2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yok kuzum ya hic sancı hissetmiyorum agrım da yok duracagına inanıyorum birkaç hafta daha dişimizi sıkcaz insallah anlayamadım gitti benim bebeler 35te takılıyor
Benimde ilk oğlumda nst çıkardı ben anlamazdım ilginç ya anlayamamakta erkenci kuşlarımız annesi bende diyorum Allahım şimdi ben 36 görmeme az kaldı bi iki gün içinde içerden bir atak gelmesini bekliyorum resmen psikolojik olarak bizim bebeler macera seviyor ama bence senin minik ilaçlarla biraz daha zaman durur zaten 36 37 sonra çok korkmaya gerek yok gelişmelerden haberdar et canım dualarımız seninle

Ben basından beri kasım diyorum ama hayırlısı Aralık olmasına rağmen kasım diye inat ettim, bakalım ne olacak

Valla mis gibi bebek kokuları çoğalacak grupta, ayy nası burnuma geldi anlatamam
seninki bencede kasım olucak ben öyle hissediyorum
Bütün ev bebek kokucak gerçekten çok güzel ya bu aralar çok duygusalım kucağıma alcağımı düşününce gözlerim doluyor

İnsallah riskli haftaları geceriz de kavusuruz saglıkla kuzulara haberdar ederim canım cok sagol

Normal canım teninde hassassa o yüzden de o kadar morarmıştır. Bir daha kan aldırdığında falan çok sıkı bastır en az 5 dakkika morluk o kadar olmaz. Bide bilekten almış ya orasıda hassas yer ve vakum şeklinde alındığı için kan o yüzden o kadar morarmıştır.

Senle benim bebemiz aynı kilo gidiyor ya bizimkide minnak. 2100 çıktı 34+2 de..

Okudum. Allah yardımcın olsun sana ve isteyen herkesede Allah evlat nasip etsin

İnşallah canım. Benim zaten öyle bir ihtimalim vardı bugün gel bir emin olalım dedi doktorum muayenede de dar olduğu kesinleşti. Kısmet.. Bebişim nasıl sağlıkla gelecekse öyle olsun zaten.
Çatı muayenesinin, hamilelik dışındaki rutin muayenelerden bir farkı var mı? Neyi, nasıl tespit ediyor? Bahsedebilir misin?

Okudum.. Allah kabul etsin tüm dualarımızı inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…