2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben kurutuyorum şu ana kadar yamulan olmadı Eğer kaşı gözü yer değiştirir dıyorsan file al içine koy öyle kurutmaya at.
Birde hıjyen fılan var onu hıc denemedım yenı aldıklarımı onda denemeyı dusunuyorum

Bende düşünüyorum ama daha ona sıra gelmemişti. Dr masasında broşürler vardı oralardan biri de olabilir. Ankarada ki yerle görüştüğünde bilgi verebilir misin? Deprem konusu mantıklı. Artık herşeyi düşünmemiz lazım.

Olmuyormuş o kadarlıktan. Zaten vücut kendi dönüyormuş bişey olursa. Bende hep sağıma yatmaktan şikayetçiyim aslında. Sola yatarak uyumaya çalışıyorum ama hep sağdan uyanıyorum
Sağ sol fark etmez ya önemli olan yan yatmak ben sırt üstü kalkınca bi kaç kez dedim demekki uyurken yatıyorum ama bişey olmuyormuş diyorsun endişe etmeme gerek yok madem

Kızlar selam, dün doktor kontrolum vardı. 32+6 haftadayım 2.268 gr çıktı bebiş, 1 hafta önden gidiyoruz. Ama kafası 2 hafta önde doktor biraz büyük kafalı dedi benimle aynı durumda olan var mı ?
İlk bebegimde 2 hafta önden gidiyor kafası dediler bi dogdu küçük kafalı bişey su an cok takılmıyorum bu ölcümlere

Benimki de bana küçük geliyor görenler de öyle diyor ama seninki cidden küçük
Bugün eşimin kurutmada küçülen eşofmanıyla tişörtünü giydim insanlar bir tuhaflık olduğunu farkediyor ama hamile mi kilolu mu diye bir daha bakıyor
Haha benim eşim de tam tersi bu göbek ne böyle doğursan da rahatlasak modunda bende kendimi çok uzun zamandır hamileymişim gibi hissediyorum bir yandan Evet valla annemde çok şaşırdı kimse benden böyle bir şey beklemiyordu

Sağ sol fark etmez ya önemli olan yan yatmak ben sırt üstü kalkınca bi kaç kez dedim demekki uyurken yatıyorum ama bişey olmuyormuş diyorsun endişe etmeme gerek yok madem
Dr sormuştum yüksek yastıkla olunca sorun yok. Omuzun altı beslensin yeter demişti. Mideden dolayı zaten yüksek yatıyorum ben. Bir iki yerde de gece sırt üstü yatınca vücut kendi döner diye okudum işte

Daha geçen gün komşu abla cinsiyeti belli mi dedi bana yani dedim abla ben doğurcam 2-3 haftaya tabiki belli
Aa ben seni 4-5 aylık sandım dedi. Aslında duyunca güzel ama sonra karnım neden küçük diye takıyorsun. Annelik işte bir de her şeyi sorguluyorsun bir sebebi olabilir mi diye
Oysaki tamamen genetik

Doktorum 30.haftada sırt üstü yatmayı yasakladı, sağ veya soy ama çoğunlukla sol tarafına yat dedi canım
Tansiyon vs herhangi bir sorun var mı? Hiç konusu bile geçmedi bizde. Üstelik ben sordum. Yüksek yastıkla yatabilirsin dedi hatta.

Tansiyon vs herhangi bir sorun var mı? Hiç konusu bile geçmedi bizde. Üstelik ben sordum. Yüksek yastıkla yatabilirsin dedi hatta.
Hayır hiç biri yok, 30.haftadan önce bana da hiç birşey söylememişti, o kontrolde söyledi. Ben doktoruma çok güvendiğim için neden diye sorgulamadan ne derse tamam diyorum internetten izlediğim videolarda sırt üstü yatınca kan akışı azalıyormuş bebekle anne arasında. Şuan zaten karnım o karar büyüdü ki istesemde sırt üstü yatamıyorum

Canım bunu ben de araştırdım fiyat aldım hatta ama işte cebremde hiç yaptıran olmayınca tereddütte kaldım. Sen nereyi seçmeyi dusunuyorsun ?
Ben Konya'da ikamet ediyorum. Burdan temsilci ile anlaştım. Eşimin arkadaşı çocuğu için yaptırmış ve pek çok da kök hücre operasyonu yapmışlar. Hatta bir bebeğin gözü yüzde 4 görürken doku sayesinde görme seviyesi artmış. Fiyatı da uygun geldi bana. Yarın doktora kontrole için gidicem, daha ayrıntılı bilgi vermek için gelecek. Başka şehirlere hizmet veriyor mu bilmiyorum da aldığım bilgileri buraya yazarım. Çocuğun kendi için, kardeşi ve anne baba için de tedavi için uygulanabiliyor. Ayrıca tek kullanımlık da değil. Çoğaltıyorlarmış

Zaman geçmek bilmedi banada bende bayadır hamile gibiyim kaç kilo doğar demişlerdi sana

Normalde bende yatamıyorum ama uyuyunca bi yerden sonra artık vücut yetti diyip sırt üstü dönüyor demekki evet kan akışı azalıyor o yüzden sordum bende bi doktorumada sorayım salı günü bakayım ne diycek sonuçta istemsiz yaptığım bişey

SADECE KORDON KANI SAKLAMAK İÇİN
Hizmeti bedeli *10.265 TL dir.
Ekim ayı İNDİRİMLİ FİYATI 8.690 TL'dir.

İlk etapta 1950 TL peşinat ödemesi olup.

Geri kalan ücret doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Tüm kredi kartlarınıza vade farksız 2 taksit ile ödeme kolaylığı sağlanır. (2 taksit sonrası vade farkı alınır)

Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 1600 + TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.
KORDON KANI VE DOKUSU ( Göbek bağı) için
Hizmeti bedeli 15065 ' dir.
Ekim ayı İNDİRİMLİ FİYATI 12.690 TL' dir.

İlk etapta 2850 TL peşinat ödemesi olup.

Geri kalan ücret doğumdan 1 Ay sonra saklanabilir onayını aldıktan sonra
Tüm kredi kartlarınıza vade farksız 2 taksit ile ödeme kolaylığı sağlanır. (2 taksit sonrası vade farkı alınır)

Bebeğiniz 1 yaşında geldikten sonra 2500+ TÜFE oranında artış gösterecek şekilde yıllık saklama bedelimiz olacaktır.

Sağlıklı Yarınlar
Sorumlusunun bana attığı mesaj bu. Bu arada reklam değil bilgi amaçlı attım

Canım bunu ben de araştırdım fiyat aldım hatta ama işte cebremde hiç yaptıran olmayınca tereddütte kaldım. Sen nereyi seçmeyi dusunuyorsun ?

Akşam akşam aksiyon yaşadım evde eşim maç seyrediyor diye yatak odasında TV izlerken bir baktım tepemde koca bir yarasanormalde görsem korkmam belki ama tepemde dolanınca çığlık kıyamet bide odadan çıkayım derken yere düştüm neyse Bi şekilde attı eşim dışarı ama hala çarpıntım devam ediyo

Bence o kadarlıkta önemli değildir, uyanıp fark ediyormuşsun zaten, belki de yeni dönmüş oluyorsundur ve rahatsız oluyordur vücut o pozisyondan seni uyandırıyordur.

Aaaa çok üzüldüm yaşadığın şeye yaa. İyi misin şimdi?

Aaaa çok üzüldüm yaşadığın şeye yaa. İyi misin şimdi?
İyiyim ama çok panikledim nedense. Yani şimdi düşününce, o zaten lamba açık olduğundan ne yapacağını şaşırmış halde. Çek kapıyı çık sakince. Ama o an olmuyor işte

İyiyim ama çok panikledim nedense. Yani şimdi düşününce, o zaten lamba açık olduğundan ne yapacağını şaşırmış halde. Çek kapıyı çık sakince. Ama o an olmuyor işte
Valla yarasa bu, ben kücücük böçek görsem çığlık çığlığa kalıyorum o anda kendimi düşünemiyorum, delirirdim heralde. Bebek hareketlerindi bişey yok dimi, üstüne falan düştüysen bi görün istersen

Ahh geçmiş olsun. Yere kötü düşmedim umarım ağırlık merkezimiz de değiştiğinden dengeyi kaybetmek çok kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…