Ben kurutuyorum şu ana kadar yamulan olmadıBu arada kızlar, çok alakasız bir şey sormam lazım. Kurutma makinesi kullananlar, özellikle deAl_pi ve Spring05 pelüş oyuncak kurutabiliyor muyuz bu zımbırtıda güvenli bir şekilde? evin her yanı temizlense de oğlanın pelüş hayvanları toz ve mayt yuvası olarak tehditkar bir şekilde evin dört bir yanına pusu kurmuş durumda da
Bende düşünüyorum ama daha ona sıra gelmemişti. Dr masasında broşürler vardı oralardan biri de olabilir. Ankarada ki yerle görüştüğünde bilgi verebilir misin? Deprem konusu mantıklı. Artık herşeyi düşünmemiz lazım.Biz de yaptirmaya karar verdik. Tıp gelişiyor ileride cok daha cesitli hastaliklara care olabilir diye inaniyorum.
Doktorumuz ankarada bir yer tavsiye etti. Deprem sebebiyle bankasi Istanbul disi bir yer olsa daha iyi olur diye. Istanbulda temsilcileri varmis eve dogumdan once kit getiriyorlarmis, doguma onunla gidiyormussun. Doktor kendi kiziminkini de sakliyorum dedi.
Bir de sadece bebekler icin degil anne baba icin de kullanilabiliyormus. Ilk kulaga bencillik gibi gelse de yasli bir anne baba adayi olarak cocuklarimiz kendini kurtarana kadar onlarin yaninda olmayi da dusunmeliyiz dedik.
Bu hafta arayacagim tavsiye edilen yeri. Doktorum yer secerken birden fazla kullanilabilecek sekilde( parca parca cozdurulebilmesine) saklanmasina, bankanin lokasyonuna dikkat et dedi.
Bir de sadece kan degil bir doku da saklaniyormus o daha onemliymis. Onu aklimda tutamadim tel ile bilgi alirken soracagim
Sağ sol fark etmez ya önemli olan yan yatmak ben sırt üstü kalkınca bi kaç kez dedim demekki uyurken yatıyorum ama bişey olmuyormuş diyorsun endişe etmeme gerek yok mademOlmuyormuş o kadarlıktan. Zaten vücut kendi dönüyormuş bişey olursa. Bende hep sağıma yatmaktan şikayetçiyim aslında. Sola yatarak uyumaya çalışıyorum ama hep sağdan uyanıyorum
İlk bebegimde 2 hafta önden gidiyor kafası dediler bi dogdu küçük kafalı bişeyKızlar selam, dün doktor kontrolum vardı. 32+6 haftadayım 2.268 gr çıktı bebiş, 1 hafta önden gidiyoruz. Ama kafası 2 hafta öndedoktor biraz büyük kafalı dedi benimle aynı durumda olan var mı ?
Bugün eşimin kurutmada küçülen eşofmanıyla tişörtünü giydim insanlar bir tuhaflık olduğunu farkediyor ama hamile mi kilolu mu diye bir daha bakıyorBenimki de bana küçük geliyorgörenler de öyle diyor ama seninki cidden küçük
Haha benim eşim de tam tersi bu göbek ne böyle doğursan da rahatlasak modundaAynen ya bende kilo alıyorum baktım kiloma mümkün değil bencede çocuğun büyümemesi ama işte öyle diyince içime yer ettibugün dedim senin yüzünden kafama takıyorum deme bana şöyle şeyler sende maşallah iyi doğurmuşsun kızını normal
Dr sormuştum yüksek yastıkla olunca sorun yok. Omuzun altı beslensin yeter demişti. Mideden dolayı zaten yüksek yatıyorum ben. Bir iki yerde de gece sırt üstü yatınca vücut kendi döner diye okudum işteSağ sol fark etmez ya önemli olan yan yatmak ben sırt üstü kalkınca bi kaç kez dedim demekki uyurken yatıyorum ama bişey olmuyormuş diyorsun endişe etmeme gerek yok madem
Daha geçen gün komşu abla cinsiyeti belli mi dedi banaBana da başından beri karnın büyük dişor tanıdık tanımadık, psikoljim bozulup 7.ayda doktoruma sormuştum, 7 aylıksın normal sen kimseyi dinlemi sadece beni dinle dedi, o günden beri he deyip geciyorum. kücük olsa da, büyük olsada söyleyecek bişeyler bulurlar insanlar.
Tansiyon vs herhangi bir sorun var mı? Hiç konusu bile geçmedi bizde. Üstelik ben sordum. Yüksek yastıkla yatabilirsin dedi hatta.Doktorum 30.haftada sırt üstü yatmayı yasakladı, sağ veya soy ama çoğunlukla sol tarafına yat dedi canım
Hayır hiç biri yok, 30.haftadan önce bana da hiç birşey söylememişti, o kontrolde söyledi. Ben doktoruma çok güvendiğim için neden diye sorgulamadan ne derse tamam diyorumTansiyon vs herhangi bir sorun var mı? Hiç konusu bile geçmedi bizde. Üstelik ben sordum. Yüksek yastıkla yatabilirsin dedi hatta.
Ben Konya'da ikamet ediyorum. Burdan temsilci ile anlaştım. Eşimin arkadaşı çocuğu için yaptırmış ve pek çok da kök hücre operasyonu yapmışlar. Hatta bir bebeğin gözü yüzde 4 görürken doku sayesinde görme seviyesi artmış. Fiyatı da uygun geldi bana. Yarın doktora kontrole için gidicem, daha ayrıntılı bilgi vermek için gelecek. Başka şehirlere hizmet veriyor mu bilmiyorum da aldığım bilgileri buraya yazarım. Çocuğun kendi için, kardeşi ve anne baba için de tedavi için uygulanabiliyor. Ayrıca tek kullanımlık da değil. ÇoğaltıyorlarmışCanım bunu ben de araştırdım fiyat aldım hatta ama işte cebremde hiç yaptıran olmayınca tereddütte kaldım. Sen nereyi seçmeyi dusunuyorsun ?
Zaman geçmek bilmedi banada bende bayadır hamile gibiyimBugün eşimin kurutmada küçülen eşofmanıyla tişörtünü giydim insanlar bir tuhaflık olduğunu farkediyor ama hamile mi kilolu mu diye bir daha bakıyor
Haha benim eşim de tam tersi bu göbek ne böyle doğursan da rahatlasak modundabende kendimi çok uzun zamandır hamileymişim gibi hissediyorum bir yandan Evet valla annemde çok şaşırdı kimse benden böyle bir şey beklemiyordu
Normalde bende yatamıyorum ama uyuyunca bi yerden sonra artık vücut yetti diyip sırt üstü dönüyor demekkiHayır hiç biri yok, 30.haftadan önce bana da hiç birşey söylememişti, o kontrolde söyledi. Ben doktoruma çok güvendiğim için neden diye sorgulamadan ne derse tamam diyoruminternetten izlediğim videolarda sırt üstü yatınca kan akışı azalıyormuş bebekle anne arasında. Şuan zaten karnım o karar büyüdü ki istesemde sırt üstü yatamıyorum
Biz de yaptirmaya karar verdik. Tıp gelişiyor ileride cok daha cesitli hastaliklara care olabilir diye inaniyorum.
Doktorumuz ankarada bir yer tavsiye etti. Deprem sebebiyle bankasi Istanbul disi bir yer olsa daha iyi olur diye. Istanbulda temsilcileri varmis eve dogumdan once kit getiriyorlarmis, doguma onunla gidiyormussun. Doktor kendi kiziminkini de sakliyorum dedi.
Bir de sadece bebekler icin degil anne baba icin de kullanilabiliyormus. Ilk kulaga bencillik gibi gelse de yasli bir anne baba adayi olarak cocuklarimiz kendini kurtarana kadar onlarin yaninda olmayi da dusunmeliyiz dedik.
Bu hafta arayacagim tavsiye edilen yeri. Doktorum yer secerken birden fazla kullanilabilecek sekilde( parca parca cozdurulebilmesine) saklanmasina, bankanin lokasyonuna dikkat et dedi.
Bir de sadece kan degil bir doku da saklaniyormus o daha onemliymis. Onu aklimda tutamadim tel ile bilgi alirken soracagim
Canım bunu ben de araştırdım fiyat aldım hatta ama işte cebremde hiç yaptıran olmayınca tereddütte kaldım. Sen nereyi seçmeyi dusunuyorsun ?
HahaZaman geçmek bilmedi banada bende bayadır hamile gibiyimkaç kilo doğar demişlerdi sana
Bence o kadarlıkta önemli değildir, uyanıp fark ediyormuşsun zaten, belki de yeni dönmüş oluyorsundur ve rahatsız oluyordur vücut o pozisyondan seni uyandırıyordur.Normalde bende yatamıyorum ama uyuyunca bi yerden sonra artık vücut yetti diyip sırt üstü dönüyor demekkievet kan akışı azalıyor o yüzden sordum bende bi doktorumada sorayım salı günü bakayım ne diycek sonuçta istemsiz yaptığım bişey
Aaaa çok üzüldüm yaşadığın şeye yaa. İyi misin şimdi?Akşam akşam aksiyon yaşadım evdeeşim maç seyrediyor diye yatak odasında TV izlerken bir baktım tepemde koca bir yarasa normalde görsem korkmam belki ama tepemde dolanınca çığlık kıyamet bide odadan çıkayım derken yere düştüm neyse Bi şekilde attı eşim dışarı ama hala çarpıntım devam ediyo
İyiyim ama çok panikledim nedense. Yani şimdi düşününce, o zaten lamba açık olduğundan ne yapacağını şaşırmış halde. Çek kapıyı çık sakince. Ama o an olmuyor işteAaaa çok üzüldüm yaşadığın şeye yaa. İyi misin şimdi?
Valla yarasa bu, ben kücücük böçek görsem çığlık çığlığa kalıyorum o anda kendimi düşünemiyorum, delirirdim heralde. Bebek hareketlerindi bişey yok dimi, üstüne falan düştüysen bi görün istersenİyiyim ama çok panikledim nedense. Yani şimdi düşününce, o zaten lamba açık olduğundan ne yapacağını şaşırmış halde. Çek kapıyı çık sakince. Ama o an olmuyor işte
Ahh geçmiş olsun. Yere kötü düşmedim umarımİyiyim ama çok panikledim nedense. Yani şimdi düşününce, o zaten lamba açık olduğundan ne yapacağını şaşırmış halde. Çek kapıyı çık sakince. Ama o an olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?