2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İlk nst bi tane cıktı canım ikincide de cıkınca yatırdı yani düzensiz olması beni rahatlatıyor zaten iste hepimizde düzensiz sancılar var bunu düşünüyorum ben kuzenimin eşi de bu doktor da dogum yaptı cok garanticidir pimpiriklidir o beni kaç kere yatırdı dedi en son stres oluyorum ben böyle demiş Cıkarmıs insallah sancım cıkmaz da sıkıntılı bir durum olmaz taburcu olurum

Benim de böyle sadece bir tane 40 var oymuş problem
Ya özel hastaneler belki de gecelik yatış parası için yapıyor olabilirler. Bir arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldu daha 6 haftalıktı özel sağlık sigortası var diye o gece yatırdılar kızı. Bazıları gerçekten sadece para için işlem yapmak istiyor Sen hiç panik olma

Valla o da olabilir en kücük seyde tahlil isteniyor zaten

Papatya220 canım 40 ve sonrası doğum sancısı diye biliyorum ben sormuştum çünkü merakımdan
Benim Nst’de 40ın üstüne çıktı ama düzenli olursa sıkıntı. Bir de ben 40ı hiç ama hiç hissetmedim
Yaaa sürekli doguruyorum diyen sensin yatan benimmmm
Of kesin doğuran da ben olcam çünkü doğurcak gibi hissetmiyorum
Aynen bende Aralık ama kalbim kasım malum kasımda aşklar başka oldugu gibi doğumlar da bir başka
Bence Kasımda doğacak senin bebe

Bencede hepimizde vardır şuan sabah olsun madem söylersin doktora panikledim falan diye

Özeldeyim kuzum serumlar nidilatlar ciğer geliştiriciler havada ucustu rahim agzı ne kadar onu da sormamısım o da cok önemli yani demi
Gerçekten mi ya ben şok tabikide servikal uzunlukta çok önemli kısaysada zaten o yüzden hani muayne ettiler mi açıklığına bi baktılar mı diye sorguladım kısaysa çünkü bi bakıp kontrol etmeleri gerekirdi gerçekten şuan neye bağlı sana bu uygulamaları yapıyorlar hiç kafamda oturtamadım

Bak iste sen de de cıkmıs ben de hic ama hic hissetmedim doktorun ne dedi sana canım bir de kaç kere cıktı

Ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…