2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sabahtan beri bakamamıştım buraya.. Sakin sakin okurken bir anda bunu görünce çok heyecan yaptım.. Sağlıkla, huzurla al bebişini kucağına inşallah.

Hem korkma sen tecrübeli annesin sonuçta. Biz ilk deneyimi olacaklar ne yapıcaz bilmiyorum hiç
Bak hissedilmeyen sancı konusu bile varmış. Hissettiklerimiz kaç acaba? Hele şu özellikle gece 3-5 civarlarında uyandıracak cinsten olanlar

Bizimkinin hiç öyle dertleri yok bir kere aşıya çağırdı, bir kerede telefonda hatırımı sordu

İki ütü yaptım, geberdim resmen zaten daha da ütülemem sanrm heç bana göre degil ilk sefer diye şeyettim
Berikkoooo dün hem bebeğin hem kendi çamaşırlarımızı ütülemiştim, yorgunluktan bayıldım sonra gece mis gibi uyumuşum

peki bugün ne yaptım halımızı daha önce yıkamaya verdiğimizde çay lekelerini falan çıkaramadılar, 2-3 kez yıkadıkları(!) halde. E bize de çocuklu misafir çok geliyor, halımda da kurumuş lekeler vardı. Ben tatildeyken olan. Çay içmeye bile kimseyi çağıramıylrdum o lekeler yüzünden bebek için aldığım leke çıkarıcıyla koca halıyı sildim uamrım bu geceyi de sadece deliksiz uykuyla atlatırım

Kızlar herkesin sancıları başlamış okuduğum kadarıyla ben de 34+2 yim ama hiç sancım yok, olmaması herkesde varken korkuttu beni :)) bebeğin başı da aşağıda ama masum masum duruyor sanırım olduğu yerde gelesi pek yok gibi :))

33+6 yim hiç sancim yok canım gayet normal merak etme henüz haftan erken , arada bi yalancı sancı girer

Korkma hiç bence hareket ediyorsa sorun yokmuş. Sakin bir bebektir belki.. Bizimkiler içeride parende falan atıyorlar muhtemelen

Canım benim sağlıkla gelsin inşallah haftan çok iyi hiç canını sıkma

Kızlar bende gittim doktora ama bebek dönmemiş, doktor bu saatten sonra çok zor ama suyu iyi haftaya Salı konuşalım dedi. 30 31 Ekim için gün veririm hala dönmemişse dedi Benim de umudum kalmadı zaten artık her şey olacağına varır ne yapalım

Korkma hiç bence hareket ediyorsa sorun yokmuş. Sakin bir bebektir belki.. Bizimkiler içeride parende falan atıyorlar muhtemelen
Ahah olabilir, evet çook hareketli bir bebek değil en başından böyleydi, şu sıra biraz daha hareketlendi ama sancım hiç yok :) olduğu yerden memnun galiba bekletecek sanırım beni :))

Sus sus ne sancısı bekleme isteme cok erken . 37 den önce hiç bir bebek doğmasın

Sağlık olsun sen unut aklına sezaryan olacagını koy belki döner ..
Sen umut ettıkce bekledıkce dönemedim yayamaz kızz ..

Cok umutluydum senden döndü diye hakkında hayırlısı olsun canım dur bakalım son dk bile döner mi döner

Kaçıncı haftanızda bebiş hala dönmedi gün vericek doktor ? Benimde en son dönmemişti ilk gebeliğim doktor banada gün verir mi merak ediyorum . Sağlıkla gelsin de inşallah

Bence sen bekledikçe inat ediyor unut bir süre bu durumu salıya kadar döner belki. Son dk dönenler oluyor

Sanırım artık oluruna bırakma zamanı.. Herşeyin hayırlısı..

Dün gece denk geldim bu sayfaya ama sanırım sen zaten denedin hepsini..

Aklından çıkarsan rahatlasan olucak gibi hissediyorum bende nedense daha zaman var hiç belli olmaz

Valla düzenli ve yüksek sancı o an gerçekten hissetmiyorum dün gece benim çok ağrım vardı demek acile gitsem direk doğururdum oğlumdada hissetmiyordum bahsetmiştim burdada ama bay de çıkıyordu ben garip biriyim siz bana bakmayın

Merak etme canım 35.haftadayım ilk defa bugün hafif bir ağrı girdi takip ettim ama sancı mıydı, başka bir ağrı mıydı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…