2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sizde anne faktörü vardı birde. Zamanında oda etkiledi seçimi bu zamana kalmazdınız belki

Galiba bugün son yemeğimi yaptım of evet bunu biliyorum ama aklım hep orda
Dinlen ınce gecıyor ama cidden tuvalet ve yemek dısında kalkma yerınden.. Ben yuruyemedgm haftasonu oyle yaptım da duzelmiştim
Şimdi kızı çişe kaldırdım çokta derin uyuyordu uyanmasın diye kucakta indir kaldır yaptım, geçmiş çok şükür

Ay ben de dün size demedim endişelenmeyin diye. Sero gibi doğuruyorum sandım
Belden sırttan sancılar girdi. Karnım sürekli top gibi oldu. Heh dedim benim kızım sonuçta öyle her şey sıradan gidemez geliyor bu kız yattım uyudum gece doğurcam diye. Amaaa doğurmadım neymiş her sancıda doğurmuyormuşsun A Astrologsero

Ahhh vallahi çok haklısın bak hep bi oğlum olsun istedim ilk kızımda da erkek istedim. Rabbim kız verdi çok şükür iyikide vermiş hakkımda hayırlısı kız çocukmuş demekki ilk..
İkincidede içimden geçen erkekti ama çevremde ne kadar insan varsa kız evlat başka kız evlat anneye destek kız evlat akıllı hep böyle yorumlar yaptı. Erkek oldugunu öğrendim çook sevindim şimdi kim sorsa böyle tanımadık yaa allah yardımcın olsun diyor Yemin ederim boğasım geliyor ne bu ayrım yaa..
Dün kadın hamile diyor ki çok üzgünüm erkek ! Hani içinden geçen olur tamam ama bu kadar dillendirilmez insan korkar ya..

Dün kadın hamile diyor ki çok üzgünüm erkek ! Hani içinden geçen olur tamam ama bu kadar dillendirilmez insan korkar ya..
Ben de açıkçası erkek çocuktan korkan bir insanım. Lise yıllarımda bile derdim ilk çocuğum kız olsun diye, eşim de kız isteyen biriydi ve rabbim nasip etti. Şimdi 2.çocuğum olursa da kız olsun istiyorum ama kendim için değil, büyüdükçe birbirlerinin en yakın iki arkadaşı olsunlar diye. İlk çocuğum erkek olsaydı da korkularıma rağmen 2.çocuğu yine erkek isterdim aynı sebepten dolayı. He şu da var, geçen yıl sınıfımdaki erkekler erkek çocuğuna bakış açımı çok değiştirirler, o sayede evlat olarak da çok sevebileceğimi gördüm. He memlekette duymadım mı, hııı kız mı olsun sağlıklı olsun, tepkilerini ama duymamazlığa vurdum. Çünkü çoğu 60lı yaşlarında, erkek doğurmanın kadının gururu zanneden ve de sanki cinsiyeti kadın belirliyormuş zanneden insanlar

Ama tahammül edemediğim şey, hamile bir annenin nasıl üzgünüm ya da maalesef diyebildiği. İstemişsin rabbim vermiş, sağlığı için dua edeceğine maalesef demek. Rabbim sınamasın, insan ağzından çıkanla sınanmaktan korkar

Benim de erkek ah kız olsaydı bu da dedi birisi ben de pardonnn o nasıl cümle ya dedim ben bebek istemişim allah vermiş saglıklı olsun bunu mu düşüncem deyip tersledim cok dogru diyosun deyip lafı cevirdi bir de

Erkek cocugunda allah yardımcın olsun demek kadar komik bi durum yok. artık erkek kız ayrımı kalmadı cocuklarda bu kesin bişey ablamın kızı var benim oglum bi ortama girdiğimizde ablamın kıza erkek gibi benimkine kız gibi derler hic durmaz o yerinde.cok kızıyorum böyle diyenlere erkeği de yetiştirecek biziz ben hic üzülmüyorum iki tane oglum olmus nolcak allah bana nasip etmiş cok güzel bi duygu

Biz dobişkolar iradeli çıktık bu sefer galiba. Ben de 80le kaldım 84 oldum. (İlkinde 75 le kalıp 72 ye düşüp 83-84 le doğurmuştum galiba). Ama doktora bir türlü yaranamadım. En son biraz etkilenmiş göründü dört kiloyla sınırlı kalmama ama onda bile bacağımı elleyip “ çok az ödemin var” dedi. Olumlu anlamda söyledi galiba (hani çok değil az var gibi) ama bildiğim kadarıyla ödemim falan yok benim külotlu çorabın üstünden dokundu üstelik, ciltteki renk değişimi falan kontrol etmiş olamaz. En sıkı yerim bacaklarımdır ama kadın etimi de yumuşak buldu galiba sahi, ödem öyle çoraplı bacağa dokunmakla anlaşılıyor mu ya? Kendimden şüpheye düştüm

Kızlar aranızda göbeğin aşağı inmesinden anlayan var mı acaba? Annem anlar ama şu an internetin olmadığı bir yerde ulaşamıyorum ona. Geçen gün akıntıyla karışık hafif leke gördüm ama ilişki sonrasından kalma eski kandır diye önemsemedim açıkçası. Dün eşimle konuşurken göbeğin fazla büyük ve eskiye göre daha aşağıda dedi. Oysaki eşim asla ama asla anlamaz aşağıdaymış yukarıdaymış vs. Bana da aşağıya iniyor gibi geliyordu birkaç gündür ama günler yaklaştıkça psikolojiktir diye üstünde durmamıştım. Ama şimdi eşim de böyle söyleyince bir tedirginlik aldı beni.

Canım öyle aşağı inince pat diye de doğurmuyormuşsun bazen haftalarca öyle kalırmış. Bir de çok genetik bir olay bu bence o yüzden seni tanıyan birinin yani eski göbeğini gören birisinin bakması lazım. Misal benimki hiiç çıkmadı yukarı. Hep aşağıda minik bir top misali bekledi( amerikan futbolu topu)

Benim ilkinde bariz bir şekilde düşmüştü göğüs kafesiyle göbek arasında bir karış kadar boşluk oluyor. Hemen doğum olmuyor ama merak etme mesela benim hala karnım top gibi annem bir aya yakın var bence diyor Düşse de çok bir şey ifade etmiyor aslında son zamanlara geldik artık yavaş yavaş aşağı düşmesi normal

Ay annem eltime senin göbeğin düşmüş doğumun yakın dedi, kız sabahına doğum yaptı sanırım ondan kaynaklı korku oluyor bende

Ay annem eltime senin göbeğin düşmüş doğumun yakın dedi, kız sabahına doğum yaptı sanırım ondan kaynaklı korku oluyor bende
Benim annem hiç anlamıyor ay geçen hafta kuaföre deki kadın da ikiz doğurmuş o dedi bana aşağı düşmüş karnın diye ama bana hala aynı geliyo dursun 2 hafta daha

Haha yok yok canım Arkadaşım 39 da nst ye girdi açılması da yoktu doktor demiş daha çok var senin ertesi gün doğurdu. Ben sabah gittim düzenli sancı yok dediler akşamına doğurdum hiç belli olmuyor ya doktorların dedikleri bile tutmuyor bu işte bebek kendi yolunu seçiyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…