2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben 33+4 deyim. İlk gebeliğim. Kasılma dediğimiz şey nasıl bir şey yani neye benziyor ben anlamadım. Şuan yaşadıklarım alt tarafta baskı hissi. Karında sertlik. Açıklayabilir misiniz

Bizimkiler vurup geçen türde anladığım. Bu gelince bir süre devam ediyor. Ve ritmik takılıyor Teşekkürler

Artık rahat olmaya calısıyorum yani sizle de konusunca daha da rahatladım cünkü yasadıgımın aynısını yasayan var ve doktor normal karsılıyo ben de böyle oldu saglık olsun

Aynen giden para olsun, boşver.. Ciddi bişey degıl ya çok şükür.. Doktor oyle pimpirik olmus, olsun.. Sen rahatla, sabahta guzelce anlat bence.. Hatta bence gerekırse gün aşırı geleyım nstye gireyim, ama yatış istemiyorum diyebilirsin.. Sonucta yıne kontrollü oluyosun.. Gereksiz gerilmezsin de hem.. Tabi senin işine hangısı gelırse.. Cunku spring bile bilmem kaç cm açılma vsvs kac zmn dolaştım dio, sancı da duzenlı degılse ne bılıyım endişeli Bi durum yok gibi tabi yine de sen bilirsin

Cnm nası bişey bilmiyorum çatı muayenesi ama bu dedgni acilde bana her gittgmde yaptılar, sanrm açılma var mı dıye bakıolar dıye dusundum ben ama.. Hooops daha iyi açıklar belki
Bu konuda bi açıklama yapmıycam çünkü her muayene kişiye göre değişiyor. Kimisi gayet sakin bir şekilde muayne oluyo acımadı diyor, kimisi çığlık çığlığa muayene oluyor sanki etini koparmışız gibi bağırıyor . O yüzden en güzeli herkes yaşayıp görsün kimseyi korkutmanın bir manası yok ama iki parmakla hissedilerek belli kriterlere dayanılarak yapılan bir muayene çatı muayenesi bu kadar

Heee çatı da iki parmakla oluyo yani.. Bilmiodum
Bence muayene esnasında kişinin kendini kasmasıyla oluyodur agrı sızı.. Rahat relax olsan bence bısey olmaz ya.. Aradia hiç hissetmemiş nerdeyse maşallah.. Demekkı olabılıyor

O yüzden özele mi gidiyon diyede sorguladım bunu yapan şerefsiz çok gerçekten insanı paniğe sokuyorlar yazık günah herşey para değil ya
Evet bir de seçeneği de yoktu eşi doğu görevindeydi çok hastane seçeneği de yokmuş zaten üzgündü bir de gece yatırdılar

Evet evet kesinlikle bebek ne zaman geleceğini biliyor ama beni de yatırdılar ya tedbir amaçlı ciğer geliştirici olmuştum 2 doz o kadar. Bebek 38 de doğdu şaka gibi boşuna kortizon aldık

Kesinlikle doktorun tavrı ve sizin rahat olmanız önemli ben baya doktoru benimsediğimden mi bilmiyorum hiç acılı geçmedi ki başka işlemlerde yaptı. Yok şu patlatma acır diyorlardı hissetmedim bile

Ama ilk doktorum vajinal spekulum mu o demir şeyle benden sıvı aldı onda çok canım yandı. Bence doktorla iletişim çok etkili çok sert bir kadındı. Eşimi kovidden dolayı bir kere bile içeri almamıştı. Bana video çek eşine gerek yok diyordu resmen hamileliği zehir etti bize

Gerekirse hergün gelirim ya simdi nst cekildi sancı hic yok bakalım sabaha yine cekilcek

çektirdiğim yer hala ağrıyor o da başıma vurdu daha bide yarım saat önce sarmısaklı bişey yedim o da baş ağrısını arttırdı. Eşim kalk acile gidelim dedi bekle geçer diye diye geçti şimdi. Tam o sırada da oğlanı hıçkırık tuttu tam kafayı sıyırdım doğursamda rahatlasam hala uyanık

Sen dogursan hepimiz bi oh dicez de biraz daha beklesin içerde garanti olsun

Evet bir de seçeneği de yoktu eşi doğu görevindeydi çok hastane seçeneği de yokmuş zaten üzgündü bir de gece yatırdılar
Allah herkese vicdan versin valla.
Dediğin gibi doktoru sever ve güvenirsen herşey yolunda gider karşılıklı iletişim herşeyi etkiliyor muaynenin ağrı eşiğini bile

Ben nst den hiç anlamıyorum ama özellikle bebek toplandığında izledim o sayı 25 çıkıyordu sancı sonra düşüyordu dr gayet iyi diyip yolladığı için ben hiç bakmadım her dr farklı ya gerçekten ama şiddetli ve düzenli olsa zaten bırakmaz en iyisi çok strese sokmamaları

Bu arada bu iğrenç grip devam ediyor. Ciğerlere indi öksür öksür bi hal oldum. Inanilmaz da halsizim, bogazim tahris. Bebişim zıplayıp duruyor içerde ben öksürdükçe. Az önce bi vurdu kaburgaya amanııın diye fırladım yataktan. Son 3 hafta hicbir şey de kullanamıyorum icim dışım ıhlamur oldu. :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…