2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Farenjitim bi anda gribe çevirdi yürüyen sümük gibi dolaşıyorum
Afedersin açık yazacağım bol bol sumkur akmasa da zorla sumkur benim 15 gün devam etti sürekli zorlaya zorlaya boşalttım burnumu 5 dk sonra eski haline dönüyordu ama pes etmedim doktor cok doğru yapmışsın mukus ciğerleri inmemiş yoksa öksürük başlardı dedi mukusu atmak lazım yani ben 15 gün salya sümüktum seninki zaten dediğim gibi farenjit değil çok salgın bir hastalık benim de ilk boğaz tahrisi ile başladı çünkü sanki bagirmisim boğazım yırtılmış gibiydi . O gün yazdığım şeyleri dene inşallah 10 güne toparlarsin . Doktor beni de KBB yolladı benim yapacağım bi sey yok parol hariç dedi ben kızımda da covid oldum çektim yani hamileyken bazı şeyler malesef mecbur ilaçsız çekiliyor

Aynı düşüncelerdeyiz normal doğuma engel yok demişti en son doktorum ama diğer hafta konuşalım yine de daha düşünme dedi bende artık korkuyorum şeker ölçüp her yüksek çıktığında üzülmekten bir şey olur mu acaba demekten ne yiyeceğimi her gün düşünmekten yoruldum sağlıkla gelsinler minnoşlar artık yarın net bir karar vereceğiz sizde çok çok güzel haberler alın inşallah cumartesi

Hiç korkma canım benim haftası gayet iyi, gelişimi de çok geri değil, sen hep güzel düşün, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini

Dualarımız seninle inşallah sağlıkla gelecek bebişin sen kendini hep güzel şeylere odakla hafta olarak 35 gözükmesi bence önemli değil kendi haftası mühim olan zaten haftalarımız ileride artık ciğerleri gelişmiştir ve ciğer geliştirici vurulmasıyla daha da iyi olacak inşallah ikinizde sağlıkla çıkacaksınız

Hadi yaa tam olarak kaç haftasın canım seninde sancılarını durdururlar merak etme 36yı gectin allahın izniyle hicbişey olmaz

Haftan çok iyi canım kilo almamıştır odur gerilik ama senin karnında ciğerleri gelişmiştir hem iğnede olucaksın bi iğne daha yaparlar yarın küvözsüz atlatırsın inşallah hem vardır bi hayır suyu seni daha çok endişe ettiriyodur ta ne zamaandır vardı maşallah çok güzel geldin bu haftaya
güzel düşün olurmu hatta bebegin adınıda düşünü ver bu sırada

Canımm bütün dualarım seninle korkma 35. Hafta ile uyumlu olsa dahi gayet iyi bi hafta, insan biraz şok oluyo haklısın ama dışarda çok daha güzel gelişir hiç merak etme ki sen bizden tecrübelisin çok güzel bi şekilde atlat inşallah tüm süreci

Vallahi içimi rahatlattin ya.sagdan soldan çok strese sokuyorlar insanı.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim moral oldunuz Allah razı olsun büyük oğlumu göremedim filan biraz duygusalım gelişmeleri yazarım odaya geçiş yapınca
Sen endişe etme, moralin hep yüksek olsun hem bakalım bir belki de durduracaklar, durmazsa da artık sıkıntılı süreçleri aştı gönlün ferah olsun

Aa çok şaşırdım bol bol yürüyün derler bu haftalar doğum kolay olsun diye.
Benide aradı saglık ocagı pazarlık yaptım kan vermemek için galip çıktım doğumdan sonra geleyim kan için dedim
Niye istiyor kanı? Sen neden vermek istemedin

İki ütü yaptım, geberdim resmen zaten daha da ütülemem sanrm heç bana göre degil ilk sefer diye şeyettim
Benim son makina yıkanıyor. Sabaha kurur. Annemi getirir eşim. Oturduğu yerde ütülesin işte. Hem çok sever ütüyü. Hemde bir işe arayamıyorum diyip duruyordu çok zor yürüdüğü için işe yaramış olur. Ütüyle samimiyetim max 3 parçadan sonra bozuluyor

Sağlık ocağından aradılar tetanozun 2.dozunu vurdur diyor hemşire perşembe günü beni bekliyormuş. Tek doz yeterli olmaz mı ya 2.şart mi kızlar
Ya bana dedıkı elımde aşı yok gelınce ararım bende cok kotu oldum ılkınde dedım tamam 30 dan sonra yaparız dedı ve unuttu bende hatırlatmadım
Aaaa ismi bulamadan bebek gelıyooo .. Saglıkla gelsın korkma rısklı haftalar gectı nasılsa kıloyu dısardada alır Hastaneye artık çantalar hazır gıtmek lazım desene..
Niye istiyor kanı? Sen neden vermek istemedin
35. Haftada doktorda ıstıyormus tüm kanları bebek anneden cok beslenıyormus depolar bosalmıs olabılır dedı.
Bende hiç kan aıkıntısı yaşayan bır ınsan degılım şimdi doguma yakın kan verıp 4-5 tüp olan kanımı bosa akıtmak ıstemedım. Oda kabul ettı dogumdan 15 gun sonra ararım dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…