2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Hemşirenin eli hafifti aslında, şaşırdım bu kadar morarmasına.. Komple bilek mosmor gibi.. Neyse geçer inşallah ya, ama her hafta kan ıster lerse nerden nasıl kan alacaklar bilmiorm yarın dedıgın gibi iyice bastırayım bakalım, inşallah olmaz morarma

Aglamak istiyorummmm keske sorsaydım ya uzunluk iyiyse mesela erken dogum riski olmuyor benim bildiğim acaba iyiydi de ondan mı kontrol edelim demedi ki

Bir sorun olcağını sanmıyorum canım korkma düzelicek bazen oluyor böyle. Kendin ağrı hissetmiyorsan hiç sorun yok

Yani evet bu durum nedir anlamıyorum.. Neden hissedilmio ki bu sancılar.. Yani dogum esnasında bile mi hissedilmez, degısık yani? Hiç bilmiyorum bu sancı olayını

Dünkü nts de bende 23-25 civarı 3 gibi sanki. Benim Dr önemsememiş. Ayrıca hiç hissetmedim bile. Tabi doğru okuyabiliyorsam. Alttaki grafik sanırım değil mi? Hooops
Dün benimkide böyleydi ama bu değil işte bu sancı anlamı taşımıyor basıncı 20 lerde olduğu için sancı anlamı taşımıyor demiyorum ama düzenli aralıklarla gelen sancılar olmadığı için bunu diyorum. Yoksa 20 mmhg da bi ssancı göstergesidir. Aşağıya ekledim internetten bulup sancı örneğini resimdeki gibi düzenli gelmesi gerekiyo

Eklentiler

• 46556029-4818-46AB-8F8D-349F11378708.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 67
1 tane çıkmıştı 40 üstü. Benim doktorum süper diyip yolladı ki ben kendisini pimpirikli sanardım
Ahahahaahahah bide bana bakk bana o kadar sey yapıldıki cok korktum doguruyorum diye ilac alıyorum sürekli ve serum ciğer gelistriciyide yapıstırdılar insallah zamanını doldursun da yine yapılan yapılsın

Aynen öyle devamlılığı önemli basıncı 20 de olabilir 50 de olabilir 100 de olabilir bu ağrının şiddeti arttıkça doğum yaklaştıkça yükselme gösterir

Ya iste cok pimpiriklilik iyi değil kıvamında olmalı hadi sen ikizsin o kadar rahat olmasın tabikii ama böyle olunca da bebeği otomatik strese sokuyor ortası yok mu bu doktorların ya
Aynen hem ben pimpirikliyim bide doktor olsa anlaşamazdık galiba valla bilmiyorum ortası olması lazım sende tam tersini yap rahat takılmaya çalış ki sancında var denmez zaten

Yani evet bu durum nedir anlamıyorum.. Neden hissedilmio ki bu sancılar.. Yani dogum esnasında bile mi hissedilmez, degısık yani? Hiç bilmiyorum bu sancı olayını
Ya hissediyorsun hissetmemek mümkün değil ama kimisi az kimisi çok hissediyor o da kişinin ağrı eşiğiyle alakalı bi durum.

Aynen hem ben pimpirikliyim bide doktor olsa anlaşamazdık galiba valla bilmiyorum ortası olması lazım sende tam tersini yap rahat takılmaya çalış ki sancında var denmez zaten
Artık rahat olmaya calısıyorum yani sizle de konusunca daha da rahatladım cünkü yasadıgımın aynısını yasayan var ve doktor normal karsılıyo ben de böyle oldu saglık olsun

Cnm nası bişey bilmiyorum çatı muayenesi ama bu dedgni acilde bana her gittgmde yaptılar, sanrm açılma var mı dıye bakıolar dıye dusundum ben ama.. Hooops daha iyi açıklar belki

O yüzden özele mi gidiyon diyede sorguladım bunu yapan şerefsiz çok gerçekten insanı paniğe sokuyorlar yazık günah herşey para değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…