2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen öyle sağlıklı olsunlar gerisini dışarda halledicez artık ödemin var mı ayaklarında ?

Neden bu kadar dengesiz ilerliyor acaba kan sulandırıcıyı bıraktın dimi benim bu hafta son

2800 kilo boy 48.boy kilofan ziyade cigerleri gelisti mi acaba merakindayim.oksijen alabilsin de kiloyu alir yavas yavas.
Şöyle ki 40. Haftada da doğsa bazen küveze girebiliyor bebekler seninki 2 buçuğun üstünde olduğu için inşallah gerek kalmayacak.
Ben de gittim boy 48 cm kilo 2150. Suyu 6 olmuş geçen hafta 5ti.gerilik hala iki hafta. Suyu bir azalıyor bir artıyor dalga geçiyor resmen.hiç suyu olmayan bir gebe vardı. Kadın 38. Haftada hiç suyu yokmuş hala yatış yapmayı kabul etmiyordu

Cok ayakta kalırsam sadece bileklerim az şişiyor ama hastaneden cıktıgımdan beri dinlenmedeyim hic yok senin fazla mı
Dün akşam başladı ödem ayak bileklerimde hiç yoktu ama ilginç olan sol ayağımda daha belirgin doktorada sormayı unutmuşum umarım bişey ifade etmiyordur

Aynı duyguları yaşıyoruz canım kuvez travması var bende de yaşayan bilir benimde oynamalar oluyor artık ama drum 14 9 olunca haber ver dedi birde her hafta idrar ve kan tahlili istedi ona göre olacak drum 38 den önce istemiyor bakalım artık herşey nasip kısmet

Arkadaşlar dün gece benim yine mide asitim ağzımdaydı ve boğazım alev alev yanıyordu. Bir haftadır magnezyum almadığım aklıma geldi. Bir araştırayım dedim. Magnezyumum mide asitini nötürlemede etkisi varmış. Tablet olanında içtim ve gerçekten bende işe yaradı 5-10 dakikaya rahatlayıp uyumuşum. Hemen koşa koşa size yazmak istedim. Burada yeni sabah oldu

Bu ara tansiyonlarda gerçekten oynama oluyor bugün bende çöpü atmak için eğildim, doğrulduğumda baya bir yıldızlar uçuştu gözümde. Normalde hemen düzelirdim oturdum filan 5 dk sonra düzeldim. Garip bir şekilde düştü herhalde

Bana 20 gün önce bir tur dolandığıni söylemişti, vajinal doğum istiyorum. Hiç moralimi bozmadım daha vakit var diye. Doktorum da sadece dolandigini söyledi olumsuz bir durum eklemedi. On gün sonra tekrar muayene olduğumda hatırlattım kordonun açıldığını simdi dolanmadigini söyledi. Zaman içinde dolanabilir de açılabilir de dedi. Engel falan demedi. Ben de birçok doktordan kordonun tek başına sezeryan sebebi olmadığını dinledim. Keyfiniz kaçmasın vaktiniz varsa durum değişebilir.

Neden bu kadar dengesiz ilerliyor acaba kan sulandırıcıyı bıraktın dimi benim bu hafta son
Evet evet bıraktım cuma günü son kez içtim. Tam bir hafta önce bırakmış olacağım ama yeterli bir süre diye biliyorum
Dün akşam başladı ödem ayak bileklerimde hiç yoktu ama ilginç olan sol ayağımda daha belirgin doktorada sormayı unutmuşum umarım bişey ifade etmiyordur
Sanmıyorum benim de ikisinde de aynı olmuyor hiç. Ödem de değişken bir şey gün içinde çok oturunca veya çok ayakta kalınca oluyor. Bir de doktorum ödemi anlamaman mümkün değil demişti. Bir anda kocaman davul gibi olurmuş. Az olması çok normal yani

Benim bebeklerin hareketleri çok azaldı hastalandığımdan beri hiç durmazlardı ama kaç gündür çok sakinler korkmalımıyım acaba
Telaşlanma canım senin haftalarda hareketlerde genelde hep azalma hissedildi. 10 hareket kuralına uyuyorsa için rahat olsun ama o kdar bile yok diyorsan içinde kalmaması için doktora gidersin. Bir de artık seninkilerin yerleri baya daralmıştır.

Bana da normal doğum yaptırabileceğini söyledi sadece biraz daha ağrılı ve zor olur dedi aslında.Ben de pek risk almayı seven biri değilim kordonun açılması durumuyla alakalı da bişey demedi.Bir de normal olunca bayağı bir bekleyebilir de 40 ı 41. Haftayı gören var o stresle 2 hafta daha fazladan hareket saymak İstemedim.Zaten daha tarih almadım haftaya duruma göre almayı düşünüyorum.

Benim gün içinde çok hareketli hareket saymıyorum vallahi

Kadın mı kabul etmiyordu? Çok şaşırdım suyu olmayan bebeği neden tutmak istiyormuş içinde haşrek birşey yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…