- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Benimde ilk oğlumda nst çıkardı ben anlamazdım ilginç ya anlayamamaktaYok kuzum ya hic sancı hissetmiyorum agrım da yok duracagına inanıyorum birkaç hafta daha dişimizi sıkcaz insallah anlayamadım gitti benim bebeler 35te takılıyor
Allah dedenize zeval vermesinAynen aynenOf sorma gerçekten bir de bende çalışmıyorum şimdi, Allahtan dedemiz var
seninki bencede kasım olucak ben öyle hissediyorumBen basından beri kasım diyorum ama hayırlısıAralık olmasına rağmen kasım diye inat ettim, bakalım ne olacak
Valla mis gibi bebek kokuları çoğalacak grupta, ayy nası burnuma geldi anlatamam
İnsallah riskli haftaları geceriz de kavusuruz saglıkla kuzulara haberdar ederim canım cok sagolBenimde ilk oğlumda nst çıkardı ben anlamazdım ilginç ya anlayamamaktaerkenci kuşlarımız annesi bende diyorum Allahım şimdi ben 36 görmeme az kaldı bi iki gün içinde içerden bir atak gelmesini bekliyorum resmen psikolojik olarak bizim bebeler macera seviyor ama bence senin minik ilaçlarla biraz daha zaman durur zaten 36 37 sonra çok korkmaya gerek yok gelişmelerden haberdar et canım dualarımız seninle
Normal canım teninde hassassa o yüzden de o kadar morarmıştır. Bir daha kan aldırdığında falan çok sıkı bastır en az 5 dakkika morluk o kadar olmaz. Bide bilekten almış ya orasıda hassas yer ve vakum şeklinde alındığı için kan o yüzden o kadar morarmıştır.Kızlar bende şimdi çıktım kontrolden.. Bebek iyi, haftasıyla uyumlu.. Safra asidi degerım normal oldugu için ilaç baslanmayacak, ama bu haftada kan ver dedı yarın sabahtan aç karna vercem inşallah.. Sonra haftaya tekrar görünce fılan.. Bundan sonra bu sekılde olur doktor, sanrm sureklı kan vercem.. Neyse Allah beterinden saklasınnstye de girdim, ilk nst ama berbat gectı bnm oğlan yerınde durmadı ya, hemşire abartmıom yarım saat ugrastı, tam aleti koyuyor bnm oğlan kaçıyormus zaten acillerde nstye girdgmde cok dıkkat etmiştim, en cok nstye tepkı verıodu, bişey rahatsız edıo dusunmustm sonuc olarak nst alınamadı
BideHooops sana bişey sorcam.. Yarın kan vercem ya, bnm bir kolum morardı hep, bilekten aldı damarım zor bulunur bnm hep.. Bileğim nasıl Bi mor oldu anlatamam, ilk defa bu kadar morluk görüyorum, halbukı hemşirenin eli çok hafifti maşallah.. Anlamadm ama bılekten kan alırken 4 tüp doldurdu.. Diğer kolum saglam İnş ordan bulurlar yarın.. Yani onu sorcam bu kadar morluk normal mi? Dun oglum yanlışlıkla çarptı, agrı yaptı bıldıgın
Senle benim bebemiz aynı kilo gidiyor ya bizimkide minnak. 2100 çıktı 34+2 de..Kızlar ben de haberler biraz kötü 34+6yım 2172 gram doktor muhtemelen yapınla alakalı zayıf bebek olcak dedi bi tane sancı cıktı nst de bu sancıyı ıstemiyorum dedi 1000lik serum taktırdı sonra tekrar nst istedi simdi serum takıldı acil dogum planımız yok dedi en azından buna sevindim
Okudum. Allah yardımcın olsun sana ve isteyen herkesede Allah evlat nasip etsinHerkese merhaba kızlar allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bu ay sonu tup bebek transferim olucak benim icin ve benim gibi bu yolda emek veren umut edenler icin 1 ayet-el kürsi okurmusunuz rica etsem ismim müzeyyen kızı ebru allah razı olsun şimdiden gebelerin duasına ihtiyacım var hakkınızı helal edein
Bir sorun olcağını sanmıyorum canım korkma düzelicek bazen oluyor böyle. Kendin ağrı hissetmiyorsan hiç sorun yokkızlarrrrr yatış verdi doktor ya yine sancı cıktı sancıları önlemeye tedavi uyguluyorlar
AynenSenle benim bebemiz aynı kilo gidiyor ya bizimkide minnak. 2100 çıktı 34+2 de..
Sancım cıkmazsa yarına kadar taburcu olurum heralde demi yaBir sorun olcağını sanmıyorum canım korkma düzelicek bazen oluyor böyle. Kendin ağrı hissetmiyorsan hiç sorun yok
Çatı muayenesinin, hamilelik dışındaki rutin muayenelerden bir farkı var mı? Neyi, nasıl tespit ediyor? Bahsedebilir misin?İnşallah canım. Benim zaten öyle bir ihtimalim vardı bugün gel bir emin olalım dedi doktorum muayenede de dar olduğu kesinleşti. Kısmet.. Bebişim nasıl sağlıkla gelecekse öyle olsun zaten.
Okudum.. Allah kabul etsin tüm dualarımızı inşallah..Herkese merhaba kızlar allah hepinizin bebeğini sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin bu ay sonu tup bebek transferim olucak benim icin ve benim gibi bu yolda emek veren umut edenler icin 1 ayet-el kürsi okurmusunuz rica etsem ismim müzeyyen kızı ebru allah razı olsun şimdiden gebelerin duasına ihtiyacım var hakkınızı helal edein
Boşver sağlıklı olsun napalım isterdik daha kilolu olsun ama Allah vermiyorsa vardır bir bildiğiAynenbizden cıkan bu kadar demek ki
Benimki de aynı baya minnoş bişey olacak bunlarSenle benim bebemiz aynı kilo gidiyor ya bizimkide minnak. 2100 çıktı 34+2 de..
Sancın çıkmazsa bugün bile yollarlar canım. Yorulduysan falan ondan çıkmış olabilir sancın. Güzel güzel nefesler al ver stres olma.Sancım cıkmazsa yarına kadar taburcu olurum heralde demi ya
Benimki de aynı baya minnoş bişey olacak bunlar
Küçük bebişler daha çabuk kilo alıyor genelde tosuncuk olurlar emişeriz bol bolbizde onları büyük bir aşkla bol bol emzirip büyütürüz büyümezlerse o zaman totişinden ısırırım
Aynen ben de takılmıyorum kiloya zaten insallah su problem bi geçsin de kilo dısarıda da alırlarBoşver sağlıklı olsun napalım isterdik daha kilolu olsun ama Allah vermiyorsa vardır bir bildiği
İnsallah kuzum cok sagol moral oluyor böyle konusmalarınızSancın çıkmazsa bugün bile yollarlar canım. Yorulduysan falan ondan çıkmış olabilir sancın. Güzel güzel nefesler al ver stres olma.
Ben devam geceleri 1 taneKızlar progestana devam eden var mı? Günde kaç tane ve ne zaman kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?