Benim doktorum da tavsiye ediyor özellikle kanı, biz de bu aralar araştırıyoruz çeşitli firmalarıSADECE KORDON KANI SAKLAMAK İÇİN
Hizmeti bedeli *10.265 TL dir.
Ekim ayı İNDİRİMLİ FİYATI 8.690 TL'dir.
İlk etapta 1950 TL peşinat ödemesi olup.
Geri kalan ücret doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Tüm kredi kartlarınıza vade farksız 2 taksit ile ödeme kolaylığı sağlanır. (2 taksit sonrası vade farkı alınır)
Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 1600 + TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.
KORDON KANI VE DOKUSU ( Göbek bağı) için
Hizmeti bedeli 15065 ' dir.
Ekim ayı İNDİRİMLİ FİYATI 12.690 TL' dir.
İlk etapta 2850 TL peşinat ödemesi olup.
Geri kalan ücret doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Tüm kredi kartlarınıza vade farksız 2 taksit ile ödeme kolaylığı sağlanır. (2 taksit sonrası vade farkı alınır)
Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 2500+ TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.
Sağlıklı Yarınlar
Sorumlusunun bana attığı mesaj bu. Bu arada reklam değilbilgi amaçlı attım
Çok iyiymiş vallaHaha3300 3500 doğar dedi doktor haftasını tamamlarsa herhalde 38 39 da doğarsa demek istedi
Yok üstüne düşmedim AllahtanValla yarasa bu, ben kücücük böçek görsem çığlık çığlığa kalıyorum o anda kendimi düşünemiyorum, delirirdim heralde. Bebek hareketlerindi bişey yok dimi, üstüne falan düştüysen bi görün istersen
Varmış işte.. Birkaç yerde okuyunca baktım zaten tarihine..
Yok üstüne düşmedim Allahtanönce dizlerimin üstüne, sonra emekler gibi ellerimi koydum yere gayriihtiyari eşim yetişmişti zaten hemen kaldırdı. Dizlerim boşaldı sanki o an
Benim aşırı fobim var zaten. Eskiden dilim falan tutulur resmen krize girerdim. Doğma büyüme İstanbulluyum. Ama 13 senedir buradayım. Doğal ortamda biraz törpülendim sayılır. İlk seneler çok kötüydü benim açımdan.. Bu biraz alışmış halim işte..
Benim yine valizi hazırlayamayışımmmbugun sabahtan aksama elektrik kesintisi vardı ütü yapıp valiz hazırlayacaktım şansıma bugunde kaldı en sona ben hazırlıcam sanırım valizi
Sağlıklı olsunda 2500 doğsun hiç önemli değilÇok iyiymiş vallabu seferde öyle olur inşallah
Tekrar geçmiş olsunYok üstüne düşmedim Allahtanönce dizlerimin üstüne, sonra emekler gibi ellerimi koydum yere gayriihtiyari eşim yetişmişti zaten hemen kaldırdı. Dizlerim boşaldı sanki o an
Benim aşırı fobim var zaten. Eskiden dilim falan tutulur resmen krize girerdim. Doğma büyüme İstanbulluyum. Ama 13 senedir buradayım. Doğal ortamda biraz törpülendim sayılır. İlk seneler çok kötüydü benim açımdan.. Bu biraz alışmış halim işte..
Evet evet bu kesinlikle var 6-8 yıl ömrü geçen oto koltuklarının bakımı uzun süredir yapılmadığı için riskli olabileceğini okudum ayrıca kullanılacaksa da bakımları ve testleri yapıldıktan sonra kullanılması gerekiyormuş ee sıfır alıp bir de üzerine para verip bakım yaptiracaksan hiç bir anlamı kalmıyor yeni almanın bence degsitir canım için rahat eder en azındanVarmış işte.. Birkaç yerde okuyunca baktım zaten tarihine..
Ben de gece kendimi sırt üzeri yatarken buluyorum ama şöyle içim rahat ediyor bebek rahatsız olsa zaten belli ediyor (tekmeliyor ya da sertleşiyor vs. ) beni de gece bebeğim uyandırıyor diye tahmin ediyorum hemen yön değiştiriyorum bence kendine sıkıntı etmeKızlar siz sırt üstü yatıyor musunuz ya ? Ben bazen gece bi uyanıyorum sırt üstü yatmışım sonra hemen dönüyorum yana ama ne kadar süre öyle yatıyorum bilmiyorum inşallah bir zararı olmuyordur
Ben de atigen bankasindan bilgi aldım. Yerleri Antalya'da ve müstakil prefabrik bir alanda bilmem kaç ton biseylerle yapılmış guvenliymis (binanın tonajini da aklımda tutamadımBen Konya'da ikamet ediyorum. Burdan temsilci ile anlaştım. Eşimin arkadaşı çocuğu için yaptırmış ve pek çok da kök hücre operasyonu yapmışlar. Hatta bir bebeğin gözü yüzde 4 görürken doku sayesinde görme seviyesi artmış. Fiyatı da uygun geldi bana. Yarın doktora kontrole için gidicem, daha ayrıntılı bilgi vermek için gelecek. Başka şehirlere hizmet veriyor mu bilmiyorum da aldığım bilgileri buraya yazarım. Çocuğun kendi için, kardeşi ve anne baba için de tedavi için uygulanabiliyor. Ayrıca tek kullanımlık da değil. Çoğaltıyorlarmış
Hayır yav sen anlamadın (araya salça oldum soryYani cnm istiosan iade et ama bana yine de sacma geldiyani velevki şimdi üretilmiş olsun, bebegın 10 yasındayken de tekrar hamıle kalmıs ol, 6 sene diye Baska mı alcan, elindeki saglamken
Ben iade etmezdim hele ki fiyatı uygunsa, ama içine sinmiyorsa iade et elbet
Ayy çok geçmiş olsun büyük şok olmussundurAkşam akşam aksiyon yaşadım evdeeşim maç seyrediyor diye yatak odasında TV izlerken bir baktım tepemde koca bir yarasa normalde görsem korkmam belki ama tepemde dolanınca çığlık kıyamet bide odadan çıkayım derken yere düştüm neyse Bi şekilde attı eşim dışarı ama hala çarpıntım devam ediyo
Hayır yav sen anlamadın (araya salça oldum sory) şöyle ki sıfır alıp bir de bakım ücreti ödemek ayrı ya da yeni tarihli alıp gönül rahatlığı ile kullanıp diğer çocuğun doğduğunda bakımlarını yapıp kullanmak ayrı anlatabildim umarım
Seninki bir tık daha düşükmüş fiyatı da 3 aşağı beş yukarı aynı demek ki ya. Ama yararlılık açısından da çok gerekli. Nerelere nereler gidiyor para. Yıllık ücretleri de ödenemeyecek miktar değil.Ben de atigen bankasindan bilgi aldım. Yerleri Antalya'da ve müstakil prefabrik bir alanda bilmem kaç ton biseylerle yapılmış guvenliymis (binanın tonajini da aklımda tutamadım) bana kargo ile kit göndereceklerse farklı fiyat kendileri getireceklerse farklı fiyat olduğunu söylediler. Bana gelen mesajı direkt kopyala yapıştır yapıyorum
Kordon kanı ve doku saklama ücreti 1.500₺ kit tesliminde 10.000 ₺ Doğum sonrası toplam 11.500 ₺ dir. Yıllık aidat 1 yıl sonra başlar her yıl 1 kez ödenir 1.350 ₺ yıllık değerleme tüfe oranında yapılır..5 - 10 - 15 yıllık peşin ödemelerde tutar 1.250₺ artışlardan etkilenmezsiniz tercihiniz olursa..bilginize sunarım. Görüşmek dileğiyleA
tigen-Cell
Canım gecirdiğimiz soguk algınlıgı grip bile kanda enfeksiyonu yükseltiyor yasamıstım yani hastalıgım gecince düşmüştü cok gecmiş olsun nane limon zencefil bunları kullan artık kısıtlıyız daben hiç iyi değilim kızımdan sonra bana geçti hastalık halsizlik bitkinlik gözlerde yorgunluk bebek hareketleri çok yukarıda birinin ayağını hissediyorum ve aşırı çatı ağrım var ishaldim bugün daha iyi ama hemoroid çok korkutuyo 1 den fazla şişlik var orda en yaşamaktan korktuğum şeydi benimkanımda enfeksiyon 25 lerdeydi halsizlik falan var yükselmişmidir hemo da enfeksiyon gibi bişey sonuçta tam acile gidicektim kızım yine ateşlenmişti gidemedim kaldı ama ben çok ağırlaştım ve 36. Haftaya kadar dayanabiliceğimi düşünmüyorum yatmak ta kalkmakta çok zorlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?