- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Ben geceleri psikolojik açlık yaşıyorum gözüm aç yiyince rahatsız olduğum halde yiyorumBenimde uykum kaçtıtam dalarken tekrar uyandım ve gitti.. Acıkırımda ben şimdi
Benimde uykum kaçtıtam dalarken tekrar uyandım ve gitti.. Acıkırımda ben şimdi
Sezaryen de olsan bebeğin gelişimi için yine bekleyecektin. Bebek ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi, sen de biliyorsunkızlar resmen nefesim daraliyoruykudan uyandirdi kac gecedir..karnin cıkmamasıda iyi bir sey degilmis.gece olunca içime bi ateş düşüyor nasıl uyuyabilecek miyim diye ..kas agrisi kemik agrisi nefes darliği.....
daha kontrolüm 6 kasım da 37.haftadaTürkiye de sezeryan olsam daha mi iyiydi
başlarda seviniyordum karnim cikmadi ne guzel her işimi yapabilirim diye.nazar ettik resmenSezaryen de olsan bebeğin gelişimi için yine bekleyecektin. Bebek ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi, sen de biliyorsunbenim karnım fazlasıyla dışarda ama inan su içerken bile nefes nefese kalıyorum. 33.haftanı sonlarında yeni gelen bir güncelleme oldu sanırım benim için. Kasıklarım ise artık ağrıdan ziyade acıyor, bir de vajinayla karının arasında kalan bölgede de ayrı bir acı var. Böyle şiş gibi. Arkadaşım ultrasonla gördü doktor, orda varisim varmış dışardan belli olmuyor dedi, acabalar sardı beni de. Yani gebelik şeklimiz ne olursa olsun süreçte hepimiz ara ara tökezliyoruz. Tek temennimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak
bazen sen yazdiginda böyle empati yapiyorum ruhum iki kat daha daraliyor inanÖksürükle uyNdım banyoda yüzüme baktım dudaklarım birbirine kapanmıyo o derece şiş ayaklarımda ki ödem yüzüme geçmiş gibi ayağımda hiç bişey yok koktum tansiyonuma baktım ilk çıkan 12,5/8 12,9/8 11/8 ben 8 leri hiç görmezdüm küçük olan hiç düşmedi dünde idrarda köpürme farkettim ama ilaçların serumların etkisidir dedim yarında takip edicem tansiyonu
Ay varsa link atar mısın? Kızımda kedi meraklısı bizim de dolaba ihtiyacımız varBiz bu akşam kızımın odasına kütüphane aldık kedi şekilliydi o nasıl zor bir şeydi mahvolduk. Allahım saat 5 den beri uğraşıyoruz. Her yer toz oldu filan duvarları bile cifledim baya yerlerde süründüm. Yemeği de dışardan yemiştik hareket çok iyi geldi aslında hafifledim. Sadece eşim matkapla duvarı delerken ağırlığı tuttum baya doğuracak gibi kasıldımBu bebek gelmez arkadaşlar yerde silsen ağırlıkta kaldırsan top gibi mübarek bekliyor
İnan tam o vakitlerde başladı nefessiz kalmalarbaşlarda seviniyordum karnim cikmadi ne guzel her işimi yapabilirim diye.nazar ettik resmenbiliyorum canim normal dogumu istedigim icin burdayim aslında.Türkiye de 2 dr da sezeryan demişti daha 25 i haftamda ailem herkes orda orasi daha rahatti benim icin.33 dedin ya daha da tırstım 33+5 oldum Rabbim hepimize tum hastalara şifa versin saglikla kolaylikla gelsin gözbebeklerimiz
Sen iyi bir doktora denk gelmişsin canım.Bunu ben de sordum. Hatta çekinerek şey de dedim hani kanama oluyormuş vs. diye.. Genelde iltihap yaşayan hastalarda ya da bu muayeneyi sert yapan ebelerden kaynakli oyle problemler yasanabiliyor dedi Doktorum.. El hafifliği diye bir şey kesin var.. Çok hassas ve nazik davrandı Doktorum. İnşallah bir şey olmaz canımm meraklanma ve o anda stres olmamak ta cok muhim.
Sizin doğumunuz nerede olacak? Ben de doğum için yurtdışındayım ve ne doktorumla ne hastanemle hiçbir duygusal bağım yok öyle günlerimi geçiriyorumbaşlarda seviniyordum karnim cikmadi ne guzel her işimi yapabilirim diye.nazar ettik resmenbiliyorum canim normal dogumu istedigim icin burdayim aslında.Türkiye de 2 dr da sezeryan demişti daha 25 i haftamda ailem herkes orda orasi daha rahatti benim icin.33 dedin ya daha da tırstım 33+5 oldum Rabbim hepimize tum hastalara şifa versin saglikla kolaylikla gelsin gözbebeklerimiz
Bebiş iyi hareketleri kalp atısı bende iyi hissediyorum ama doktoru bekliyorum kuzum bakalım ne dicek senin neyin varAyyy ben bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimiPapatya220 kız sen naptın iyi misiniz bebişle
İyi çok şükürBebiş iyi hareketleri kalp atısı bende iyi hissediyorum ama doktoru bekliyorum kuzum bakalım ne dicek senin neyin var
Çok iyi geldim bu zamana gerçekten erken doğum olur stresi dışında maşallahım vardı, ne olduysa şu son 3 haftada oldu ağırlaşmakla hastalıkla birlikte Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularına kavuştursunbazen sen yazdiginda böyle empati yapiyorum ruhum iki kat daha daraliyor inanAllah im yardimcin olsun
serum da şişiriyor ama tansiyon için bilemedim inan..
İyi çok şükürben bende değilim bugün çok şeyim var hangi birini saysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?