hamile kadınla konuşuyordu. 33 haftalık olduğumu duyunca o daha çok yön değiştirir dedi son 3 hafta belirleyici dedi, 4.gebeliğiymiş; mutlaka bir bildiği vardır Spring05 soyasosu

Eki Görüntüle 3313498
Sizce bu ciddi bisey mi çok korkuyorum 5 aylık bebeğimde çıktı 15 gün oldu geçmedi doktor kistik bisey olabilir dedi ama zararsız olduğunu düşünüyorum dedi
Geçmiş olsun canım öncelikle ama hiç bilmiyorum anlamadım da pek resimden ne olduğunu dr söylemiş korkulacak birşey yok diye ama içine sinmediyse başka bir dr görüşü daha al istersen

Bi git gerçekten ne diycekler çok merak ettim neyden şüpheleniyorlar acaba. Ya da bu değerlerin yükseliyor diye safra asidinde buna bağlı yükselir diye mi endişe edip kontrol altında tutucaklar acaba

i aynı durum kuzenler için de geçerli. Hem birbirlerine bağımlı oluyorlar hem de aileler ve çocuklar arasında istemsiz bir rekabet ortamı oluşuyor
Evet çok doğru çok derin bi konu ya bakıyorum hem hep onun yanımda olduğu bi özgüven vardı hemde özgüvensizlik. Hala en büyük destekçimdir hep iyi ki derim ama arkadaş ve okul ortamı kesinlikle ayrı olmalı

Karadeniz’in neresinden suçu Karadeniz’e atma sen sinirliysen suçu ne şaka bir yana benimde sinirim saman Alevi gibi ay ben bide küsemem gülerim asla trip bile atamam eşime

Ordu Karadeniz de hırçın bir deniz, ama lutfen adı ustunde karadeniz ben küserim ama o da sinirim gibi anlık, hemen yumuşuyorum, hatta kendıme cok kızarım, hiç istikrar yok dıye.. Öyle kindar da degılım, mesela sevmedgm biri olursa onu düşüne düşüne ama o da şu konuda haklı diye çok kişiyi temize çıkartmışlıgım oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…