- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
Gerçekten çok üzüldüm tatlımÇok teşekkür ederim canımİlk nörolojiye gitmiştim 24. Haftada başladı bende her geçen gün şiddetlendi.O zaman tek bacağımdaydı Walker la yürüyüp idare edebiliyordum.İki bacağa geçince baya baya zorladı.2.5 aydır günde Max 2 saat falan uyuyabiliyorum.Nöroloji ve fizik tedavi me çekilemediği için çekilse de birşey yapılamayacağı için birşey yapmadı.Bu hafta beyin sinir cerrahına gittim .Sağ bacağımda kas zayıflamış doğumu mümkün mertebe erkene çekin dedi.Bel fıtığı ve bel kayması dan şüphelendi ama ilk siyatik sinir sıkışması denildi.Bugün Mr randevum vardı ama gitmedim bebeğim etkilenmesin diye 2.5 hafta daha dişimi sıkacağım.Tuvalete git gel yapmak oturup kalkmak ve yürümek çok zorluyor.Sürekli ağrı var egzersiz de vermediler sdece oturduğum yerden pilates lastiğiyle oynatmaya çalışıyorum bacaklarımı
Bizimde aksine ne bulsak kulp taktılar şimdi bulursak kimseye söylemicez karar verdik ama bulamıycaz bu dönüp dolaşıp konuştuğumuz isimlerden birini koyup geçeceğiz doğduğu gün oda mecbur yani kimlik çıkacakBende eşimle isim konusunda zor anlaşırım.. Hatta ilkinde cok enteresan dogaclama olarak Eymen koyduk.. Ben eymen olsun dıye gecırdm içimden ama kesın bısey bulacak dıye gecırdm içimden.. Soyledım, tabi itiraz etti... Ertesı gun kaynanama gıttı, o da biz bebeğin ismini bulduk, Eymen olsun demiş.. Görüştünüz dimi kendi aranızda dıye sormus esım.. Hayır vsvs cidden de o ara kaynanamla Bıaraya gelıp gorusmemıstık.. Eşimde ilahi işaret Eymen olsun madem dedi
Bunda da ben işledim yavastan... Sina dedım herkese, herkes bayılıo duyunca, dıye anlattm sureklı.. İyice girdi kafasınacidden herkes de begenıo duyunca
Sende begendgn ismi duyan bayılıo vaaaovv dıolar dıye övcektinşimdiye benımserdi
Ahhh vallahi çok haklısın bak hep bi oğlum olsun istedim ilk kızımda da erkek istedim. Rabbim kız verdi çok şükür iyikide vermiş hakkımda hayırlısı kız çocukmuş demekki ilk..
İkincidede içimden geçen erkekti ama çevremde ne kadar insan varsa kız evlat başka kız evlat anneye destek kız evlat akıllı hep böyle yorumlar yaptı. Erkek oldugunu öğrendim çook sevindim şimdi kim sorsa böyle tanımadık yaa allah yardımcın olsun diyorYemin ederim boğasım geliyor ne bu ayrım yaa..
Dün kadın hamile diyor ki çok üzgünüm erkek ! Hani içinden geçen olur tamam ama bu kadar dillendirilmez insan korkar ya..
Bütün isimleri değiştirme sebebimiz sanırımSizde anne faktörü vardı birde. Zamanında oda etkiledi seçimibu zamana kalmazdınız belki
Erkek cocugunda allah yardımcın olsun demek kadar komik bi durum yok. artık erkek kız ayrımı kalmadı cocuklarda bu kesin bişey ablamın kızı var benim oglum bi ortama girdiğimizde ablamın kıza erkek gibi benimkine kız gibi derler hic durmaz o yerinde.cok kızıyorum böyle diyenlere erkeği de yetiştirecek biziz ben hic üzülmüyorum iki tane oglum olmus nolcak allah bana nasip etmiş cok güzel bi duygu
Hic takılma kuzum boş şeyler bunlar rabbim evlatlarımıza saglık sıhhat versin ikinci bebeklerimizde saglıkla dogsun en önemlisi buAynen bende kıyaslamam cinsiyet olarak ama oyun grubuna götürdgmde Bi kız cocuk vardı, ordakı butun cocuklara bedeldi.. Yani dıyorum ya ınsanın neyle ımtıhan olcagı bellı degıl.. Bnm oglum mesela kız cocugu uslulugu denılebılecek uslulukta.. Ama bu da bnm ımtıhanımdı işte, cocugu açana kadar cok ugrastm, şükür açıldı bıraz
Cok mantıklıKız eşim yapacak zaten ben nasıl yapim
Kızım geçen sene 33 de makat di 35 de dönmüştü yani bilemiyorum umudum var hâlâ bakalım hayırlısı ile inşallah. Doktor kendi bizzat dedi ilki sezeryan olsa neyse ama ilki normal oldu bunda sezeryan olup kesilip ameliyat olman çok yazık olur döneceğine inanalım dedi inşallah hayırlısı ileAy inşallah döner bir nebze umut oluyor banadaAllahtan benimki de kilolu değil 2590 mıydı neydi 35+6 da o yüzden biraz umudum var. Doktor notuna 35 haftayla uyumlu yazmış inşallah döner hepimizin
Bu bence genetik bebek kontrolde kilo alıyorsa takma kafana geçen sene kızıma 53 ile hamile kaldım 50 ile doğuma girdim cok şükür hiç bulantı kusma da yaşamamıştim. Şimdi ki hamileligim de de 56 kilo ile hamile kaldım bulantı yaşadım prilam kullandım şükür düzeldim masaallah bunda da kusma olmadı, suan yine 56 kiloyum yani bunun ben tamamen genetik olduğunu düşünüyorum doktoruma sürekli diyorum üstünde durmuyor bebek gelişimi geri olmadıkça kilosu arttıkça annenin kilo almaması hatta vermesi hiç problem değil diyorKatılıyorum.. Zaten dobişkoyumama hiç almamak da enteresan gelıyor.. İlk gebelıkte mantıklıydı.. Bastan 5 kılo verdım 84e dustuydum, sonra 89a cıkıp 5 kılo almıstm, baslangıca döndüm ama en azından son aylar kılo almıs gibi oldum.. Bunda son aylar almadım hiç ya, cok tuhaf gelıyor..
Gerçi tabi canıma mınnetzaten normal zmnda bile 89 kılo vucuduma ayrı agırlık, hamıleyken ustune eklense off cok zor
Bi sey sorcam hatırlamıyorum senin başka çocuğun var mıydı bu ilk gebeliğin mi ?5 gündür çektirdiğim dişin ağrısını çekiyorum keşke çektirmeseydim diyorum artık bıktım. Yalancı sancı da geliyo mide yanması da derken ben manyak oldum artık ağlicam sinirden
İlk canımCok mantıklıama ben yaptiramam ilkin de de istedim ama yok ne bileyim çekiniyorum bi de kontrolcu biriyim o bölgeme yapılan masaji görmek takip etmek isterim yatıp hadi yap diyince rahat olamam doğru mu yapıyor bilmeden
Kızım geçen sene 33 de makat di 35 de dönmüştü yani bilemiyorum umudum var hâlâ bakalım hayırlısı ile inşallah. Doktor kendi bizzat dedi ilki sezeryan olsa neyse ama ilki normal oldu bunda sezeryan olup kesilip ameliyat olman çok yazık olur döneceğine inanalım dedi inşallah hayırlısı ile
Bu bence genetik bebek kontrolde kilo alıyorsa takma kafana geçen sene kızıma 53 ile hamile kaldım 50 ile doğuma girdim cok şükür hiç bulantı kusma da yaşamamıştim. Şimdi ki hamileligim de de 56 kilo ile hamile kaldım bulantı yaşadım prilam kullandım şükür düzeldim masaallah bunda da kusma olmadı, suan yine 56 kiloyum yani bunun ben tamamen genetik olduğunu düşünüyorum doktoruma sürekli diyorum üstünde durmuyor bebek gelişimi geri olmadıkça kilosu arttıkça annenin kilo almaması hatta vermesi hiç problem değil diyor
Bi sey sorcam hatırlamıyorum senin başka çocuğun var mıydı bu ilk gebeliğin mi ?
Kız çocuğu asla uslu filan değil ya koltuk tepelerinde zıplayan, scooter da tek ayağı havada giden, kaydırağın tepesindeki demire tutunup sallanan ve değişik stillerde kayan bir kızım var. Daha emeklemeden fisher price ın ilk bisikletleri vardı 8 aylık onu sürebiliyorduAynen bende kıyaslamam cinsiyet olarak ama oyun grubuna götürdgmde Bi kız cocuk vardı, ordakı butun cocuklara bedeldi.. Yani dıyorum ya ınsanın neyle ımtıhan olcagı bellı degıl.. Bnm oglum mesela kız cocugu uslulugu denılebılecek uslulukta.. Ama bu da bnm ımtıhanımdı işte, cocugu açana kadar cok ugrastm, şükür açıldı bıraz
Yeni nesil böyle bebeğim artık kızı erkeği yokKız çocuğu asla uslu filan değil ya koltuk tepelerinde zıplayan, scooter da tek ayağı havada giden, kaydırağın tepesindeki demire tutunup sallanan ve değişik stillerde kayan bir kızım var. Daha emeklemeden fisher price ın ilk bisikletleri vardı 8 aylık onu sürebiliyorduGeçen parka gittik bir tane alet var adını bilmiyorum robot diyor kızım ona, bizden önce 5 yaşındaki erkek çocuğunu annesi döndürdü. Benim kızım hem kendini döndürüyor hem de bir yandan demiri tutup gökyüzüne bakıyor ki iyice kafa yapsın Artık tanındığı için Bade yine uçuyor diyorlar. Bizim ki de ilk başta pandeminin etkisiyle içine kapanıktı her gün oyun odasına götürdük sitede yazında parka işte şimdi mesela biri onu oyununa almasa bile takip ediyor. Bir şekilde kendini kabul ettirmeye çalışıyor baya gelişti o konuda
Ben ikisinin de aynı cinsiyette olmasına aşırı memnunum hayatları boyunca birbirine destek olacaklar. Benim kız kardeşim yok mesela gerçekten insanın bir yanı eksik kalıyormuş. Kardeşinin olması çok güzel ama dertleşecek sana destek olacak birinin olması daha güzel olurdu
Tekte bile mahvoluyoruz canım benim iki can tasıyorsun kolay değil cok az kaldı dayan biraz daha gargaraya basla hemenKahvaltıdan sonra gözlerim karardı falan tansiyonumu ölçtüm 12.6 8.3 bu haftayı hayırlısıyla atlatıyım yükselicek gibi bide diş ağrım başlıcak gibi ara ara sızı var eşim bile herşey seni nasıl bulabilir diyor
Bence senin çok boş vaktin var kendini çok dinliyorsun kendine çok kulak veriyorsun biraz bi şeyler ile ilgilenmeyi dene kafanı dağıt. Bak hamileligimim başından beri iki dolgum düştü yirmilik dişim şişti ve bi dişimin de içi kırıldı oyuldu Allah inandırsın bazen kulağım yanağım öğle ağrıyor ki kafamı duvara vurasım geliyor ama dişimi sıkıyorum 1 yaşında kızım var bazen kendim aklıma gelmiyorum. Bebek toplanıyor ne bileyim doğuracak gibi hissediyorum ama hiç üstünde durmaya zamanım olmuyor zaten doğuracaksam doğar elden bir şey gelmez kafasındayım niye strese gireyim ki sonuçta o bebek canı isteyince illa çıkacak istediğim kadar sıkayım tutamamİlk canım
Çok teşekkür ederim canım benim Amin inşallahGerçekten çok üzüldüm tatlım
Benim o kadar değil çok şükür
Yaklaşık 1-2 gündür rahat yürüyorum
Yorulduğumda ağrı başlıyor
Bende kendimi yormamaya çalışıyorum
Bu şekilde geçer umarım haftalar da
Sağlıklı şekilde alalım minikleri kucaklarımıza
Sabret tatlı az kalmış senin dualarım seninle
Haha aynen öyle, hep bu folik asitlerden bunlarYeni nesil böyle bebeğim artık kızı erkeği yokçılgın bir nesil geliyor
Ağrıyan dişine karanfil yağı sürmeyi deneyebilirsin, doğal bir uyuşturucu gibi kesiyor ağrıyı5 gündür çektirdiğim dişin ağrısını çekiyorum keşke çektirmeseydim diyorum artık bıktım. Yalancı sancı da geliyo mide yanması da derken ben manyak oldum artık ağlicam sinirden
Erkek kardeşimle aramda tam 2yaş var. Hiçbir zaman anlaşamadık. Hep kedi köpek gibiyizdir çocukluktan beri. Annemin kıymetlisidir, ilgiye, şefkate muhtacıdır, ama kendi halledemez yazık falandır. Maddi manevi çok iyi insan kullanır özellikle annemi. Ama bunları söylediğimde, daha çok sevildiğini, kollandığınu falan beş parmağın beşide bir, çocuk ayrılır mı hiç cevabı alırım.Bence kiz isteyenlerde, cocuklukta uslu olmasi yuzunden degil, ileri yaslari dusunen bir kesim de var. Benim annem okumus ve ileri goruslu bir kadin olmasina ragmen benden 10 yas kucuk erkek kardesime ayri bir düşkündü. Allah icin ben hic kiskanmadim cok sevdim ve maddi manevi hep destekledim kardesimi. O universitede iken annemle birlikte yazlik alma hayali kurduklarina sahit oldum bir kere. Kardesim kredilerini odeyecekmis fln. Ilk defa o an bir garip hissetmistim, beni disarida birakiyor diye. Neyse ama sonra ne oldu? Iyi okullari bitirdi calismaya basladi, ama annemin hic begenmedigi uzun sureli kiz arkadasiyla birlikte yasamaya basladi. Ve su an aralari baya acildi. Simdi kizim da kizim diyor dilinde. Ben ikiz kiza hamile olunca asiri sevindi kiz diye. Bu arada hayalini kurdugu yazligin yari kredisini ben odedim ve ortak aldik tabi :) sanirim bazi kadinlarin erkek cocuklarindan farkli bir beklentisi oluyor ama yetiskin olup ayri bir birey olarak hayatini kurunca hayal kirikligina ugruyorlar.
Yaaa yerim amaaaa hareketli çocuk çok seviyorum ben kız erkek fark etmez uslu çocuklar garip geliyor bünyem alışmış hareketli enerjik çocuğa sanırımKız çocuğu asla uslu filan değil ya koltuk tepelerinde zıplayan, scooter da tek ayağı havada giden, kaydırağın tepesindeki demire tutunup sallanan ve değişik stillerde kayan bir kızım var. Daha emeklemeden fisher price ın ilk bisikletleri vardı 8 aylık onu sürebiliyorduGeçen parka gittik bir tane alet var adını bilmiyorum robot diyor kızım ona, bizden önce 5 yaşındaki erkek çocuğunu annesi döndürdü. Benim kızım hem kendini döndürüyor hem de bir yandan demiri tutup gökyüzüne bakıyor ki iyice kafa yapsın Artık tanındığı için Bade yine uçuyor diyorlar. Bizim ki de ilk başta pandeminin etkisiyle içine kapanıktı her gün oyun odasına götürdük sitede yazında parka işte şimdi mesela biri onu oyununa almasa bile takip ediyor. Bir şekilde kendini kabul ettirmeye çalışıyor baya gelişti o konuda
Ben ikisinin de aynı cinsiyette olmasına aşırı memnunum hayatları boyunca birbirine destek olacaklar. Benim kız kardeşim yok mesela gerçekten insanın bir yanı eksik kalıyormuş. Kardeşinin olması çok güzel ama dertleşecek sana destek olacak birinin olması daha güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?