2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar selam, dün doktor kontrolum vardı. 32+6 haftadayım 2.268 gr çıktı bebiş, 1 hafta önden gidiyoruz. Ama kafası 2 hafta önde doktor biraz büyük kafalı dedi benimle aynı durumda olan var mı ?

Canım bunu ben de araştırdım fiyat aldım hatta ama işte cebremde hiç yaptıran olmayınca tereddütte kaldım. Sen nereyi seçmeyi dusunuyorsun ?

Kızlar selam, dün doktor kontrolum vardı. 32+6 haftadayım 2.268 gr çıktı bebiş, 1 hafta önden gidiyoruz. Ama kafası 2 hafta önde doktor biraz büyük kafalı dedi benimle aynı durumda olan var mı ?
Benim ilk bebeğimin kafası büyüktü 1 hafta da önden gidiyordu. Doktor ekstra birsey soylemediyse sıkıntı yapmayın. Normal doğum yapmıştım belki sezeryan olabilirdi onu da en iyi doktorunuz bilir. Su anki hamileligimde de kafa büyükmüş bakalım zaman ne gosterecek. Genetik sanıyorum bu kafa mevzusu normal araliklardaysa.

Sizim kaç hafta fark var şuan ? Doktorum şaka yollu takıldı ciddi bir durumdan bahsetmedi açıkcası ama geçmiş ultrasonlara baktım 2 hafta önce 1 hafta önceyken 2 hafta sonra 2 hafta önde çıkmış, bundan 2 hafta sonra fark açılır diye korkuyorum

Ben olsam hassas programda yikar kuruturdum :) ama tabi bozulabilir garantisi yok :)

Ben yıkadım gecen artık.. Telde kurutup kaldırdım valla.. Kocaman ayıyı naapcak artık

İyi de bu bozulan bişey değil ki model o zmn üretilmiştir ben bi sakınca görmedm ama modelını begenmedıysen o zmn iade et ama diğer türlü üretim tarihi pek etkilemez, son kullanma tarihi yok yani

Ben yıkadım gecen artık.. Telde kurutup kaldırdım valla.. Kocaman ayıyı naapcak artık
Bizimki kaldırtmıyor da. Yeni adet çıkardı, gece yatarken yatağına alıyor bir de hepsini dizi dizi Yazın yıkayıp güneşte kurutmuştum hepsini ama şimdi bebek gelmeden yine yıkamam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama güneşe güvenemiyorum

Asıl sağ salim doğurursak, emekleme dönemi gelince ne yapacağız, çok merak içindeyim. Her yerden lego parçasıdır, bilyedir, kalemdir, silgidir bir şeyler çıkıp duruyor sürekli. Oyuncak kaldırtma savaşları yazın vizyona girecek belli ki.

Biz de yaptirmaya karar verdik. Tıp gelişiyor ileride cok daha cesitli hastaliklara care olabilir diye inaniyorum.
Doktorumuz ankarada bir yer tavsiye etti. Deprem sebebiyle bankasi Istanbul disi bir yer olsa daha iyi olur diye. Istanbulda temsilcileri varmis eve dogumdan once kit getiriyorlarmis, doguma onunla gidiyormussun. Doktor kendi kiziminkini de sakliyorum dedi.
Bir de sadece bebekler icin degil anne baba icin de kullanilabiliyormus. Ilk kulaga bencillik gibi gelse de yasli bir anne baba adayi olarak cocuklarimiz kendini kurtarana kadar onlarin yaninda olmayi da dusunmeliyiz dedik.
Bu hafta arayacagim tavsiye edilen yeri. Doktorum yer secerken birden fazla kullanilabilecek sekilde( parca parca cozdurulebilmesine) saklanmasina, bankanin lokasyonuna dikkat et dedi.
Bir de sadece kan degil bir doku da saklaniyormus o daha onemliymis. Onu aklimda tutamadim tel ile bilgi alirken soracagim

Ay kızlar sonunda herseyı döktüm çok şükür en azndn ney nerde bılıyorum.. Salona yığdım herseyı.. Haftaiçi İnş vakit olursa yavas Yavas komodine yerleştircem 2 saatten fazla ugrasıorm sadece paket açıp bebek arabasını, valizi küveti filan sildim.. Ama küvet azcık kırılmış yaa ona moralim bozuldu, ufacık küvete 300tlde vermek istemiyorum İnş akıtmaz çok

Aynen bende onu çok dusundum ya, bide şu supriz yumurtadan çıkan parçalar hele gecen haftasonu da oyuncakları ayıkladım valla, ufak tefek herseyı attm çöpe napim allahtan farketmedi

Bizimkininde iş yerinde bi kadın vardı hamile yere falan çok kolay eğilip kalkıyormuş son haftasına kadar çalışmış bana onu söylüyordu geçen Ya ben evde iş yapıncada sakın kendini yorma diyip duruyo evde temizlik yapıyorum diye bi dünya kavga etti benle sonra baktım anlaşamıyoruz dedim eve biri gelsin bu konu kapansın öyle anlaştık bitti kavgalar. Bu nasıl bi tezatlık anlamıyorum bende geçen gün arkadaşımla dışarı çıkıcaktım toplu taşımaya binemezsin zaten az kaldı doğurcaksın zor yürüyorsun arabada kullandırmıyor gidersen çocuğa bişey olursa ben karışmıyorum diyor bana çık çıkabilirsen dışarı

Benimki de bana küçük geliyor görenler de öyle diyor ama seninki cidden küçük
Ay aynı ben başkası olsa sevinir ben takıyorum acaba sorun mu var diye ama bunun saçma olduğunun da farkındayım
Ellerine sağlıık, çok güzel görünüyorlar

İnsan takıyor ya bence kocalarımızda takıyor ki bana arada hatırlatma ihtiyacı duyuyor endişeli söylem gibi geliyor bana

İyi de bu bozulan bişey değil ki model o zmn üretilmiştir ben bi sakınca görmedm ama modelını begenmedıysen o zmn iade et ama diğer türlü üretim tarihi pek etkilemez, son kullanma tarihi yok yani
Varmış işte.. Birkaç yerde okuyunca baktım zaten tarihine..

Eklentiler

• Screenshot_20231008_183337_Chrome.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar siz sırt üstü yatıyor musunuz ya ? Ben bazen gece bi uyanıyorum sırt üstü yatmışım sonra hemen dönüyorum yana ama ne kadar süre öyle yatıyorum bilmiyorum inşallah bir zararı olmuyordur

Ben niye tek başıma çıkamadım taa başından beri.. Aynı şeyler pazara falan hiç gidemedim. beraber gittiğimiz markette bile dikkat et, biri çarpmasın karnına falan dedi bir iki kere.. Sanki ringe çıkıyorum

Kızlar siz sırt üstü yatıyor musunuz ya ? Ben bazen gece bi uyanıyorum sırt üstü yatmışım sonra hemen dönüyorum yana ama ne kadar süre öyle yatıyorum bilmiyorum inşallah bir zararı olmuyordur
Olmuyormuş o kadarlıktan. Zaten vücut kendi dönüyormuş bişey olursa. Bende hep sağıma yatmaktan şikayetçiyim aslında. Sola yatarak uyumaya çalışıyorum ama hep sağdan uyanıyorum

İnsan takıyor ya bence kocalarımızda takıyor ki bana arada hatırlatma ihtiyacı duyuyor endişeli söylem gibi geliyor bana
Bana da başından beri karnın büyük dişor tanıdık tanımadık, psikoljim bozulup 7.ayda doktoruma sormuştum, 7 aylıksın normal sen kimseyi dinlemi sadece beni dinle dedi, o günden beri he deyip geciyorum. kücük olsa da, büyük olsada söyleyecek bişeyler bulurlar insanlar.

Doktorum 30.haftada sırt üstü yatmayı yasakladı, sağ veya soy ama çoğunlukla sol tarafına yat dedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…