2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Aaaa benimle aynı günsün noluyor bu bebelere ya canım insallah saglıkla kucagına al sıkıntılı haftaları atlattıgımızı söylüyorlar gönül istiyor biraz daha büyüsünler ama saglıklı olsunlar da inan cok hızlı büyüyorlar dısarıda

Kizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Haftası iyi hiç birşey olmaz bu saatten sonra merak etme. Bebişine kavuşacaksın işte ne güzem.

Valla ne yedirdik ne icirdik biz bu bebelere benim aklım şaştı.kasima kimse kalmayacak böyle giderse.

Ahhh hiç endişeli ve üzgün olma. Haftan hiç de az değilmiş. Minnak erken gelmek istemiş dünyaya sadece. Ciğer geliştirici çok etkili gayet gelişmiş olarak gelecek dünyaya. İki gün sonra mis kokulu bebeğini kucağına alacaksın kavuşacaksınız sadece bunu düşün. İnşallah hiç bir desteğe ihtiyaç duymadan hemen kollarına alabilirsin

Ya sağ salim doğsun inşallah minnak hiç üzme kendini. Hem haftası iyi hem de ciğer geliştirici katkıda bulunacak.

Canım bir idrar tahlili ver temizse korkma gebelik zehirlenmesinden tansiyon için ilaç yazarlar ben üç aydır kullanıyorum

Sizin doğumunuz nerede olacak? Ben de doğum için yurtdışındayım ve ne doktorumla ne hastanemle hiçbir duygusal bağım yok öyle günlerimi geçiriyorum
Avusturya da olacak insallah.burda hastane ve ebeler cok guzel aslında.Sadece hastaneye mumkunse doğuracaksan gel modundalar.Turkiye de ki gibi bi gidim nst yapim serum taktirim yok burada
sizin ki hangi ülke?

Kızlar hiç bilgim olmadığından size sormak istiyorum. Ben şeker yüklemesi yaptırmıştım ve sonucum gayet iyi çıkmıştı sıkıntı yoktu. Şu 30. haftadan sonra bende hızlı bir kilo artısı başladı. Ek olarakta gün içinde susama çok yaşamıyorum ama akşamları belli bi zamandan sonra dilim damağım kuruyor durmadan. Acaba son ayda şeker olur mu ya

Süper çıkmış tansiyonun. İdrar ve kanda temizdir ben eminim.

Umarim bir an önce rahatlarsin son 3 hafta hemen hemen hepimizi bi oynatti yerinden.. bi arkadaşım senin gibiydi.son haftalarinda dayanamadi hastaneye yatti rn azindan orda bakim erken dogum daha kolay diye.ama.senin evde de kizin vardi de mi zor olur ..

Oh tansiyon güzel insallah onlarda temiz cıkar kuzum

Kaç olmuş suyu

Olur ama şeker kısıtlaması ile hemen düzene girer. Şeker tüketme, karbonhidratı biraz azalt. Ceviz badem fındık bunlar kan şekerini düzenler. Bunlardan bol bol tüket ama tuzsuz olsun

Olur ama şeker kısıtlaması ile hemen düzene girer. Şeker tüketme, karbonhidratı biraz azalt. Ceviz badem fındık bunlar kan şekerini düzenler. Bunlardan bol bol tüket ama tuzsuz olsun
Haftaya doktor kontrolüm var aynı devam ederse doktoruma soracağım. Bu kadar kilo almam hiç normal değil. Çünkü hamur işi olsun karbonhidrat olsun minimum düzeyde tüketiyorum. Abur cubur hele hiç yemiyorum zaten.

Benimde şeker yüklemesinde sorun olmamıştı. Ama bir süre sonra acayip bir meyva ve tatlı yeme isteği oluştu. Neredeyse hiç yemek yemeden, bıraksalar çikolata dondurma meyva ile yaşayacaktım. Tutabildiğim kadar tutuyordum ama işte.. Sonra o susuzluk hissi ve çok su tükettiğimi hissedince dank etti. Dr söylediğimde sadece açlık kan şekerine bakıldı. 105 çıktı. Üst sınırı aşmamış ama düşükte değil dedi. Bebek 1 hafta önde dedi. Kısıtla şeker tüketimini dedi. 2 meyva (elma-armut) yanına çiğ badem ceviz vs ve 1 küçük çikolata ile idare ediyorum şimdilik. 25i gibi tekrar bakılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…