Evet aynen bende de durum öyle diyetle kontrolde tutuyorum. bebeği etkilemedi hiç hatta hiç öne geçmedi ölçümleri aksine biraz geri çıktı her seferinde acaba birkaç gün suyu da normal bakalım bizim için ne diyecek doktorumuz yarın
Benim de bu zamana kadar hep haftasıyla uyumlu çıktı çok şükür o yüzden biraz içim rahat. Ama bazen de diyorum ki hiç zorlamasam mı 38 olunca sezaryen mi düşünsem yani korkuyorum son haftalar son günler ya bir sıkıntı çıkmasından. Zaten son 2 ay psikolojik olarak da yordu bu şeker,sen de yaşıyorsun anlarsın Yarın çok güzel şeyler duyacaksın eminim Benim de cumartesi kontrolüm bakalım artık netleşsin istiyorum bazı şeyler
Canım bildiğim kadarıyla bu aşı 2 doz olunca koruyuculuğu oluyor. Bir de bugün benimki de dedi, aşılarını olmuştun dimi, gerçi olmasan da bu saatten sonra da olmaz diye
Yaaa ismi bilmem de doğuruyorum galiba kızlar sancılarım çıktı hemşire bana bile vermedi nst direk doktora götürdü sen hissetmiyormusun diyor sancını Yoo dedim evde ne sancılar hissediyorum ben bu ne ki
Kızlar size bir konuda kendi fikrimi söylemek istiyorum.sağlık ocağında kan ve idrar testini mutlaka yaptırın. Olur Ki hastahanede ya da doğum sırasında bebek enfeksiyon kapsa diyorlarki anne karnında kaptı doktorlar kendini sıyırıyor. Benim 2.gebeliğimde çok acı şekilde bunu yaşadım ve Allahtan testlerim vardı da soruşturmada dosyaya eklettim. Bu gebeliğimde sağlık ocağı çağırmasada arada gidip kan ve idrar verdim
Yaaa ismi bilmem de doğuruyorum galiba kızlar sancılarım çıktı hemşire bana bile vermedi nst direk doktora götürdü sen hissetmiyormusun diyor sancını Yoo dedim evde ne sancılar hissediyorum ben bu ne ki
Kızlar size bir konuda kendi fikrimi söylemek istiyorum.sağlık ocağında kan ve idrar testini mutlaka yaptırın. Olur Ki hastahanede ya da doğum sırasında bebek enfeksiyon kapsa diyorlarki anne karnında kaptı doktorlar kendini sıyırıyor. Benim 2.gebeliğimde çok acı şekilde bunu yaşadım ve Allahtan testlerim vardı da soruşturmada dosyaya eklettim. Bu gebeliğimde sağlık ocağı çağırmasada arada gidip kan ve idrar verdim
Ay ben sadece başında yaptırdım sağlık ocağında çünkü sağlık Ocağı öncesi devlete hep bir şekilde gitmiş oldum ve elimde yeni yapılmış tahlil sonuçlarım vardı. Allah korusun doğumda özelde öyle bir durum olsa devletteki tahlillerim yine ispatım olur sanırım değil mi
Ben 23. Haftada olacaktim tam o hafta serklaj olunca doktorum yaptirmA, ates fln yapar simdi dedi. Bu hafta kendi doktorum yapacak, daha kapsamli bir sey dedi. Saglik ocagindaki ebeye soyledim doktorumun yapacagini bir sey demedi. Bence sen de doktoruna sor, ama genelde istiyorlar 2. Yi de. Kotu dogum kosullarina onlem diye degil sadece. Bebek dogdugunda bagisikligi olsun diye istiyorlar
Bak ilk dogumda bana da yenıdogan yogun bakım doktoru anne karnında kapmışssnzdır demişti, işkillendim şimdi.. Cunku en uzun enfeksiyon tedavısı sürdü oğlumun doguma kadar enfeksiyon hiç geçirmemiştm ilk gebelıkte