2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben şundan aldım. Daha kurmadım ama. Burada sormuştum bende almadan. Kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20231007_003159_Hepsiburada.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 52
Seninle huylarımız aşırı benziyo ya bende aynı böyle biriyim yeni yeni açılmaya başladım hatta annem bebek sana yaradı diyo. Ben asla istemem kızımın böyle olmasını ama patavatsızlıkla açık sözlülüğü karıştırmasın yeter ben baya alçak gönüllüyüm kimseyi kıramam bişey diyince 50 kere düşünürm üzüldü mü acaba diye. Bu kadar fazla olmasıda hiç iyi değil

Bana gerek yok dediler. Hele o alt açma ünitesi çok kısa süre kullanılıyormuş bir de dur bebeğin altını değiştireyim diye her seferinde yatağına götürmek yerine olduğun yerde değiştirmek daha kolaymış
Dönence görsel olarak hoşuma gidiyor ama oyun halılarında böyle çıngıraklı sesli oyuncaklar var, bebeği orda da oyalarım diye düşündüm.

Onları bilemem ama mutlaka anne yanı olanı al çok işine yarar önü inip kalkan

Yaa sende mi yaysın bilmiyorum her yay aynı değil gerçi çevremde gördüğüm kadarıyla ama bu durum beni yoruyor inşallah bende kendimi aşmaya çalışıyorum dünyayı sen kurtaramazsın kendine zehir etme bu kadar diyorum ama haklısın açık sözlülükle patavatsızlığı çok karıştırıyorlar. Benim teyzem bio enerji tarzı şeylerle ilgili eğitim veriyor filan benim oğlum çok girişken böyle kendi hakkından gelen bir çocuk yaramaz cıvıl cıvıl teyzem diyorki o senin aynan senin yaşayamadıklarını o yaşıyor ya teyze git işine ne enerjisi diye dalga geçsem de bazen çok mantıklı geliyor

Diğer düz seçenek daha iyi ve kullanışlı duruyor alt açma dediğin yerde en fazla 3 ay durur dönmeye başlayınca tutamazsın yerde savaş vererek açarsın anca

Malesef düşmüyor eli ayağı vücudu buz gibi sadecw alnı boynu koltuk altı sıcak ve üşüyorum diyo kendini sıkıyo o beni daha çok korkutuyor
Şimdi yatamam ama biraz daha dinlicem iç çamaşırımı değiştirdim bi bakıyım ne kadar gelicek beyaz akıntı bende de var hep bende umursamıyorum normalde

Kızlar bu bebek hala dönüyor ya şuan dönmeye çalıştı çalıştı beceremedi sağ tarafıma yaslandı. Midem de aşırı yanıyor 35. Haftaya girdiğimden beri her eğildiğimde her yastıksız oturduğumda ağzıma sıcak su geliyor resmen çok kötü dönmeye çalıştıkça da midem bulanıyor ben anlamadım bu işi gerçekten. Sanırım bu bebiş doğum pozisyonuna gelemicek kendimi yavaş yavaş alıştırsam iyi olur. Doktorun dediği secdeye uzanma şeylerini de yapamıyorum mide yanmasından

Yay değilim başağım ama bu durumumuz biraz daha baskın karakterli kardeşten dolayı olabilir. İkizim benim tam tersim mesela ben ne kadar sakinsem o o kadar yaramazdı. Annem ben seni hiç büyütmedim diyor. Annem daha fazla diye üzülmesin diye çok sustuğum şey oldu mesela anca açılıyorum. O yüzden ikiz doğuracaklara bi tavsiye kreşte anaokulunda ilkokulda aynı sınıfta olmasınlar hiç bi zaman. Benim ikizlerim olsa aynı okula dahi vermezdim sanırım

Diğer düz seçenek daha iyi ve kullanışlı duruyor alt açma dediğin yerde en fazla 3 ay durur dönmeye başlayınca tutamazsın yerde savaş vererek açarsın anca
Yaa bir de yüksek yerlere yatırıp bez filan almaya gitmeyin kızlar. Benim kızım 44 günlükken sürünerek koltuktan kendini kaydırıp düşmüştü aklım gitti hayatımın en en kötü günüydü bir de önüne puf koymuştum ama olmuştu doktor da ihmal mi var diye anneyi suçluyor o da ayrı bir can acıtıyor gerçekten çok kötü bir durum. Çok şükür bir şey olmamıştı

Aslında kızımdaki sadeydi yandan açılması anne yanı olması önemli olan ikizlere bunu aldım 6 bir aradamı ne yatağı hediye ama kullanılmıcak kadar kötü sünger bildiğin yatağını yataştan aldım diğer aparatlarını kurmadık o gün kullanış acısından nasııldır bilemicem ama fazladan yer kaplıcak gibi, ana kucağı vardı bende bununla 2 tane olur yeter diye böyle bişey düşünmüştüm sade de yeterli bence kaliteliydi bu arada kumaşı falan

Canım ben soldaki elele madreyi aldım. Ama alt açma aparatını kullanmam. Kenarlarındaki demiri takmadan evde alt açma bezi olarak kullanırım yüksek ihtimalle. Eltimden gördüğüm kadarıyla dönence iyi oluyor beşiklerde. Yanlarındaki cepler de bana göre çok kullanışlı. Her şey derli toplu, özellikle de gece emzirme ve alt değiştirmelerinde kurtarıcı olur diye düşünüyorum. Beşiği gösterdiğim tecrübeli anneler özellikle o yandaki eşya koyma aparatına bayıldı, senin için büyük kolaylık olur dediler. Hani alırken ben de öyle düşünmüştüm ama tecrübeliler böyle tepki verince demek ki önemi büyük diye düşündüm

Bir öğretmen olarak bu yoruma kesinlikle katılıyorum. İkizler aynı sınıfta olmamalı aileler için büyük bir kolaylık oluyor ama çocuklar ve öğretmenler için çok zor

Yani bende anlamadım şu an.. Doktor nasıl yorumlucak bilmiyorum.. Ast alt az bıraz yuksek, ggt bayagıdır artıodu o 130 olmus... Safra asidi gayet normal aralıkta.. 6.51 çıkmış, en fazla 10 dio referans aralığında.. Gayet iyi safra asidi.. Ama ast alt düşük bayagı, baslangıc ta gibi.. Net hatırlamıyorum ama mesela en fazla 40 verırken referans aralığını bnm 65 cıkmıs Bı tanesi.. Yani bayagı baslangıcta, belkı farkedılmese ast alt yıne öyle 800lü rakamları görse safra asidi de artar sanki.. Çarşamba randevu aldım, bakalım ne dicek doktor.. Çok enteresan ama

Ay haklısın dediğin gibi baskın karakterli biri olunca biri mecbur geri çekilmek zorunda kalıyorsun ah minnoş kalplerimiz ama ikizleri de genelde hep aynı sınıfa verirler ayrılmasın derler etrafımda var annesi hiç ayırmıyor sıralarını dahil yaşayana sormak lazım dimi bende çocuğuma kimlik yüklemek istemiyorum hiç bir zaman ay oğlum sakin veya ay yaramaz kesinlikle sonra o söylenilen kişiliğe bürünüyor çocuk bir yerden sonra aman o ağlamaz aman o kırılmaz ver oyuncağını hala bazen ailede bir konu olunca o kırılmaz bana öyle Yoo kırılıyorum kardeşim niye kırılmıyım kesinlikle çocuğa kimlik karakter yüklememek lazım çok okuyup çok öğrenelim bu konuda ben adem güneş kitaplarını tavsiye ederim banada çocuk psikologu arkadaşım önermişti

Bir öğretmen olarak bu yoruma kesinlikle katılıyorum. İkizler aynı sınıfta olmamalı aileler için büyük bir kolaylık oluyor ama çocuklar ve öğretmenler için çok zor
Evet bunu küçükken aileme anlatamamıştım maalesef benim olsa asla yapmam arkadaş ortamı ayrı olsun, ayrı ayrı sosyalleşsinler isterdim. Bunun getirdiği özgüvensizlik çok oldu bende çünkü kardeşim kolay kolay kimselerle arkadaş olmazdı ve tek beyin gibi her şeye birlikte karar verirdik Farkına varmışım neyse ki

Ben şundan aldım. Daha kurmadım ama. Burada sormuştum bende almadan. Kullanışlı olacağını düşünüyorum.
İlk bunlardan bakıyordum sonra ana kucağına sanırım çok para vermemden kaynaklı buna bu kadar para vermemeliymişim gibi bir durum oluştu bende bu çok fonksiyonlu olanlardsn herşeyi var full. Eleleden alıcam aynısı orda 3 bin fonksiyonsuz olanı 2 bin

Seninle soyasosu bebekleriniz şimdiden böyle içerde hareketliyse valla dışarda merak ediyorum sizin bebişleri benim oğlum 25 de döndü daha da dönmedi sizin kızlar hareketlimi ne ben bir videoya denk geldim 35 den sonra benek dönemez diyordu artık inşallah doğum pozisyonu alıp uslu uslu sizi üzmeden doğum zamanlarını beklerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…