- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 53
Sizde anne faktörü vardı birde. Zamanında oda etkiledi seçimiBen bu şekilde beğeniyorum ama herkes alparslandan uydurma gibi olmuş diyor aslan Ali de hoşumuza gidiyor ama asla karar veremiyoruz bu isimler dışında Kerem kuzey isminde gidip geliyoruz Gökmen filan da var yani anlayacağın çok alakasız isimler hepsi ama bizim sorunumuz şu ki artık evde isim konusu açılmıyor açıldığı an dağılıyoruz
Galiba bugün son yemeğimi yaptımMagnezyumu hiç sevmiyorum suya atılandan benimki ama ağrılarıma kayıtsız kalamayıp içtimağrılar çoğalıyor mu ne ayy artık bence hiç düşünme dönme işini aklından sil at son ana kadar bekle bence dönecektir dönmedi dönmedi diyince de sanki dönmüyor gibi evrene mesaj olarak gidiyor gibi öyle hissediyorum hayırlısı olsun diyip bekle bakalım benim içimden geçen dönecek gibi o bıdık ama kabuk edelimki bu sene bebekler hep ters gibi nasıl başarıyorlar helal
Şimdi kızı çişe kaldırdım çokta derin uyuyordu uyanmasın diye kucakta indir kaldır yaptım, geçmiş çok şükürDinlen ınce gecıyor ama cidden tuvalet ve yemek dısında kalkma yerınden.. Ben yuruyemedgm haftasonu oyle yaptım da duzelmiştim
Ahhh vallahi çok haklısın bak hep bi oğlum olsun istedim ilk kızımda da erkek istedim. Rabbim kız verdi çok şükür iyikide vermiş hakkımda hayırlısı kız çocukmuş demekki ilk..Cidden insanlarda bir kız cocuk sevdası aldı basını gitti.. Yok ılerde yardımcı olur, kız evlat Baska, kız övücülüğüne uyuz oluyorum yanierkek evlat değil mi ya.. Erkeklerde neymiş evde beslenmezmiş, tövbe estağfurullah hayvan sanki
Evladın kızı erkeği mi olurçok yanlıs dusunceler bunlar ya.. Yani en akıllı en görmüş geçirmiş dedıgım arkadaslarım bile 'keşke kız olsaymış' diyor bu tür söylemler annede istemese de psıkolojık etki bırakıyor.. Ben erkek olmasına kız olmasından daha cok sevındım, içimden geçen de hep erkekti.. Oğlumun paylaşım yapacağı, kardesıyle aynı ılgı alanları olması ıcın erkek gectı içimden hep.. Cok sukur gonlume göre de oldu
Ben de açıkçası erkek çocuktan korkan bir insanım. Lise yıllarımda bile derdim ilk çocuğum kız olsun diye, eşim de kız isteyen biriydi ve rabbim nasip etti. Şimdi 2.çocuğum olursa da kız olsun istiyorum ama kendim için değil, büyüdükçe birbirlerinin en yakın iki arkadaşı olsunlar diye. İlk çocuğum erkek olsaydı da korkularıma rağmen 2.çocuğu yine erkek isterdim aynı sebepten dolayı. He şu da var, geçen yıl sınıfımdaki erkekler erkek çocuğuna bakış açımı çok değiştirirler, o sayede evlat olarak da çok sevebileceğimi gördüm. He memlekette duymadım mı, hııı kız mı olsun sağlıklı olsun, tepkilerini ama duymamazlığa vurdum. Çünkü çoğu 60lı yaşlarında, erkek doğurmanın kadının gururu zanneden ve de sanki cinsiyeti kadın belirliyormuş zanneden insanlarDün kadın hamile diyor ki çok üzgünüm erkek ! Hani içinden geçen olur tamam ama bu kadar dillendirilmez insan korkar ya..
Benim de erkek ah kız olsaydı bu da dedi birisi ben de pardonnn o nasıl cümle ya dedim ben bebek istemişim allah vermiş saglıklı olsun bunu mu düşüncem deyip tersledim cok dogru diyosun deyip lafı cevirdi bir deDaha dur.. Şimdi bizim 2.ler erkek.. Baska kimler cinsiyette ıkıledı hatırlamıyorum.. Butun herkes aaa kız başka, kız evlat gibisi yok diyerek 3.yü yapmaya zorlayacak
Yada tam tersi Bi tane de erkek olsun, soy yürüsün vsvs
Derler annam derler, susmuyorlar... Ben artık Hee deyip gecıorum, hakverir gibi konusuyorm, içimden Hadi ordan çekiyorum
Erkek cocugunda allah yardımcın olsun demek kadar komik bi durum yok. artık erkek kız ayrımı kalmadı cocuklarda bu kesin bişey ablamın kızı var benim oglum bi ortama girdiğimizde ablamın kıza erkek gibi benimkine kız gibi derler hic durmaz o yerinde.cok kızıyorum böyle diyenlere erkeği de yetiştirecek biziz ben hic üzülmüyorum iki tane oglum olmus nolcak allah bana nasip etmiş cok güzel bi duyguAhhh vallahi çok haklısın bak hep bi oğlum olsun istedim ilk kızımda da erkek istedim. Rabbim kız verdi çok şükür iyikide vermiş hakkımda hayırlısı kız çocukmuş demekki ilk..
İkincidede içimden geçen erkekti ama çevremde ne kadar insan varsa kız evlat başka kız evlat anneye destek kız evlat akıllı hep böyle yorumlar yaptı. Erkek oldugunu öğrendim çook sevindim şimdi kim sorsa böyle tanımadık yaa allah yardımcın olsun diyorYemin ederim boğasım geliyor ne bu ayrım yaa..
Dün kadın hamile diyor ki çok üzgünüm erkek ! Hani içinden geçen olur tamam ama bu kadar dillendirilmez insan korkar ya..
Katılıyorum.. Zaten dobişkoyumama hiç almamak da enteresan gelıyor.. İlk gebelıkte mantıklıydı.. Bastan 5 kılo verdım 84e dustuydum, sonra 89a cıkıp 5 kılo almıstm, baslangıca döndüm ama en azından son aylar kılo almıs gibi oldum.. Bunda son aylar almadım hiç ya, cok tuhaf gelıyor..
Gerçi tabi canıma mınnetzaten normal zmnda bile 89 kılo vucuduma ayrı agırlık, hamıleyken ustune eklense off cok zor
Canım öyle aşağı inince pat diye de doğurmuyormuşsun bazen haftalarca öyle kalırmış. Bir de çok genetik bir olay bu bence o yüzden seni tanıyan birinin yani eski göbeğini gören birisinin bakması lazım. Misal benimki hiiç çıkmadı yukarı. Hep aşağıda minik bir top misali bekledi( amerikan futboluKızlar aranızda göbeğin aşağı inmesinden anlayan var mı acaba? Annem anlar ama şu an internetin olmadığı bir yerde ulaşamıyorum ona. Geçen gün akıntıyla karışık hafif leke gördüm ama ilişki sonrasından kalma eski kandır diye önemsemedim açıkçası. Dün eşimle konuşurken göbeğin fazla büyük ve eskiye göre daha aşağıda dedi. Oysaki eşim asla ama asla anlamaz aşağıdaymış yukarıdaymış vs. Bana da aşağıya iniyor gibi geliyordu birkaç gündür ama günler yaklaştıkça psikolojiktir diye üstünde durmamıştım. Ama şimdi eşim de böyle söyleyince bir tedirginlik aldı beni.
Benim ilkinde bariz bir şekilde düşmüştü göğüs kafesiyle göbek arasında bir karış kadar boşluk oluyor. Hemen doğum olmuyor ama merak etme mesela benim hala karnım top gibi annem bir aya yakın var bence diyorKızlar aranızda göbeğin aşağı inmesinden anlayan var mı acaba? Annem anlar ama şu an internetin olmadığı bir yerde ulaşamıyorum ona. Geçen gün akıntıyla karışık hafif leke gördüm ama ilişki sonrasından kalma eski kandır diye önemsemedim açıkçası. Dün eşimle konuşurken göbeğin fazla büyük ve eskiye göre daha aşağıda dedi. Oysaki eşim asla ama asla anlamaz aşağıdaymış yukarıdaymış vs. Bana da aşağıya iniyor gibi geliyordu birkaç gündür ama günler yaklaştıkça psikolojiktir diye üstünde durmamıştım. Ama şimdi eşim de böyle söyleyince bir tedirginlik aldı beni.
Canım öyle aşağı inince pat diye de doğurmuyormuşsun bazen haftalarca öyle kalırmış. Bir de çok genetik bir olay bu bence o yüzden seni tanıyan birinin yani eski göbeğini gören birisinin bakması lazım. Misal benimki hiiç çıkmadı yukarı. Hep aşağıda minik bir top misali bekledi( amerikan futbolutopu)
Ay annem eltime senin göbeğin düşmüş doğumun yakın dedi, kız sabahına doğum yaptıBenim ilkinde bariz bir şekilde düşmüştü göğüs kafesiyle göbek arasında bir karış kadar boşluk oluyor. Hemen doğum olmuyor ama merak etme mesela benim hala karnım top gibi annem bir aya yakın var bence diyorDüşse de çok bir şey ifade etmiyor aslında son zamanlara geldik artık yavaş yavaş aşağı düşmesi normal
Benim annem hiç anlamıyorAy annem eltime senin göbeğin düşmüş doğumun yakın dedi, kız sabahına doğum yaptısanırım ondan kaynaklı korku oluyor bende
Haha yok yok canımAy annem eltime senin göbeğin düşmüş doğumun yakın dedi, kız sabahına doğum yaptısanırım ondan kaynaklı korku oluyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?