- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Ben şundan aldım. Daha kurmadım ama. Burada sormuştum bende almadan. Kullanışlı olacağını düşünüyorum.Kızlar size bir sorum olucak tecrübeli analar özellikle yorum bekliyorum. Şu park yataklarında fonksiyonlu olanlardan mı almak lazım yoksa düz bişey mi ? Ben bilemedim ya.. şu alt açma yeri, üstte müzik çalan oyuncaklı şeyleri falan olmalı mı yani sizce kullanılıyor mu ? Aşağıdakilerden hangisini alayım ?
Not: ana kucağıda aldım.
Seninle huylarımız aşırı benziyo ya bende aynı böyle biriyim yeni yeni açılmaya başladım hatta annem bebek sana yaradı diyoBazen çok kurucu oluyorlar maalesef keşke onu dizginleyebilseler o anlık öfkeyle hareket ediyorlar sonra pişman oluyolar bende isterdim biraz sert olmayı ama o kadar değil orantılı olması lazım gibi bende kendi huyumdan nefret ederim misal biri beni kırarak konuşsada ben kıramam bir şeyi söylerken aklımda o cümleyi düzenlerim acaba karşı taraf yanlış anlar mı anlamasa bile ya anladıysa diye düşünürüm misal eşimin babası rahmetli olduğu için babamın babalar gününü kutlayamam ya kırılırsa diye bu sadece bir örnek bu arada sürekli bu şekilde olmak çok yorucuama insanları direk pat pat kırmakta çok kötü ben abla olmama rağmen kız kardeşim daha baskın
Bana gerek yok dediler. Hele o alt açma ünitesi çok kısa süre kullanılıyormuş bir de dur bebeğin altını değiştireyim diye her seferinde yatağına götürmek yerine olduğun yerde değiştirmek daha kolaymışKızlar size bir sorum olucak tecrübeli analar özellikle yorum bekliyorum. Şu park yataklarında fonksiyonlu olanlardan mı almak lazım yoksa düz bişey mi ? Ben bilemedim ya.. şu alt açma yeri, üstte müzik çalan oyuncaklı şeyleri falan olmalı mı yani sizce kullanılıyor mu ? Aşağıdakilerden hangisini alayım ?
Onları bilemem ama mutlaka anne yanı olanı al çok işine yarar önü inip kalkanKızlar size bir sorum olucak tecrübeli analar özellikle yorum bekliyorum. Şu park yataklarında fonksiyonlu olanlardan mı almak lazım yoksa düz bişey mi ? Ben bilemedim ya.. şu alt açma yeri, üstte müzik çalan oyuncaklı şeyleri falan olmalı mı yani sizce kullanılıyor mu ? Aşağıdakilerden hangisini alayım ?
Park yatak çok mantıklı ama alt açma ünitesini bilmiyorumBen şundan aldım. Daha kurmadım ama. Burada sormuştum bende almadan. Kullanışlı olacağını düşünüyorum.
Yaa sende mi yaysın bilmiyorum her yay aynı değil gerçi çevremde gördüğüm kadarıyla ama bu durum beni yoruyor inşallah bende kendimi aşmaya çalışıyorum dünyayı sen kurtaramazsın kendine zehir etme bu kadar diyorumSeninle huylarımız aşırı benziyo ya bende aynı böyle biriyim yeni yeni açılmaya başladım hatta annem bebek sana yaradı diyo. Ben asla istemem kızımın böyle olmasını ama patavatsızlıkla açık sözlülüğü karıştırmasın yeter ben baya alçak gönüllüyüm kimseyi kıramam bişey diyince 50 kere düşünürm üzüldü mü acaba diye. Bu kadar fazla olmasıda hiç iyi değil
Diğer düz seçenek daha iyi ve kullanışlı duruyor alt açma dediğin yerde en fazla 3 ay durur dönmeye başlayınca tutamazsın yerde savaş vererek açarsın ancaKızlar size bir sorum olucak tecrübeli analar özellikle yorum bekliyorum. Şu park yataklarında fonksiyonlu olanlardan mı almak lazım yoksa düz bişey mi ? Ben bilemedim ya.. şu alt açma yeri, üstte müzik çalan oyuncaklı şeyleri falan olmalı mı yani sizce kullanılıyor mu ? Aşağıdakilerden hangisini alayım ?
Malesef düşmüyor eli ayağı vücudu buz gibi sadecw alnı boynu koltuk altı sıcak ve üşüyorum diyo kendini sıkıyo o beni daha çok korkutuyorDaha iyi mi peki nasıl oldu ateşi?
Akıntı benim enfeksiyon olsun olmasın ara ara devam etti hamilelikte, ben takılmıyorum artık akıntıya hiç.
Yorulmuşsundur biraz soluna yatarak dinlen bakalım değişecek mi hararetleri,
Özellikle alt açması var diye almadım aslında. Öyle denk geldi.Park yatak çok mantıklı ama alt açma ünitesini bilmiyorumgerçi herkese göre değişir tabi
Yay değilim başağım ama bu durumumuz biraz daha baskın karakterli kardeşten dolayı olabilir. İkizim benim tam tersim mesela ben ne kadar sakinsem o o kadar yaramazdı. Annem ben seni hiç büyütmedim diyor. Annem daha fazla diye üzülmesin diye çok sustuğum şey oldu mesela anca açılıyorum. O yüzden ikiz doğuracaklara bi tavsiye kreşte anaokulunda ilkokulda aynı sınıfta olmasınlar hiç bi zaman. Benim ikizlerim olsa aynı okula dahi vermezdim sanırımYaa sende mi yaysın bilmiyorum her yay aynı değil gerçi çevremde gördüğüm kadarıyla ama bu durum beni yoruyor inşallah bende kendimi aşmaya çalışıyorum dünyayı sen kurtaramazsın kendine zehir etme bu kadar diyorumama haklısın açık sözlülükle patavatsızlığı çok karıştırıyorlar. Benim teyzem bio enerji tarzı şeylerle ilgili eğitim veriyor filan benim oğlum çok girişken böyle kendi hakkından gelen bir çocuk yaramaz cıvıl cıvıl teyzem diyorki o senin aynan senin yaşayamadıklarını o yaşıyor ya teyze git işine ne enerjisi diye dalga geçsem de bazen çok mantıklı geliyor
Yaa bir de yüksek yerlere yatırıp bez filan almaya gitmeyin kızlar. Benim kızım 44 günlükken sürünerek koltuktan kendini kaydırıp düşmüştü aklım gitti hayatımın en en kötü günüydü bir de önüne puf koymuştum ama olmuştuDiğer düz seçenek daha iyi ve kullanışlı duruyor alt açma dediğin yerde en fazla 3 ay durur dönmeye başlayınca tutamazsın yerde savaş vererek açarsın anca
Aslında kızımdaki sadeydi yandan açılması anne yanı olması önemli olan ikizlere bunu aldım 6 bir aradamı ne yatağı hediye ama kullanılmıcak kadar kötü sünger bildiğin yatağını yataştan aldım diğer aparatlarını kurmadık o gün kullanış acısından nasııldır bilemicem ama fazladan yer kaplıcak gibi, ana kucağı vardı bende bununla 2 tane olur yeter diye böyle bişey düşünmüştüm sade de yeterli bence kaliteliydi bu arada kumaşı falanKızlar size bir sorum olucak tecrübeli analar özellikle yorum bekliyorum. Şu park yataklarında fonksiyonlu olanlardan mı almak lazım yoksa düz bişey mi ? Ben bilemedim ya.. şu alt açma yeri, üstte müzik çalan oyuncaklı şeyleri falan olmalı mı yani sizce kullanılıyor mu ? Aşağıdakilerden hangisini alayım ?
Canım ben soldaki elele madreyi aldım. Ama alt açma aparatını kullanmam. Kenarlarındaki demiri takmadan evde alt açma bezi olarak kullanırım yüksek ihtimalle. Eltimden gördüğüm kadarıyla dönence iyi oluyor beşiklerde. Yanlarındaki cepler de bana göre çok kullanışlı. Her şey derli toplu, özellikle de gece emzirme ve alt değiştirmelerinde kurtarıcı olur diye düşünüyorum. Beşiği gösterdiğim tecrübeli anneler özellikle o yandaki eşya koyma aparatına bayıldı, senin için büyük kolaylık olur dediler. Hani alırken ben de öyle düşünmüştüm ama tecrübeliler böyle tepki verince demek ki önemi büyük diye düşündümKızlar size bir sorum olucak tecrübeli analar özellikle yorum bekliyorum. Şu park yataklarında fonksiyonlu olanlardan mı almak lazım yoksa düz bişey mi ? Ben bilemedim ya.. şu alt açma yeri, üstte müzik çalan oyuncaklı şeyleri falan olmalı mı yani sizce kullanılıyor mu ? Aşağıdakilerden hangisini alayım ?
Bir öğretmen olarak bu yoruma kesinlikle katılıyorum. İkizler aynı sınıfta olmamalıYay değilim başağım ama bu durumumuz biraz daha baskın karakterli kardeşten dolayı olabilir. İkizim benim tam tersim mesela ben ne kadar sakinsem o o kadar yaramazdı. Annem ben seni hiç büyütmedim diyor. Annem daha fazla diye üzülmesin diye çok sustuğum şey oldu mesela anca açılıyorum. O yüzden ikiz doğuracaklara bi tavsiye kreşte anaokulunda ilkokulda aynı sınıfta olmasınlar hiç bi zaman. Benim ikizlerim olsa aynı okula dahi vermezdim sanırım
3 güne falan çıkması lazım kültürün ama normal idrar baktıysalar çıkmaları gerekirdi o aynı gün çıkıyor çünkü
Senin karaciğer enzimlerin yüksek dimi şimdi ? Tansiyonun nasıl peki ? Kolestaz değilsen niye yükselmiş
Ay haklısın dediğin gibi baskın karakterli biri olunca biri mecbur geri çekilmek zorunda kalıyorsun ah minnoş kalplerimizYay değilim başağım ama bu durumumuz biraz daha baskın karakterli kardeşten dolayı olabilir. İkizim benim tam tersim mesela ben ne kadar sakinsem o o kadar yaramazdı. Annem ben seni hiç büyütmedim diyor. Annem daha fazla diye üzülmesin diye çok sustuğum şey oldu mesela anca açılıyorum. O yüzden ikiz doğuracaklara bi tavsiye kreşte anaokulunda ilkokulda aynı sınıfta olmasınlar hiç bi zaman. Benim ikizlerim olsa aynı okula dahi vermezdim sanırım
Evet bunu küçükken aileme anlatamamıştım maalesefBir öğretmen olarak bu yoruma kesinlikle katılıyorum. İkizler aynı sınıfta olmamalıaileler için büyük bir kolaylık oluyor ama çocuklar ve öğretmenler için çok zor
İlk bunlardan bakıyordum sonra ana kucağına sanırım çok para vermemden kaynaklı buna bu kadar para vermemeliymişim gibi bir durum oluştu bendeBen şundan aldım. Daha kurmadım ama. Burada sormuştum bende almadan. Kullanışlı olacağını düşünüyorum.
SeninleKızlar bu bebek hala dönüyor ya şuan dönmeye çalıştı çalıştı beceremedi sağ tarafıma yaslandı. Midem de aşırı yanıyor 35. Haftaya girdiğimden beri her eğildiğimde her yastıksız oturduğumda ağzıma sıcak su geliyor resmen çok kötüdönmeye çalıştıkça da midem bulanıyor ben anlamadım bu işi gerçekten. Sanırım bu bebiş doğum pozisyonuna gelemicek kendimi yavaş yavaş alıştırsam iyi olur. Doktorun dediği secdeye uzanma şeylerini de yapamıyorum mide yanmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?