2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Teşekkürler canım Ya aramızda çok az var sen tam gaz mücadelesiyle uğraşmaya başlıycaksın ben doğurucam
Bende yaylarla anlaşıyorum diye yay olsun istedim artık hayırlısı olsun

Bende 11.haftada yalancı toksoplazma pozitif çıktı toksoplazma koruyuculuğum olmadığı için geçtim yemekleri, çimlerde bile otururken yüz kere düşüyorum yanlışlıkla elim ağzıma değmesin diye

Kız sen buralara niriden geldin merak ettik valla, aklıma türlü şeyler geldi neyseki iyiysinizve gezme tozma yapılmış oh miss
Bebiş de iyi oh iyi maşallah
Çok şükür iyiyiz canım ya Teşekkür ederim merak etmişsiniz mutlu oldum ancak girebildim ama doğurmadan geldim yani

Ben de korkudan kedi sevemedim ki sokakta görünce dokunmadığım kedi olmazdı. Doğurunca kedi seveceğim

Bu varya en korktuğum şey bebekte ciddi riskleri var Allah korusun Bende dikkat etmeye çalıştım ama son zamanlarda tükettiğim şeyler var ya daha bişey olmaz diye düşünüp girdiğim günahlar mevcut

Mecburen böyle oluyor tansiyonum çıkıcam diye korkuyoruz çıkmadan almak istiyor doktorum. Şu 2 hafta içinde bile azcık yükselse hemen haber ver diyor ki biraz biraz oynamaya başladı riske atamayız
Benim de öyle biliyorsun. Hiç riske atmaya gerek yok. Zaten sağlıklı şekilde kavuşacağız bebeklerimize

Ben de bugün son kalanları ütüledim, hastane çantam hazır. Sadece sezaryen tarihi belli olunca kayısı incir hoşafı koyacağım çantaya. Sağlıkla inşallah çocuklarımızı alırız kucağımıza. Bebeğin beşiğini kurmadık sadece, diğer her şeyi hazır. Sanki böyle hepsi hazır olunca erkenden gelecekmiş gibi hissediyor insan

Benim de öyle biliyorsun. Hiç riske atmaya gerek yok. Zaten sağlıklı şekilde kavuşacağız bebeklerimize
C.tesi akşamı bide eşim bi ölçtü tansiyonumu 145/90 biz bi şok olduk dedim azcık daha dinleneyim öyle ölç. Sonra bekledik ölçtü 110/70 oldu. Doktora söylüyoruz neden beni aramadın diyor hiÇ yükselmesini istemiyor hiç riske atmak istemitor birdaha olursa haber veriyosun bana dedi doğurtcak beni ben zaten tansiyonu söyledi eşim tamam dedim bugün doğurcam Allahtan öyle yüksek kalmadı çok korktum yoğun bakıma girsin hiç istemiyorum geçen seferden travmalarım var azcık daha dursun güzel güzel kucağıma gelsin yavrum

Ben de korkudan kedi sevemedim ki sokakta görünce dokunmadığım kedi olmazdı. Doğurunca kedi seveceğim
Ay sorma, okulumuzda kediler var. Normalde sınıfa gelirler, koltuğuma otururlar falan hiç sorun etmezdim ama mayıs itibariyle yardımcı abimizden sürekli sınıftan almasını rica ettim

Bu varya en korktuğum şey bebekte ciddi riskleri var Allah korusun Bende dikkat etmeye çalıştım ama son zamanlarda tükettiğim şeyler var ya daha bişey olmaz diye düşünüp girdiğim günahlar mevcut
Tek iyi yani 3.trimesterda bebeğe bulaş riski yüksek olsa da hasar riski çok azmış. Bana dedikleri zaman bulaşması çok zor ama hasar riski çok fazlaydı. Ayyy Allah kimseye vermesin, 1.5ay ne çektiğimi bir ben bilirim

İnsallah kuzum ya benimde persembe kontrol bakalım kaç kilo olmus görcez bana da tarih söyler mi ki cok heyecanlıyım
Seninde sezaryansa eğer söyler canım artık az kaldı çünkü tam tarih vermese bile ortalama bi tarih söyler inşallah sende 2500 duycaksın amin 6 günde ortalama 300 gr almış çok iyi Bi 300 daha görürsek yeter 2800 iyi

Sen şimdi yarın mı gitceksin kontrole ? Bakalım senin minnoş nolmuş
Çok merak ediyorum hem günümüzü saatimizi hemde minnoş oğlum kilo almış mı filan 2 hafta nasıl dayandım bilmiyorum ama büyük ihtimalle akrepe akrep ve erkek kardeşimin doğduğu gün doğacak en başından beri öyle hissediyorum 26 Ekim

O kadar hak veriyorum ki sana gebeliği sonlandırmaya kadar gidebiliyor Allah göstermesin 1 kere kokoreç yedim ya geçenlerde çok canım çekti ama tanıdıktan yedim iyi pişmiş yaptırdım ondan bişey olmaz bence ya bizim bi arkadaş bütün sakatatları tüketiyo gebelikte hiç bişeyde yok çocuklarında biz pimpirikleniyoz

Cok iyi almıs senin minnak valla beslenmem de cok iyi ama olcagı kadar oluyor sanırım son zamanlar ben de merak ediyorum insallah duyarım ben de güzel bi kilo doguma kadar görürsün canım insallah gayet iyi kilo 2800de yeter gerisi de dısarıda olsun

Sen de güzel güzel haberler getir bizeee

Almıştır kesin ya büyüsün etlensin butlansınlar artık benimkinin yüzü tombik gözüküyo ama kilosu minnoş aynı gün olmasınlar ya doğum günleri paylaşılmasın

Ah işte aynı benim tansiyon. Az önce 99/55 di benim ki de telaşlandı ama sürekli yüksek ölçmeyince de hemen almak istemedi.
Merak etme inanıyorum iyi olacaklarına. Ben de kaldığı yere kadar kalsın isterdim ama olsun. Az erken kavuşmuş olcaz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…