2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aradia canım bu nasıl bir salgınsa baya uzun sürüyor hiç grip olmayan olsa bile 1 günde iyileşen eşim haftalardır hasta benimde geçmedi hala öksürük burun tıkanık şükür ki baş ağrım yok o çok zor yine buna katlanıyorum banada dr antibiyotik yazdı ama içmeni tavsiye etmem dedi işte nane limon çorba idare ediyoruz

kızlar resmen nefesim daraliyor uykudan uyandirdi kac gecedir..karnin cıkmamasıda iyi bir sey degilmis.gece olunca içime bi ateş düşüyor nasıl uyuyabilecek miyim diye ..kas agrisi kemik agrisi nefes darliği.....
daha kontrolüm 6 kasım da 37.haftada Türkiye de sezeryan olsam daha mi iyiydi

Sezaryen de olsan bebeğin gelişimi için yine bekleyecektin. Bebek ne kadar anne karnında durursa o kadar iyi, sen de biliyorsun benim karnım fazlasıyla dışarda ama inan su içerken bile nefes nefese kalıyorum. 33.haftanı sonlarında yeni gelen bir güncelleme oldu sanırım benim için. Kasıklarım ise artık ağrıdan ziyade acıyor, bir de vajinayla karının arasında kalan bölgede de ayrı bir acı var. Böyle şiş gibi. Arkadaşım ultrasonla gördü doktor, orda varisim varmış dışardan belli olmuyor dedi, acabalar sardı beni de. Yani gebelik şeklimiz ne olursa olsun süreçte hepimiz ara ara tökezliyoruz. Tek temennimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak

Öksürükle uyNdım banyoda yüzüme baktım dudaklarım birbirine kapanmıyo o derece şiş ayaklarımda ki ödem yüzüme geçmiş gibi ayağımda hiç bişey yok koktum tansiyonuma baktım ilk çıkan 12,5/8 12,9/8 11/8 ben 8 leri hiç görmezdüm küçük olan hiç düşmedi dünde idrarda köpürme farkettim ama ilaçların serumların etkisidir dedim yarında takip edicem tansiyonu

başlarda seviniyordum karnim cikmadi ne guzel her işimi yapabilirim diye.nazar ettik resmen biliyorum canim normal dogumu istedigim icin burdayim aslında.Türkiye de 2 dr da sezeryan demişti daha 25 i haftamda ailem herkes orda orasi daha rahatti benim icin.33 dedin ya daha da tırstım 33+5 oldum Rabbim hepimize tum hastalara şifa versin saglikla kolaylikla gelsin gözbebeklerimiz

bazen sen yazdiginda böyle empati yapiyorum ruhum iki kat daha daraliyor inan Allah im yardimcin olsun
serum da şişiriyor ama tansiyon için bilemedim inan..

Ay varsa link atar mısın? Kızımda kedi meraklısı bizim de dolaba ihtiyacımız var

İnan tam o vakitlerde başladı nefessiz kalmalar şimdi 34+2yim ve nefesim hiçbir şeye yetmiyor hiç yorma kendini, 1 ay daha sabredelim inşallah

Sen iyi bir doktora denk gelmişsin canım.

Sizin doğumunuz nerede olacak? Ben de doğum için yurtdışındayım ve ne doktorumla ne hastanemle hiçbir duygusal bağım yok öyle günlerimi geçiriyorum

bazen sen yazdiginda böyle empati yapiyorum ruhum iki kat daha daraliyor inan Allah im yardimcin olsun
serum da şişiriyor ama tansiyon için bilemedim inan..
Çok iyi geldim bu zamana gerçekten erken doğum olur stresi dışında maşallahım vardı, ne olduysa şu son 3 haftada oldu ağırlaşmakla hastalıkla birlikte Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularına kavuştursun çok şiş anlamadım gitti ayaklarımda vardı normalde ama hiç yok ayağımda çok tuaf

İyi çok şükür ben bende değilim bugün çok şeyim var hangi birini saysam
ay sinirlerim bozuldu doktor geldi simdi bugunde burdaymısım tedavi devam edicekmiş 2. Nst de düzenli sancı görmüş simdi yanıt alıyoruz nst böyle giderse yarın sabah taburcu ederim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…