- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 23
- 31
Canım bunu ben de araştırdım fiyat aldım hatta ama işte cebremde hiç yaptıran olmayınca tereddütte kaldım. Sen nereyi seçmeyi dusunuyorsun ?
Belki duymuşsunuzdur. Bebeğin plasentasından kan alınıyor ve kök hücre olarak geçiyor bu. Böylece ilerleyen zamanda bebek hasta olduğunda bu kök hücre ile pek çok hastalığa tedavi uygulanabiliyor. Ben yaptırıcam. İsteyenler için de bilgi amaçlı paylaşayım dedim
Benim ilk bebeğimin kafası büyüktü 1 hafta da önden gidiyordu. Doktor ekstra birsey soylemediyse sıkıntı yapmayın. Normal doğum yapmıştım belki sezeryan olabilirdi onu da en iyi doktorunuz bilir. Su anki hamileligimde de kafa büyükmüş bakalım zaman ne gosterecek. Genetik sanıyorum bu kafa mevzusu normal araliklardaysa.Kızlar selam, dün doktor kontrolum vardı. 32+6 haftadayım 2.268 gr çıktı bebiş, 1 hafta önden gidiyoruz. Ama kafası 2 hafta öndedoktor biraz büyük kafalı dedi benimle aynı durumda olan var mı ?
Sizim kaç hafta fark var şuan ? Doktorum şaka yollu takıldı ciddi bir durumdan bahsetmedi açıkcası ama geçmiş ultrasonlara baktım 2 hafta önce 1 hafta önceyken 2 hafta sonra 2 hafta önde çıkmış, bundan 2 hafta sonra fark açılır diye korkuyorumBenim ilk bebeğimin kafası büyüktü 1 hafta da önden gidiyordu. Doktor ekstra birsey soylemediyse sıkıntı yapmayın. Normal doğum yapmıştım belki sezeryan olabilirdi onu da en iyi doktorunuz bilir. Su anki hamileligimde de kafa büyükmüş bakalım zaman ne gosterecek. Genetik sanıyorum bu kafa mevzusu normal araliklardaysa.
Ben olsam hassas programda yikar kuruturdum :) ama tabi bozulabilir garantisi yok :)Ben aslında bebeğin oynayacağı oyuncaklar için değil de evdeki oğlumun pelüşleri için sormuştum. Her yeri tertemiz etmeye çalışıyoruz ya bebekler gelmeden, işte o pis pelüşler bozuyor tüm aurayı
Ben aslında bebeğin oynayacağı oyuncaklar için değil de evdeki oğlumun pelüşleri için sormuştum. Her yeri tertemiz etmeye çalışıyoruz ya bebekler gelmeden, işte o pis pelüşler bozuyor tüm aurayı
Kızlar, en son bebek kıyafetlerini aldığımız mağazadan bunuda alıp çıkmıştık. Hava çok sıcaktı ve asıl puset, araç koltuğu satan mağazaya yürümek istemedim. Cuma günü üretim tarihini farkettim. Yazdım chicco ya. Daha cvp gelmedi. 10 sene olacak neredeyse az kalmış imal edileli. Sizce geri vermeli miyim? Kullanım süreleri hakkında bilgisi olan var mı?
Bizimki kaldırtmıyor da. Yeni adet çıkardı, gece yatarken yatağına alıyor bir de hepsini dizi diziBen yıkadım gecen artık.. Telde kurutup kaldırdım valla.. Kocaman ayıyı naapcak artık
Biz de yaptirmaya karar verdik. Tıp gelişiyor ileride cok daha cesitli hastaliklara care olabilir diye inaniyorum.
Belki duymuşsunuzdur. Bebeğin plasentasından kan alınıyor ve kök hücre olarak geçiyor bu. Böylece ilerleyen zamanda bebek hasta olduğunda bu kök hücre ile pek çok hastalığa tedavi uygulanabiliyor. Ben yaptırıcam. İsteyenler için de bilgi amaçlı paylaşayım dedim
Bizimki kaldırtmıyor da. Yeni adet çıkardı, gece yatarken yatağına alıyor bir de hepsini dizi diziYazın yıkayıp güneşte kurutmuştum hepsini ama şimdi bebek gelmeden yine yıkamam gerekiyormuş gibi hissediyorum ama güneşe güvenemiyorum
Asıl sağ salim doğurursak, emekleme dönemi gelince ne yapacağız, çok merak içindeyim. Her yerden lego parçasıdır, bilyedir, kalemdir, silgidir bir şeyler çıkıp duruyor sürekli. Oyuncak kaldırtma savaşları yazın vizyona girecek belli ki.
Bizimkininde iş yerinde bi kadın vardı hamile yere falan çok kolay eğilip kalkıyormuş son haftasına kadar çalışmış bana onu söylüyordu geçenBenim eşimde aynı şeyi söylüyormilletin kocaman göbeği oluyor üstelik tatil yapıyorlar, hiç offlayıp poflayan görmedim falan dedi geçen gün. Bir iki müşteriside hamile. Dedim sokakta, orda burda kime ne diyecekler sana niye desinler birde
Benimki de bana küçük geliyorBenim enteresan şekilde göbeğim küçüldüGenelde günün bu saatlerinde kocaman olurdu her şeyimiz ters gidiyor Sanırım bir nebze de olsa aşağı düşmüş galiba döndü ya geçen çok ağrımın olduğu gün
Ay aynı benBenimde 1 haftadır eşimde bana senin göbeğin küçük, başkalarının göbeği kocaman oluyormuş benimki küçükmüş diyip duruyor onun yüzünden kafama taktım yasinirim bozuluyo salı gününü iple çekiyom çocuğum kilo almadı diye korkuyom
Ellerine sağlıık, çok güzel görünüyorlarBen bir suru oyuncak ördüm. Daha once örüp hediye verdigim kisiler hep atti kurutmaya, hicbir sey olmadi. Ama elim sıkıdır :) simdi ben de bu hafta bebege uygun yikayacaklarimi hazirladim, yarin tikayip kurutacagimhassas programi kullanacagim. Ama tam kurumuyor yine bir sure tele seriyorum.
Tel tel ip sacli bebek oyuncaklar yikamaya da kurutmaya da pek uygun degil. Bebek icin de erken zaten daha cocuk oyuncagi onlar.
İnsan takıyor yaBenimki de bana küçük geliyorgörenler de öyle diyor ama seninki cidden küçük
Ay aynı benbaşkası olsa sevinir ben takıyorum acaba sorun mu var diye ama bunun saçma olduğunun da farkındayım
Ellerine sağlıık, çok güzel görünüyorlar
Varmış işte.. Birkaç yerde okuyunca baktım zaten tarihine..İyi de bu bozulan bişey değil kimodel o zmn üretilmiştir ben bi sakınca görmedm ama modelını begenmedıysen o zmn iade et ama diğer türlü üretim tarihi pek etkilemez, son kullanma tarihi yok yani
Ben niye tek başıma çıkamadım taa başından beri.. Aynı şeylerBizimkininde iş yerinde bi kadın vardı hamile yere falan çok kolay eğilip kalkıyormuş son haftasına kadar çalışmış bana onu söylüyordu geçenYa ben evde iş yapıncada sakın kendini yorma diyip duruyo evde temizlik yapıyorum diye bi dünya kavga etti benle sonra baktım anlaşamıyoruz dedim eve biri gelsin bu konu kapansın öyle anlaştık bitti kavgalar. Bu nasıl bi tezatlık anlamıyorum bende geçen gün arkadaşımla dışarı çıkıcaktım toplu taşımaya binemezsin zaten az kaldı doğurcaksın zor yürüyorsun arabada kullandırmıyor gidersen çocuğa bişey olursa ben karışmıyorum diyor bana çık çıkabilirsen dışarı
Olmuyormuş o kadarlıktan. Zaten vücut kendi dönüyormuş bişey olursa. Bende hep sağıma yatmaktan şikayetçiyim aslında. Sola yatarak uyumaya çalışıyorum ama hep sağdan uyanıyorumKızlar siz sırt üstü yatıyor musunuz ya ? Ben bazen gece bi uyanıyorum sırt üstü yatmışım sonra hemen dönüyorum yana ama ne kadar süre öyle yatıyorum bilmiyorum inşallah bir zararı olmuyordur
İnsan takıyor yabence kocalarımızda takıyor ki bana arada hatırlatma ihtiyacı duyuyor endişeli söylem gibi geliyor bana
Bana da başından beri karnın büyük dişor tanıdık tanımadık, psikoljim bozulup 7.ayda doktoruma sormuştum, 7 aylıksın normal sen kimseyi dinlemi sadece beni dinle dedi, o günden beri he deyip geciyorum. kücük olsa da, büyük olsada söyleyecek bişeyler bulurlar insanlar.Benimki de bana küçük geliyorgörenler de öyle diyor ama seninki cidden küçük
Ay aynı benbaşkası olsa sevinir ben takıyorum acaba sorun mu var diye ama bunun saçma olduğunun da farkındayım
Ellerine sağlıık, çok güzel görünüyorlar
Doktorum 30.haftada sırt üstü yatmayı yasakladı, sağ veya soy ama çoğunlukla sol tarafına yat dedi canımKızlar siz sırt üstü yatıyor musunuz ya ? Ben bazen gece bi uyanıyorum sırt üstü yatmışım sonra hemen dönüyorum yana ama ne kadar süre öyle yatıyorum bilmiyorum inşallah bir zararı olmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?