2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gerçekten çok üzüldüm tatlım
Benim o kadar değil çok şükür
Yaklaşık 1-2 gündür rahat yürüyorum
Yorulduğumda ağrı başlıyor
Bende kendimi yormamaya çalışıyorum
Bu şekilde geçer umarım haftalar da
Sağlıklı şekilde alalım minikleri kucaklarımıza
Sabret tatlı az kalmış senin dualarım seninle

Bizimde aksine ne bulsak kulp taktılar şimdi bulursak kimseye söylemicez karar verdik ama bulamıycaz bu dönüp dolaşıp konuştuğumuz isimlerden birini koyup geçeceğiz doğduğu gün oda mecbur yani kimlik çıkacak

Şunu unutuyorlar, Allah ayetinde açıkcası diyor ki.. Kiminize kız çocugu bol veririz sizi onlarla sınarız, Kiminize erkek çocugu bol veririz sizi onlarla sınarız.. Siz bilemezsiniz, Allah bilir
Belkı benım kız cocugu olsa daha Baska konularla ımtıhan olcam, erkek cocugu bana lutuftur.. Yada tam tersi, erkek cocugu sahıbı olmak ımtıhanımdır, kız cocugu olsa lutuf olcaktıcidden bunu biz bilemeyiz, Allah bişey nasip ediyorsa eyvallah deyip yaşamak lazım vesselam

Aynen bende kıyaslamam cinsiyet olarak ama oyun grubuna götürdgmde Bi kız cocuk vardı, ordakı butun cocuklara bedeldi.. Yani dıyorum ya ınsanın neyle ımtıhan olcagı bellı degıl.. Bnm oglum mesela kız cocugu uslulugu denılebılecek uslulukta.. Ama bu da bnm ımtıhanımdı işte, cocugu açana kadar cok ugrastm, şükür açıldı bıraz

Hic takılma kuzum boş şeyler bunlar rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin ikinci bebeklerimizde saglıkla dogsun en önemlisi bu

Bence kiz isteyenlerde, cocuklukta uslu olmasi yuzunden degil, ileri yaslari dusunen bir kesim de var. Benim annem okumus ve ileri goruslu bir kadin olmasina ragmen benden 10 yas kucuk erkek kardesime ayri bir düşkündü. Allah icin ben hic kiskanmadim cok sevdim ve maddi manevi hep destekledim kardesimi. O universitede iken annemle birlikte yazlik alma hayali kurduklarina sahit oldum bir kere. Kardesim kredilerini odeyecekmis fln. Ilk defa o an bir garip hissetmistim, beni disarida birakiyor diye. Neyse ama sonra ne oldu? Iyi okullari bitirdi calismaya basladi, ama annemin hic begenmedigi uzun sureli kiz arkadasiyla birlikte yasamaya basladi. Ve su an aralari baya acildi. Simdi kizim da kizim diyor dilinde. Ben ikiz kiza hamile olunca asiri sevindi kiz diye. Bu arada hayalini kurdugu yazligin yari kredisini ben odedim ve ortak aldik tabi :) sanirim bazi kadinlarin erkek cocuklarindan farkli bir beklentisi oluyor ama yetiskin olup ayri bir birey olarak hayatini kurunca hayal kirikligina ugruyorlar.

Kız eşim yapacak zaten ben nasıl yapim
Cok mantıklı ama ben yaptiramam ilkin de de istedim ama yok ne bileyim çekiniyorum bi de kontrolcu biriyim o bölgeme yapılan masaji görmek takip etmek isterim yatıp hadi yap diyince rahat olamam doğru mu yapıyor bilmeden

Ay inşallah döner bir nebze umut oluyor banada Allahtan benimki de kilolu değil 2590 mıydı neydi 35+6 da o yüzden biraz umudum var. Doktor notuna 35 haftayla uyumlu yazmış inşallah döner hepimizin
Kızım geçen sene 33 de makat di 35 de dönmüştü yani bilemiyorum umudum var hâlâ bakalım hayırlısı ile inşallah. Doktor kendi bizzat dedi ilki sezeryan olsa neyse ama ilki normal oldu bunda sezeryan olup kesilip ameliyat olman çok yazık olur döneceğine inanalım dedi inşallah hayırlısı ile
Bu bence genetik bebek kontrolde kilo alıyorsa takma kafana geçen sene kızıma 53 ile hamile kaldım 50 ile doğuma girdim cok şükür hiç bulantı kusma da yaşamamıştim. Şimdi ki hamileligim de de 56 kilo ile hamile kaldım bulantı yaşadım prilam kullandım şükür düzeldim masaallah bunda da kusma olmadı, suan yine 56 kiloyum yani bunun ben tamamen genetik olduğunu düşünüyorum doktoruma sürekli diyorum üstünde durmuyor bebek gelişimi geri olmadıkça kilosu arttıkça annenin kilo almaması hatta vermesi hiç problem değil diyor
5 gündür çektirdiğim dişin ağrısını çekiyorum keşke çektirmeseydim diyorum artık bıktım. Yalancı sancı da geliyo mide yanması da derken ben manyak oldum artık ağlicam sinirden
Bi sey sorcam hatırlamıyorum senin başka çocuğun var mıydı bu ilk gebeliğin mi ?

Esimin hep bir kız çocuğu hayali vardı.. rabbim bin şükür nasip etti kızımız oldu . Biz mutlu mesut aşıya giderken komşumuz hayirli olsun doğumun olmuş neyiniz oldu diye sordu biz de kızımız oldu dedik .. teyzenin yüzünde bi beğenmeme ifadesi belirdi ve bize şöyle dedi " kız mı neyse olsun olsun " ... söyleyeceklerim bu kadar
Olsun ne demek ya buna da şükür ne yapalım der gibi geri kafalı kadın sınırlarımız zıpladı. Hamileliğim boyunca bi kap kokmustur ya da hamilesin yapamazsın diye yemek getirmemiş doğum sonrası hayırlı olsun diue kapımı çalmamis şimdi sanki söz sahibi gibi olsun diyor...
İkinci hamileligimi öğrenince hani maksat iki meyveden de tatmak olsun diye erkek istedim ama içimde hep kız olsun vardı esim de hep kız olsun diyordu Allah in gücüne gitmesin oğlumuzu sağlıkla bize bağışlasın aman büyük konuşma anlamasın rabbim sadece madem kardeş olacak iki kız kardeş birbirine yoldaş olur daha iyi anlaşır ilerde can yoldaşı olur demiştik nede olsa bi kız bi erkek kardeş bağı iki kız kardeş kadar olamazdı bu niyetle ama erkek olması da bizi üzmedi rabbim iki meyveden de tattirdi bin şükür. Rabbim acılarını göstermesin hiç birimize , evlatlarımızı sağlıklı hayırlı eylesin inşallah hepimizin

İlk canım

Kız çocuğu asla uslu filan değil ya koltuk tepelerinde zıplayan, scooter da tek ayağı havada giden, kaydırağın tepesindeki demire tutunup sallanan ve değişik stillerde kayan bir kızım var. Daha emeklemeden fisher price ın ilk bisikletleri vardı 8 aylık onu sürebiliyordu Geçen parka gittik bir tane alet var adını bilmiyorum robot diyor kızım ona, bizden önce 5 yaşındaki erkek çocuğunu annesi döndürdü. Benim kızım hem kendini döndürüyor hem de bir yandan demiri tutup gökyüzüne bakıyor ki iyice kafa yapsın Artık tanındığı için Bade yine uçuyor diyorlar. Bizim ki de ilk başta pandeminin etkisiyle içine kapanıktı her gün oyun odasına götürdük sitede yazında parka işte şimdi mesela biri onu oyununa almasa bile takip ediyor. Bir şekilde kendini kabul ettirmeye çalışıyor baya gelişti o konuda

Ben ikisinin de aynı cinsiyette olmasına aşırı memnunum hayatları boyunca birbirine destek olacaklar. Benim kız kardeşim yok mesela gerçekten insanın bir yanı eksik kalıyormuş. Kardeşinin olması çok güzel ama dertleşecek sana destek olacak birinin olması daha güzel olurdu

Kahvaltıdan sonra gözlerim karardı falan tansiyonumu ölçtüm 12.6 8.3 bu haftayı hayırlısıyla atlatıyım yükselicek gibi bide diş ağrım başlıcak gibi ara ara sızı var eşim bile herşey seni nasıl bulabilir diyor

Yeni nesil böyle bebeğim artık kızı erkeği yok çılgın bir nesil geliyor

Tekte bile mahvoluyoruz canım benim iki can tasıyorsun kolay değil cok az kaldı dayan biraz daha gargaraya basla hemen

Bence senin çok boş vaktin var kendini çok dinliyorsun kendine çok kulak veriyorsun biraz bi şeyler ile ilgilenmeyi dene kafanı dağıt. Bak hamileligimim başından beri iki dolgum düştü yirmilik dişim şişti ve bi dişimin de içi kırıldı oyuldu Allah inandırsın bazen kulağım yanağım öğle ağrıyor ki kafamı duvara vurasım geliyor ama dişimi sıkıyorum 1 yaşında kızım var bazen kendim aklıma gelmiyorum. Bebek toplanıyor ne bileyim doğuracak gibi hissediyorum ama hiç üstünde durmaya zamanım olmuyor zaten doğuracaksam doğar elden bir şey gelmez kafasındayım niye strese gireyim ki sonuçta o bebek canı isteyince illa çıkacak istediğim kadar sıkayım tutamam
Kızımda hareketi mi azaldı aman suyum mu geldi dogumum mu başladı sancim mi var diye hep tedirgin olurdum suan bazen hamile olduğumu unutuyorum sira bana gelmiyor. Demem o ki bu günleri geri getiremezsin hamileliğin pozitif yanlarını düşün bi şeylerle ugras kafanı meşgul et geçmise bakınca hamileligim hep ağrı sızı stresle geçmişti dememek için. Dişin mi ağrıyor inan vrupta belki 5 kişinin ağrıyor çekildi sonuçta köklü bi yer boşaldi çok normal hamilelikte vücut hassas olur ağrı uzun sürebilir takma bu kadar kafana bu detayları. Bol bol fotoğraf Çek bebeğini sev hayaller kur hamilelik böyle ağrı sızı stres içinde geçip gider hoş anıların olsun inan bana bebeğin doğunca kendine vakit ayırmak bi sure mukun olmayacak suan ki halinin mutlu anlarını en güzel şekilde yaşa

Çok teşekkür ederim canım benim Amin inşallah

5 gündür çektirdiğim dişin ağrısını çekiyorum keşke çektirmeseydim diyorum artık bıktım. Yalancı sancı da geliyo mide yanması da derken ben manyak oldum artık ağlicam sinirden
Ağrıyan dişine karanfil yağı sürmeyi deneyebilirsin, doğal bir uyuşturucu gibi kesiyor ağrıyı

Erkek kardeşimle aramda tam 2yaş var. Hiçbir zaman anlaşamadık. Hep kedi köpek gibiyizdir çocukluktan beri. Annemin kıymetlisidir, ilgiye, şefkate muhtacıdır, ama kendi halledemez yazık falandır. Maddi manevi çok iyi insan kullanır özellikle annemi. Ama bunları söylediğimde, daha çok sevildiğini, kollandığınu falan beş parmağın beşide bir, çocuk ayrılır mı hiç cevabı alırım.

Bu arada annemle babama hep ben koşarım, hastanesi Dr u falan filan. Yani koşardım. Şimdiden sonra nasıl olacak bilmiyorum. O hiç etliye sütlüye karışmaz. Uzaktan takılır. İş başa düşünce de yarım yamalak bırakır gider. Yine toplaması bana kalır.

O yüzden annem hep, herkesin bir kızı olmalı der başka bişey demez, ama oğlunu aynı şekilde sevmeye devam eder

Yaaa yerim amaaaa hareketli çocuk çok seviyorum ben kız erkek fark etmez uslu çocuklar garip geliyor bünyem alışmış hareketli enerjik çocuğa sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…