2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım 10 gün kontrol süresi olduğu için totalde 3 muayeneye 1 ücret vereceksin, 2si kontrol olarak geçiyor. Başlarda riskli gebelik olduğu için ben 2 günde bir gidiyordum, sadece 1 muayene ücreti vermiştim 10 gün içinde

İnşallah öyledir ama benim hastanede 10 gün kuralı yok. Muayene ve kontrol olarak geçiyor. Bir ay içinde olması yeterli. Mesela geçende muayeneden sonra üç haftaki kontrol olarak geçmişti. Ama dediğiniz gibi bence başka bir çözümü vardır. Her güne döndüğünde iki günde bir mi ödeme yapacağım yani saçma olur öyle. Bakalım tecrübe edineceğiz

Bildiğim kadarıyla bu sağlık sistemimizin bir kuralı. Devlette de 10 gün kuralı var. Ama tam da bildiğim bir şey değil. Neyse biz iyi düşünelim, tek muayene ücretiyle çıkmanı umut edelim

Valla ben daha 32+5 olduğum için bana devam eder muhtemelen, seninkini de dozunu arttiracagini sanmıyorum çünkü max doz diye biliyorum (yanlış da biliyor olabilirim)Kasılmalar ve toplanmalar için de bana bir ilaç verdi Allah'ım o ne öyle içtiğimde resmen öyle bir rahatlık veriyor ki anlatamam ama tabii onu sen kullanamazsin çünkü bana da 35. Haftada bıraktıracagini söylemişti.

Bildiğim kadarıyla bu sağlık sistemimizin bir kuralı. Devlette de 10 gün kuralı var. Ama tam da bildiğim bir şey değil. Neyse biz iyi düşünelim, tek muayene ücretiyle çıkmanı umut edelim
Devlette bu kural var ben de biliyorum ama dediğim gibi perinatolog için de öyle oldu aralarında 2 hafta vardı ama tek ücret ödedim. Çok şükür Sonuncusu kontrol olarak geçti. Belki bazı özellerde değişebiliyordur benim hastane azcık tuhaf

Mesaj atmış yarım saat önce. Coraspin ve progestan 10 gün devam sonra keselim diye. 34+4 üm bugün. Zaten 26sında da kontrol var. Bakalım

Okudum, güzel haberler almanızı diliyorum

Allah dedenize zeval vermesin bende çalışmıyorum valla benimde kocam sağolsun ek iş yapıyorda yolumuzu buluyoruz yoksa mümkün değil yani
Haha aynengerçekten mümkün değil artık zamanında bir şeylerin sahibi olmak kolaymış benim babamda ek iş yapıp arsa almış vermiş karşılığında daire almış filan öyle öyle bir şeyler elde etmiş. Şimdi iki kişide çalışsan ek işte yapsan yatırım olmuyor, karın tokluğuna yaşıyoruz

Biz bu akşam kızımın odasına kütüphane aldık kedi şekilliydi o nasıl zor bir şeydi mahvolduk. Allahım saat 5 den beri uğraşıyoruz. Her yer toz oldu filan duvarları bile cifledim baya yerlerde süründüm. Yemeği de dışardan yemiştik hareket çok iyi geldi aslında hafifledim. Sadece eşim matkapla duvarı delerken ağırlığı tuttum baya doğuracak gibi kasıldım Bu bebek gelmez arkadaşlar yerde silsen ağırlıkta kaldırsan top gibi mübarek bekliyor

Kızlarrr oğluşum 2900 olmuş 36 haftadayız.
Makat geliş, çatı dar. Sezaryen kesinleşti benim 4 Kasım C.tesi sabah 10.30-11.30 dedik, inşallah her şey yolunda gider. Çok az kaldı. Umarım herkes iyidir.
Bende 36+0 ım 4 kasım demişti bana da

Yazdıklarınızı hep okuyorum kızlar ah bu erkenci kuşlar biraz daha sabretsinler inşallah zamanında gelsinler hepsi bugün bizim kontrolümüz vardı şükür her şey yolunda normal doğuma da engel yok bekleyeceğiz gibi duruyor yine de haftaya karar verelim dedi doktor ama ben normal doğumdan biraz korkar oldum anlatılanlar yüzünden maalesef ve doktorumuzu da çok bilgili bulmama rağmen normal değil sezeryan doğum destekçisi gibi yani normal doğumu ebeler yapıyor sezeryana kendisi gelir dediler hep kafam karıştı tabiki daha var zaman ne gösterir bilmiyoruz ama haftaya kadar düşün dedi bana o yüzden bende düşünüyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…