Normal canım teninde hassassa o yüzden de o kadar morarmıştır. Bir daha kan aldırdığında falan çok sıkı bastır en az 5 dakkika morluk o kadar olmaz. Bide bilekten almış ya orasıda hassas yer ve vakum şeklinde alındığı için kan o yüzden o kadar morarmıştır.
Benim doktor tam tersi çok rahat takılıyo eşimde diyoki seni normal gebe sanıyo galiba çok rahatRahat olsun diye özele geliyoruz stres olup cıkıyoruz
1 tane çıkmıştı 40 üstü. Benim doktorum süper diyip yolladı ki ben kendisini pimpirikli sanardımBak iste sen de de cıkmıs ben de hic ama hic hissetmedim doktorun ne dedi sana canım bir de kaç kere cıktı
Aglamak istiyorummmm keske sorsaydım ya uzunluk iyiyse mesela erken dogum riski olmuyor benim bildiğim acaba iyiydi de ondan mı kontrol edelim demedi kiGerçekten mi yaben şok tabikide servikal uzunlukta çok önemli kısaysada zaten o yüzden hani muayne ettiler mi açıklığına bi baktılar mı diye sorguladım kısaysa çünkü bi bakıp kontrol etmeleri gerekirdi gerçekten şuan neye bağlı sana bu uygulamaları yapıyorlar hiç kafamda oturtamadım
Bir sorun olcağını sanmıyorum canım korkma düzelicek bazen oluyor böyle. Kendin ağrı hissetmiyorsan hiç sorun yok
Ya iste cok pimpiriklilik iyi değil kıvamında olmalı hadi sen ikizsin o kadar rahat olmasın tabikii ama böyle olunca da bebeği otomatik strese sokuyor ortası yok mu bu doktorların yaBenim doktor tam tersi çok rahat takılıyo eşimde diyoki seni normal gebe sanıyo galiba çok rahat
Dün benimkide böyleydi ama bu değil işte bu sancı anlamı taşımıyor basıncı 20 lerde olduğu için sancı anlamı taşımıyor demiyorum ama düzenli aralıklarla gelen sancılar olmadığı için bunu diyorum. Yoksa 20 mmhg da bi ssancı göstergesidir. Aşağıya ekledim internetten bulup sancı örneğini resimdeki gibi düzenli gelmesi gerekiyoDünkü nts de bende 23-25 civarı 3 gibi sanki. Benim Dr önemsememiş. Ayrıca hiç hissetmedim bile. Tabi doğru okuyabiliyorsam. Alttaki grafik sanırım değil mi?Hooops
Ya hepiniz beni tek bırakacaksınız gibi geliyor bana da ağlicam
Ahahahaahahah bide bana bakk bana o kadar sey yapıldıki cok korktum doguruyorum diye ilac alıyorum sürekli ve serum ciğer gelistriciyide yapıstırdılar insallah zamanını doldursun da yine yapılan yapılsın1 tane çıkmıştı 40 üstü. Benim doktorum süper diyip yolladı ki ben kendisini pimpirikli sanardım
Aynen öyle devamlılığı önemli basıncı 20 de olabilir 50 de olabilir 100 de olabilir bu ağrının şiddeti arttıkça doğum yaklaştıkça yükselme gösterirYa bir de nst sanırım 20 den başlıyormuşsun bana hemşire öyle dedi. Yatış verilince yukarı çıktık 100 olunca mı doğurcam filan dedim ben tabii bilmediğimdenaşağıdaki 20 den başlıyor bu 0 dan 50 60 oluyordu sanırım maksimum ben suni de almadım. Önemli olan devamlılığı olmasıymış
Sana yüklendik bi olayla herkes panik olduAynen öyle devamlılığı önemli basıncı 20 de olabilir 50 de olabilir 100 de olabilir bu ağrının şiddeti arttıkça doğum yaklaştıkça yükselme gösterir
Aynen hem ben pimpirikliyim bide doktor olsa anlaşamazdık galibaYa iste cok pimpiriklilik iyi değil kıvamında olmalı hadi sen ikizsin o kadar rahat olmasın tabikii ama böyle olunca da bebeği otomatik strese sokuyor ortası yok mu bu doktorların ya
Ya hissediyorsun hissetmemek mümkün değil ama kimisi az kimisi çok hissediyor o da kişinin ağrı eşiğiyle alakalı bi durum.Yani evet bu durum nedir anlamıyorum.. Neden hissedilmio ki bu sancılar.. Yani dogum esnasında bile mi hissedilmez, degısık yani? Hiç bilmiyorum bu sancı olayını
Artık rahat olmaya calısıyorum yani sizle de konusunca daha da rahatladım cünkü yasadıgımın aynısını yasayan var ve doktor normal karsılıyo ben de böyle oldu saglık olsunAynen hem ben pimpirikliyim bide doktor olsa anlaşamazdık galibavalla bilmiyorum ortası olması lazım sende tam tersini yap rahat takılmaya çalış ki sancında var denmez zaten
Canım normal çatala uzandım ben çift ışık kullandı doktorum, iki parmağı ile kontrol etti. 4 5 dk sürdü. Bası ve hafif sancı oldu o kadar. Halbuki çok korkutmuşlardı çok acıyor falan diye de abartı işte.
Sen panik olma rahat ol kafana takma gerisi mühim seğil bir gece misafir olmuş oldun deriz yarınSana yüklendik bi olayla herkes panik oldu
İnsallahh öyle deriz yaaSen panik olma rahat ol kafana takma gerisi mühim seğil bir gece misafir olmuş oldun deriz yarın
Oo süper ya tamam o zaman sen bu güzel bi uyku uyu bugün doğurmuyorsunHayır canım bebek gayet iyi cok hareketli hatta en son nst de tuşa basmaktan yoruldum
Oo süper ya tamam o zaman sen bu güzel bi uyku uyu bugün doğurmuyorsun
O yüzden özele mi gidiyon diyede sorguladım bunu yapan şerefsiz çok gerçekten insanı paniğe sokuyorlar yazık günah herşey para değil yaYa özel hastaneler belki de gecelik yatış parası için yapıyor olabilirler. Bir arkadaşımın bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldu daha 6 haftalıktı özel sağlık sigortası var diye o gece yatırdılar kızı. Bazıları gerçekten sadece para için işlem yapmak istiyorSen hiç panik olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?