2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
ay sinirlerim bozuldu doktor geldi simdi bugunde burdaymısım tedavi devam edicekmiş 2. Nst de düzenli sancı görmüş simdi yanıt alıyoruz nst böyle giderse yarın sabah taburcu ederim dedi
Gülermisin ağlarmısın vardır bi bildiği diyelim canım

soyasosu canım senin tansiyon kaç ile başladı sanki sende 12 13 leri görmüştün küçük geceden beri hala 8 ilk ölçüm 13/8 yine çıldırıcam bi bu çıktı gribim şuan sezaryan olamam risk 13/9 ile başlıyo ama benim yüzümde ödem var baktım gebelik zehirlenmesi olabilir yazıyor biraz zaman geçsin hastaneyi arayıp direk dr görüşücem yazmakla olmucak

Canım internete bakarak strese sokma kendini ya hep olumsuz seyler yazıyor normalde tansiyonun hangi aralarda

Ya İnternete bakma canım ya.. Doktorunla irtibata geç bence.. Ama mutlaka geç, cunku bana doktor 13 9 hiç gördün mü demişti, sanrm o sınır gibi bişey olabılır.. Doktoruna sor bence

Canım şu an stres oldukça hep daha yüksek çıkacak. Elini yüzünü soğuk suyla yıka, enseni ıslat. Limonlu su yap kendine. Birazcık sakinleş ve tekrar ölç bakalım. Bak ben 15 leri bile gördüm. Doktorum takip ediyor hemen öyle almıyorlar. Senden kan ve idrar isterler. İdrarda protein yoksa ve karaciğer enzimlerin iyiyse zaten zehirlenme yoktur. Ama nolur ilk önce sakinleş

Sakin kalmaya çalış. Ödem bir çoğumuzda oluyor. Tansiyon benimde baya oynak ama sıkıntı değil. 14/9 olursa gel demişti doktor. Sen bir rahatla sonra tekrar ölç

Kizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…