- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Aaaa benimle aynı günsün noluyor bu bebelere ya canım insallah saglıkla kucagına al sıkıntılı haftaları atlattıgımızı söylüyorlar gönül istiyor biraz daha büyüsünler ama saglıklı olsunlar da inan cok hızlı büyüyorlar dısarıdaKizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Haftası iyi hiç birşey olmaz bu saatten sonra merak etme. Bebişine kavuşacaksın işte ne güzem.Kizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Valla ne yedirdik ne icirdik biz bu bebelere benim aklım şaştı.kasima kimse kalmayacak böyle giderse.Aaaa benimle aynı günsün noluyor bu bebelere ya canım insallah saglıkla kucagına al sıkıntılı haftaları atlattıgımızı söylüyorlar gönül istiyor biraz daha büyüsünler ama saglıklı olsunlar da inan cok hızlı büyüyorlar dısarıda
Ahhh hiç endişeli ve üzgün olma. Haftan hiç de az değilmiş. Minnak erken gelmek istemiş dünyaya sadece. Ciğer geliştirici çok etkili gayet gelişmiş olarak gelecek dünyaya. İki gün sonra mis kokulu bebeğini kucağına alacaksınKizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Ya sağ salim doğsun inşallah minnak hiç üzme kendini. Hem haftası iyi hem de ciğer geliştirici katkıda bulunacak.Kizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Bebekler iyi 12/8 çıktı dr ölçümünde idrar ve kan vericem sonra nst giricem biz yinede tedbirli olalım dedi dün idrarda hep köpürme vardı bende serum diye düşündüm belkide serumun etkisi bilemiyorum bakalımHaber ver bize de
Dişin çekildiğinde iltihap falan var mıydı kökte? Bir şey söyledimi diş hekimi?İyi çok şükürben bende değilim bugün çok şeyim var hangi birini saysam
Canım bir idrar tahlili ver temizse korkma gebelik zehirlenmesinden tansiyon için ilaç yazarlar ben üç aydır kullanıyorumsoyasosu canım senin tansiyon kaç ile başladı sanki sende 12 13 leri görmüştün küçük geceden beri hala 8 ilk ölçüm 13/8 yine çıldırıcam bi bu çıktı gribim şuan sezaryan olamam risk 13/9 ile başlıyo ama benim yüzümde ödem var baktım gebelik zehirlenmesi olabilir yazıyor biraz zaman geçsin hastaneyi arayıp direk dr görüşücem yazmakla olmucak
Avusturya da olacak insallah.burda hastane ve ebeler cok guzel aslında.Sadece hastaneye mumkunse doğuracaksan gel modundalar.Turkiye de ki gibi bi gidim nst yapim serum taktirim yok buradaSizin doğumunuz nerede olacak? Ben de doğum için yurtdışındayım ve ne doktorumla ne hastanemle hiçbir duygusal bağım yok öyle günlerimi geçiriyorum
Süper çıkmış tansiyonun. İdrar ve kanda temizdir ben eminim.Bebekler iyi 12/8 çıktı dr ölçümünde idrar ve kan vericem sonra nst giricem biz yinede tedbirli olalım dedi dün idrarda hep köpürme vardı bende serum diye düşündüm belkide serumun etkisi bilemiyorum bakalım
Umarim bir an önce rahatlarsinÇok iyi geldim bu zamana gerçekten erken doğum olur stresi dışında maşallahım vardı, ne olduysa şu son 3 haftada oldu ağırlaşmakla hastalıkla birlikte Rabbim hepimizi sağlıkla yavrularına kavuştursunçok şiş anlamadım gitti ayaklarımda vardı normalde ama hiç yok ayağımda çok tuaf
Ben de anlayamadım hic beklemiyordum insan bir de beklemeyince böyle seyler şoka giriyo idrak edemiyorValla ne yedirdik ne icirdik biz bu bebelere benim aklım şaştı.kasima kimse kalmayacak böyle giderse.
Oh tansiyon güzel insallah onlarda temiz cıkar kuzumBebekler iyi 12/8 çıktı dr ölçümünde idrar ve kan vericem sonra nst giricem biz yinede tedbirli olalım dedi dün idrarda hep köpürme vardı bende serum diye düşündüm belkide serumun etkisi bilemiyorum bakalım
Kaç olmuş suyuKizlaaaaar bir erkenci kuş da benden geliyor guruba.maalesef suyu azalmış.35. Haftadayim ve doktor bugun ve yarın ciğer gelistirici yapip öbür gün alacak bebegi.insallah bir sorun yasanmaz.baya endişeli ve üzgünüm.
Olur ama şeker kısıtlaması ile hemen düzene girer. Şeker tüketme, karbonhidratı biraz azalt. Ceviz badem fındık bunlar kan şekerini düzenler. Bunlardan bol bol tüket ama tuzsuz olsunKızlar hiç bilgim olmadığından size sormak istiyorum. Ben şeker yüklemesi yaptırmıştım ve sonucum gayet iyi çıkmıştı sıkıntı yoktu. Şu 30. haftadan sonra bende hızlı bir kilo artısı başladı. Ek olarakta gün içinde susama çok yaşamıyorum ama akşamları belli bi zamandan sonra dilim damağım kuruyor durmadan. Acaba son ayda şeker olur mu ya
Haftaya doktor kontrolüm var aynı devam ederse doktoruma soracağım. Bu kadar kilo almam hiç normal değil. Çünkü hamur işi olsun karbonhidrat olsun minimum düzeyde tüketiyorum. Abur cubur hele hiç yemiyorum zaten.Olur ama şeker kısıtlaması ile hemen düzene girer. Şeker tüketme, karbonhidratı biraz azalt. Ceviz badem fındık bunlar kan şekerini düzenler. Bunlardan bol bol tüket ama tuzsuz olsun
Benimde şeker yüklemesinde sorun olmamıştı. Ama bir süre sonra acayip bir meyva ve tatlı yeme isteği oluştu. Neredeyse hiç yemek yemeden, bıraksalar çikolata dondurma meyva ile yaşayacaktım. Tutabildiğim kadar tutuyordum ama işte.. Sonra o susuzluk hissi ve çok su tükettiğimi hissedince dank etti. Dr söylediğimde sadece açlık kan şekerine bakıldı. 105 çıktı. Üst sınırı aşmamış ama düşükte değil dedi. Bebek 1 hafta önde dedi. Kısıtla şeker tüketimini dedi. 2 meyva (elma-armut) yanına çiğ badem ceviz vs ve 1 küçük çikolata ile idare ediyorum şimdilik. 25i gibi tekrar bakılacakKızlar hiç bilgim olmadığından size sormak istiyorum. Ben şeker yüklemesi yaptırmıştım ve sonucum gayet iyi çıkmıştı sıkıntı yoktu. Şu 30. haftadan sonra bende hızlı bir kilo artısı başladı. Ek olarakta gün içinde susama çok yaşamıyorum ama akşamları belli bi zamandan sonra dilim damağım kuruyor durmadan. Acaba son ayda şeker olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?