2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet nedense 36 + olunca sorun kalmayacak gibi hissediyorum.guzel bir hafta.ama sezaryene de baktigimda hep 37 yi bekliyor doktorlar ona da biraz takılıyorum.insallah sag salim bir dogursaydik.36+3 güzel bir hafta mıdır doğum icin.bunu çok merak ediyorum

Canım şükür ki gelişim olarak bir sıkıntı yok seninkinde o yüzden bence güzel bir hafta.Bana doktorum 34 ten sonra korkma demişti. 34+1 im şu an.o yüzden bugün alalım dese hemen alın derim. 26. Haftadan beri bu stresle yaşıyorum artık mental olarak da iyi değilim. Sen haftaya kadar dayan sonrasında zaten doktor karar verir. Belki haftaya kadar suyun artar bir hafta daha bekletir. Gerçekten hiç belli olmuyor

Bende düzenli olarak her ay verdim umarım kötü bişey yaşamayız da hiç gerek kalmaz

Evet olur

Biz burda bile bu kadar telaşlanıyorken yanındaki eşin şükür ki kalpten gitmiyor ona da söylüyor musun devamlı doğuruyorum diye Allah yardımcısı olsun eniştenin
Ben bir gece kötü oldum ya acile gitmemek için başımdan ayrılmadı dünde çok kasılmam var filan diye içeri girdim çok kötüyüm dedim bir baktım erkenden yatmış haha adam kaçtı resmen

Evet canım öyle diyip başlarından savıyorlar malesef ki

Kızlar sancılarım çok yüksekmiş bırakamam dedi seni bu şekilde şimdi yatış işlemleri yapıldı ciğer geliştirici vurulacak sancılarım azalırsa perşembe doğum azalmazsa yarın olacak dua edin acayip korkuyorum hiç beklemiyordum bu şekilde bebeğin suyuda sınırda gelişim geriliğide var inşallah küvez ihtiyacımız olmaz

Canım sen oğlunda da erken doğum yapmıştın diye hatırlıyorum. Şu an haftan çok daha güzel. Hiç kötü düşünme, doğru zamanda sağlıkla kucağına alacaksın inşallah küçük paşayı

Tam olarak kaç haftalıksın canım. 34 ten sonrasında korkma der benim doktor hep. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın moral ver kendine. Suyu kaçmış? Kilosu ne kadar?

Haftası iyi artık korkma canım bir sorun olacağını sanmıyorum İçini rahat tut güzel şeyler düşün bebişine kavuşcaksın Sağlıkla ben buna eminim Bebiş kaç kg olmuş ?

İnşallah canım oğlumun kilosu vs çok iyidi bu minik oğlan biraz küçük o yüzden korkuyorum açıkçası küvez olayı beni biraz korkutuyor

Ben bir gece kötü oldum ya acile gitmemek için başımdan ayrılmadı dünde çok kasılmam var filan diye içeri girdim çok kötüyüm dedim bir baktım erkenden yatmış haha adam kaçtı resmen
Benim kocamda da aynen böyle hastane fobisi var o yüzden ben hiç söylemiyorum o da herşeyi yolunda zannediyor doğuma nasıl girecek bu adam hiç bilmiyorum

36+4 ama bebek 35 haftalık görünüyor
Seni anlıyorum bendeki gerilik de iki hafta ama sen daha öncesinden tecrübelisin dışarda çok daha çabuk büyüyor bu cimcimeler.o yüzden rabbim en doğrusunu bilir. Olacağı varsa olur dua edip kendine bol moral ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…